Hirdetés
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- MIUI / HyperOS topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Megint Samsung-gyártott Snapdragonról pletykálnak
- iPhone topik
- Két új Poco C-széria mobil érkezett
- Honor Magic 8 Pro Air a neve, január 19-én mutatják be
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
-
l.skywalker
Topikgazda
(rögzített hozzászólás)
Úgy néz ki hivatalos formában itthon egy darabig nem lesz kapható Series X.
A hazai forgalmazás hiányában a következő módon lehet a hivatalos MS store külföldi oldaláról konzolt rendelni:Ha nem megy, akkor próbáld ki ezt:
* KIEGÉSZÍTÉS *Köszönjük a megosztást ndomokos
Új hozzászólás Aktív témák
-
Marcsello31
őstag
válasz
NoOne1976
üzenetére
Látom jót kérdeztem
. Köszöntem a válaszokat.
Nekem van konzolom és gamepassom is, játszok is vele, konzolon nincs gond,
nyílván mert a konzolon van a játék java része,
de fura, hogy tévén játszva a cloud akad míg kissebb monitornál vagy telefonnál meg nem.
Elnézést mindenkitől ha esetleg belelovagoltam valamibe
.
Én konzolon játszok de néha telón is szoktam. De köszi a választ (:
Értem én.
-
persil
nagyúr
válasz
Marcsello31
üzenetére
Nem a "ping" 30msec, hanem a valaszido. A ping az eszkoz/szoftver neve, amivel ezt merjuk.
-
hadam98
senior tag
válasz
NoOne1976
üzenetére
Nyilván ha valakinek olyan internet van ami egy 720p felbontású videót nem tudna normálisan lejátszani annak esélytelen. Nekem most átlagos netem van, eddig a Cloud élvezhetetlen volt. Most néztem meg én előzetes verzióba vagyok, lehet azért is vagyok benne ilyen hamar a frissítésekbe. Egyébként a jövőben nem feltétlen kell egy konzolt venni. Tényleg mire ki jönnek az új konzolok ezt úgy ki fogják csiszolni, hogy nem biztos megéri venni egyet. Ezzel az új frissítéssel gond nélkül ki tudnék vinni akármilyen játékot is annyit javult. Nincs kép szakadás, nincs akkora késés és a képminőség is teljesen jó. Ha azt veszem alapul, hogy a következő konzol inkább 300 ezer fölött lesz akkor a Cloud igen is jó kompromisszum lesz. Most toltam le egy BF kört is, jó statom volt. Szóval ezen igen is el lehet gondolkodni a jövőben
-
NoOne1976
őstag
válasz
Marcsello31
üzenetére
Szerintem itt sokan egy dolgot felejtenek el. Mégpedig azt, hogy aki itt van a fórumon, annak van konzolja, nem ritkán nem csak egy.
Viszont vannak olyanok, akik soha nem konzoloztak és nem tudják hogy mi a különbség a cloud gaming és a tényleges konzolon való játszás között. Őket kevésbé zavrja, hogy nem szép, akad stb. mivel arra sincs tapasztalta, hogy lehet másmilyen is. Nálam van a rokonságban olyan, akiknek soha nem volt konzoljuk, de mivel a tv-n ott az app, ki akarták próbálni. Két hónapja van náluk az egyik kontrollerem, mert még az se volt nekik, csak vettek először egy hónap gpu-t, azt is hivatalosan. Szóval van élet rajtunk kívül is
-
hadam98
senior tag
válasz
30z.Samu
üzenetére
"2025. június 16.: Jelentések szerint a Microsoft "következő generációs" Xbox felhő szervereken dolgozik, amelyek célja az alacsonyabb késés, jobb bitráta és magasabb felbontás biztosítása. Ez a fejlesztés jelenleg is zajlik, és valószínűleg fokozatosan vezetik be, de a hírek már az elmúlt hónapban megjelentek róla."
Dedikált, optimalizált felhőhardver: A Microsoft egyre inkább olyan egyedi, dedikált hardvermegoldások felé mozdul el, amelyek kifejezetten a felhőalapú játékra optimalizáltak. Ezek a szerverek valószínűleg nem pontosan megegyeznek a Series X konzolokkal, hanem olyan testre szabott egységek, amelyek sokkal hatékonyabban tudnak több játékmunkamenetet futtatni egyszerre. Ez lehetővé teszi a jobb erőforrás-kihasználást és a nagyobb teljesítményt.
Szóval ezek alapján már nem sima konzolos futtatasról van szó.
Gemini kérdeztem meg mert nem találtam semmit de akkor valószínűleg ez miatt. Erről van bővebb infó és valószínűleg abban a régióban vagyunk ahol a fejlesztés már rendesen zajlik.
Másra nem tudok gondolni, mert tényleg sokkal jobb lett. Simán tudok játszani vele egy pörgősebb multiplayer játékot is.Kinek kell új konzol mikor van Cloud?

-
Mr X
veterán
-
Norb79
addikt
válasz
Redneck
üzenetére
Most rugaszkodjunk el az ms belső címeitől, nézzünk egy square enixet. Nekik is egy csomó játékuk PA.
Van ott vajon két verzió? Nem hiszem, nem rentábilis az úgy.Vagy a magyar fejlesztésű Operencia, az is PA.
MS-nek ez marketing költség, hogy egy vagy két verzió, de a 3rd partyknak nem. És a lehetőség adott, hogy egy verzióval meg lehessen ezt ugrani, ebbe az irányba mozog az ms az AMD-vel. -
Redneck
nagyúr
válasz
Norb79
üzenetére
A PA játékok Xboxon az Xboxos verziót futtatják, PC-n az PC-st. Messze nem úgy van, ahogy írod. Sok címnél ott a mentések kérdése.
"bootolás után ott vagy a libraryben és kontrollerrel egyből rá tudsz bökni a játékra és csapatás."
Ha épp naprakész a program. Ha nem, akkor jöhet egy nagyobb szöszölés is. Messze nem olyan, mint a kikapcsolt állapotban frissülő Xboxnál. Tapasztaltam, és sokan mások is, ezért várjuk érdeklődve, hogy tudják ezt jól megoldani.
A korábbi konzolos emulációkkal (BC), tudtommal elég sokat melózott az MS, amit most két új hardverre kell megoldaniuk. Nem gondolnám hogy az APU-k ereje miatt akkora feladat, de azért nem két kattintás.
-
Norb79
addikt
válasz
sch_a
üzenetére
Pont ez a lényeg, hogy az Xbox OS az már valójában a directx12 kis túlzással. A playanywhere is ezen alapszik, hogy az egyet fizet kettő kap akcióban valójában egyet kapsz, csak az fut mindenen, ami directx12-t használ.
Nem lenne fenntartható egy olyan üzleti modell, ahol különböző portokat gyártanak, ingyen.Amivel most próbálkozik az ms, hogy létrehozzon egy olyan windows11 (vagy windows12?) verziót, amiből kigyomlál mindent, ami egy asztali windowsban benne van és lassítja a dolgokat plusz egyből a librarybe bootol.
Kb mint a steames big picture, ahol a normál asztali pc-det (vagy laptopodat) is be tudod állítani, hogy bebootolás után steam induljon és egyből big picturéval, vagyis rögtön kontroller kézben és ott vagy a librarydban megspórolva két kőkemény kattintást, mint az xboxon is, ahogy bekapcsolod bootolás után ott vagy a libraryben és kontrollerrel egyből rá tudsz bökni a játékra és csapatás.A kérdés, hogy a korábbi, nem directx12 korszakban készült játékokkal mi lesz a helyzet, de ha az xss tudja emulálni a mindent is, akkor egy erősebb pc miért ne tudná?
-
Dinomano
őstag
válasz
AMD Power
üzenetére
Szerintem mind a kettő jó. Lehet, hogy picit vehették volna nehezebbre a második részt. Első után olyan volt, mintha cheat-el nyomná az ember.
Ez az Unknown 9 mekkora egy hulladék... Felénél abbahagytam, ennél f0sabb harcrendszert évek óta nem láttam. Grafikát hagyjuk. Uncharted összegyúrva a Ninja Gaiden-el, csak x@rul?... A főszereplő színésznőért annyira nem vagyok oda, de megint elcsúfított karakterekkel kell rohangálni.
-
sch_a
addikt
Egyébként, elméletben, ha kiadnák rá az Xbox OS-t, akkor nem kellene semmit emulálni, csak az összes játékot újraoptimalizálni a hardverre. Ez nem tűnik akkora melónak, mint a power architektúrás x360 játékok futtatásának megoldása. Csak ha mindenből van PC-s build is, akkor minek kínlódni vele? Nem hiszem, hogy egy handheld cucc annyira kapós lenne, hogy megérje ilyesmivel foglalkoznia az MS-nek.
-
Steve1207
veterán
válasz
Alarikman
üzenetére
Még mindig nem beszélt senki más hardverekről, ezért is emeltem ki külön a fix hardver specifikációt (de konzol vonalról beszélve egyértelműnek is vettem mindenkinél, hogy ez alapvető a lefektetett adott modelleknél mindig). Más gyártó nem azt jelenti, hogy más hardver lesz alatta, hanem, hogy ki gyártja le. Példaként tegyük fel a handheld vonalnál az asus megunja pár év múlva az egészet vagy csak nem lesz gördülékeny a munka velük, akkor egyszerűen átmennek majd máshoz. A korábbiakkal ellentétben meg felszabadul sok erőforrás másra az MS-nél, már csak a beszerzéstől kezdve a logisztikán át az egész gyártási folyamatig náluk.
-
Alarikman
senior tag
válasz
Steve1207
üzenetére
Ha van egy dedikált partner(AMD) a chip fejlesztés terén az sokkal többet tud hozni mint ha meg nyitják mások előtt is a kaput. Nagyon is jó így, az AMD-n kívül úgy sincs olyan aki ilyen SOC-okat le tudna szállítani, itt az volt a lényeg, hogy még szorosabbra vették az együttműködést mint eddig.
-
Zó
senior tag
Én is így használom, csak egérrel és billentyűvel, mert megtehetem. De a Steam Controller vagy a DualShock 4 kapásból használható rádugás után egérként is.
XSX-en zavart, hogy tettek rá böngészőt, de amikor el akartam intézni valamit, akkor a rossz támogatás miatt kontrollerrel kellett volna. Azóta már lehet, hogy fejlődött a boxos Edge. De wifijelszónál sem rossz dolog a billentyűzet. Pláne, hogy több lakás között szoktam hurcolni az XSX-et, mindkettőben volt routercsere, és ugye külön beállítani a 2,4 GHz-et és az 5 GHz-et is a biztonság kedvéért... Számomra előny, ha bill+egérrel és kontrollerrel is jól működik egy eszköz, akár PC, akár konzol, bár az előbbinél a kontrollerre játékon kívül nincs szükségem.
-
Steve1207
veterán
válasz
hombre[EU]
üzenetére
Mert én mondtam mást?
AMD oldalról lesz többféle SoC az eszközeikben, ahogy már a handheldnél is kiderült a Z2E és az A2, de ha akarnak "Xbox PC"-t a plecsnivel, így ott megint más hardvert kap AMD oldalról, nem még, ha konzol is jön.Viszont maga a rendszer esélyesen ugyanaz lesz mindegyiken alapjaiban, mivel főként csak a SoC változik (és mivel amd-t használnak mindenhol, így nem is sok mindent kell köztük variálni.)
Gyártásnál meg egy handheldet is külső gyártó intéz majd, ezért mondom az előírt spec-t, mert a gyártó bármikor változhat, ha bármelyik fél gondol egyet.
-
AMD Power
titán
Division 2 main mission✅ A side mission több mint a fele megvan. Jó lett nagyon ez a játék, de az első rész valamiért jobban tetszett.
-
NyMRooD
addikt
válasz
icemad
üzenetére
De ezen ott lesz az Xbox logó, a többi nem számít, így tökéletes, igaz, hogy szinte semmit sem tudunk a szoftveres működésről, meg arról, hogy mi jön majd jövőre, egyszerűen így jó, mert csak.
Ha valamiben sikeres az MS akkor van akinek mind1 mi történik, sőt még sikeresnek sem kell lennie, elég az 557. stratégiai váltás 7 éven belül.
-
Mr X
veterán
válasz
consono
üzenetére
A kényelem a konzol oldalán van. Kanapéról pc-zek jelenleg, kotrollerrel, amit cak lehet, de így is kiidegel néha, hogy folyton az egér vagy a billentyű után kell kapkodni, ha feldob egy nyüves értesítést, vagy játékindítás után jut eszébe, hogy neki kell még valami engedély.
-
icemad
nagyúr
válasz
i@lex
üzenetére
Taníts mester! Hogy a viharba lehet egy windowsos rendszert konzolként használni? ROG ally van itthon, meg játékra való asztali PC is. Szóval, ha tudod a titkot, akkor áruld már el. Csak ilyen apróságok érdekelnek, hogy osztott képernyős többjátékos mód, kikapcsolt állapotban játékok letöltése, meg a többi konzolos hülyeség.
-
hadam98
senior tag
Nyugodjon meg mindneki. A következő Xbox valószínűleg egy PC lesz, de a legnagyobb technológia vagy generációs ugrás a Microsoft szerint amit valaha láttunk. Nem fognak senkivel kicseszni és a jót nem cserélik ki rosszabbra. Nem kell emiatt aggódni. Most a GP miatt valószínű el is hiszem nekik mert muszáj kidobni a piacra egy jobb gépet amin az emberek játszhatnak. Valószínűleg komoly mesterséges intelligencia is lesz benne, amivel rengeteget fognak spórolni teljesítményt nézve. Most valószínűleg bele forgatják a világ összes pénzét a márkába és lesz ami lesz. Az se kizárt, hogy jövőre érkezik a GTA miatt, ha meg állatok mert meg tehetnék még a GTA 6 is jön GP-be (ez vicc - de tényleg ki tudnák fizetni)
-
Steve1207
veterán
válasz
boxmaci
üzenetére
A régi játékokhoz meg lesznek az emulátorok ezrével. - még mindig nem telepíthetsz rá külön semmit magadtól, arra ott van a win. Pont azért csinálják, hogy a játékkonzol játékkonzol maradjon a hivatalosan megvásárolt tartalmakkal, így csak elveszítené a konzolozás lényegét és oda jutnánk, ahol most vagyunk pc-n, nem pedig a saját zártabb rendszernél, ami pont stabilitást és egyszerűséget nyújt a felhasználónak, plusz multinál egységes élményt, hogy senki ne babráljon semmit. Ezek követelmények, ha ez nem kellene akkor mondhattak volna annyit, hogy itt az alkalmazásunk mindenre, a harder meg nem az ő dolguk.
A többség célhasználatra céleszközt használ még mindig. Csak szimplán kialakítanak egy rendszert, létrehoznak egy spec hardverkövetelményt, ha már ennyi közel jár és egységes az architektúra évek óta és aki akar, majd gyárt eszközt. Nekik csak a szoftveres részel kell foglalkozni innentől, hardvert meg mindenki olyat vesz és attól, akitől akar. Nekik abból is csepereg a pénz majd, hogy rányomják az xbox badge-t.
-
boxmaci
aktív tag
válasz
hombre[EU]
üzenetére
Jól néz ki, de ez a múlt. A hagyományos konzolokat felváltják az Xbox PC-k. Ennyi.
-
törölt tag
válasz
hombre[EU]
üzenetére
Mint mondtam màr, ez nem egy magas léc, hisz mindenen is emeltek.
-
boxmaci
aktív tag
válasz
oriic
üzenetére
És? Ha konzolos élményt ad a felhasználói felület és minden új Xbox játék elérhető lesz rá, úgy néz ki mint egy konzol, akkor konzolként tekintünk ezekre az Xboxokra. A régi játékokhoz meg lesznek az emulátorok ezrével. Plusz még a grafikai settinget is részletesen beállíthatjuk és nem csak két három előre konfigurált kapcsoló közül választhatunk. Lehet kicsit többet kell állítgatni mint egy sima konzolt, de ha egyszer feláll akkor jóval keményebb is lesz!
-
30z.Samu
titán
válasz
hadam98
üzenetére
Korábban ígérték hogy jobb lesz, de majd akkor holnap ránézek. Ma már nem tudok. Lehet ténylegesen Series X-ek vannak? Mármint tudom hogy jelenleg is azok vannak, csak Series S profillal. Lehet készülnek már a következő generációra, melynél kicsit jobban fókuszban lesz a felhő és arra azért gyúrni kell.
-
hadam98
senior tag
Mi történt az Xbox Cloud-al? Pár napja jelentősen javult a képminőség és a teljesítmény. Így már bőven játszható kategória lett. Ha így folytatják akkor nem is kell konzolt venni

-
batai15
félisten
Végén csak meg éri xbxon maradni.
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
Zeki
nagyúr
Üdv!
Itt a nyári szünet, a tavaly lejárt gold live vagy mi, most hol a legolcsóbb pár hónapra?
Vennék a gyerekeknek. -
boxmaci
aktív tag
Na csak lesz VR Xbox-hoz is.

A fullos élményhez már csak egy asztali konzol kinézetű Xbox PC kell hozzá, de szerintem hamarosan azt is bejelentik.
-
Steve1207
veterán
válasz
Döglött Róka
üzenetére
Az már egész jól használható, anno a GFNow hozott annyit és az már patent volt. Most teszteltem kicsit, javult ez az utolsó emlékeimhez képest itthon is, átlag user ellehet ezzel. CoD alatt rezgett a léc, egy pályát letoltam normál fokozatban, de szokható kategória fps-nél, Potter játékban is elmegy, LotF-ben meg majdnem lenyomtam egy mini boss-t, úgyhogy tps-ben alapvetően nem zavaró, csak észrevenni az időzítéseken, hogy később nyomom. Azért nagy ugrabugráknál már tuti zavaró, ha precízen kell

#144029 icemad: remote már a cloud előtt is volt tizenéve, még előző generáción is használtam néha. Az adott készülékeden fogadja a képet a konzolról, mondhatni egy remote desktop, azt csinálsz a konzolon, amit amúgy is. Képminőség is jobb (mint a cloud), mivel nincs agyontömörítve, de a felbontás 1080p úgy emlékszem. Ha elküldené másfele ide-oda és úgy streamelné vissza nem lennél előrébb a cloud-tól.
-
icemad
nagyúr
válasz
consono
üzenetére
Az nem úgy működik, hogy a konzol elküldi az adatközpontba és onnan jön vissza a kép? Működik bármelyik telepített játékkal? Pl xbox 360-as Guardian Heroes játékkal? Én olyasmire gondoltam, hogy csak simán helyi hálózaton használni, akár akkor is, ha nincs internet a házban, csak helyi hálózat.
-
Steve1207
veterán
válasz
Döglött Róka
üzenetére
Az rendben van, de ez játékos oldalról még mindig vékony jég, legalábbis én ezt ilyen utolsó lehetőségek között lőném el, mert annyira nem bízom egyik oldalban se. Láttad a handgheldnél is, hogy kapásból már mindent is beleláttak és mindenhogy is akarták használni

Amúgy kipróbáltam még este az xcloudot ismét, javítottak ezen valamit az utóbbi hónapokban, hogy 24 ms volt csak a latency folyamatosan?
#144024 icemad: ahogy írom én a játékos oldaltól félek csak, üzleti oldalról és struktúrában ez jó lépés, csak nem hiszem, hogy a felhasználók tartanak, pláne, akik csak úgy odatévednek majd a készülék elő. Maga a bundle klassz, hogy kapsz mellé elméletileg egy kontrollert meg a szín is jó. Amúgy kb egy gyorsabb Q2-nek fogható fel. A SoC nagy előrelépés, de a fresnel lencsék azok a Q2-ből ismertek. Kicsi sweet spot, széleken elkenődés. Annyiban jobb, aki huzamosan is szereti a cloudot, hogy jobb mint egy konzolt meg a 60"-os tv-t cipelni magaddal az fix

-
icemad
nagyúr
válasz
Steve1207
üzenetére
De ezen is futnak a natív Quest címek, szóval vr-ra is jó lehet. A design szerintem jobb, ezzel a fekete színnel. Valószínűleg azt is megoldják, hogy az xbox vezeték nélkül csatlakozzon hozzá, mint egy tévéhez. Akkor még játékra is jó lehet és cloud sem kell hozzá. Az ára meg nem vészes egy jobb oled tv-hez képest. A "kijelző méret" meg bőven megfelelő. 3S-t mondjuk nem használtam még, nem tudom mennyire kényelmes és mennyire lehet szemüveggel használni.
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
l.skywalker
üzenetére
Minden IS Xbox

-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
l.skywalker
üzenetére
Igen, plusz lesz a csomagban 3 hónap GPU.
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz
üzenetére
De a Questhez most is lehet Xbox kontrollert csatlakoztatni és lehet rajta futtatni az Xbox felhős játékokat. Ez akkor csak annyi, hogy kap egy festést és lesz a csomagban egy kontroller?
-
Steve1207
veterán
válasz
üzenetére
Túlzásba esetek a jó iránnyal az elmúlt hetekben és csak el kell valamivel cseszniük?
Jó lenne, ha nem kevernék bele a "VR"-t és a VR eszközöket, mert ez ebben a formában a szokásos cloud játszadozás "nagy kijelzőn" cloudból meg remote play-ből.
Ami amúgy elmegy, de nem kell hozzá új eszközdesign, mert csak megtévesztő lesz ez sokaknak.Nyilván "play anywhere" megvan, csak na, teljesen elég lett volna azt a sima Q3/Q3S-sel reklámozni.
-
Zó
senior tag
válasz
Dinomano
üzenetére
PC-n az Is There Any Deal a használatos rá, és Play Anywhere-es játékoknál így az MS store-jával értelemszerűen az xboxos árat is hozza, hiszen ugyanaz a verzió.
-
Dinomano
őstag
Hol tudok rákeresni arra, hogy játékok milyen áron voltak akcióban? PC (Steam, Epic) és Xbox Live érdekelne...
-
homerhamm
veterán
-
beyruth82
veterán
válasz
Bad Pritt
üzenetére
Igen, főleg ha NP után rányomtál az NG+-ra és 9 fejezetet újra vihettél végig, ahogy én tettem.
#144009 Wesder:
Igen, én is NG+3-ból mentem neki. Érezhetően jobb a balance minden fokozaton. Persze én a legkönnyebben kezdtem, de mind a hármon végigviszem a dlc-t, mert mégis csak úgy az igazi ha legendary stalkeren is megcsinálom, ahogy legelsőnek az alapjátékot anno. -
beyruth82
veterán
Megérkezett a Lies of P 1.9.0.0-ás frissítése amiben az Overture dlc-nél az ng+-ból játszók nehézségét balanszolták újra mert ng+-on jóval nehezebb volt a dlc mint első végigjátszásból. Az is újdonság, hogy eddig a 9.fejezetig kellett eljutni a játékban, hogy megnyíljon a dlc ezt most már az 5.fejezettől meg lehet tenni. Néhány bugot is javítottak még. Nálam most frissített.
[link] -
hombre[EU]
nagyúr
válasz
frankdelgado
üzenetére
egyik legjobb survival, nekem is bejön...talán jobban,mint a nomanssky
-
30z.Samu
titán
Időközben én is a végére értemaz új Doom-nak, nagyon élveztem és sajnáltam is hogy vége. Amennyire féltem az új elemektől, végül annyira tetszettek, szépen lettek beiktatva a játékba. 30k-t ennek ellenére szerintem nem ér meg, de egy jókora leárazásnál valószínűleg behúzom.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
KONZOL beárazás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- iPhone 11 Pro Max 64GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4377
- LENOVO ThinkPad T14s Gen 2 touchscreen - i7-1185G7, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB ZALMAN N4 Corsair 550W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

. Köszöntem a válaszokat.
.

.

IntelKiller7