- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Android szakmai topik
- Bemutatkozott a Redmi Turbo 4
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Yettel topik
- Bluetooth-headsetekről általában
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Honor Magic7 Lite - erősítést kérek
-
Mobilarena
Először is szeretnénk mindenkit üdvözölni a topikunkban. Igyekszünk rövidre fogni a következőket és remélem sok kérdésre tudunk válaszolni ezzel a kis összefoglalóval. Jó fórumozást mindenkinek és hosszú aksiidőt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Graphics
Jómunkásember
válasz Departed #11049 üzenetére
Nem , minden más paramétere megegyezik, kamera elvileg jobb is, de ez majd 1-2 hét múlva derül ki
Tirexi -> Aurasync -> NvidiaRTX néven folytatja áldásos ténykedését 2025-ben...Bármilyen témában szívesen segítek, SSD, Robotporszívó, Xiaomi, Poco mobilok ,de 2025-ben már csak és kizárólag privátban leszek elérhető. :)
-
Upo
addikt
válasz helixP #11045 üzenetére
Hát szomorú, hogy csak hdr-ben adta ki, pedig ezek simán fotózásra alkalmas körülmények. Emlékek felidézésére alkalmas, de azért egy stock fotó gyűjteménybe se fognak bekerülni...
Ilyent még a Defy is tudott hdr nélkül, és az sem a kamerájáról híres, bár ahogy nézegetem a régi képeket, egyre jobban helyt állnak a mai kedvező árú csilliárd megapixeles olcsó telefonok képei mellett. Ami szomorú.Ha meg valakinek kamerás kell akkor [link], ezt jó kamerásnak hirdetik.
Blogom: https://logout.hu/blog/upo/index.html | "Az átlagember alvásigénye még 5 perc"
-
Fulár
senior tag
válasz sanyi0627 #11040 üzenetére
Üdv a klubban! Én a helyedben ezt nem erőltetnem!
Két eltérő típusú telórol beszélünk!Jobb lenne egy teljes tiszta telepítés a későbbi problémák elkerülése végett.
Viszont van egy ilyen,hogyeállítások-Rendszer és legalul"Átköltözés".Azt próbáld ki.Én nem használtam ezért nem tudom,hogy milyen adatokat képes áttolni.HelixP:Teljesen jók!Ezért van már végem a kamera rinyán.Hozza a kategória átlagát.
[ Szerkesztve ]
-
Departed
őstag
válasz helixP #11045 üzenetére
Szerintem ez simán nem offtopic, nem kell szürkíteni.
Teljesen vállalható képek, még az egyetlen nemHDR is.Úgy vettem amúgy észre hogy akinek gondja van vele inkább kevés fény esetén, amivel rendes fényképezőgépek is küzdenek.
Egyébként épp tegnap lőttem lányomról teljesen sötétben vakus képet a Note4-gyel és hála a fénymérés/elemzésnek amit csinál előtte, teljesen jó lett. Az előd Redmi 3-am, ehhez képest hulladékközeli képet csinált szinte mindig kevés fénynél.Xiaomi Poco F6 12/512GB Black || TCL 55C805 QD-MiniLED TV
-
borzosmorzi
tag
válasz viiick1899 #11043 üzenetére
Beállítások / Értesítések és állapotsor / Akkumulátorkijelzés típusa: Százalék.
-
viiick1899
csendes tag
Sziasztok!
Hogyan érhetem el, hogy az akkuszintet szászalékos formában lássam a legördülő menünél?
Más kérdés: Tud valaki ajánlani jól működő távirányító alkalmazást?
-
Upo
addikt
válasz micafighter #11038 üzenetére
Na várj, te a safetynet fix modult írtad recoveryből, én is arról írtam.
Manager alól a magisk-et nekem is tán egyszer sikerült telepíteni, azt én is twrp alatt csinálom.
A 13-as verziótól kezdve a magisk.zip-ben benne van a magisk manager is, 13 előtt külön kellett még telepíteni.Tehát
- letöltjük a friss magisk zipet: [link] (hivatalos topik)
- twrp alól feltelepítjük, újraindítás androidba.
- telegram csoportból letöltjük a friss safetynet fixet (xda-n is fent van a mostani)
- magisk manager modules menü alatt + megnyomása,
- betallózzuk a zipet, feltelepíti, újraindítunk, kész.Ja, a magisk manager a belső tárhelyen a magiskmanager mappába tölt le.
[ Szerkesztve ]
Blogom: https://logout.hu/blog/upo/index.html | "Az átlagember alvásigénye még 5 perc"
-
Graphics
Jómunkásember
Valaki nem tud fehér-arany kivitelt újan , jó helyről?
Tirexi -> Aurasync -> NvidiaRTX néven folytatja áldásos ténykedését 2025-ben...Bármilyen témában szívesen segítek, SSD, Robotporszívó, Xiaomi, Poco mobilok ,de 2025-ben már csak és kizárólag privátban leszek elérhető. :)
-
sanyi0627
senior tag
Sziasztok
Beálltam a sorba egy note 4 3/32-vel.
Az lenne a kérdésem hogy meg júniusba volt redmi 3s van miui cloud mentésem. Azt visszállítottam sms beallítások stb. Bármit befolyásol ezen a telón? Iphonos időszakból maradt bennem a kérdés. Ott volt olyan hogy a hibát is visszatöltötte ha volt.
Köszi
Üdvhttp://logout.hu/bejegyzes/sanyi0627/uzleti_szabalyzat.html
-
d@vee
őstag
Zárt galéria, nincs szükség engedélyekre.
Ezzel az üzenettel nem nyitja meg a galériát a telefon. Egy órája jött meg, global verzió, semmit nem frissítettem vagy telepítettem még rajta, csak a memókártya és a sim ment bele. Ötlet? Vagy a frissítés megoldja? Az most töltődik lefelé.Ja
-
micafighter
nagyúr
Épp tegnap kellett ujraraknom a magisket, azért igy irtam mert az app valamiért nem tudta feltelepiteni a magisket, és azt se találtam hova töltötte le, ugyhogy recoveryből tudtam csak felrakni. És a magisk 14el is gond volt nekem az OTP smart bank appal meg a safety nettel, telegram csoportba felneztem és volt uj safetynet fix a 14hez, azt le kellett szednem, azzal már jo volt a safetynet is meg úgy már ment a smartbank app is
Gyakorlatilag épp azt irtam le hogy tegnap hogy csináltam az egészet a magisk v14el.
[ Szerkesztve ]
-
Upo
addikt
válasz micafighter #11035 üzenetére
Ez a safetynet fix még a 12-es 13-as magis időkben indult. Ha most rakta fel akkor már nyilván a 14-est telepítette, abban meg lehet hogy már simán megy a safetynet a fix nélkül is.
A modult meg magisk manager alól is lehet telepíteni, nem muszáj recovery alól. Épp szerencse hogy ez recovery alól is működik, de magisk modult szerencsésebb a manager alól modul hozzáadásával telepíteni. Általában a modul készítőjének leírásában benne szokott lenni ha twrp alól is telepíthető, de nem ez az általános.Blogom: https://logout.hu/blog/upo/index.html | "Az átlagember alvásigénye még 5 perc"
-
micafighter
nagyúr
válasz Melorin #11025 üzenetére
Attól függ hogy kell e hokolni, hogy milyen romod van fent a telón ,build prop mokolva van e stb.
Amit leirtam az fedi le a legtöbb esetre a megoldást, de ha amugy a safetynetet nem lökted fel akkor elég lehet a root hide.
Az appok csekkolhatnak rootot is meg safetynetet is, mindkettő opcionális, de amelyik mindkettőt nézi ott ha bármelyikkel gond van a telódon, akkor nem fog menni az app.
Amugy nem nagy hókolás amit irtam, leirni több idő volt mint megcsinálni Annyival több mint a sima magisk hide hogy plusz 1 zipet kell flashelni recoverybol, csak próbáltam kicsit részletesebben leírni.
[ Szerkesztve ]
-
Hardtech
aktív tag
Sziasztok! Tud valaki mondani olyan üvegfóliát ami rendesen fel is tapad nem pedig így Igen megneztem/elolvastam az összefoglalót onnan van ez a kép is.....
[ Szerkesztve ]
-
todie
tag
nahat, a hangszorotol balra alapbol SEMMI nem latszik, csak jobbra a kamera. Elokaptam a egy masik telot es gondoltam lovok rola egy kepet, hogy megmutassam nem vagyok hulye. na amint vakuzott a fenykepet keszito telo, egybol latszott, hogy ott a szenszor esku nem latszik siman.
-
csurgoi
aktív tag
válasz micafighter #11020 üzenetére
Köszi szépen, megvan
Megy a Smartbankhttps://500px.com/stevetailor https://www.flickr.com/photos/128564341@N08/
-
-
kelly416
veterán
válasz Luck Dragon #11016 üzenetére
Biztos én vagyok a balek, de nekem azzal sem megy. Pontosabban csak a mispace 5x5 ikonos, de azt meg köszönöm, meghagyom másnak.
-
Melorin
addikt
válasz micafighter #11020 üzenetére
Nekem nem kellett ennyi hókusz-pókusz. Feltettem twrp alól a magisket, majd a magiskban a hide menüpont alatt bepipáltam az OTP alkalmazást.
-
[lAyCsI]
addikt
válasz bajtokarpi #10989 üzenetére
ha jó minőségű a forrás sztem hibátlan
-= No way back from Here =-
-
micafighter
nagyúr
válasz csurgoi #11018 üzenetére
Ahhoz, hogy menjen az OTPSmart bank:
1) fel kell rakni a magisk manager app-ot (a play áruházban nincs fent, lentebb van hozzá link)
2) flashelni kell magát a magisk managert recoveryből (nem a fentebb emlitett appot, hanem a magisk zip-et)
3) ez után a magisk manager app irni fogja hogy magisk manager telepitve
4) fel kell rakni a magisk manager safetynet fix-et, amihez be kell lépni ennek a fix-nek a telegram csoportjába, onnan le tudod tölteni mindig az aktuális legfrissebb safetynet fix-et (telóra ehhez kell a telegram app a paly áruházból) magához a csoporthoz lentebb link
5) ha letöltötted a safetynet fix-et akkor flasheld recoveryből, aztán magisk manager app-nál a modulokban mutatnia kell hogy fent van ez a safetynet fix
6) magisk manager appban csinálj egy safetynet check-et, ha zöld pipa minden, akkor okés
7) magisk hide menüben az OTP Smart Bankot jelöld kiÉn igy csináltam meg, nálam müködik a smartbank app gond nélkül, minden nap használom
Itt találsz linket mindenhez amit fentebb irtam: [link]
[ Szerkesztve ]
-
csurgoi
aktív tag
Valahol olvastam ,hog a Madisk-el el lehet bújtatni a dev romot az OTPSmartban elől.
Ugyanis a dev romot nem szereti és nem akar müködni.
Hogyan tudom a gyakorlatban ezt megcsinálni?
A Magiskot felraktam a twrp-ből, úgyhogy elméletileg rootolt a készülék, de nem indul el az Smartbank.
kell valamit okolni a Magiskban?https://500px.com/stevetailor https://www.flickr.com/photos/128564341@N08/
-
-
Upo
addikt
A hangszórótól balra az nem a nem létező kamera, hanem a közelség érzékelő (proximity sensor). Azért szoktak lukat tenni mert a fólia/üveg bezavarhatná az érzékelést. Én nem vennék olyant ami a szenzor előtt nincs kivágva, semmi szükségem rá hogy pár hét/hónap múlva egyszer csak ne tudjam felvenni a hívást mert sötét marad a képernyő vagy hívás közben nem sötétíti el a képernyőt és elnyomkodom a fülemmel.
-
Simba86
senior tag
kereső: full cover
Siemens C35-> Siemens MT50-> Motorola E398-> SE K750i-> Nokia 6220 Classic-> ZTE Blade-> SE Xperia Mini Pro-> Samsung Galaxy S Advance -> Sony Xperia SP -> Huawei P8 Lite -> Xiaomi Redmi Note 4 -> Xiaomi Redmi Note 6 Pro ->Xiaomi Redmi Note 9 -> Xiaomi Redmi Note 11
-
z0d1@Ku$
senior tag
Van esetleg itt olyan, aki tudja hogy a hangfelvételek miért nem szinkornizálódnak a MI fiókba? A szinkronizálás be van kapcsolva az alkalmazásban is és a Mi fiókban is. Nincsen tiltva mobilhálózati szink sem, úgysem megy. Hiába vagxok wifin és nyomok rá a szinkronizálásra, teker kettőt és ugyanúgy azt írja, hogy nincs szinkonizálva x elem.
-
todie
tag
udv!
olvasgattam a topicot, de meg mindig nem egyertelmu, hogy milyen foliat kene venni a telefonra.
a telefon tetejen, a hangszoro mellett (jobb oldalt) van a kamera. mas nincs rajta. alul a hazon jobb oldalt 5 lyuk van a mikronfonnak/hangszoronak.
olyan foliat szeretnek, amin nincs folosleges lyuk felul a nemletezo plusz kameranak (a hangszorotol bal oldalt) valamint a hangszoro/kamera szekcio nincs kihasitva a foliabol. a fentieken tul a tok ne emelgesse meg lehetoleg a szeleit. a legjobb az volna, hogyha a fekete telefonhoz fekete keretes lenne a folia/uveg/kijelzovedo.
letezik ilyen?
elore is koszonom!
-
kelly416
veterán
válasz Luck Dragon #11004 üzenetére
Témával, launcherrel, vagy egyéb úton oldottad meg?
-
2 nap 13 óra, 83%. Minimális nyomkodással. Ilyen ütemben 1 hetet lazán elmegy.
2db APC BE-700GR szünetmentes tápegység eladó.
-
juve600
nagyúr
ennek jó a gyári fényképezője,sztem google cam van benne
-
juve600
nagyúr
válasz Luck Dragon #11001 üzenetére
xiaomi eu romba alapból benne van
-
nagyra
tag
válasz Gila2626 #11006 üzenetére
Én sem találtam, csak egy helyen, csak aranyban, és veszett drágán
http://www.ebay.com/itm/Ori-Xiaomi-Redmi-Note-4-4X-Snapdragon-Smart-Dot-View-Case-/232374218628
Ami kisebb, mint nagyobb, az egyenlő!!! :D
-
veterán
Uraim!
Találkozott már valaki stereo/surround mod-dal ehhez a telóhoz?
Sok helyen keresgéltem,de ilyen információval még nem találkoztam.
Sok telefonnál lehet aktiváltatni a beszédhangszórót multimédiához sztereóban,vagy dual monoban,ehhez is jó lenne ha lenne. -
-
Dr. Gonzο
senior tag
CEEC (DD) téma.
-
veterán
Nova Launcher?
Amúgy nem emlékszem hogy MIUI beállításaiban találtam volna erre opciót,de attól még lehet. -
Kérlek segítsetek, hogyan tudom öt oszlopos ikon nézettre állítani a kütyüt ? Köszi.
A káosszal teremtek rendet. Philips & TPvision primary visitor. Philips Design line.
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a fő topikja a kiváló akkumulátor idővel rendelkező Redmi Note 4 készüléknek. Minden felhasználót várunk szeretettel aktív topikunkban! Kérdés előtt kérünk mindenkit, hogy olvassa el az összefoglalót!
-SOS segítségnyújtás
-OFF témák, baráti beszélgetés
-PH-n maradjon mindenki, ez a fő hely a telefonnak!!
- Milyen autót vegyek?
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Futás, futópályák
- Linux kezdőknek
- Fűzzük össze a szavakat :)
- A HyperOS 2.0 egyik legnagyobb vizuális újdonsága!
- Viccrovat
- Azonnali informatikai kérdések órája
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest