Hirdetés
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Yettel topik
- Megyünk a CES-re! Mi várható?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Fotók, videók mobillal
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
-
l.skywalker
Topikgazda
(rögzített hozzászólás)
Úgy néz ki hivatalos formában itthon egy darabig nem lesz kapható Series X.
A hazai forgalmazás hiányában a következő módon lehet a hivatalos MS store külföldi oldaláról konzolt rendelni:Ha nem megy, akkor próbáld ki ezt:
* KIEGÉSZÍTÉS *Köszönjük a megosztást ndomokos
Új hozzászólás Aktív témák
-
eL Geri
őstag
válasz
csuvicsuva
üzenetére
A GPU-k miatt egy kb így ingyen van
-
eL Geri
őstag
PS-en most volt hír, hogy a The Division (1) kapott 60 fps patch-et.
Ez Xbox-on már megvolt Xbox fps boost-al eddig is.
Ma kapott viszont Xbox Series-es egy 600MB-os update-et. Vajon ez most a natív 60 fps leget, vagy mi? -
eL Geri
őstag
válasz
Bad Pritt
üzenetére
Nem felesleges baromkodást akarok itt, de mégis megteszem: Sajnos egyetértek!
Én hülye, meg még veszem a (mondjuk nem teljes áras) játékokat az Xbox-os backlogomba...
Én is IT-s vagyok, tudom, hogy semmi nem két kattintás, hiába azt hiszi egy PM / managger. De azért szeretném hinni, hogy ha már tavaly és tavaly előtt, és azelőtt, és azelőtt... megvolt ez az évé végi keretrendszer, akkor azt most is fel lehetne használni az ideire.
-
eL Geri
őstag
válasz
EmThor
üzenetére
Én amit nézegetek egy ideje, azok nem kaptak most "eddigi legjobb árat", pedig én csak úgy vásárolok
Ilyenekre gondolok: Gears 5, Stray, Cyberpunk 2077: Phantom Liberty...A Warhammer 40,000: Space Marine 2 megkapta az eddigi legolcsóbb árát (ez már kezd alakulni), de hosszú a backlogom, ráér még.
A Game Awards-on kapott a Rezi 4 egy eddigi legjobb akciót, még mindig él. Na azt húztam be akkor, a GOLD csomagot. Azzal elleszek most, meg az egy hónap GP-vel.
-
eL Geri
őstag
válasz
EmThor
üzenetére
Igen, szerintem is jól látod, elindult a karácsonyi vásár.
Mellékesen megjegyzem azt az észrevételemet, hogy mióta drágult a GP, és már nem is olyan best-buy, azóta szerintem a Microsoftos játékok se kapnak olyan nagy leárazásokat, mint anno.
Pl. lett új TV-m egy ideje, de már nincs GP-m (mondjuk most van egy hónapra, de az nem sok). Így újra elővenném szívesen a Gears 5-öt, pl. 3e Ft-ért meg is venném. Már volt régebben 3225 Ft, de mostanában csak nem viszik lejjebb ilyen 6-7e Ft-nál. Csak egy példaként.
-
eL Geri
őstag
válasz
Döglött Róka
üzenetére
Valamiért a GTA-k engem se rántottak be. Félek is az újtól, hogy a hype becsábít majd, de valójában nem nekem való.
Miközben meg az RDR2-öt imádtam, és végigvittem. De ahhoz kellett egy pont ideális élethelyzet / életszakasz. A feleségemmel kb. úgy nyomtuk mint egy sorozatot. Majd minden este odaültünk arra a kb. 45 percre, amikor akció volt, akkor én játszottam, amikor hosszúakat kellett lovagolni, akkor meg ő terelgette a lovat. Közösen meg néztük a story-t
-
eL Geri
őstag
válasz
csuvicsuva
üzenetére
Köszi, elvileg nem az én világom a Clair Obscur, de egyrészt azért spolier kibeszélőt is hallgattam már róla, másrészt miért ne alapon illene kipróbálnom... de szerintem nem kerül rá sor

-
eL Geri
őstag
válasz
Farkassacred
üzenetére
Na most akkor fel kell vennem a fonalat, hogy mi is érdekel a GP-ből, egy ideje elengedtem már a követését.
Jó lenne kijátszanom a következőeket (ebben a sorrendben), kevés időm van játszani, így igen, ezek a kisebb játékok:
- South of Midnight
- Keeper
- COD kampányokat játszani (de ez már nem fog beleférni)
- Gears 5 -be visszaugrani kicsit -
eL Geri
őstag
válasz
Farkassacred
üzenetére
Az általános listában látom az akciót, de nekem már nem adja be megvételnél. Pedig szerintem már vagy egy éve nem volt GP-m.
UPDATE: kislányom profiljára engedte előfizetni 300Ft-ért. Köszi a tippet, karácsonyi szünetre jó lesz
Fura, mert neki pedig idén tavaszig volt GP-je. Szóval nem tudom mi alapján válogat a rendszer, na mindegy. -
eL Geri
őstag
válasz
Pityka_
üzenetére
Hát ha fixen mindig ugyan azzal az X adott játékkal játszanak csak, akkor elvileg jobban megéri egyszer beruházni valami akciós árban az adott játékokra, mint a végtelenségig előfizetni.
Viszont ha azért más-más játékot és előnyt is ki-ki próbálnak, akkor már bonyolódik a képlet. Ezt nektek kell mérlegelni.
Mivel a Fortnite ingyenes alapból, így ahhoz még a multijához se kell előfizetés. De persze a többi miatt igen.
Én is szó nélkül visszaálltam az "akcióban megveszem a játékokat" életútra, de mondjuk a kevés játékidőmmel sose én voltam a GP célközönsége. -
eL Geri
őstag
Ma jött el a napja, hogy beszerezzem a Resident Evil 4 remake-et.
Így az lenne a kérdésem, hogy Series X-en (4K tv-n) ki milyen beállítással játszik rajta? Tudom, mindenkinek egyedi dolga, hogy mit preferál (grafika vagy sebesség), de mindig kiváncsi vagyok. Itt talán még a haj bonyolultságán is lehet állítani, ami jelentősen befolyásolja a teljesítményt.
-
eL Geri
őstag
válasz
szarnyasdino
üzenetére
Mert szerintem ez valójában jogellenes. Alapból egy dobozos játék csak végfelhasználói használatra van szánva. Ha azt elkezdik tékáztatni, de nincs rá extra szerződés a kiadóval, akkor az jogtalan felhasználás... szerintem.
Meg szerintem 2025-ben már ódivatú a fizikai kölcsönözgetés... legalábbis nekem nem tűnik életszerűnek, de könnyen lehet hogy én élek burokban. -
eL Geri
őstag
Én koca játékos vagyok, mármint nagyon kevés időt tudok játszani. Többször visszatért már ez a késő Atmos hang téma, de valahogy engem nem zavar / nem veszem észre.
Nem tudom, hogy az én rendszerem állt össze jól, vagy én vagyok ilyen érzéketlen. Én nagyon élvezem több játékban is az Atmos hangot. -
eL Geri
őstag
Régen kijátszottam kétszer a Gears of Wars 4-et, még One X-en.
De most gondoltam kihoznám belőle a maximumot, hisz azóta lett oled tv-m, Series X-em és Atmos hangrendszerem.
Segítsetek már kérlek. Series X-en mit tud ez a játék? Megy egyszerre a max vizualitás, 4K és 60 fps?
Az Xbox külső menüjében találtam, hogy be lehet kapcsolni hozzá fps boost-ot. Ez ajánlott hozzá? Vagy van negatív hatása is?Csak a kampány szempontjából érdekel.
-
eL Geri
őstag
Sziasztok!
Van ez a macskás Stray játék, ami sajnos gyárilag nem HDR támogatású. De ez a képvilág ordítana egy HDR-ért.
Próbálta már valaki az Xbox auto HDR-jét? Én alapból kikapcsoltam anno, nem próbálkoztam vele. De ennél a játéknál eszembe jutott, hogy hátha.
(Még nincs is meg a játék, csak eszembe jutott.) -
eL Geri
őstag
válasz
l.skywalker
üzenetére
Nekem 360-as lemezen van meg a fullos RDR. Az nem ér?!

(Tudom, hogy nem... de szomorú vagyok egy kicsit.) -
eL Geri
őstag
Nekem is lement a REANIMAL demo. Nagyon jó játék lesz a maga kategóriájában. Meglepően felhypeolodtam
-
eL Geri
őstag
válasz
frankdelgado
üzenetére
Ezzel én is így lennék a köv generáció váltásnál, ha nem sajnálnám s könyvtáramat és az Xbox kontrollert.
Most egyenlőre igyekszem a backlogomat írtani. -
eL Geri
őstag
Élesedett a store-ban a BF akció, de semmi olyan ajánlat nincs, amire vártam volna
-
eL Geri
őstag
válasz
icemad
üzenetére
Elnézést, ha egyoldalúnak tűntem. Egyet értek veled, hogy minden nem a grafika.
Személyesen az én esetemben azért mondtam, amit mondtam mert valójában nagyon kevés játékidőm van, és olyankor nem ezt veszem elő, ezt előre tudom. De ha sok időm lenne, akkor lehet játszanék vele.
De a remake-nél nem csak a grafika változik ideális esetben, hanem áramvonalasodnak is a dolgok, finomodnak a mozgások… Az nem kérdés, hogy egy RDR-nél pl. a story-t nem kellene nagyon piszkálni.
-
-
eL Geri
őstag
Na a Microsoft tervét megcsinálta előbb a Valve.
Tudom nem mindenben ugyan az, de a lényeg hasonló. -
eL Geri
őstag
Sziasztok!
Csak ártatlan kérdésként, mintegy unatkozásképen kérdezem:
Ki mit vár a black friday-es Xbox store leárazásban?Én (számomra reálisan) ezekre szeretnék az eddigiektől olcsóbb ajánlatot

- Gears 5
- Cyberpunk 2077: Phantom Liberty
- Resident Evil 4 -
eL Geri
őstag
válasz
Bogyi007
üzenetére
Igen, ezt nem értem én se, vagyis értem, ne én ehhez nem vagyok kellően üzleti ember.
Mindenki rinyál, hogy így meg úgy elvesztette a konzolháborút az Xbox. De szerintem egy ilyen ligában harmadiknak se rossz lenni.Mondjuk nemrég olvastam, hogy az MTV ugye bezár az év végén. Nem ez a meglepő, hanem az hogy a cikkben azt írták, hogy a fénykorában 90 milliós nézettsége volt, de most már csak vacak, semmit nem érő 60 milliós. (Én azt hittem már 1/10 sincs.) Megmaradt a 2/3-a, és mégis elkaszálják... ki érti ezt.
-
eL Geri
őstag
Az Xbox ONE-nál volt ez a multimédia center erőltetés. Amit gyakorlatilag minden okos eszköz manapság meg is csinált, de ebből rosszul jött ki az MS.
Most is ezt érzem, rossz irányba tolják a hangsúlyt, az átlag gamer nem ezt kéri
-
-
eL Geri
őstag
Van ez az iOS-es Xbox app. Az acsikat meg játék statisztikáimat szoktam nézegetni benne.
Nemrég vettem észre, hogy a nicknevem mellett ott az ESSENTIAL logó. Olyan mintha lenne GP előfizetésem, de nincs.
Másnak is van ilyen bug-ja? Vagy reménykedjek, hogy valamit elrontva mégis adtak nekem valamit?
-
eL Geri
őstag
válasz
Dawide@axele
üzenetére
Én sose értettem a random emberekkel multiplay-ert. De ez én vagyok.
-
eL Geri
őstag
A Space Marine 2 kapott a hétvégére egy trial-t. Kampány első szeglete is nyomható vele, nekem nagyon bejött.
-
eL Geri
őstag
válasz
negyven2
üzenetére
Persze, értem én a matekot... de akkor is, én mint Xbox vásárló (ezek szerint a nagy kivétel) le kell mondanom róla
Szerintem racionalizálni kellett volna csak, nem bevetni sóval. Hogy azért legalább tetszhalott állapotban maradjanak a piacokon.Pl. az egész EU-ban legyen egy support iroda, és egy hardver raktár, aztán csináljanak minden országra egy lokalizált al weboldat (azért az nem egy nagy meló), ahonnan lehet rendelni, annak, akinek kell. Dobozos játékokkal ne vacakoljanak, az világos, helyette van GP, meg online store. A szerviz már eddig is így ment kb.
De értem én, hogy most épp kiadó akar lenni az MS, és nem konzol hardver

-
eL Geri
őstag
Akármik is az igazságok / fél igazságok, én szomorú vagyok, hogy ilyen vergődés van most az Xbox-al

Még ha csak a nagy része pletyka is, sajnos láttuk, hogy a pletyka sokszor valóság lesz. Valamint ami nálam a legijesztőbb, hogy NINCS itthoni hardver forgalmazás, és más régiókba is akadozni látszik (boltokból való kivonulások).
Azt, hogy német chaten tudok magamnak rendelni gépet, nem tartom normálisnak. Akkor egy szavam se lenne, ha a forgalmazást visszavette volna magához az MS, de lenne hozzá egy www.xbox.hu webhely, ahol mint egy átlag magyar webshopban tudnék venni gépet.
Mondom ezt úgy, hogy én nagyon várnám és szeretném szeretni az új Xbox konzolgenerációt... ami nem egy brandelt PC

-
eL Geri
őstag
válasz
hatesz
üzenetére
Én nem játszottam egyik játékkal sem, de szerintem az Alan Wake 2 és a Last of Us nagyon más játékok. Max első ránézésre tűnhetnek hasonlóan a külső nézet miatt, de másban nem gondoltam soha egymás mellé tehetőnek.
Inkább a korábbi Remedy játékokkal lehetne összehasonlítani gondolom. Azokat mind imádtam, és sose éreztem bennük elveszve magamat... megvolt a piros pötty a térképen
-
eL Geri
őstag
válasz
hatesz
üzenetére
Köszi a visszajelzést. Én is ilyesmitől félek, nagyon akarnám ezt a játékot... de nem nekem való.
Inkább a Resi4 remake lesz valamikor a következő, amit behúzok szerintem.
Apropó, legalább gondoltam csak a látvány miatt kinyomnám az Alan Wake 2 demóját... mert olyan is volt valamikor. De most nem találom, szerintem csak időszakos volt
-
eL Geri
őstag
válasz
eL Geri
üzenetére
Na, ma meg is jelent a Little Nightmares Enhanced Edition a store-ba, és mivel nekem megvolt az eredeti, így ezt is nekem adta a store

Ráadásul a teljes kiadás (dls-kkel) volt meg anno, és most is van ilyen teljes kiadása ennek az Enhanced Edition-nek, azt is megadta.
Öröm, boldogság, mert én anno nem játszottam, csak megvettem. Most itt a remek alkalom elővennem
-
eL Geri
őstag
válasz
csuvicsuva
üzenetére
Tudom, így érte el nálam az ingerküszöböt

-
eL Geri
őstag
Jajj, jó áron van az Alan Wake 2 delux. Nagyon piszkálja a fantáziámat, de félek, hogy csak szívni fogok vele, a minimális angoltudásommal. Nem érdekel, ha nem értem teljesen a történetet, de azért el nem szeretnék akadni.
-
eL Geri
őstag
válasz
zsozsa74
üzenetére
Nem csak holnap jelenik meg a LN3? Vagy van valami előrendelői early dolog?
Engem a feljavított első érdekel. Mert megvan az eredeti, de sose játszottam még vele. Ha jól értem, akkor a régi tulajok megkapják a javítottat. Viszont azt is olvastam, hogy nincs mentések közti átjárás. Ez még nem is gond, de akkor mi lesz az első dlc-ivel? Így nem lehet őket kijátszani.
-
eL Geri
őstag
válasz
Ctrl+Alt~Del
üzenetére
Egyszer tönkre fog menni az aktuális hardver
-
eL Geri
őstag
válasz
IntelKiller7
üzenetére
Úgy utálom ezt az MS-ben. Nekem van már egy könyvtáram, ami megy a levesbe, ha nem jön az új hardver. Tudom, ott a PC meg a cloude, de az engem nem érdekel.
A GP eddig se volt számomra már fél éve releváns, de így már vásárlásokkal se merem bővíteni a backlogomat.
Elkeserít, hogy pár év múlva PS-re kell váltanom.
-
eL Geri
őstag
válasz
oriic
üzenetére
Hát az első napos dolgok már most is csak az Ultimate-ben vannak, legalábbis Xbox-on.
Nekem itt a nevek miatt bűzlik a dolog. Nem tartom reálisnak, hogy PS neveket adjanak itt is, ha már vannak GP-s nevek.
De igen, az valószínű, hogy az ár az emelkedni fog, mindig is. Koca játékosnak már annyira most se éri meg nagyon a GP... nekem sincs fél éve
-
eL Geri
őstag
válasz
szarnyasdino
üzenetére
Az baj, több szempontból is, de csak nekem / rám nézve

- Nem ez a Sony cím, ami a top 5 kívánságlistámon van.
- De azért annyira nem is rossz, hogy azért be akarjam szerezni
-
eL Geri
őstag
Rég megvan már nekem a Star Wars Jedi Survivor, Series X gépemre.
Lassan el is kellene kezdenem
Mit lehet tudni a performance és a quality módjáról? A megjelenésénél azt hallottam, hogy a performance nagyon rossz volt, nem is tartotta a nagyobb sebességet és csúnya is volt. Most láttam elemzést, amiben az látszik, hogy ezen sokat javítottak. De kíváncsi lennék a ti tapasztalataitokra.Ja, egy LG G4-en nézném, szóval egy nagy 4K-s TV.
-
eL Geri
őstag
válasz
Döglött Róka
üzenetére
elektromos autóval ez a téma csalás
-
eL Geri
őstag
Ami megy most az Xbox hadver körül, egyrészt, hogy eltűntek a hazai boltokból a Series X-ek, másrészt meg a következő generációs pletykák / elméletek, azok arra voltak "jók", hogy pl. engem teljesen leállítottak a játék vásárlásokról, mert amit veszek, azt tipikusan backlog-ba veszem

Most igyekszem a back-logomat irtani, jó lassan, és csak akkor veszek játékot, ha már mindent is kijátszottam. De ha nem lenne ilyen bizonytalanság az Xbox körül, akkor azért egy-egy akció során halmoznám tovább a backlog-omat
-
eL Geri
őstag
válasz
IntelKiller7
üzenetére
Én is örülök az ilyeneknek, de azért az időszakos exkluzivitás nem új dolog ám a nap alatt
-
eL Geri
őstag
válasz
frankdelgado
üzenetére
Köszi, én is arra gondoltam, hogy a free -hez nem kell multi előfizetés.
-
eL Geri
őstag
BF6 nyílt bétához kell Xbox-on GP Core?
Mivel múlti, így kellene hozzá, de mivel ingyenes a béta, így lehet hogy mégsem?!
(Mondjuk a kérdé csak költői, nem hiszem, hogy lesz rá alkalmam, de hátha mégis.) -
eL Geri
őstag
válasz
IntelKiller7
üzenetére
Huu már nagyon várom a BF6 kampányát… hogy bekerüljön az EA Play-be. Teljes árat nem szoktam játékokért fizetni
-
eL Geri
őstag
válasz
tomee007007
üzenetére
A quality 45 fps? Nem 30?! Az dicséretes.
-
eL Geri
őstag
válasz
IntelKiller7
üzenetére
Kipróbáltam a MWII-t. Nekem nincs GP-m, nem is ment. Ehhez meg kell venni a játékokat is.
-
eL Geri
őstag
válasz
eL Geri
üzenetére
Közben sikerült elindítani a refund-ot itt (bár nem Xbox termék, de volt itt is rá lehetőség): https://support.xbox.com/hu-hu/help/subscriptions-billing/buy-games-apps/refund-orders
-
eL Geri
őstag
válasz
IntelKiller7
üzenetére
Valaki kipróbálhatná az MW2-t.
Én nagyon örülnék neki, de az eszem azt mondja, hogy ez csak valami izé, amiből indításnál további vásárlásra akar majd kényszeríteni.
(Illetve ha jó is lenne, akkor is max a One-os verziós, mert nem cross-bundle-s.) -
eL Geri
őstag
Bocs az off-ért, de játéknál szoktátok itt páran használni a visszatérítés kérést.
Most vettem Windows-on egy HEVC-videobővítményt, kemény 350 Ft-ét... de azzal se játssza le, amit akartam. Szóval azonnal vissza is szeretném téríttetni, ha lehet.
Ezt hol / hogy tehetem meg? A "Korábbi megrendelések"-ben látom a vásárlást, de nem látok rá gombot / linket, hogy ezt könnyen megtehessem. -
eL Geri
őstag
válasz
IntelKiller7
üzenetére
Pillanatnyi rendszerhiba... gondolom!
De azért behúztam, meglátjuk meddig tarthatom meg
-
eL Geri
őstag
válasz
csuvicsuva
üzenetére
Jó ajánlat… de jól gondolom, hogy ez inkább egy mobiljátéknak lenne jó?!
-
eL Geri
őstag
válasz
Marcsello31
üzenetére
Én 6580-ért látom árulni.
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
KONZOL beárazás
- LG 39GX90SA-W - 39" Ívelt Smart OLED/ WQHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / G-Sync & FreeSync
- Újszerű Acer Aspire A515 - 15.6"FHD IPS - i5-1335U - 16GB - 512GB SSD - Win11
- Thermalright Assassin X 120 V2
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Sierra Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4224
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Ilyenekre gondolok: Gears 5, Stray, Cyberpunk 2077: Phantom Liberty...

... már be is váltotta valaki (nem én)!