Hirdetés
- Helio Core néven újabb kijelző nélküli Amazfit kiegészítő jött
- Headset, ami hangszóró is, AI nyaklánc, rúddal izélgethető porszívó... - CES
- CES 2026: olcsó, kompakt, többportos GaN töltőt kínál a Lenovo
- Visszakerül a Realme az Oppo alá
- Bár zajlik a CES, de nézzünk pár pletykát az új iPhone-ok kapcsán is
- 2026-ban nem lesz új Asus telefon, de nem zárják be a boltot
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- CES 2026: A tévékben is okosabb lesz a Gemini
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
l.skywalker
Topikgazda
(rögzített hozzászólás)
Úgy néz ki hivatalos formában itthon egy darabig nem lesz kapható Series X.
A hazai forgalmazás hiányában a következő módon lehet a hivatalos MS store külföldi oldaláról konzolt rendelni:Ha nem megy, akkor próbáld ki ezt:
* KIEGÉSZÍTÉS *Köszönjük a megosztást ndomokos
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Azért ez a November most így erős hònap. Érdekes hogy most nincs emlegetve hogy megérte az àremelés, bezzeg random megjelenő indie jàtékoknàl amik még csak GamePassba sem jönnek meg igen.
-
csuvicsuva
addikt
válasz
IntelKiller7
üzenetére
Aki szereti a Life is Strange szériát, annak a Lost Records: Bloom & Rage kötelező darab, mindenki másnak erősen ajánlott.
PS Plusban pár hónapja benne van, de még nem mertem elkezdeni, valahogy két God of War után most megint nem vágyom ilyen monstre játékra. Amit írsz, az jól hangzik, ellenben a kedvemet még kevésbé hozta meg hozzá.
-
csuvicsuva
addikt
-
Kristof_94
nagyúr
válasz
frankdelgado
üzenetére
Köszi! És te vettél rá valami extrát vagy csak simán? Úgy rémlett, hogy csak 1 év van ezekre.
-
Dawide@axele
aktív tag
válasz
csuvicsuva
üzenetére
Ezeket valami kódként kapod meg vagy csak elindítod a játékot és kész?
-
frankdelgado
őstag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Az alza nem xarozik, azok visszafizetik az árát, meg ott 2 év gari van, én pont ma küldtem vissza 1-et aminek holnapután telik le a gari. Bár jobban örülnék ha cserélnék, mert 16 ropiért vettem és annyit fognak visszaadni....
-
Kristof_94
nagyúr
Sziasztok!
Így, hogy lement 20 ezer alá, tervben van egy új kontroller az Alazáról vagy Emagról. A kérdésem az lenne, hogy érdemes-e hozzá adni bármilyen azonnali csere garanciát vagy hasonlót. Az eredeti, konzol mellé járó kontrollert egyszer már vissza kellett küldenem Németországba (illetve anno még a pc mellé használtat is) és nem szeretném még egyszer végig vinni azt a tortúrát főleg a 0 forintot sem érő futárcég miatt. Volt olyan is, hogy rosszabb állapotú jött vissza, mint amit küldtem. Szóval ha bármi gond van, pl. driftel, beragad, stb. akkor van olyan opció, hogy az Alza vagy Emag simán kicseréli? Köszönöm!
-
törölt tag
válasz
Dawide@axele
üzenetére
Egyszer már belinkeltem az Xbox cikket hogy nem kell csinàlni semmit, csak vàrni.
Nekem még aktív a Crew előfizetésem, így gondolom még nem része és nap közben majd integrálódik.
-
hatesz
tag
Köszönöm, igazad van, neked is köszönöm, hogy hozzászóltál!
Tegnap kíváncsiságból rádugtam a vezetékes valamilyenmárkájú billentyűzetemet meg egy vezeték nélküli egeret a series x-re, mondom kipróbálom. Az insurgency: Sandstormban játszottam úgy 20 percet, persze tök béna voltam (meg nyilván a setup is), de visszajöttek a régi emlékek, amikor még így nyomtam az FPS-t. szóval ezért is vágok bele ebbe, max tényleg visszaküldöm ha nem jön be. -
hatesz
tag
Megrendeltem, kipróbálom, aztán ha nem tetszik, visszaküldöm. Ilyen egyszerű. Nem dobok ki feleslegesen pénzt az ablakon de valahol el kell kezdeni és persze azt is el kell döntenem, hogy mi mennyit ér meg NEKEM. Tanulni, gyakorolni lehet elég lesz. Nem Ferrarin szokás az autóvezetést gyakorolni, arra jó egy 3-as Golf is. Aztán majd ha a köridők számítanak majd, akkor jöhetnem a nagyok. Ha egyáltalán nem maradok inkább a motorozásnál (értsd: kontroller). Kicsit túlzásba vittem a metaforát
De tényleg köszi, hogy foglalkoztál a kérdésemmel! -
Zó
aktív tag
Persze jóval olcsóbban vannak himi humi márkák is, de kézbefogás után már érezni hogy mi ujság.....a tartósságról és kopásról már nem is beszélve.

Szerintem jobb, ha előbb megnézi, hogy élhető-e számára az elkészült setup, nem biztos, hogy több drága tételt célszerű mindjárt egyszerre próbára rendelni. És akor még visszaküldési határidőn túl is tesztelve láthatja, mennyire válik be ez a módi, utána lehet elgondolkodni a szintlépésen, ami eleve akkor indokoltabb inkább, ha kompetitív céljai vannak.
Egyébként a 20 éve használt 2000 Ft-os billentyűzetemen még kopás sincs. Nyilván nem mechanikus, nem "gamer", de kényelmes, mint az olcsóbb engereim is. Persze eleve nem kompetitívkodom vele, nem beszélek le senkit minőségről vagy más prefernciáról, de kézre álló setupot tudok így csinálni konzollal és PC-vel is. Mondjuk, nem asztalról használom, hanem ugyanúgy kényelmesen, mint a kontrollert. Nem áll szándékomban a játékidőmmel növelni az ülőidőm számát.
-
GEIL
addikt
válasz
frankdelgado
üzenetére
"....a klaviatúra arisztokratákkal meg ne foglalkozzál, azoknál csak a drága a jó
szinte bármit rádughatsz a boxra, ha kényelmes nyomogatni, akkor jó lesz az. Ez még mindíg nem pc...."

A gondolatmenetedet továbbgondolva és párhuzamot vonva ennyi erővel egy Skoda 120 és egy Skoda SuperB között sincs nagy eltérés és közlekedni jó lesz bármelyik, hiszen ezek még mindig nem versenyautók....

Ezeket a perifériákat mi a PC-khez is használjuk, igen.....és hidd el hogy próbáltunk többféle egeret és billentyűzetet és nagyon nem mindegy hogy milyen.
Én legalábbis nem szeretek "hátrányból indulni".....pl egy olcsó noname egérnek a súlya alig 10-15 deka és fogása is iszonyú gagyi ropogós műanyag, persze ráirják hogy akár 6800 dpi-t is tud.....jah, elméletben igen és megy mindenhová a kurzor csak oda nem ahova kéne......annál még egy 10 éves, de minőségi és valós 1600 dpi-s gamer egér is sokkal megbízhatóbb és pontosabb.
-
hatesz
tag
válasz
frankdelgado
üzenetére
klaviatúra arisztokraták
-
ThorsHUN
őstag
válasz
csuvicsuva
üzenetére
Ez a változás a nemrégiben bejelentett Xbox Game Pass díjemelés egyik indoka, és jelentős értéket ad az Ultimate csomaghoz.
Hát megaszomat... Szerintem pont nulla értéket ad az Ultimate csomaghoz.
Javasolnám, hogy legyen Ultimate Plus amiben legyen benne ez a szar és legyen egy Ultimate amiben nem. Mivel jelentős értéknek számolják, jelentős különbség legyen a két csomag között mondjuk úgy 3000 Ft, és a sima Ultimate legyen 7K a plus meg jelentős értéknöveléssel 10K...Jelentős értéket ad baszki... ilyen jelentős vagyon növekedést kívánok annak aki ezt a baromságot kitalálta.
-
csuvicsuva
addikt
válasz
csuvicsuva
üzenetére
Ja, hogy már november 18 van, akkor nem szóltam. Csak küldenek valami értesítést.
-
csuvicsuva
addikt
válasz
Dawide@axele
üzenetére
A Fortnite Crew előfizetés 2025. november 18-tól lesz elérhető az Xbox Game Pass Ultimate előfizetők számára, kiegészítő díj nélkül, extra előnyként. Az integráció részeként a Game Pass Ultimate tagok a következőket kapják:
Havi exkluzív Crew csomag: Egy új, kizárólagos öltözék (Outfit) és legalább egy hozzá illő kiegészítő (például csákány, vitorlázó, stb.).
Havonta 1000 V-Bucks: Ezt az összeget a játékosok elkölthetik a Fortnite tárgyboltjában.
Hozzáférést az összes aktuális Fortnite Battle Pass-hez: Beleértve a fő Battle Pass-t, az OG Pass-t, a LEGO Pass-t és a Music Pass-t.
Rocket League Rocket Pass Premium: A Fortnite-on kívül a Rocket League prémium jutalmait is magában foglalja.
Ez a változás a nemrégiben bejelentett Xbox Game Pass díjemelés egyik indoka, és jelentős értéket ad az Ultimate csomaghoz.
#Éjjenazéjáj
-
frankdelgado
őstag
válasz
hatesz
üzenetére
Nem használtam, csak terveztem, ez valóban egy hibrid, olyan mintha egyik kezedben egy fél konti lenne a másikban meg egér
. ez még akkorr juttatott volna tisztességtelen előnyhöz, amikor nem volt támogatva az egér+bill. Aztán drága is meg ugye lekorlátoz a zsinor.a klaviatúra arisztokratákkal meg ne foglalkozzál, azoknál csak a drága a jó
szinte bármit rádughatsz a boxra, ha kényelmes nyomogatni, akkor jó lesz az. Ez még mindíg nem pc.... -
Bercúr
újonc
válasz
tomee007007
üzenetére
Köszi.
-
tomee007007
addikt
válasz
Bercúr
üzenetére
Rendben.
Én ezeket venném, többek között ez a két típus is szolgál nálam, mindkettőt tudom ajánlani:
Ez egy új modell, 2100 mAh-s aksikkal, közvetlenül konnektorba dugható, de nézd meg a pontos kialakítását, gyorstöltős.
Vagy van a régebbi modell, 2600 mAh-s, tehát nagyobb kapacitású ajándék aksikkal, ez vezetékes, adapterrel, plusz autós töltő is van hozzá, gyorstöltős.Pluszban is tudsz még AA-s aksikat venni:
2100 mAh-s elég jó áron van,
2600 mAh-s akciós, de nem kifjezetten olcsó így sem, azért ezek szoktak lenni 5-5500 forintért is. -
Bercúr
újonc
válasz
tomee007007
üzenetére
Igen 2db
-
Bercúr
újonc
válasz
tomee007007
üzenetére
Konkrét tipust tudnál linkelni? Nem használtam még ilyesmit, nem vágom hogy itt melyik a ceruza és melyik az aksi. Nehogy véletlen berendeljek valami használhatatlant.
-
Dawide@axele
aktív tag
Sziasztok!
Aktív már a Fortnite crew a Game Pass előfizetéshez?Ha igen , hogyan lehet aktiválni? -
tomee007007
addikt
-
hatesz
tag
válasz
Döglött Róka
üzenetére
én is kontrollerrel nyomom már jóideje, de gondoltam megnézem milyen is billentyűzet+egérrel ismét
-
GEIL
addikt
válasz
hatesz
üzenetére
Előfordul hogy nappaliban játszunk, akkor átvisszük a perifériákat és odahúzunk egy kis asztalt....de amúgy igen, asztalnál játszunk (elég jó és a konzol max képességit is kihasználó) monitorokon.
Nem az rgb világítás a lényeg, azt kikapcsolhatod vagy testreszabhatod ha szükséges.
-
hatesz
tag
lehet himihumi, de belinkelem mit rendeltem. 6568 Ft volt szállítással együtt (alkalmazásból rendelés -2000 Ft)
Értem amit írsz és igazad is van, én viszont a nappalimban a tv-m előtt szeretnék továbbra is játszani, nem egy asztalnál monitor előtt. Nyilván ti így nyomjátok. Max visszaküldöm, ah nem tetszik és fejlesztek, ha megérzem az ízét. Első körben vissza kell szoknom az egér+billentyűzet használatára.
Szóval ezt rendeltem [link] -
GEIL
addikt
válasz
hatesz
üzenetére
6500-ért egér és billenytűzet is ?
áhh....az max netböngészéshez való, de tényleg.Persze vannak jó akciók, de minden nagyzolástól mentesen mondom, hogy annyiból esetleg egy korrekt és tartós egérpad jön csak ki.
(Ha fps játékokkal játszol, akkor azért nem árt valami nagyobb márka minőségibb perifériáiba beruházni.)
pl nálam ez a felállás már jó pár éve:
Steelseries Qck Heavy Large (egérpad) - kb 5.000 Ft-tól
Logitech MX518 (gamer egér) - kb 15.000 Ft-tól
HyperX Alloy elite2 (gamer mechanikus billentyűzet) - kb 35.000 Ft-tólfiam perifériái:
Steelseries Qck XXL (egérpad) - kb 9.000 Ft-tól
Steelseries Rival 3 (gamer egér) - kb 13.000 Ft-tól
Steelseries Apex 9 mini (gamer mechanikus billenytűzet) - kb 40.000 Ft-tólPersze jóval olcsóbban vannak himi humi márkák is, de kézbefogás után már érezni hogy mi ujság.....a tartósságról és kopásról már nem is beszélve.

-
Bercúr
újonc
Kontroller aksi és töltőből mit érdemes venni?
Csak gyári vagy tökéletes valami ólcsóbb is? -
hatesz
tag
válasz
frankdelgado
üzenetére
Köszi szépen a választ! Tisztában vagyok a kényelmetlenségekkel (kábelek, akár hosszabbítással, asztal), ezeken túl tudok lépni, van egy IKEA asztalkám, ami erre pont alkalmas lesz, a kábeleket meg meg tudom oldani. Most az emagon alkalmazásból rendelve a billentyűzet+egér 6500 Ft, megrendeltem, max visszaküldöm. Csak érdekelne olyanok véleménye/tanácsa, aki használ(t) ilyet.
Amugy ez mi a képen? ez valami hibrid ha jól látom. Ezt használtad? -
frankdelgado
őstag
válasz
hatesz
üzenetére
A bánat se szórakozna ezekkel, főleg egy kis asztalka előtt görnyedve, kábeleket elvezetve. Ha pc-n játszom, akkor is csak kontrollerrel. Régebben nagyon agyaltam egy ilyen megoldáson, de nem vitt rá a lélek, multizok kontrollerrel, ahogy tudok, úgyis csak only konzol-ra állítom a crossplay-t.
-
NoOne1976
őstag
válasz
Roland861010
üzenetére
Könnyen ki tudod deríteni. A redeem oldalon beírod a kulcsot, leokézod, és akkor kiírja, hogy mit kapsz érte. Ezzel még nem váltod be, de láthatod, hogy hosszabbít-e. Illetve az is lehet, hogy eleve hibát fog kiírni, mert aktívat esetleg nem hosszabbít.
-
hatesz
tag
Sziasztok!
Sok FPS játékkal játszom, próbálkozom mostanában a multikkal is, eddig természetesen nem túl sok sikerrel...
Arra gondoltam, hogy esetleg a kontroller mellett néha játszanék billentyűzet+egér kombóval. Neten láttam ilyen kisebb, egykezes billentyűzeteket. TV előtt játszom, nem asztalál, egy ilyet még le tudnék magam elé tenni a kis tálcás asztalkámra (USB kábel hosszabbítóval megoldva), de egy nagy/teljes billentyűzet nem férne el és nem is akarnék egy ilyen nagy plusz cuccot. Használ esetleg valamelyikőtök ilyet? Kíváncsi lennék a tapasztalataitokra.
-
boxmaci
aktív tag
válasz
Roland861010
üzenetére
Láttam korábban egy fickót, aki az Apex Legendsben játszott joypaddal és gyakorlatilag darálta lefelé reggelire a PCs egereseket. Nem kamu, youtube-on fennt vannak a videói, de már nem jut eszembe a neve. Speckó módon játszott, volt egy kis kép ami mutatta a kezét és a kontrollert jaték közben. A joypad le volt téve egy párnaszerűségre és teljesen máshogy a középső ujjaival irányította az analóg karokat! Irdatlan gyors szenzitivitáson tolta, abszolút az élmezőnyben volt.
Szóval csak hozzáállás kérdése.

-
Roland861010
veterán
Reggelt,
Vettem az Xbox helyett (Arc Raiderst nem lehet kontrollerel tolni rendesen)egy laptopot ami mellé jár 3 hónap PC Game Pass . Ugye van aktív Ultimate előfizetésem az mellé ezt be lehet aktiválni és akkor kitolja a lejárati idejét az Ultimatenek? -
Lion81
tag
Sziasztok!
Nagy segítség kellene!
Venni akartam az xbox hivatalos oldalán Lego SW játékot mert most akciós 4190 ft asszem és a gyerekem xbox profiljából.Be is rakta kosárba és rányomok a vásárlás gombra erre a Microsoft Family Safety nyöszörög, hogy ott engedélyezzem a vásárlást ami rendben is van, mert beállítottam.Megnyitom, de sehol nem ugrik fel, hogy engedélyezzem a vásárlást mire nagy nehezen rátaláltam egy QR kódra ami letöltette velem a mobilos alkalmazását a Safetynek (Fizetési mód beállítva a gyerek xbox profilján az is pipa).Ekkor nagy nehezen feldobta a banki oldalt meg a teló pittyent, hogy kéri a megerősítést a bank a vásárlásról. Engedélyezem jött is értesítés, hogy levonta! Na de nem találom sehol a levonást a banki oldalon és a játékot se a gyerek fiókjában!!!
Most mi a helyzet?
Vártam kb 10 percet és megint beraktam a kosárba, de ott már azt írja hogy elértem a vásárolható limitet és nem is enged tovább hiába nyomom a vásárlást, de mégse látom semelyik fiókban (se az ővében se az enyémbe) és a pénz se vonódott le pedig a folyamatot végig csináltam mint bármi más webes vásárlásnál
Most akkor mi a szösz van?
Holnap történhet változás vagy elbukom az akciót (csak máig van) és meghiúsult a vásárlásom hiába az jött vissza hogy minden kafa...
-
boxmaci
aktív tag
Van már valami infó a kedvezőbb árú reklámos GP kategóriáról?
-
oriic
HÁZIGAZDA
Elhagyó:
-
-Rolika-
senior tag
Mivel épkézláb helyen és árban nem találtam kontrollerhez ilyen xboxos sticket, ezért rendeltem 5000 alatt aliról. Hosszabb távon még nem próbáltam, de bedugva működik a kontroller, mindenféle telepítés nélkül.
-
Norb79
addikt
válasz
üzenetére
Ajjdekár, hogy csak most mondta!
Szólhatott volna előre is, mert a 8ból, amibe belenéztem, azok mind 10/10 játékélmény volt, ha előre tudom, hogy valójában szarok, akkor nem is játszok velük, és akkor egy pár száz óra kellemes szórakozástól meg tudtam kímélni magam!
-
törölt tag
válasz
Farkassacred
üzenetére
Nagyon beakadt nàlad ez az emelés, ha egyszerű indie megjelenéseknél is felemlegeted. Eltelt màr egy hònap szerintem. El kéne végre engedni.
-
szarnyasdino
junior tag
válasz
Farkassacred
üzenetére
Szerintem nem. 3-at beraktam steamen wishlistre szóval ezek kb mindenre vannak
-
Farkassacred
őstag
válasz
szarnyasdino
üzenetére
Még ez se?
Only box címek egyébként? -
ThorsHUN
őstag
COD BO7 multija nekem brutál hajaz a BF2042-re.
Érzésre legalábbis.Amn meglepődtem, hogy a Shotgunnak olyan késleltetése van, hogy először azt hittem én szabtam el valamit, aztán rájöttem, hogy nem nálam a hiba
-
szarnyasdino
junior tag
válasz
Farkassacred
üzenetére
Ezek nem game pass címek szimplán megjelentek csak.
-
Farkassacred
őstag
válasz
szarnyasdino
üzenetére
Borító alapján csodásnak tűnnek.
De ne legyen igazam.
Egyenlőre megéri a felárat fizetni a passért ez látszik.. Kíváncsi leszek karácsonyra beraknak e majd valamit. -
szarnyasdino
junior tag
14 indie game landolt nemrég az xboxon
Astro Duel - https://xbx.social/6186tPBAy
Bioprototype - https://xbx.social/6187tPBAJ
Bioweaver - https://xbx.social/6188tPBAK
Bunninjutsu - https://xbx.social/6189tPBAz
Chopper Strike - https://xbx.social/6180tPBAM
CLAWPUNK - https://xbx.social/6181tPBA3
Dark Atlas: Infernum - https://xbx.social/6182tPBAO
Dirt Bike Retro - https://xbx.social/6183tPBAP
Horror Tale 3: The Witch - https://xbx.social/6184tPBAu
Liminal Department - https://xbx.social/6185tPBAR
Pocket Mini Golf - https://xbx.social/6186tPBAr
Use Your Words 2 - https://xbx.social/6187tPBAT
VIDEOVERSE - https://xbx.social/6188tPBAp
Zumba World - The Lost Marble Island - https://xbx.social/6189tPBAV
-
hatesz
tag
válasz
oriic
üzenetére
Én is egyedül nyomom a COD BO7 (co-op) kampányt (nem ez a kampány alapvetése???), ugyanígy csak pislogtam az átvezető videókon a szenzációs 4-es csapatot. Amiben ugye van minden féle, a legjobb a hatalmas bicepszű széttetovált latino (?) csaj, neki van a legnagyobb karja a csapatban. Szégyen ez a kampány, a megállíthatatlan játékmenettel és a küldetések kötelező végigvitelével együtt. Ha egyedül játszom, miért nem lehet nyomni egy pause-t? Szerintem nem én vagyok az egyedüli, aki nem szeret multizni, de szereti a kamányokat.
Amúgy a grafikától sem dobtam egy hátast, nagyon (és egyre messszebb) vannak ezek a fotorealisztikus megjelenítéstől. Ez a játék ezzel a grafikával kijöhetett volna nyugodtan 5-6 évvel ezelőtt is. Nem látok sok fejlődést, elértük volna a készítők képességeinek csúcsát? Kicsit olyan feelingem van, mint az F1 szériánál. Alig látni feljődést a megjelenítésben a legutolsó 3-4 megjelenés között. Nincs sok kedvem folytatni a kampányt.
Ja még egy dolog: ha már multiként működik a kampány, miért nem lehet 3 botot a szerencsétlen játékos mellé betenni? Az első küldetés végén nem túl egyszerű kinyírni a főellenséget (nem fogok spoilerezni) egyedül, ja és youtube videót kellett csinálnom, hogy most akkor mit is kell csinálni?? Nagy csalódás ez nekem, ha ezért külön pénzt adtam volna ki, fél óra múlva kértem volna vissza a pénzem. -
frankdelgado
őstag
válasz
üzenetére
A baltával faragott arcú mulatt lány kalandjai tetszenek, bár még nem értem a végére. Ha jól nézem ebből 3 magyar felirattal van megáldva, ami nem rossz arány. Mondjuk a keeper helyett inkább az outer worlds2 kapott volna honosítást, akkor szélesebb lenne a mosolyom. Viszont az agyonfikázott cod kooperatív sztorijával tegnap jótt csapattunk egy cimbivel és azt mondom, hogy nem egy rakás f@s. Egy kicsit agyament, de szórakoztató, a koop jót tett neki én azt mondom. Ma lejár a gpu-m, de talán e miatt nézek valami sumákolt kódott az internet sötét bugyraiban.
-
oriic
HÁZIGAZDA
Azt tudja esetleg valaki hogy mobilos (Telekom) vásárlásnál ha refundot kerek akkor azt ugyanúgy mobil számlára küldik vissza?
-
törölt tag
válasz
Dawide@axele
üzenetére
Biztos hogy nem fog osztódni.
-
Gergosz2
veterán
válasz
üzenetére
Oblivion a nosztalgia miatt is tetszett nekem, bár nem fejeztem még be. A DOOM viszont tetszett nagyon, amint végig vittem ki is toltam a kettő korábbit.
Télre nálam az Elden Ring DLc van betervezve, DS széria meg a Batman Arkhamok, kivéve az Arkham Knight mert azt nem tetszik.
-
Buster17
addikt
Hali!
Ultimate passal hogy lehet aktiválni a fortnite crewot? -
törölt tag
2025-ben megjelent 1stparty játékok.
-
Gergosz2
veterán
válasz
Dawide@axele
üzenetére
Haha, láttam pár videót róla és úgy látom nem kívánja ezt a testem. Én réges rég, az első black ops alatt hagytam ott a COD szériát.
Amúgy nem a BO7 volt az egyik indok a Game pass áremelés mellett?
-
icemad
nagyúr
válasz
szarnyasdino
üzenetére
A Pigeon Simulator frissítéseiről elsősorban a hivatalos X (Twitter) fiókon (@ThePigeonSim) és a Discord szerverükön találsz infót, mivel a játék frissen jelent meg (november 11. körül, Steam Early Access, Xbox Game Pass, stb.).
Hol keresd a patch note-okat?
X/Twitter (@ThePigeonSim): Itt posztolják a leggyorsabban a frissítéseket. Például:
Update 1.0.3 (2025. november 14., minden platformon):
💵 Minimum quota balance változás (további progresszió lehetséges).
🔒 Javítva egy tutorial soft-lock hiba.
🔧 Több crash fix.80b482d6b5fa
Valószínűleg ez a második update 4 napon belül (pl. 1.0.1/1.0.2 után, launch hotfixek). Kövesd a fiókot notifikációkkal!
Discord szerver: A legjobb hely részletes changelogokra, bug reportokra és dev visszajelzésekre. Csatlakozz ide: https://discord.com/invite/XGvbPmHXzz (269+ tag, friss infók).
A Steam oldalon is hivatkoznak rá: "Access game news, updates, and exclusive media on the Pigeon Simulator Discord server."
Steam News/Community:
Steam store: store.steampowered.com/news/app/1496260 – Itt vannak devlogok (pl. régebbiek: Pigeon Vision, Dialogue Update), de a legfrissebb hotfixek még nem, mert új a release.
Update history: store.steampowered.com/app/1496260 jobb oldali menüben "View update history".
Discussions: steamcommunity.com/app/1496260/discussions/ – Játékosok posztolnak bugokat/friss infókat.
Egyéb helyek:
HakJak blog: hakjak.com/blog – Régebbi devlogok (pl. 2023-as: vegetation rework, animations).
Reddit (pl. r/XboxGamePass, r/pigeon): Launch thread-ek, de nem hivatalos.
Xbox/PlayStation store: Nézd a "What's new" szekciót, ha ott játszol.Miért ilyen sűrűn updatelnek?
Új release (nov. 11.), launch hotfixek: crash-ek, soft-lock-ok, balance (quota progression). Early Access, szóval gyakoriak a gyors javítások.
Ha PC-n játszol, Steam-en jobb klikk a játékra → Tulajdonságok → Updates → Always keep this game updated. Ha több infóra van szükséged (pl. konkrét verzió), nézd meg a fájlokat vagy kérdezz Discord-on! 😊 -
szarnyasdino
junior tag
Pigeon Simulator 4 napon belül már a második updatjét szedi le. Erről hol lehet infot találni mit csináltak a játékkal??
-
Döglött Róka
veterán
válasz
Roland861010
üzenetére
Szerintem ugyanolyan mint a BO6, csak csiszoltak a mozgason. Csak a CODnak a negativ hypeja mindig is nagy volt. Jol meg kell kopkodni mindig, aztan elmegy belole valahogy megis egy valag, mert ugye akik nem ertenek a CODhoz es minden evben megveszik, jatszanak vele. O szegeny hulyek, hogy szorakozhatnak ezzel a szarral. De rossz lehet nekik.
-
kengyel
nagyúr
válasz
Dawide@axele
üzenetére
Ez így nem olyan buli
Már azt hittem, én nem találom. -
törölt tag
válasz
Dawide@axele
üzenetére
Lehet tolni egyedül is, csak akkor botokat sem kap a játékos.
-
kengyel
nagyúr
Sziasztok !
Nagyon hülye kérdéssel jövök, de nem találom. Black Ops 7 kampányt, hogy kell indítani ? Ott van hogy kampány+ co-op, és 4 játékos co- op módot ad be. Hol indítom a sima kampányt ? -
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
KONZOL beárazás
- BestBuy topik
- Interactive Brokers társalgó
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Milyen videókártyát?
- Path of Exile (ARPG)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- LEGO klub
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Anime filmek és sorozatok
- Nintendo 3DS és DS topic
- További aktív témák...
- Rog Ally Z1 Extreme 512GB SSD/16GB RAM, szép állapotban, üvegfóliás, garanciális
- Akcio! Csere- Beszámítás! Xbox Series S Játékkonzol!
- PS4 PRO 2TB SSHD + 3 játék + 2 Controller Makulátlan új állapotban FULL BOX!
- Steam Deck OLED 512GB (2024) + 512GB SD kártya Újszerű, keveset használt
- Xbox Series X+ kontroller+ akku
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó BONTATLAN Samsung Galaxy S24+ 12/256GB Lila / 12 hó jótállás
- Acer Predator Helios 18 AI I9 ULTRA 9275HX, 192GB RAM, 2TB SSD, RTX 5080
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

áhh....az max netböngészéshez való, de tényleg.

l.skywalker