-
Mobilarena
Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rick4
félisten
válasz
trance89 #4653 üzenetére
Kínai fw-en vagyok, és kábel nélkül ment elsőre is a mesh összeállítás, ugyanezt tudná a globa, vagy annak ez is gond, és csak a kábeles nem megy neki? Jó lenne ilyesmiket is beírni az összefoglalóba.. Amúgy pont tegnap néztem, kínaiból sincs frissítés, viszont majdhogynem azt se tudom, hol a házban a router, hónapok óta hibátlanul megy a rendszer, ráadásul alapon (standard) is akkora a lefedettség, hogy a harmadik router a saját dobozában vár a csodára, nem kell, mindenhol hibátlan a net, és jó a sebesség is. A telek végében is simán netezek, pedig 107m hosszú, és 3 fal mögött kb 70m-re van onnan a második router.
Semmi extrát nem tud, de amit tud, azt nagyon jól. Ezek után már openwrt-re se frissítenék, mert mindent megoldok vele.
Új hozzászólás Aktív témák
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Autós topik
- Fotók, videók mobillal
- Energiaital topic
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Amazon Kindle
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Trollok komolyan
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 16 Pro 128GB Desert Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3673, 97% Akksi
- Csere-Beszámítás! Olcsó számítógép játékra is akár! I3 12100 / GTX 1050Ti / 8GB DDR5
- OnePlus 13 Gyors teljesítmény és modern dizájn Midnight Ocean 16/512 GB
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3407
- Bomba ár! HP ProBook 450 G3 - i5-6G I 16GB I 128SSD I HDMI I 15,6" HD I Cam I W10 I Gar!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest