Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • batai15

    félisten

    Szeretnék írni egy hosszabb véleményt erről gsi romról, mint átlag user, bár várnám tommy és mester véleményét, hogy ők mit gondolnak,foleg arról hogy ami működik az úgy működik e ahogy kell vagy, csak megy de nem úgy ahogy kellene.
    Nálam minden működik,nagyon elégedett vagyok. Notifi led is,kamera minden. Állítólag videó híváskor nem megy, messenger én próbáltam működik.
    WiFi mobilnet bt stabil, bt azonnal kapcsolódik, és pl itt is ki írja az akku töltöttséget. Kamera utolsó arnova is szépen megy, gond nélkül.
    Rendszer nagyon fluid, bár szerintem lehetne gyorsabb, az alap tárcsázó picit lassan tölt be.
    Nova launcher a task váltó használatakor nem olyan fluid mint az alap pixel launcher így most ezt használom.
    Másik bug hogy ha készítek Google cameraval képet, és onnan tekintem meg akkor a galériába ugrik nem közvetlen a fotóra.
    A gesztus vezérlés nem mondom lehetne logikusabb láttam már jobbat is, de mondjuk így nem kell lemondani a gyors app váltásról és némileg biztonságosabb a kezelés pl messenger nemszerette a miui gesztus vezérlést.
    Összességeben tetszik.
    Akku szintén elég jó.
    Én ajánlom napi használatra, ill ezek alapján azt gondolom elég hamar kellene legyen a nagyobb official romoknál pite,mert lényegében bug fix kell amit most első körben zip formába kell felrakni, ill saját cuccaik meg némi optimalizálás kell, de már nekem ígyis nagyon bejön a pite. Ennyit szeretem volna.

Új hozzászólás Aktív témák