Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- QWERTY billentyűzetes, üzenet-fókuszú androidos mobil a Clicks Communicator
- CES 2026: Minden kiszivárgott bemutatója előtt a Motorola új csúcstelefonjáról
- Mobilhasználat külföldön
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
-
l.skywalker
Topikgazda
(rögzített hozzászólás)
Úgy néz ki hivatalos formában itthon egy darabig nem lesz kapható Series X.
A hazai forgalmazás hiányában a következő módon lehet a hivatalos MS store külföldi oldaláról konzolt rendelni:Ha nem megy, akkor próbáld ki ezt:
* KIEGÉSZÍTÉS *Köszönjük a megosztást ndomokos
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gergosz2
veterán
válasz
nincsnév007
üzenetére
Én úgy tudom a konzolban nincs BT, csak valami saját 2.4GHzen kommunikáló protokoll.
De a kontrollerben meg van, mert PCre lehet csatlakoztatni azzal is.
-
Gergosz2
veterán
Játékot cdkeys / hasonló oldalról honnan érdemes venni? Direkt nem a MS store érdekel most.
-
Gergosz2
veterán
válasz
üzenetére
Oblivion a nosztalgia miatt is tetszett nekem, bár nem fejeztem még be. A DOOM viszont tetszett nagyon, amint végig vittem ki is toltam a kettő korábbit.
Télre nálam az Elden Ring DLc van betervezve, DS széria meg a Batman Arkhamok, kivéve az Arkham Knight mert azt nem tetszik.
-
Gergosz2
veterán
válasz
Dawide@axele
üzenetére
Haha, láttam pár videót róla és úgy látom nem kívánja ezt a testem. Én réges rég, az első black ops alatt hagytam ott a COD szériát.
Amúgy nem a BO7 volt az egyik indok a Game pass áremelés mellett?
-
Gergosz2
veterán
Nos hát így a Series X megjelenése és vétele után( volt szerencsém másnap megvenni) lassan bő 6 évvel konstatáltam hogy bizony adtak egy HDMI kábelt is a géphez ami nem is néz ki rossznak és pont jól jön a TVhez a HDR tartalmak miatt, ugyanis a kábel amivel eddig használtam csak egy kommersz HDMI kábel volt, ami lett valahonnan és nem igazán jó erre. Jó azért azt hozzátenném, hogy TVm is most lett először az életemben és akkor nézem körbe mi van itthon 😀
-
Gergosz2
veterán
válasz
Roland861010
üzenetére
Tényleg megbízható konzolos / egyéb bolt ami ilyent csinál?
Nekem semmi kedvem hozzá , laptopon is inkább beadom hogy más csinálja (worksationről van szó)
-
Gergosz2
veterán
válasz
Döglött Róka
üzenetére
hááát. Annél szerintem könnyebb. Ami rendkívl hiányzik belőle az a fast travel. Nagyjából 2 óra után rájössz, hogy azzal pimpelték meg a játlidőt, hogy mindig végig kell menned minden szaron, mégha van shortcut is.
-
Gergosz2
veterán
Kén egy kis help Xbox appal kapcsolatban. Hogyan is kéne ennek a partynak működni, ha telefonon belépek?
Amit én képzelek (valszeg tévesen), hogy a telefon mikrofonját használja az app, hogy áttolja a party többi emberének a beszédemet. Igen ám, de a baj itt jön, mert ha bedugom a fejest a joyba, akkor engem hallanak, de én nem hallok belőlük semmit, mert mintha nem a boxra, hanem a telefonra akarná tolni a chat hangot az app.
Én csinálok rosszul valamit vagy tényleg nem képes ez az app arra, hogy kvázi egy mikrofon legyen és a hangot a boxra, és az ottani partyba tolja be?

-
Gergosz2
veterán
válasz
Scarletiel
üzenetére
Aréna MMben legalább 15 XSS volt tegnap kirakva.
-
Gergosz2
veterán
XSX érkezéséről tud valaki bármi infót?
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
KONZOL beárazás
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- CES 2026: jön az AMD CES előadása és az NVIDIA GeForce ON
- Oakley topic
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- Google Pixel 10 Pro 5G Porcelain AI-fotó varázs, Super Actua 120 Hz 128 GB
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11400F 16GB DDR4 500GB SSD RTX 2060 6GB Zalman T4 Plus Cooler Master 650W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

l.skywalker
IntelKiller7