Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Xiaomi Redmi Note 5 Global ( kódnév: whyred ) topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Anonymus23
veterán
válasz
DroiDMester #11114 üzenetére
+ (#11123) Departed
(#11124) jUUhPersze, kb 2 hónap különbség van a két telefon vásárlása között, de mindkettő pont egyformán ugyanolyan.
Biztos így van...
Azért bírom ezt, nem látjátok egymás mellett se a 2 RN 5-t, se a RN 3-t de azért biztosan minden OK. Én elhiszem, hogy nektek tökéletes, nem azt mondtam, hogy szar, hanem, hogy a kettőt összevetve az RN 3-é sokkal szebb.
Akkor én is levonok egy konzekvenciát, a korábbi RN 3 kijelzője volt nagyon szuper, és az emelkedett ki az átlagból
Így már OK? Nem gázolok bele ezzel a kijelentéssel senkinek sem a lelkivilágába?Mondjuk ilyenkor kíváncsi lennék, hogy ti mire mondjátok, hogy ez így tökéletes, mert simán lehet, hogy az RN3 kijelzője volt egy jobban sikerült darab, és amiatt érzem jelen kijelzőt egy picit fakóbbnak, vagy csak az ottani lehetséges beállítások között volt olyan, ami nekem jobban bejön. Mindenesetre ha megjönnek az új TG-k, akkor erről le fogom venni a jelen TG-t, és úgy is össze fogjuk vetni a kolléganőjével.
Nektek mire van állítva egyébként:
Nekem jelenleg:
Szín: Természetes
Kontrasz: Automatikus/Megnövelt (ezek kb egyformán adják)Ha a kontraszt normálon van, akkor eléggé sárgás a fehér, ugyanez ha Melegre van véve, Hidegnél nagyon kékes az egész.
Új hozzászólás Aktív témák
- Szép állapotú Apple Iphone 8 Plus 64GB független fekete - akku 74%-os - 1 hét próbagaranciával! -
- Iphone 15 Pro 128 GB Natural Titanium 17 Hó Gari
- Eladó makulátlan állapotú iPhone 13 Pro (128 GB, Grafitszürke)
- Samsung Galaxy A35 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Xiaomi Redmi Note 8T 64GB Kék / Új akkuval / normál állapotban / 12 hónap jótálással
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest