Hirdetés
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- CES 2026: Az állásodba kerülhet az egészséged
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Samsung Trifold, Pebble, Bosch, AI, AI, meg AI - CES 0. nap
-
l.skywalker
Topikgazda
(rögzített hozzászólás)
Úgy néz ki hivatalos formában itthon egy darabig nem lesz kapható Series X.
A hazai forgalmazás hiányában a következő módon lehet a hivatalos MS store külföldi oldaláról konzolt rendelni:Ha nem megy, akkor próbáld ki ezt:
* KIEGÉSZÍTÉS *Köszönjük a megosztást ndomokos
Új hozzászólás Aktív témák
-
csuvicsuva
addikt
válasz
Steve1207
üzenetére
Azzal kezdtem, amikor eldöntöttem, hogy egy darabig nem fogok majd előfizetni. Én is csak ajánlani tudom mindenkinek.
#149029 Döglött Róka: nyomkövető van a Borderlandsben, bojkottáljuk. XY játékot megvették a mockosz kisz kínaiak, bojkottáljuk.
-
Mr X
veterán
válasz
Steve1207
üzenetére
Mondjuk ez nézőpont kérdése. Az MWIII zombi módja szerintem hosszú évek óta a legjobb dolog, ami történhetett vele. Én imádtam minden percét. A mostani endgame is bejön, ugyanaz, mint az MWIII zombi, csak katonák is vannak.
A jövő évi DMZ-re leszek még kíváncsi, ha tényleg lesz belőle valami.
-
negyven2
nagyúr
válasz
Steve1207
üzenetére
Igen, Play Anywhere lett a Fallout 4 (gondolom, ha megvolt valamelyik, akkor "megkaptad" a másik platformra is)!
Ami meg megvolt, megvan neked az a Skyrim Anniversary Edition + Fallout 4 G.O.T.Y Bundle | Xbox... de már van ilyen is külön:
A(z) The Elder Scrolls V: Skyrim Anniversary Edition + Fallout 4: Anniversary Edition Bundle megvásárlása | Xbox -
negyven2
nagyúr
válasz
Steve1207
üzenetére
Lényegében igen, ennyi a lényeg, hogy az MS-nek egy olyan natív megoldás kell (Android/iOS teljes api-k miatt), ami elérhető a hivatalos Store felületekről, saját fizetési rendszert használ és így az app-on belül vásárolt játékok, meg egyéb dolgokat te vagy használhatod egyből felhőből, vagy akár le is tölthetted a mobilos játékokat Play/Apple Store megkerülésével! Vagyis neki az kell, hogy pl. egy MS által fejlesztett Android/iOS-es Forza/Halo/Gears játék, ne a Play/Apple Store-ba legyen elérhető, hanem a saját Andoid/iOS-es app Store-jában! És bár ez igazából megoldható (még?) most is, de ehhez manuálisan kell letölteni, és feltenni az apk-t pl. az xbox.com-ról! Ezt viszont a tömegek nem fogják megcsinálni!
-
-
törölt tag
válasz
Steve1207
üzenetére
Pörgősre ott a Blitz mód. (Battle Royale) 5-10p egy megy. Pici sziget, kevés ember, (50, vagy kevesebb talàn) random loadout, de kezdésnél mindenkinél ugyanaz, nincs építés.
Szerintem tök jó, igaz sok XP-t nem ad, ha valaki azzal akarja kifarmolni a BattlePass-t.
"(OFF: Ilyenkor szoktam amúgy megunni és feldobni a Halo Infit, aztán menni pár kör rendes tdm-et a vacakolás helyett)"
Erre én Gears5-öt szoktam hasznàlni. Rengeteg jàtékmód van benne, igaz többsége màr csak botokkal megy, talàn a PvE Horde él még.
-
törölt tag
válasz
Steve1207
üzenetére
A Rocket Pass az a Rocket League része. Ugye pàr éve megvette a csapatot az Epic.
"Normális stock pályán, ha akarok lövöldözni xy skinben tdm szerű hivatalos módban (nem ilyen humbug akármikben, amik régen voltak) kb két kattintásból indítva lehetséges már?"
Van ilyen fps nézetű "Ballistic" jàtékmód, kb ilyen Counter Strike. Nem tudom hogy ez lefedi-e. Van TDM 50v50-es jàtékmód azt hiszem 100 killig, a Battle Royale térképen. Én csak a megszünt Save the World PvE cuccot nyomom, meg megyek néha pàr kör BR-t, és kb ennyi. Sok retardàltsàg van benne, amióta lehet hozzà contentet gyàrtani a jàtékosoknak. Kb ilyen Roblox szint.
-
Döglött Róka
veterán
válasz
Steve1207
üzenetére
Továbbra is a fenti listámat tudom hozni. Szar hogy emeltek, de még mindig megéri és még mindig csak két ebéd ára.
Én pl tökre nem játszok Fortnite-ot, de tekintve hogy a legnagyobb cím most, lehet nem kevés ember fog rámarni.
Egy dolgot felejtenek el egy csomóan: akik rinyálnak, az a kisebbség és legfőképp nem a célpiac. Ugyanazen emberek sírnak a bongot szorongató kaméleonembertől COD-ban, meg a hülye táncoktól fortnite-ban. De nem ezek az emberek teszik ki a piac nagyrészét. Ez a topic se reprezentálja a teljes játékos piacot, csak pár 30-40+os ember lamentál a mindenen (én is) mert unatkozik.
UI.: Ha most felhozod, hogy lehalt a subscription cancel page.. azt se tudjuk hogy hoax van nem, és azt se hogy mennyi ember mondta le, pláne azt nem, hogy mennyi ember fog visszamenni. Nyilvánvaló, hogy nem piackutatás nélkül lépnek meg ilyeneket. -
realcamp
csendes tag
válasz
Steve1207
üzenetére
Minden úgy történt, ahogy írtad. Kedélyesen elcsevegtünk egy amerikai xbox special agent hölgyeménnyel, kivizsgálták az ügyemet, és kb 24 óra elteltével írták, hogy megoldották az ügyet. Voilá, a kártyám mostmár használható
Most kapott egy piros pontot nálam a microsoft, ez nagyon flottul ment.
Neked pedig köszi az infókat. -
realcamp
csendes tag
válasz
Steve1207
üzenetére
Köszi az infókat. Első ízben konzolon próbáltam, de utána már telón is, a microsoft accountban nem engedi a kártyát hozzáadni a fizetési módokhoz. Se az én microsoft fiókomban, se a barátnőm microsoft fiókjában az én kártyámat.
A barátnőm kártyáját viszont mindkettőnk microsoft fiókjában hozzá lehet adni. Tehát az én kártyámat flagelték, időközben láttam, hogy az új kártyán az első 8 szám ugyanaz maradt mint a régin volt, a második 8 szám változott csak. Lehet ez nem volt elég változás nekik. De már kb fél éve nem tudom használni, úgyhogy remélem megoldja a support
-
EmThor
addikt
válasz
Steve1207
üzenetére
Btw az is baj a ms store-ral pc-n, hogy habboxon megveszel egy játékot, nem biztos, hogy megkapod pc-n is. Boxon egyértelműbben jelzik, de pc-n pl. A Doom the dark ages folytatható onnan ahol konzolon abba hagytad, de az aliens dark descent-ből az xbox appban van egy xboxos változat, amit lehet felhőből játszani, meg egy aliens (windows) változat tehát oda külön meg kell venni. Teljes a káosz, szal ilyen case by case alapon ment a dolog, most próbálják talán kötelezővé (?) tenni. Mondjuk az ms store-ból kivenném a játékokat és teljesen átterelném xbox appba. Tehát az új win alapú konzolon nem fog segíteni hogy nem play anywhere minden. Kivéve ha csak azon játszol meg pc-n.
-
hatesz
tag
válasz
Steve1207
üzenetére
Minek álljon a PS ott, ha nem használom? Nem nyerni akarok, csak ami felesleges, azt inkább tovább adnám. Milyen újat rebesgetnek? Én azt látom, hogy már a PS5-nél is nagyobb volt a lángja, mint a füstje a hatalmas fejlődésnek, eleinte alig jöttek ki olyan HŰHA játékok, én meg is bántam, hogy anno megvettem. A Gran Tourismo egy vicc szerintem a mű hangjaival meg a steril környezetével. nem is sorolom. Rájöttem, nekem már elég 1 konzol, az meg a gamepass miatt főleg az Xbox marad, ha már anno xbox classic-kal kezdtem. Ja az még mindig megvan, pár hete kapcsoltam be és nyomtam egy jó kis Toca-t

-
Redneck
nagyúr
válasz
Steve1207
üzenetére
Köszi a tippeket, de inkább elengedem. Még egy Bethesda cím nem fog felhúzni. 4K HDR, VRR, minden be van kapcsolva.
Elég gyorsan haladok a térképen, plusz néha gyorsutazok, így sokszor kell új pályarészt töltenie. A Starfieldnél még ennél is gyorsabban mentem ide-oda, utazgattam a bolygók között, rengeteget használva az SSD-t.
Nem feltétlenül mentés vagy pályarész betöltés közben fossa össze magát, egyik játék sem.
-
Redneck
nagyúr
válasz
Steve1207
üzenetére
Nyomtam én is mindkét részt, de valahogy olyan rideg volt az egész. Szimulátornak túl arcade, arcadenak meg túl szimulátor. Kontival (PC-n) nem volt valami élvezetes az irányítás, hiába állítottam be.
IntelKiller7:
Elmentek, de számomra üresek voltak. Olyan bétás, early-access feeling volt az egész. Ráadásul rendesen zabálták a vasat.Más:
Mióta kell 2x rányomni dashboardon a játékokra? Először azt hittem lejárt a GP, és azért dobja fel.
-
Alarikman
senior tag
válasz
Steve1207
üzenetére
Ha van egy dedikált partner(AMD) a chip fejlesztés terén az sokkal többet tud hozni mint ha meg nyitják mások előtt is a kaput. Nagyon is jó így, az AMD-n kívül úgy sincs olyan aki ilyen SOC-okat le tudna szállítani, itt az volt a lényeg, hogy még szorosabbra vették az együttműködést mint eddig.
-
icemad
nagyúr
válasz
Steve1207
üzenetére
De ezen is futnak a natív Quest címek, szóval vr-ra is jó lehet. A design szerintem jobb, ezzel a fekete színnel. Valószínűleg azt is megoldják, hogy az xbox vezeték nélkül csatlakozzon hozzá, mint egy tévéhez. Akkor még játékra is jó lehet és cloud sem kell hozzá. Az ára meg nem vészes egy jobb oled tv-hez képest. A "kijelző méret" meg bőven megfelelő. 3S-t mondjuk nem használtam még, nem tudom mennyire kényelmes és mennyire lehet szemüveggel használni.
-
Pöttön
őstag
válasz
Steve1207
üzenetére
Köszönöm, végül megoldódott!

Készítettem egy másik gmail-t, amire nem csináltam a pc-n microsoft acc-ot, és az xbox-nál beléptem ebbe az email-be és készítettem vele egy Microsoft acc-ot, ami végül gond nélkül végbe ment.
Xbox 360-as játékoknál hogy állítom be az fps boos-ot? -
-
Zó
aktív tag
válasz
Steve1207
üzenetére
Igyekszem nem a legolcsóbbat venni, de ha BT-ajánlásról van szó, akkor azt is bele kell rakni a serpenyőbe, hogy jót kell kifogni (most alis Essagerrel néztem). Nyilván egyesek, így a te tapasztalatod is pozitív, másoké, így az enyém, kevésbé. Csak be szoktam írni, hogy jelenjen meg az árnyoldala is a topikban. (Hátha máskor is felmerül a kérdés, illetve Box-kontrollerre van itt mindnekinek, a következő Box meg úgyis PC lesz, már sikerült itt megfejteni
)Feltételezem, nem véletlen, hogy a Steam Controllert külön az adapterre dizájnolt hosszabbítóval adták. És aligha azért, mert annyit spóroltak az alis jelöltekhez képest az adapteren, hogy így jobban megérte. Megjegyzem, szakadt többször az is, főleg ha kicsit messzebb volt. De időnként saját adapterével a boxos is 3 méterről, ha nagyon ritkán is. Nyilván az sem mindegy, mennyi jel van a környéken, ami bekavarhat.
-
consono
nagyúr
válasz
Steve1207
üzenetére
Én a gyerekeim miatt elkezdtem PC-n a Genshint, mert folyton arról beszéltek, de igazán nem húzott be. Elkezdtem a Star Railt is, azzal jóval többet játszottam, de egy éve ahhoz sem nyúltam már. A ZZZ-t egy hónap után dobtam, kb., a Wuthering Wavest még hamarabb. Meg van bennem a hajlam a gatchára, de egy idő után már nem bír bent tartani... Most épp a Reverse 1999-tól veszek lassan búcsút, eztán lányommal játszottuk külön külön accountokon, de ő elengedte, szerintem én is el fogom

-
gianni85
veterán
válasz
Steve1207
üzenetére
Nálam sok-sok kis “1-2 napos” GP indie címeken felül idén volt WoLong DLC, RDR2 újrázás, Liesofp, 2point hospital, pár backlog Lego, Senua, Jedi Survivor és most az Indy. Indy-t gép hiányában cloudon fejeztem be. Májusig van még GPU előfizetésem, meglátom mire lesz időm és energiám (szerintem nem sokra).
buék mindenkinek. -
bpmcwap
senior tag
válasz
Steve1207
üzenetére
Van készleten 530euroért...
-
bpmcwap
senior tag
válasz
Steve1207
üzenetére
(Egy dolog kérdéses nekem a fentebbi megfogalmazásból: Azaz az azzal vásárolt játékokat már csak az adott ország régiójához tartozó IP címekről lehet letölteni/elindítani… - ezt viszont hülyeségnek tekintem, hisz nem korlátozhatnak arra, hogy ha fogod a cókmókodat és te most kiköltözöl bárhova a világon, akkor ne használhasd a rendesen vásárolt játékaidat is ottani ip-ről. Vagy akár egy tök normálisan vásárló török, ha pl kishazánkban kezd el dolgozni ő se használhassa. Ilyenért konkrétan a store-nak mennének.)
Pedig nálam pont erről van szó! 6-8-10 éve MO-n vett játékokat sem engedi telepíteni németországba, ahova kikköltöztünk! Ez egy komplett @ság...
-
DaVE-1
senior tag
válasz
Steve1207
üzenetére
Sajnos a telekom valami olyan szarságot használ amit nem kéne. Ezért rengeteg weboldal olyan szinten lassú mintha a betárcsázos korszakban élnénk..ilyen pl a magyaritasok.hu is..no meg pl a lidl oldala amikor nézem az akciós újságot kínszenvedés. Ezért mindig átmegyek telora mobilnet ezerszer gyorsabban betölti ezeket, az telenoros.
Telekom meg maga a szánalom mert nagyon jól tudják mindenki csak szopik vele de semmit se tesznek. -
Bad Pritt
félisten
válasz
Steve1207
üzenetére
A német igen, viszont most Amazon.comról rendeltem ezt a bővítőkártyát, arra annak rendje és módja szerint rakott egy 27%-os estimated tax to be collected sort. Ami érdekes, hogy elvileg az Amazonnál €150 a threshold, én 80-ért rendeltem a cuccot, szóval kíváncsi leszek begyűjtik-e. Mondjuk még így is olcsóbb lesz, mint itthon vagy német Amazonról...
-
-
EmThor
addikt
válasz
Steve1207
üzenetére
Én nem látom PC appban cloud gaming-ben sem a Banishers-t, se a Hogwarts-ot, se az Assa Creed Mirage-t... user error? még nem jöttek ki? béta tesztelőknek van? Akkor miért ment ki a reklám? Vagy régiónkénti rollout van? THx
közben PC témában rog ally helyett 780m chipes mini pc-t néztem, ára ugyanannyi csak nincs hozzá kijelző (8845hs cpu + 780m gpu), ezen megy a stream + natív gaming is game pass-szal is.
-
Tasunkó
őstag
válasz
Steve1207
üzenetére
A Red Dead Redemption megvolt a PS4-re a Rockstar havidíjban 5jeróért, 1 hónap alatt meg is vettem vele, amúgy 39,9. Ubisoft-ra is kellett valamihez, már nem emlékszem Division, meg ki tudja mi, van amikor nem kellett, mert benne maradt az emlékeiben, de szóval ha meglátom hogy regisztrálni kell, már jön a pavlovi reflex, hogy nem lesz túl jó játék, valami sematikus, melózós, toronyaraszorlós, meg ilyenek. Multinál érthető, mert valahová be kell írni hogy VéresRambó, de szinglenél tutira nem lesz az az aszta, hanem csak hozza a kötelezőt, mert minden mozzanatát már kigarasoskodták, így van hogy meglátom én is és visszatántorít, hogy nem is kell ez nekem, játszok mást.
Ez olyan kényszerházasság, hogy még a menyasszonyt meg sem mutatták, de már holtomiglan le kell köteleződni. -
balintka
addikt
válasz
Steve1207
üzenetére
Ezek alapján azt mondod, hogy inkább az Amazonnál érdemes akkor az új SX-ekből venni? Mintha ott lenne hivatalos MS store is, de csak a fehér SX-et láttam.
icemad: Akkor megnyugodtam, nem csak nekem van sok gép. Miből van nektek ennyi? Nekem asszem ezek vannak asztali konzolban: 2 db Xbox Classic, 1 db X360E 500 GB, 2 db One X Cyberpunk, 2 db Series X, 2 db PS5 slim lemezes, van még 2 db Nintendo 64, 1 db GameCube. Talán eszembe jutott mind.
beyruth82: Én is próbálom minél olcsóbban, sokszor a digitális olcsóbb tud lenni a lemezesnél. Ami meg nem az, addig nem veszem meg, amíg nem ér bele abba az ártartományba, amennyit nekem megér.

-
-
beyruth82
veterán
válasz
Steve1207
üzenetére
Elvileg eddig jó minden gomb és ravasz de én egy olyan kontit küldtem el, ami kb 20x volt csak használva nagyon újszerű állapotban és visszajött egy érezhetően jóval használtabb darab....
#136528 Geresics
Nem nagyon van mire hivatkoznom. Nem driftelt, működik csak eléggé használt azt érezni rajta. Én meg szinte egy új kontit küldtem be.... -
-
-
-
.LnB
titán
válasz
Steve1207
üzenetére
Képzeld el a következő szitut. Alacsony, modern bútoron van a tévé. (ilyen magas, forma kb: [link]) Tévé mellett, balra ott a Dualsense töltőállomás.
Nyomom a Fortnite-ot (Nobuild BR), már csak ketten vagyunk. Ez a sz*r meg lemerül, ki is kapcsol.(kiírta a meccs közben, de azt hittem még kibírja a végéig) Odarohanok a szekrényhez, elé térdelek, így balra srégen a tévé elé, ráteszem a töltőre, csatlakozik, és úgy nyomom le a meccs végét. A töltőn dokkolva! És nyerek.
Iszonyat komikus jelenet lehetett kívülről nézve. 
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
KONZOL beárazás
- Milyen videókártyát?
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Házimozi belépő szinten
- Cyberpunk 2077
- Vezetékes FEJhallgatók
- Napelem
- Bekeményítenek az ügyfelekkel szemben a memóriagyártók
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen széket vegyek?
- Más termékek kárára gyárt több AI gyorsítót idén az NVIDIA
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

.

l.skywalker
IntelKiller7