Hirdetés
-
l.skywalker
Topikgazda
(rögzített hozzászólás)
Úgy néz ki hivatalos formában itthon egy darabig nem lesz kapható Series X.
A hazai forgalmazás hiányában a következő módon lehet a hivatalos MS store külföldi oldaláról konzolt rendelni:Ha nem megy, akkor próbáld ki ezt:
* KIEGÉSZÍTÉS *Köszönjük a megosztást ndomokos
Új hozzászólás Aktív témák
-
NyMRooD
addikt
válasz
pzstm
üzenetére
Engem nem érdekel ha ők boldogok lesznek (egyáltalán kit érdekel ez, hogy egy cég vezetése boldog-e) akkor is ha ez lesz az utolsó gen tőlük, ahogy az sem, hogy ellenfélnek most a tiktokot jelölték meg, engem az érdekel, hogy legyen egy hasonló árazású és teljesítményű vas a ps-el szemben. Pontosabban még a hasonló árazás sem elég mert a pletykák szerint mind a kettő 1000 dollár magasságában gondolkodik.
-
icemad
nagyúr
Ez maximálisan igaz. Pont ezért lesz érdekes az árazás. Esetleg valami extrát raknak az 500k-s árhoz, pl 2 év gpu-t. Akkor a gép is (talán) kelendő lesz, meg a céges excel-ben is látszódik, hogy megy a gpu is.
Másik érdekes kérdés: ha megjelenik egy ilyen pc/konzol hybrid, akkor mennyi vásárló lesz képben azzal, hogy ez egy pc/konzol hybrid? Marketing nem igazán az ms/xbox erőssége. Plussz, ha szoftveresen nem rakják úgy össze, hogy megjelenésre teljesen hibátlan legyen, akkor hányan fogják pár hét szenvedés után feldobni ebayre? (hogy Switchre vagy PS-re váltsanak, mert az rendes konzol, bekapcsolod és megy) Vagyis mennyi lehet a hardcore vásárlói bázis és mennyi lehet az, aki csak bemegy a boltba, hogy konzolt vegyen? Utóbbi csoportnál az ár fog dönteni, meg az, hogy mennyire tolják az arcába az xbox/switch/playstation feliratot egy focimeccs közben.
-
lmno
őstag
-
i@lex
őstag
válasz
Farkassacred
üzenetére
Igen, itt mindenki hülye, csak te vagy helikopter.
-
Bad Pritt
félisten
válasz
Farkassacred
üzenetére
Hát amúgy új név tényleg kéne neki, mert a Series konzolok meg játékok nincsenek már itt terítéken az is biztos.
-
icemad
nagyúr
válasz
Farkassacred
üzenetére
Ott írtam az első mondatban. Ha ugyanolyan kiépítésű PC-től 10-20%-al olcsóbb lesz. Akkor fogják venni. De nem az xbox "brand" miatt, hanem azért mert olcsóbb.
Plussz még ott vannak az ilyen olyan vámok is most a világban, szóval érdekes helyzet lesz ez.
-
i@lex
őstag
válasz
Farkassacred
üzenetére
Arra nem tudsz, a korábbihoz meg nem kellett volna.
-
boxmaci
aktív tag
válasz
Farkassacred
üzenetére
Az előbbi kommentedben összehordott sületlenségek utàn jobb is.

-
boxmaci
aktív tag
válasz
Farkassacred
üzenetére
Nagyon sokan megfogják venni ha valójában konzolos élményt fog adni és lejátsza még a PS játékok nagy részét is, plusz az összes korábbi Xbox játékot feljavítva elérhető áron. Biztos lesz olcsóbb verzió is, vagy úgy mint az Series S/X-nél vagy ahogy az Xbox Allynál is van.
-
Farkassacred
őstag
válasz
icemad
üzenetére
What
Mitől fogyna? A pc-s nem fog boxot venni, boxos közösség meg már most is alig van. Nintendós és a Ps tábor-t meg egyáltalán nem érdekli a dolog, tehát onnan senki nem fog ilyet venni. Ki kell mondani végre, balf. a vezetőség, elcseszték az xbox nevet sajnos. 
Mondom ezt úgy hogy elite kontrollerem is van és series x-em és szeretek rajta játszani.. de itt nincs jövő ezekkel. -
boxmaci
aktív tag
válasz
eL Geri
üzenetére
Ha van egy terméked amiből csak 30 darabot tudsz eladni amíg a szomszédod egy hasonló termékéből 100-at, akkor mit csinálsz? Nyomatod tovább ugyanazt a terméket miközben nem vesznek belőle többet? Mert akkor jó hülye vagy...
Ennyi hagyományos Xbox konzolt vettek meg a játékosok, értelemszerűen változtatni kell a terméken ahhoz, hogy újabb piacokat érj el vele.
De persze itt már vannak a megmondók akik előre tudják, hogy tizenvalamennyi fajta Xbox PC-ből mennyit fognak megvenni az emberek a következő 10 évben... Vicc. Na persze, majd kiderül.
-
icemad
nagyúr
válasz
Farkassacred
üzenetére
Fog az fogyni, ha ugyanolyan kiépítésű PC-től 10-20 %-kal olcsóbb lesz. Akkor veszek én is, de onnantól kezdve toronymagasról fogok szarni az xbox ökoszisztémára. Megveszem a játékokat gogon, humble bundlen,epicen, cdkeysen (loaded). Drágábban adni meg ők sem gondolhatják komolyan.
A lényeges dolgokról sem mondtak még semmit és annyi negatív cikk jelent meg az elmúlt 3 hétben, hogy innen kimászniuk nehéz lesz. Átlag Jóska az arcába kapja meg a cikket, hogy az xbox halott, meg PC-lesz, meg ilyenek, hogy egyből az jut majd eszébe, hogy nekem ez nem kell. Arról kellene az MS-nek beszélni, hogy lesz e kikapcsolt állapotban játék letöltés, családi megosztás, home-olás, családi felügyelet, 4-8 One/series kontroller támogatás, stb. Engem ezek érdekelnek, nem a wow.
-
pzstm
titán
válasz
Farkassacred
üzenetére
Amig az o jatekait megveszed masik platformon/masik aruhaznol akar teljes aron nem erdekli oket
tokeletesen boldogok, hogy az O365 elofizetest rengetegen veszik macre

-
Farkassacred
őstag
válasz
frankdelgado
üzenetére
Valszeg az utolsó szöget ütik a koporsóba ezzel, alig fog fogyni az új konzoljuk.. főleg ha még méregdrága is lesz.
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
pzstm
titán
Satya Nadella is now teasing an Xbox +PC next-gen combo. “It’s kind of funny that people think about the [Xbox] console and PC as two different things. We built a console because we wanted to build a better PC… so I kind of want to revisit some of that conventional wisdom.”
nah lassan csak körvonalazódnak a dolgok. -
KardosAttila
aktív tag
Ninja Gaiden 4 vegere ertem, sokkal jobban sikerult, mint amire szamitottam, a harc vegig nagyon jo volt es szerencsere nem olyan nehez, van benne kihivas, de fair, 13-14 ora alatt siman vegigjatszhato, es max 2-3 alkalommal idegesitett fel, de nem veszesen. 10/8 nalam a jatek minimum.
-
törölt tag
válasz
Döglött Róka
üzenetére
Nekem az aliról ez maradt meg.
Tegye fel a kezét, akinek szintén van, persze valamelyik fiók mélyén.
-
Marcsello31
őstag
válasz
icemad
üzenetére
Rendben, Köszönöm szépen. Elnézést ha ezzel valakit meg zavartam, csak fura hogy sokáig nem csinálta ezt, most meg igen, főleg hogy frissítés után. Holnap szét nézek a konzol monitor beállításainál, lehet hogy változott valami. Bizarr ez a villogó kép. De csak edgénél csinálja ezt. Amikor látom ezt a villanást, olyankor az Egér mutatója nem vibrál.
-
Roland861010
veterán
Na haza hoztam a kis SS-t.
Hát ez egy vicc. Megsem gondoltam volna, hogy ilyen teljesítménye van.Bőven játszható a Warzone és a BO6 is.
Rá mentem egy kis Elden Ringre is hibátlan.3 éves a gép annyi hibája volt hogy a kontroller baloldali ravasz picit tapadt de megoldva.
-
icemad
nagyúr
válasz
Marcsello31
üzenetére
Ja, hogy monitoron használod. Akkor más lesz a gond. Még agyalok rajta, meg megnézem én is, hogy nálam csinálja e tévén.
-
boxmaci
aktív tag
Nézzünk egy reális AI virtuális asszisztens szcenáriót a nextgen Xbox-hoz.
Konzol bekapcs, Cortana jelentkezik:
- hello Kitty! Mit szeretnél játszani a mai napon?
- valami Xbox játékot, mit ajánlsz?
- vannak a Magnus nálunk a best very premium játékok vagy Series X 4K/120-ra húzva játékok.
- van PS is?
- persze, benyomod a Steamet és ott megtalálod őket, kétszer akkora felbontásban mint a PS konzolokon. Jíhááá!
- és, ha Marióval szeretnék játszani az megoldható?
- ... (8 másodpercig gondolkodott) , megoldható, de ide most nem tudom neked beírni pontosan hogyan, de ha felmész az internetre (ajánlom az internet explorert😍) és beírsz olyan kulcsszavakat mint emu, N, games akkor sikerülni fog 💃💃💃 -
negyven2
nagyúr
Itt jön be egy érdekesség (ami igazából kötekedés az újságírokkal szemben), de nem ez hangzott el, hogy premium drága cucc lesz, hanem hogy premium, high-end érzést fog adni majd a következő konzol... ami igazából konzolok. De ha drága is lesz, talán azért lehet majd érdemes a fejlesztőknek optimalizálni, mert azért egy ilyen project mögött az MS áll majd! Illetve azért már többször is előjött, hogy manapság az optimalizálás már nem igazán az, ami régen (X360/PS3 korszakig), általános elképzelés volt! Ugyanis, ha úgy szeretnénk optimalizálni a játékokat, mint akkoriban, akkor az mostani hosszú és drága játékfejlesztéseket mégjobban megdrágítja, és mégjobban meghosszabbítja!
-
negyven2
nagyúr
Na de, hogy egy kis ON legyen az off között:
Befejeztem a Cyberpunk 2077-et, amit 100%-ban Essential-es Cloud Gaming-el vittem végig!
És azt kell mondanom, hogy bár látszott, hogy tömörített a 1080p-s kép (max. 15Mbps), meg hogy Series S-es profillal fut, de egy TCL C655-ön, olyan 1.5-2m-ről meg volt elégedve a látvánnyal. Nem azt jelenti, hogy ne lehetne jobb, de nekem személy szerint nem sokat vont le az élményből (kivéve amikor nagyon sötét/homogén volt a kép, mert akkor nem tett jót a streaming VBR-es tömörítése)! És még egyszer... bár már egy Series S-en is jobb let volna a látvány, de nekem megfelelt erre a játékidőre! -
negyven2
nagyúr
válasz
Norb79
üzenetére
pontosan... vagy pontosabban: anno amikor jött a PS2, akkor azt úgy is reklámozták a megjelenés elött, hogy itt a mindenes otthoni szórakoztató minden egyben multimédiás eszköz, ami kvázi fölöslegessé teszi az otthonokban a PC-t (nem konkrétan így kimondva, de utalva rá). Ezért kapott zöldutat az Xbox, mert az alapvetően a Windows a TV-hez dolog lett volna. És azért azóta az MS mindig megpróbálta valahogy összehozni a PC-s Windows és az TV-s sorakozás egy eszköz legyen... vagy legalábbis ne legyen akkora különbség. Ugye a Games for Windows Live, Vista/Win 7 is kb. ennek egyik befuccsolt próbálkozása volt, hogy a PC-s és a konzolt valahogy közelhozzák egymáshoz.
-
-
törölt tag
válasz
Döglött Róka
üzenetére
Te Temus vagy, te hazug!
-
negyven2
nagyúr
-
AMD Power
titán
Iszonyat hangulatos ez a Settlers. De,hogy benne van a GP-be.
-
negyven2
nagyúr
válasz
NyMRooD
üzenetére
De az Ally-t nem is erre tervezték, és nem úgy reklámozták, hogy Xbox játékokat is futtatni fog majd (igaz azt se emelték ki, hogy nem)... csak a - média? - egy része. az egész Ally témát úgy hozta el, hogy ez lesz az Xbox jövője, és a Xbox konzol 1:1-ben ilyen lesz!
Megint. Ha igazak az állítólagos pletykák és vágyálmok, akkor a következő Xbox úgy fog kinézni, hogy a meglévő konzolos, nem Play Anywhere játékok is futni fognak majd a konzolon natívan (valami emulációval), a meglévő Play Anywhere játékoknak valószínűleg a PC-s változata fog jönni, és a jövőben megjelenő játékok meg esetleg simán a PC-s változatok lesznek, amik a fix hardveres Xbox profillal futnak majd... de ugye itt jön be, hogy mi lesz a Cloud Gaming-el... nos lehet ugyan ez (vagyis a mostani Series X-es szervereket leváltja a következő Xbox-ra szerver).
consono: igen most is X86 alapúak a konzolok, de nem konkrét PC-s AMD SoC van bennük, hanem az MS/Sony által rendelt, egy ilyenre épülő egyedibb megoldás. És elvileg ilyen lesz a következő PC-s, Windows-os Xbox is (meg a PS6 is). -
consono
nagyúr
válasz
negyven2
üzenetére
Ez a PC, nem PC, fix konfigra optimalizálás, mittomén azért érdekes, mert a Steam Deckre is, ami mindenkinek a kis kedvence (nekem is) csak később jöttek az "optimalizált" profilok...
A másik meg: az Xbox most is PC, architektúrálisan is, x86, AMD APU, Windowst futtat. Én el bírom képzelni, hogy a One és a Series játékok kompatibilitásának megoldása triviális feladat az MS-nek (Hyper-V módosítás, mittomén, nem értek hozzá).
Érdekes lesz ez... -
negyven2
nagyúr
válasz
szarnyasdino
üzenetére
Feltenék egy általános kérdést, ami igazából nem kérdés. Számít-e az, hogy mi van bent a gépben (SoC+Software), ha te továbbra is ugyan-úgy tudod használni, mint a korábbi Xbox konzolokat? Mármint "natívan" (le kell tölteni a játékot) elérhető minden olyan játék, ami most is elérhető Series X|S-en, akkor igazából nem mindegy, hogy bent a dobozban egy sima PC van Windows-al? Mert szerintem lényegtelen. De ha PC... az elmúlt két generációban az volt az egyik kritika a mostani konzolokkal szemben, hogy igazából ezek PC-k, mert olyan alkatrészekből áll, amit te lényegében a boltban is meg tudsz venni (ez persze így nem igaz teljesen), de bezzeg régen ezek egyedileg terveztt hardverre épültek!
Vagyis, ha a pletykák igazak lesznek, akkor MS oldalon annyi történik, hogy mégjobban PC-s lesz sz Xbox... btw, a SoC-ról szóló pletyka alapján amúgy most is egy hasonlóan egyedileg tervezett AMD SoC lesz benne, mint a One/X|S esetében (vagy a PS4/5 esetében).
Tehát ha hiszünk a pletykáknak, és annak, hogy a ROG Ally része annak, hogy miként működik majd a következő Xbox konzol, és ezt még mindig úgy tudom elképzelni, hogy egy olyan fix PC-s hardverű dolgot, amihez azután 5-7 évig nem igazán nyúlnak hardveresen. vagyis a fejlesztőknek ott lesz a kvázi fix PC-s hardver, a milliónyi variációval rendelkező PC-s konfigok mellett (meg a PS6)! Tehát nekik ott lesz a lehetőség, hogy egy (estleg 2-3) fix PC-s hardverre is tudnak majd optimalizálni, a klasszikus PC-s optimalizáció mellett! És mivel Windows lesz benne, így értelemszerűen a hardver tudásáig futhatnak majd a korábbi PC-s játékok is... amíg a fix hardverek bírják... új játékok esetén meg ott lesz, hogy elvileg támogatni kell amíg lehet!Ami igazából most is van, hiszen bár már nagyon kevés ezen játékok száma, de most is vannak olyanok, amiket még egy 2013-as hardverre kell optimalizálni (aminek az alapja kb. 2010-es?)
-
szarnyasdino
tag
-
eL Geri
őstag
Az Xbox ONE-nál volt ez a multimédia center erőltetés. Amit gyakorlatilag minden okos eszköz manapság meg is csinált, de ebből rosszul jött ki az MS.
Most is ezt érzem, rossz irányba tolják a hangsúlyt, az átlag gamer nem ezt kéri
-
Bad Pritt
félisten
válasz
NyMRooD
üzenetére
St
ream deck-el hasonlították ami egy több éves hardver.
Az Xbox ROG Ally is egy több éves hardver, konkrétan szinte ugyanaz van a két eszközben, az X-ben van egy frissebb apu, de az árban más kávéház. A mindenhol látható bullshitet félretéve, öt nap személyes tapasztalatát egy mondatban összefoglalva: a Steam Deck OLED gyorsabb, könnyebb használni, azonos energiafelhasználás mellett a játékok jobban futnak rajta (nem egy-két elvont példa, hanem szinte mind a MS játékait is beleértve), a kijelzője szebb, az üzemideje jobb, van rendes hibernációs lehetőség, a kijelzője sokkal szebb és jelenleg olcsóbb is. Az Xbox Ally-on van alapból Game Pass és ergonomikusabb. Mindenki döntse el a prioritásait.
-
-
-
NyMRooD
addikt
válasz
negyven2
üzenetére
Stream deck-el hasonlították ami egy több éves hardver.
Egyébként abban egyetértek wesder-el abban, hogy a rog ally x-el kitapasztalják, hogy hogy lenne ez jó és a kövi gen-re készített szoftver már kiforrott lesz, csak azt jeleztem, hogy én világmegváltás helyett jelenleg inkább egy nagy zakót látok, de ne legyen igazam. Remélem mihamarabb jönnek a hivatalos hírek, mert a pletykákból származó össze-vissza infók nem sokat érnek. Az mindenképpen pozitív, hogy azért látszik, hogy gondolkodnak az MS-nél (pc like konzol = ingyen multi), szóval azért bizakodom.#147935 - akkor az áthúzott mondat kérdőjeles.
-
negyven2
nagyúr
válasz
pzstm
üzenetére
Azért azt tegyük hozzá, hogy ezt így hozták le a legtöbb helyen, de maga a szerző is úgy írta meg a forrás cikket, hogy ez részben spekuláció, részben meg az, hogy az publikus nyilatkozatok, és a pletykák (meg az állítólagos azon források szerint, akik vagy igazat mondanak, vagy nem), alapján szerinte mit lehet majd!
Vagyis ez önmagában, csak egy véleménycikk, és nem egy Breaking News szerű dolog, hogy ez lesz! És a vicces, hogy maga a szerző is ezt állítja, hogy egy véleménycikk, csak a többi sajtó és social media felület kezeli kvázi tényként (vagy próbálja azt sugallani, hogy ez tény)! -
törölt tag
válasz
Fox Mulder
üzenetére
Ez most is így van és még fizetsz is érte. Akkor már legyen inkább ingyenes, nem?
-
negyven2
nagyúr
válasz
NyMRooD
üzenetére
Amúgy ez megint tipikusan az a hír volt, hogy azért van benne egy kis csavar is! Pl. a legtöbb hír ugyan azt a forrásokat használta fel... amiben egyik konkrétan kettő játékot próbált ki (Hogwarts, KCD2), és itt volt, hogy akár 32%-al jobban futott bizonyos helyzetekben... de ezen két játék átlagban is olyan 13.5%-ban futta jobban ezt a két játékot (de itt igazából az átlag a lényeg). A másik teszt, amit lehoztak ott meg kb. a Steam Deck-hez viszonyították, hogy ahhoz képest miként futnak a játékok (általában ugyan-úgy, vagy picit jobban, stabilabban). Viszont mindkét esetben ott van, hogy a Steam Deck profilokat használják, ami általában egy kis optimalizálást is magában hozott a Deck-re (vagyis elképzelhető, hogy ha kapnának ezek a játékok egy kis ROG profilt is, akkor már ne lenne ekkora a különbség!
De egy másik dolgot is kihagytak ezek a hírek, hogy bár lehet, hogy jobban futnak a játékok (igazából néhány, de ennek nincs önmagában hírértéke), viszont ilyenkor ugye nincs Game Pass támogatás (vagyis nincs natív MS Store, és natív Cloud Gaming opció se)! -
Marcsello31
őstag
válasz
icemad
üzenetére
Üdv! Lehetséges, nem tudom, csak az edgénél csinál ilyet,
Játékoknál semmi gond, bármit is indítok el egy pillantra sem megy el a kép.
Még a böngészőnél villodzik, random időnként, főleg mikor megnyitnék egy weblapot.
Még azt megtehetem esetleg, hogy a tvre csatlakoztatom a konzolt, és ott megnézem a böngészőt, hogy másodpercenként villan e 1et.
Frissítés előtt ilyet egyszersem csinált ezért fura ez.
A böngésző alap használatra van csak használva,
Talán a konzolnál kellene állítgatnom a monitor környékén a beállításokat?
full hd monitorom van, hdmi csatlakozóval.
Minden tippet szívesen fogadok, De ha nem javul készítek róla egy videót majd.
-
törölt tag
válasz
NyMRooD
üzenetére
Nekik abból több pénz jön be hogy asztali Windows-t futtató konzolon játszol, minthogy MS storeban veszed meg az adott jàtékot, és nem Steamen. Ilyen alapon a PC-s storejukat is becsukhatták volna évekkel ezelött.
Sajàt jàtékok meg akkor is fizetnek ha Steamen veszi az ember.
Esetleg azt tudom elképzelni hogy ha MS storeban veszed akkor console-like experience-t kapsz, Steames meg úgy fut mint bármelyik PC-n.
-
-
törölt tag
válasz
NyMRooD
üzenetére
"a Rog ally x-en egy gamingre optimalizált linux disztróval jobban futnak a játékok mint a játékra optimalizált windows-on"
Pont ezért készûlt, hogy mire itt az új X, ne ez legyen. Az más kérdés hogy meg is oldják addigra.
"Mondjuk nem látom benne a zseniális üzleti tervet sem, mert utána az elvakult rajongókon kívül nem tudom ki fog az xbox store-ban vásárolni, amikor jobb és olcsóbb a steam."
Ez meg legyen az MS gondja. Minket egy másodpercig sem kellene hogy érdekeljen.
-
NyMRooD
addikt
válasz
Fox Mulder
üzenetére
Már eddig is cross platform volt a legtöbb multi.
-
NyMRooD
addikt
válasz
pzstm
üzenetére
Volt már sok jó terv, csak vacak megvalósítással, a Rog ally x-en egy gamingre optimalizált linux disztróval jobban futnak a játékok mint a játékra optimalizált windows-on, ha ilyen lesz a nextgen xbox élmény, akkor köszi de én nem kérek belőle. Szóval én azért reménykedem, hogy az nem ilyen lesz a saját hardveren. Mondjuk nem látom benne a zseniális üzleti tervet sem, mert utána az elvakult rajongókon kívül nem tudom ki fog az xbox store-ban vásárolni, amikor jobb és olcsóbb a steam. Szóval nekem most nagyon vegyes érzéseim vannak, a windows-os store-ok beengedésének örülök, mert hatalmas könyvtáram van, de az még nem tiszta, hogy cserébe mit kell feladni a konzol oldalról.
-
beyruth82
veterán
Holnap túladok az XSX-en és csak a PS-t tartom meg. Ezért fájó szívvel búcsúzom a topictól amit több éve követek, olvasok és fárasztok a hozzászólásaimmal. Sok segítséget kaptam tőletek, amit köszönök utólag is mindenkinek. Jó kis közösség alakult ki.
Akik PS topicban is vannak azokkal még találkozunk a többieknek további jó játékot kívánok!
-
icemad
nagyúr
válasz
Marcsello31
üzenetére
Ez tippre valami tv beállítás lesz. Olyannak tűnik, mint amikor játék módból standardba vagy energiatakarékosba megy a tv. Tv nem ír ki semmit ilyenkor?
-
Marcsello31
őstag
Sziasztok! Egy kérdésem lenne csak, tegnap előtt jött egy rendszer frissítés a konzolomra, és azóta ha a konzolon lévő edge böngészőt használom "nem röhög'"
.
Minden lap megnyitása előtt csak úgy eltűnik a böngésző egy két pillanatra mintha lehalna az edge. Másnál is előfordul ez? Vagy van valami beállítási lehetőség hogy ezt a villogást ne csinálja? Az egész képernyőm tök sötét mikor eltűnik az edge.
Csak a böngészőnél van így, máshol nem. Köszi a választ! -
-
pzstm
titán
válasz
Döglött Róka
üzenetére
jó de kmauztál és nem értesz hozzá, Ms meg még annyira sem, és elképzelhetetlen hogy windows fusson Xbox-on
-
szarnyasdino
tag
Ismét egy újabb game pottyant a game pass novemberi felhozatalában: Dead Static Drive
Amiket eddig tudtunk:
Voidtrain , Winter Burrow, FM 2026, Cod BO7, Whiskerwood, 1000xResist, Moonlighter 2 -
Döglött Róka
veterán
válasz
szarnyasdino
üzenetére
Halkan sugom meg hogy a drivert a vendor szallitja aki hogyhogy nem, a Microsoft es az AMD lesz itt. Tudod, akik gyartjak a gepet.
-
szarnyasdino
tag
válasz
pzstm
üzenetére
És vajon azt a 100+ ezer meglévő pc-s játékot kik fogják optimalizálni a gépre??
Halkan sugom meg pc-re kb havonta vagy sűrűbben jönnek vga driverek stb mert sok játék moslékul fut ha nincs game ready driver...
Meg mi fogja futtatni a régi pc-re meg nem jelenő címeket? real time emulátor?Szó se róla jól hangzik hogy nem kell majd dönteni hogy vagy pc vagy xbox vagy mindkettő ha akarsz mindennel játszani ,mert elég volna egy szem game,de egyelőre nem tudom elképzelni a koncepciót
-
pzstm
titán
Nagy meglepetes nem lesz:
New Xbox details from Windows Central
-Next Xbox basically a PC which could run other stores
-Will feel like a tradional console
-Also will nativley run the games currently available on Xbox Series
-This includes BC games
-Plans to have no MP paywall -
CactuS
Arcképgyáros
válasz
boxmaci
üzenetére
Remélem, hogy igazad lesz.
Nekem ezzel a formációval az a bajom, hogy a PvEt kedvelő réteg mindig eltűnik gyorsan, ha keveredik a HC-PVP csapattal, főleg , ha rákényszeríti a játék a játékosokat a pvpzésre vagy rosszabb esetben a gankelésre - lásd legutóbb Dune -. Utánuk meg marad a kietlen játéktér, egy nagy ürességgel. Nem értem, hogy miért nem maradhatott szimplán ketté osztva a két világ.
-
boxmaci
aktív tag
Van élet a GP-n kívül is, feltéve ha ilyen bitang király játék érkezik:
40$ csak, csapassuk! -
Roland861010
veterán
-
NyMRooD
addikt
válasz
Roland861010
üzenetére
GPU-ba kerül csak be, ha nincs akkor jelenleg előfizetésed akkor okosítva egy évre 55-60 ezer vagy hivatalosan havi 10890ft. Meg ugye megveszed még mellé az XSS-t. Illetve a gp-s játék nem lesz a tied a multi meg crossplatform elvileg, szóval ps-ről is játszhatsz xboxosokkal. Persze ha más is érdekel a GPU-ból, vagy van aktív előfizetésed akkor nem szóltam.
Közben látom, hogy van GP-d, bár nem tudom, hogy ultimate-e, de gondolom az, akkor már értem.
-
lmno
őstag
válasz
Roland861010
üzenetére
Mondjuk joggal gondolhatja mindenki, hogy ha nincs Xboxod, akkor még GP-d sincs. Ha PC miatt van GP, akkor megint felmerül a kérdés, hogy minek a CoDhoz Xbox (konzol).
-
IntelKiller7
Topikgazda
válasz
Roland861010
üzenetére
Nem támadtalak le, csak nem értettem, hogy a 60k vs. 120k + új konzol, hogy lehet jobb kombó.
De, így már viszont jó deal, főleg, ha érdekel majd más GPU cím is, és nem csak a COD.
-
Roland861010
veterán
válasz
IntelKiller7
üzenetére
Ezért írtam! Csak hát te is inkább letámadtál.
Ha nem lenne jó a matek nyugi én sem variálnék.
-
IntelKiller7
Topikgazda
válasz
Roland861010
üzenetére
Tudnunk kellett volna ezt?
NyMRooD se véletlenül kérdezte.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
KONZOL beárazás
- Melyik tápegységet vegyem?
- Házimozi haladó szinten
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Egyre inkább szoftverrel segítene a Core CPU-k teljesítményén az Intel
- Tőzsde és gazdaság
- Milyen okostelefont vegyek?
- Dell notebook topic
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Mobil flották
- További aktív témák...
- ELADVA! Ghost of Yotei / PS5 / 1x kijátszott
- Beszámítás! VALVE Steam Deck OLED 512GB SSD kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- PS5 Pro (2TB) szinte új, garanciás + FC26 kód
- PlayStation 5 Standard Edition megkímélt, megbízható darab + 3 játék
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPad 10th 64GB, WI-FI, 1 Év Garanciával
- GAMING PC! Intel i5-14600KF / 9070 XT / 32GB DDR5 / B760 WIFI / 1TB NVMe / 850w! BeszámítOK
- Eladó Dell Latitude 7440 Új állapotban i7-1365U 32 GB DDR5 RAM 1TB SSD Dell pro support garancia
- Corsair iCUE ELITE CPU Cooler LCD Display Upgrade Kit
- iPhone 16 Pro 512GB 96% (1év Garancia) ! Utángyártott, jó minőségű kijelző !
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Lehet vége az olcsó konzolozásnak.

Mitől fogyna? A pc-s nem fog boxot venni, boxos közösség meg már most is alig van. Nintendós és a Ps tábor-t meg egyáltalán nem érdekli a dolog, tehát onnan senki nem fog ilyet venni. Ki kell mondani végre, balf. a vezetőség, elcseszték az xbox nevet sajnos. 

l.skywalker