Hirdetés
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- Yettel topik
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Egy óra, két rendszer
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi Redmi Note 5 Global
-
l.skywalker
Topikgazda
(rögzített hozzászólás)
Úgy néz ki hivatalos formában itthon egy darabig nem lesz kapható Series X.
A hazai forgalmazás hiányában a következő módon lehet a hivatalos MS store külföldi oldaláról konzolt rendelni:Ha nem megy, akkor próbáld ki ezt:
* KIEGÉSZÍTÉS *Köszönjük a megosztást ndomokos
Új hozzászólás Aktív témák
-
Frod
addikt
válasz
Redneck #140762 üzenetére
Szerintem is simán okés a Callisto - igen, az előzetes hypehoz sajnos nem ért fel, mondhatni csalódás, hogy az eredeti direktor + végtelen kínai pénz ennyire volt elég - de scifihorror/tps-survival játékok kedvelőinek így is bármikor ajánlanám, hogy nézzenek rá, hiszen ilyen minőségben (audiovizuális beleköthetetlenül 10/10) nem sok játék készül.
Azért a GP-n keresztül a többség simán játszik itt sz*rabb játékokkal is, kicsit kezd boszorkányüldözés feeling lenni.
-
válasz
Redneck #140696 üzenetére
A filmek zsánerébe nem nagyon illene bele szerintem. Emlékeim szerint az összesben lövik, robbantják a terminatorokat a csuzlitól kezdve az rpg-ig bezárólag mindennel, miközben egész városrészeket rombolnak le.
#140701smokin
Én ugyan így vagyok vele. Fősztorival nem haladok mert mindig beleszaladok valami érdekes, hasznos mellékküldibe. -
válasz
Redneck #140104 üzenetére
"Megleptél hogy törölted, pedig te is sok gagyibb játékot végigtoltál már"
Annyira igaz ez, hogy nekem a Redfall még tetszett is anno.
Én vagyok a gamer világ prolija 😂
Az indyben a lopakodás, a pályák kialakítása, a stealth kill stílusa is Dishonored stílusú egyértelműen. -
válasz
Redneck #140100 üzenetére
Nekem se tetszett. Már a vatikános résznél félbe hagytam. A Dishonored inspirációt én is éreztem rajta. Valahogy nem fogott meg. Én unalmasnak, érdektelennek találtam de ez csak az én egyéni véleményem. Nagy többségnek tetszik és nagyon jó kritikákat is kapott a játék.
-
frankdelgado
őstag
válasz
Redneck #140094 üzenetére
Nekem eddig az idei év kedvence! (igaz tavaly jelent meg). Rám is rámragadt ez a faszarági hozzáállás, eleinte figyelgettem a hibákat, de aztán rájöttem, hogy összességében qrta jó játék, hozza az Indy hangulatot! Szóval üde színfolt a hígfos tengerében.
STALKER 2 egyenlőre csak kezd beindulni.....
-
elder troll
őstag
válasz
Redneck #140094 üzenetére
Sokszor tényleg olyan érzésem van, mintha egy filmet néznék. Az egy dolog, hogy nem lehet elnyomni az átvezetőket, de sokszor meg sem fordul a fejemben.
Aztán jön egy kis ugri-bugri rész az átoperált reumás Lara Croft-tal, és oda az élmény.
De nyilván hsz írás után megyek vissza interaktív filmet nézni -
elder troll
őstag
válasz
Redneck #140086 üzenetére
Engem folyamatosan kibillent az immerzióból az animálás és objektumkezelés, pedig amúgy nagyon hangulatos lenne a játék. A négyzetrácsosan elhelyezett esőcseppek a kalapon amúgy tök jól néznének ki, ha nem négyzetrácsos lenne....
Oldalirányú mászásnál nagyon elbökték az animációt, mintha valami kétezres évek eleji játék lenne. Azon már a szemem se rebben, hogy a különöző 3D-s modellek folyamatosan egymáson keresztül mozognak. A csajt tök véletlenül beletoltam a falba többször is, amikor guggolva próbáltam volna kimenni egy kisebb lyukon. De ezzel tisztában is vannak a fejlesztők, nem véletlenül csinálták meg ennyire megúszósnak a hajóra lépést és a hajóból kiszállást is (igazából teleportál a csaj), amikor elfordul a kamera.
Szóval ezen infóknak köszönhetően lett szerintem FPS játék, mert vérlázító lett volna a végeredmény TPS-ben, elég csak a korábban említett oldal irányba mászásra gondolni. Valamiért ez nagyon gyengéje az adott grafikus motornak.
Az átvezető animációk szinte tökéletesek lettek mocap-pel, egyedül a főgonosz feje/nyaka/felsőteste él önálló életet néha, mintha csak az arcát vették volna fel mocap-pel, és a testét kb-ra hozzáigazították az animátorok. -
negyven2
veterán
válasz
Redneck #139911 üzenetére
Felhoznék egy kicsit nyakatekert másik példát. A Nintendo Switch. Ugye ezt megjelenése óta úgy veszik mintha ingyen adnák. First party címek eladásában még a Sony se tud a közelébe kerülni. Viszont nem egy erős gép... sőt! Ennek ellenére jópár third party kiadó, leletette a pénzt és időt, hogy a gen8/gen9-es játékai erre is megjelenjenek. Bár sokat adtak el a konzolból, de alapvetően elmondható, hogy third party játékok nem igazán sikeresek. Igaz ezek általában évekkel később jönnek ki, de attól még az eladások nem a legnagyobbak.
És itt jön a lényeg szerintem. Hogy ha egy adott cégnek megéri kiadni úgy a játékát egy platformra, hogy abból nagyon nagy valószínűséggel kevesebbet fognak eladni Switch-re, mint akár Xbox One/Series X|S-re, akkor miért ne érné meg nekik megcsinálni majd egy max pár 10 milliós eladást produkáló platformra is, ahol jobb esetben csak pár milliót adnak majd el az adott játékból, szemben a konkurencia 10+ milliós eladásánál.
Ugyanis manapság azt a világot éljük, ahol a kiadók, fejlesztők igenis lehajolnak az apróért is, mert le kell hajolniuk. Ha jól tudom akkor a játékfejlesztésben a portolás, több platform támogatása nem egy olyan hatalmas nagy költség (értelemszerűen ha nem egy maximum pár tíz/százezres eladásokat produkáló indie szerű fejlesztő vagy... de igazából még ott is megoldható). És ezért mondom, hogy igazából a Sony is meghetei és így 2025-ben elképzelhetőnek tartható is, hogy kiadja az ex. címeit Xbox-ra is... nem azonnal, de pár év múlva. Mert ugye az is bevétel nekik ha 2-3-5 év után adják ki az God of War-t Xbox-ra. -
Wesder
titán
válasz
Redneck #139911 üzenetére
Biztos hogy csökkenni fognak, és innentől kezdve akkor lesz csak Xbox konzol gyártva, ha az excelben zöldre jön ki hogy megéri legyártani annak a 10-20-30 millió embernek, aki még megvenné. Többnyire olyan emberek, akiknek az Xbox a fő platformja, és nem szivesen építene library-t újra a nulláról.
-
Dinomano
őstag
válasz
Redneck #139630 üzenetére
Nem tudom, hogyan tudnák felfrissíteni a Horizont... Esetleg lehetne valami komolyabb sztorija, de az open-world részből akár vissza is vághatnának; nagyon sok sandbox címnél érződik, hogy vagy egysíkúak a feladatok, vagy nincs elég csinálni valóval feltöltve a térkép.
-
gianni85
veterán
válasz
Redneck #139619 üzenetére
Az amúgy tényleg szégyen, hogy senki más nem ugorja meg a FH szintjét, de ez a sorozat is már csak árnyéka önmagának. Az FH5 elmenne egy FH4 dlc-nek, nem sok jót várok a következő résztől sem. Talán ha nextgenre jönne, akkor legalább látványban lenne egy ugrás, de nyakamat rá, hogy a körítés ugyanaz maradna. Mára már nagyon uncsi a recept.
-
Wesder
titán
válasz
Redneck #139619 üzenetére
Ja tényleg milyen gáz, hogy nem kétévente van kitolva folytatás mint eddig, hanem kap rendesen időt, hogy kifusson az előd.
Ha idén ősszel jön a 6. rész, akkor is csak 4 év telt el a az előző rész óta.
Egyébként meg úgy lenne az egészséges hogy generációnként egy rész amit folyton tolnak contenttel, vagy max esetleg 2.
-
icemad
nagyúr
válasz
Redneck #139362 üzenetére
Nekem az volt benne a legnagyobb hiba, hogy csak állatok lehettek segítők. Így a járművek nagy része nem volt jó semmire, mert vagy vezetsz, vagy lősz. Plussz unalmasak is voltak. New Dawn-ban Nana marha jó volt, egyrészt a célzása miatt, másrészt a szövegelése nagyot dobott a hangulaton.
-
Dinomano
őstag
válasz
Redneck #139362 üzenetére
Hát igen, ez a fő bajom, hogy már nagyon lehetett érezni a copy paste-et a játékaiknál. Far Cry 5. résznél én már egyszerűsítésnek éltem meg, hogy az adótorony feloldás is kimaradt. Ráadásul az volt az a rész, amit agyon hype-olt a Ubi, én vártam hogy valami eget rengetően jó sztorija lesz. Ehelyett már a közepétől untam, vége felé már csak daráltam a játékot és vártam a stáblistát...
AC Odyssey: Konkrétan volt olyan erőd, ami 2X szerepelt a játékban. Felvehető cuccok ugyanott, őrök stb. Feladatlista is ugyanaz volt. AC Origins-el jártam úgy, hogy mindent is megcsináltam az alapjátékban, a játék 2/3-ál már maxon voltam, és a térkép kb. 10%-át még nem is láttam. -
F.B.I.
veterán
válasz
Redneck #139205 üzenetére
Nekem nem olyan jó az órabérem, mint amennyibe kerülne, hogy: elvigyem valakinek (akinek max képen láttam munkáját) kocsival, parkolás, 10K alatt nem foglalkozik vele senki. Itthon, magamnak, zene mellett, kényelmesen volt 30 perc, úgy, hogy a gyurmákat is felszedtem, újra felraktam….nincs 10K az órabérem és most megint nyugodt vagyok 2 évig. Jah, paszta van itthon mindig, mert CPU és VGA újrapasztázás is szokott lenni, az itthoni gépeken. Meg van időm is és bízom magamban.
-
Wesder
titán
-
Zó
aktív tag
válasz
Redneck #138856 üzenetére
És mi a helyzet azokkal a játékokkal, melyke meg sem vehetők magyar store-ból? A Ubinál van ez a "régiókódozás" bizonyos korábbi játékáiknál (lásd PoP-ok, valamelyik GRAW stb.). Egyszerűen nevetséges, hogy más platformon megveheted vígan, itt meg kontinensen belül sem képesek utólag mindenhol elérhetővé tenni, mert 20 éve régiókódos volt. Pedig ha mást állítasz be lokációnak, futtatható, nincs technikai akadálya.
Agyrém, hogy a 2008-as PoP-ot meg se lehet venni magyar store-ból, de a DLC-t hozzá igen.
Nyilván a Ubi sara, csak bosszantó.
-
Tasunkó
senior tag
válasz
Redneck #138856 üzenetére
Rossz döntés, csökkeni fog az userek száma. Nagyon sokan gyereknek veszik, azok meg a korhatár miatt nem játszanak egy csomó játékkal a gamepassból, még nem is tudják melyik a jó, nekik jobb megoldás játékot venni, nem kell kihasználatlan havidíjat, így minden aduja a PS-el szemben használhatatlan. Aki ért hozzá, arra meg a jobb érték aránnyal menni nem nagy ötlet, mert a jó érték arányra hajtani eleve rossz marketing, mert az a réteg túl dörzsölt és vékony. Leginkább azért volt előnyös, mert terjesztik a tájékozatlan ismerőseik között az xboxot tehát afféle promó ez a vpn csalás, mert a legtöbb felhasználó úgysem fogja tudni megcsinálni.
-
qpakcovboy
őstag
-
icemad
nagyúr
válasz
Redneck #138752 üzenetére
Mad Max játék ilyen szempontból szerintem egész jó volt. Más szempontból is. Szerintem méltatlanul alulértékelt játék.
Meg a napokban bukkantam rá egy filmre, Turbo Kid címmel. Ezt mindenképpen érdemes megnézni, teljesen más szemszögből mutatja be a posztapokaliptikus világot, és eléggé brutális is néhány jelenet. Lényegében egy tinédzser fiú szemszögéből mutatja a dolgokat. -
Dinomano
őstag
válasz
Redneck #138702 üzenetére
Én a Horizon-nál érzem ezt az "elcseszett" koncepciót. Gyönyörű a játék, csillagos ötös a design, a robotok; minden top. Viszont a light-os, törzsközösségben élő hipsterek, akik úgy viselkednek a halálos környezetben, mintha happening-en lennének, picit visszaveti az élményt.
-
grafnet
veterán
válasz
Redneck #138747 üzenetére
Pont ezen rugózok:
Van rögzített kártya a fiókomban.
Ingyenes a játék.
Mégis kérte a kártya adataim.
Erre miért is volt szükség?Nem emlékszem, hogy bármelyik ingyenes játéknál ezt így kellett, de azok lehet nem PC-n keresztüli vásárlások voltak, hanem közvetlenül az Xbox-ról.
De, elengedtem ezt a dolgot.
-
DaVE-1
senior tag
válasz
Redneck #138695 üzenetére
Számomra az nem hangulat hogy a 70 órából 60 at félel csoszogsz. Igen sok játékban kell mászkálni de semelyik másikba nem volt ilyen unalmas. Mondjuk az se sokat segít rajta hogy semmi értelmes küldetés meg egyéb dolog ami megfogna.
A bazári megoldásokat nem is említem. Ezzel a játékkal kínozni lehetne -
Bad Pritt
félisten
válasz
Redneck #138410 üzenetére
Mondok én még neked kritikát: ha NPC is jön veled egy küldetés során végigpofázza és állandóan segít minden feladványban, esélyed sincs magadtól rájönni. Anno két éve odaát a Ragnarök megkapta a magáét emiatt, az Indy játék még rosszabb is nála, konkrétan volt olyan terem, ahova beértem, az NPC egyből odarohant a poi fölé és elkezdte mondani, hogy ez segít, így csináld, stb. Nevetséges.
-
Wesder
titán
válasz
Redneck #138256 üzenetére
Mi a logikátlan abban hogy driftelsz, aztán 1-1 másodperc különbséggel lenyomod a másik bumpert?
Nem tudom hova máshova akarnád bindelni hogy egyszerre két gombot használva még kényelmes maradjon a használata. Elite controlleren átraktam ravaszokra a turbót, de csak sokkal rosszabb köridőket okozott.
-
DaVE-1
senior tag
-
Zó
aktív tag
válasz
Redneck #137873 üzenetére
Nyilván sok objektíven létező problémát és előnyt lehet felhozni, de a szubjektív megélést nagyban befolyásolja mindenkinek a saját gyakorlata, tapasztalata.
Mivel PC-n nem csak játszom, így ott az e-mailek olvasása közben lemegy a háttérben egy pár másodperce eltűnő kép mellett az Nvidia-driver frissítése, amit megcsinál helyettem a GeForce Experience. A Windows is elvan a háttérbe, aktuális kilépéskor intézi a lényeget.
Kompetitív multit ritkán játszom idegenekkel, ami ment, azokban én nem észleltem csalókat, de készséggel elhiszem, hogy jellemzőbb, csak engem nem érint(ett).
Egyébként a driverfrissítéseket sem szoktam mindig erőltetni, mert nem tudom, mikor hoztak érezhetőt, be szoktam lőni nélkülük is mindent. a Hellblade 2, az A Plague Tale: Requiem day1 ment 60 fps-sel (vagy fölötte, egy pár percnyi beállításokban turkálással), XSX-en meg nem. Frissítgethetem a drivert, hátha még jobb lesz, de ez nem valami kötelező ceremónia. A gyakorlatokban tényleg pillanatok alatt bebootol a gép, indul vele a kliens, csak kattintanom kell egy párat, attól függően, hogy állítom be.
Egyébként Boxon is vannak furcsaságok. Az aktuálisan játszott játékaimat rendszeresen beteszi az "oldernek", aztán kereshetek rá (és librarybe is kell jutnom, semmivel nem gyorsabb, sőt). Túlélem, de ezzel pont több idő szokott nálam elmenni. Ha meg vásárolni akarok, időőnként a store nem tölti be rendesen a kilistáztatott akciós játékokat, csak malmozik. 1-2 éve ezt rendszeresen csinálta, volt, hogy 3. nap, 5. próbálkozásra működött. Mostanában ritkább, de legutóbb pont megint előjött. Persze eleve jobban szerettem PC-n vásárolni, mert az nagyon nem jött be, hogy kérdés nélkül elkezdett telepíteni, szerencsére ezt már javították. A letöltés is lassabb szokott lenni nálam platformtól függetlenül MS-szerverekről, ha hirtelen döntéstől vezérelve akarok gyorsan letölteni, akkor ez szokott kellemetlenséget okozni. De másoknak mások a tapasztalatai itt a sebességről, tehát ez megint olyan, hogy ez az én személyes élményem, de mint ilyen, nekem hadd számítson
Játékok is kidobnak néha dashboardra, csak úgy, de nem olyan szinten, hogy ne tudjak túllépni rajta. A méretét viszont szeretem, mert jól hurcolható (akár hátitáskába bedobva), ami már akár egy PS5 esetében is jóval neccesebb, az már számomra egy monstrum ebből a szempontból.
Nyilván a konzol alapesetben kevesebb odafigyelést igényel, de számomra a saját használati gyakorlatom mellett tényleg elhanyagolható a különbség, az előnyök meg kevésbé. De azért szeretem mindkettőt, bízom benne, lesz még Xbox. Játék viszont lehetne több rá, mert Nintendo-, PS-, indie és stratégiai oldalról sincs ellátva (vagy késéssel). Szoftverkínálatra így szűkösebbnek érződik. Nem hiányolom az exkluzivitásokat, de számos aktívan játszott játékom el sem érhető rajta. Retrónál ez érthetőbb, és értékelem, hogy sok eredeti xboxos és 360-as játék játszható (jó párat megvettem és játszom/játszottam rajta, sőt még multizni is lehet), de messze nem minden, a Ubi cuccainak szignifikáns hányada pedig magyar store-ból nem vásárolható meg, és az elindításuk is a lokáció átállítását kívánja (nyilván elsősorban a Ubira haragszom ezért). Sajnos arra kevés esélyt látok, teljes körűbb BC legyen retróra következő genre, inkább remaster jöhet ebből-abból. Persze egy PGR4 esetében az is esélytelen.
-
mcwolf79
veterán
válasz
Redneck #137865 üzenetére
Hiába nyomod itt a cinikus, így van .
Igen , beletelt 2 napba mire belaktam a gépet és mindent belőttem rajta, de azóta talán a VGA driver-t frissítettem, oszt ennyi volt a nagyon nagy buherálás.
Igen, írtam hogy talán két mozdulat sorral több a játék indítása , de ennyi . Igen , be kell állítani a játékon belül hogy milyen grafikát szeretnék, de ennek ugye megvannak az előnyei .
Sehol nem írtam , hogy nem több macera , de ebből jönnek az előnyei .
Az általad említett mod-ok, szinte mindenhez van magyarítás,és nem mellesleg a RDR2 fut max-on 60 fps-sel.
Azt sem mondtam soha, hogy feltétlen mindnekinek való / éri meg a PC. Nekem megérte , mert eladtam mindkét konzolt és a hozzá tartozó dolgokat , megpótoltam egy kicsivel , és egy gépen futnak a Box-os és PS címek is,(meg a többi emulátoron keresztül ). A MS hogy mit akar az Xbox -szal az Isten se tudja , a PS5Pro meg ugye megkapta a jó kis scalper árazást, szóval nálam ez a váltás /upgrade úgy gondolom logikus volt.
Egy kisebb ház nem foglal sok helyet , elvan a nappali szekrény mellett .
A win11-et is sokan köpködik, nekem semmi dolgom vele. Mióta felraktam hozzá se nyúltam .Ha nem telepít fel az ember mindenféle biszbaszt, akkor azzal azert csökkenthetők a hibalehetőségek.
Nem a PC mellett akarok téríteni, csak felmerültek itt régi beidegződések, amik nem feltétlen igazak. Azt is elhiszem , hogy lehetnek anomálák (nekem pl. anno az AMD VGA-val voltak gondjaim , mert a WOT random kidobált az asztalra az újabb driver-rel. Találtam róla infót, nagyon elvétve fordult elő a net szerint , megoldás : használj régebbi driver-t! Hát köszi ! Azóta én kerülöm az AMD VGA-kat, akármennyire dicséri )
PEACE meg minden -
Zó
aktív tag
válasz
Redneck #137865 üzenetére
Néha nem tudom, hogy mi az a konzolosság, mert amikor PS3-am volt PC mellett, az egy kínlódás volt az utóbbi mellett. Azóta persze már két generációval odébb vagyunk, ez látszik is, az XSX egy sokkal jobb felhasználói élményt nyújt, de nem látok ebben olyan nagy különbséget a két platform között, csak ebben éppen az az érzésem, hogy a konzolnak kellett felzárkóznia (míg a Steam előtt ugye nagyon más volt a helyzet). Persze vannak különböző aspektusok, és egyéni preferencia kérdése is, hogy kit mi zavar, még abból is voltak itt viták, hogy miért nem tiltható le a quick resume, mert kényelmetlen egyeseknek mindig kilépni a játékból
Ugyanakkor kanapéről egerezve még a big picture sem érint, azt se próbáltam még, hogy az Xbox app használható-e kontrollerrel, mert minden egy-két kattintás így, ha nem akarom magamnak valamivel bonyolítani.
Amúgy én például nem szoktam standby-ban hagyni a Boxot, így pihenés közben nem is szokott frissíteni. Annyit nem ér meg nekem, hogy egy többnapos játékszünet során fogyassza az áramot, ha nem is sokat, de mégiscsak feleslegesen.
-
-
Farkassacred
őstag
válasz
Redneck #137841 üzenetére
Én nem igazám találtam a pass-ben olyan játékot ami érdekelne, így 1 év után már nem fizettem elő újra. A használt lemez a legolcsóbb megoldás, ha valamivel játszani akarok épp megveszem aztán továbbadom.
A box meg addig lesz jó alternatíva amíg marad ps5 áron, bár szerintem mindegy is mert jön a switch 2 és elpicsáz mindenkit.. -
Farkassacred
őstag
válasz
Redneck #137524 üzenetére
A gombok azok tényleg eszméletlenül hitványak rajta, aki ezeket ebben a generációban és ezeken az elite kontrollereken jóváhagyta/tervezte.. én már biztosan kirúgtam volna..
Viszont fogásra nagyon kényelmes, főleg a gumírozott rész miatt. És a ravaszok is teljesen jók, meg a joy is. -
Zó
aktív tag
válasz
Redneck #137423 üzenetére
Jó, hogy van felhő, de konzol nélkül nem érdekel az ökoszisztémájuk. Hardverem úgyis lesz, a felhő még elég vegyes színvonalú, PC-n belül meg van náluk jobb felület, így ha nincs konzol, nincs mihez Play Anywhere számomra. De egyébként nem érteném a konzol nélküli koncepciót, legalábbis nem mindenki számára. Havidíjat fizetni felhős multiért, hogy két generációval visszaessen a látvány (néhány játék tényleg borzasztóan homályos volt) és kevésbé legyen reszponzív (volt, amiben célozni alig tudtam)? Persze, játékok is vannak a csomagban, de ez nekem akkor sem vonzó.
Mindazonáltal meglepődnék, ha nem lenne következő generációs konzoljuk.
-
.LnB
titán
válasz
Redneck #137132 üzenetére
Semmi bajom vele, hogy leírod. Én nem rosszindulatból válaszolok rá.
De mindig eszembe jut, hogy két óra után töröltem azt a játékot.
Csak egy hónap? Omg, nekem már több hónapnak tűnik. Ez is azt támasztja alá, hogy én szenvedek helyetted ez miatt a játék miatt.Pedig te játszol vele.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
KONZOL beárazás
- Újszerű Xbox Series X 1TB eladó/Beszámítás van/ Ingyen Foxpost
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- hóember74 részére Playstation 5 Slim 1TB Lemezes konzol + 2 Joy + 2 játék
- Playstation 3 4 Ps3 Ps4 Xbox One / Series Eredeti Játékok Játéklemezek
- Nintendo switch oled LEÁRAZTAM!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest