Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- TCL 50 NxtPaper 5G - átgombolom magam monokrómiába
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Fotók, videók mobillal
- Telekom mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
Először is szeretnénk mindenkit üdvözölni a topikunkban. Igyekszünk rövidre fogni a következőket és remélem sok kérdésre tudunk válaszolni ezzel a kis összefoglalóval. Jó fórumozást mindenkinek és hosszú aksiidőt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
zoll87
csendes újonc
Sziasztok!
Valakinek sikerült root-olás nélküli megoldást találnia a rossz minőségű hangfelvétele videó közben? Angol nyelvű fórumokat találtam, de legtöbb esetben csak root-olás telefonokra írnak megoldást. Én nem vagyok egy nagy guru mobil téren. Ezért annak nem szívesen állnék neki.
Köszi a tippeket! -
zoll87
csendes újonc
Persze, nyílván! Csak azért kérdezem mert ez nem hogy rossz minőségű, de hallgathatatlan. Tényleg borzasztó. Ezelőtt egy Samsung S4-em volt, amit szerettem, de rengeteg problémám volt vele a kevesebb, mint 2 év alatt és azzal pl. jó minőségben lehetett hangot is felvenni a videóval. (Annak ellenére, hogy szerintem 10-ed annyit tudott, mint ez. Sokkal jobban szerettem ezt a telefont)
Csak kérdezni akartam, hogy másnál is ilyen-e.
Amúgy ezzel azért együtt tudok élni -
zoll87
csendes újonc
Üdv!
Egy olyan dolgot vettem észre a telefonon,hogyha videót csinálok(át van állítva full hd-re, lehet ha lejjebb veszem a felbontást akkor jobb lesz a hang?!) nagyon recseg a hang, olyan mintha nem lenne meg az összes hangsáv... Egy fúvószenekar vettem fel koncerten, de az utolsó sorból és halkgathatatlan az a torzítás, a kép az szuper....amúgy jó a mikrofon mert mindig hallanak, azzal nincs baj. Van valami eldugott beállítás még erre? Ez eddig az egyetlen "hiba" amit észrevettem. Köszi a segítséget előre is!
-
zoll87
csendes újonc
Üdv!
Csináltam a jegyzetekben elrejtést. De utána sehol nem találonvégülis tényleg jól elrejtette, de mégis hova rejti ezeket? Hol lehet újra megnyitni a rejtett jegyzeteket?
-
zoll87
csendes újonc
Sziasztok!
Múlt csütörtökön megkaptam a telefont végreNagyon imádom! (Samsung S4 után)
még ismerkedem a telefonnal, de minél hamarabb szeretnék rá tokot rendelni, mert nagyon csúszik. Ki milyet rendelt hozzá? valami fekete vagy átlátszó szilikonra gondoltam.
A másik a fólia kérdés. üvegfólia állítólag nem mutat rajta valami szépen,(2.5D hajlított üveg) a sima fólia meg nem tudom, hogy érhet-e valamit?!
Azon gondolkozom, hogy lehet csak egy tokot veszek rá.
Szóval ki mit/milyet vett hozzá? -
zoll87
csendes újonc
Nagyon jó a fórum, rengeteg a + infó!
Nekem is elvileg ma jön meg a fekete! Már nagyon várom!!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a fő topikja a kiváló akkumulátor idővel rendelkező Redmi Note 4 készüléknek. Minden felhasználót várunk szeretettel aktív topikunkban! Kérdés előtt kérünk mindenkit, hogy olvassa el az összefoglalót!
-SOS segítségnyújtás
-OFF témák, baráti beszélgetés
-PH-n maradjon mindenki, ez a fő hely a telefonnak!!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Politika
- Fujifilm X
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Akciókamerák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független 2026.11.09. Apple jótállás
- iPhone 12 64GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 87%/p4221
- iPhone 14 128GB Független Nagyon Szép/1-3 hónap gar./Akku 99%/p4220
- iPhone 11 Pro Max 256GB Független/1 hónap gar./Akku 81%/p4218
- IPhone 15 Pro 128GB gyári független 2 év Rejoy jótállás
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- Samsung Galaxy Watch5 Pro,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest