Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Milyen okostelefont vegyek?
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Yettel topik
- iPhone topik
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Távozik az Apple vezérigazgatója
-
l.skywalker
Topikgazda
(rögzített hozzászólás)
Úgy néz ki hivatalos formában itthon egy darabig nem lesz kapható Series X.
A hazai forgalmazás hiányában a következő módon lehet a hivatalos MS store külföldi oldaláról konzolt rendelni:Ha nem megy, akkor próbáld ki ezt:
* KIEGÉSZÍTÉS *Köszönjük a megosztást ndomokos
Új hozzászólás Aktív témák
-
pzstm
titán

-
axlfsi
veterán
válasz
Döglött Róka
üzenetére
Hupszika, bazz, akkor benéztem!

-
axlfsi
veterán
válasz
Döglött Róka
üzenetére
... ööö, na várjunk egy kicsit; az OW2 nem az Overwatch 2?
-
Döglött Róka
veterán
válasz
axlfsi
üzenetére
Én még nem döntöttem el, mindegyik kicsit balfék a maga módján
Szerintem szöveg és háttérrendszer szinten az egyik legösszetettebb RPG most a piacon. Köröket ver bármelyik RPG-re amit eddig láttam. Az NPC-k megjegyeznek dolgokat, minden képesség hatással lehet egy párbeszédre, első blikkre egy feladatnak lehetnek olyan megoldásai amik újabb elágazásokat nyitnak. Sztori szinten is lehetnek komoly eltérések bár ebben még nem vagyok biztos.
Az a legérdekesebb, hogy az úgymond klasszikus karakter build (cuccok, statok, crafting, jó hogy van de nem ez adja a mélységét a játéknak) egyre kevésbé érdekel ahogy haladok előre, sokkal inkább az, hogy a karakter jelleme és sztorija hogyan fejlődik, az NPCk sztorija hogyan változik.Ha jó vagy shooterekben, itt se lesz gond. Viszont ha nem készségszintű (már fogalmam sincs hogy hívják, tárgyalóképes talán) az angolod akkor nem fogod tudni értékelni azt hogy ez a játék miben lépett óriásit előre.
-
törölt tag
válasz
Roland861010
üzenetére
Nem feltétlenül, de már megszoktam (vagy lustaság). Mondjuk most éppen a Gamesir Kaleid Fluxot használom, amelyik amúgy is vezetékes, ráadásul a szobában 3 méternél messzebb nem is tudnék ülni a konzoltól.
Nyilván anélkül kényelmesebb, mivel a ceruza akkuknak azért elég szép üzemideje van. Amikor a gyári kontrollerrel játszom, többnyire abban is benne vannak a töltésre váró cerkák, hogy legyen egy kis súlya, ahhoz képest egy alapból vezetékes kontrollert (lásd fentebb) abból a szempontból is meg kell szokni.
Viszont érdekes módon PS-en meg vezeték nélkül játszom, pedig a DualSense az jóval hamarabb lemerül.
-
hatesz
aktív tag
Haszál valaki QRD Ferrox M5 Xbox kontrollert? Pár sorban tudnátok írni a tapasztalatokról? Köszi előre is!
-
törölt tag
válasz
Roland861010
üzenetére
Nem tudom, de gyakran ajánlották alternatívaként az IKEA Ladda mellett. Próbából majd veszek egyet, aztán én is letesztelem, aki 90%-ban kábellel játszik.
-
mcwolf79
veterán
Egy ideje már a szekrényben pihent , ezért kicsit elmosòdott némely karakter.
Akinek kell az próbálkozhat vele (3 hónap GP )
-
törölt tag
Ha esetleg valaki szeretne feltankolni, mától a Lidlben:
-
axlfsi
veterán
válasz
Oistrakh1
üzenetére
Sziasztok!
Apropó, nem úgy volt, hogy az Arc Raiders 1stDay GP lesz?
Na, nem mintha sok lenne az a 15k érte, mert elég fun, főleg, ha foglalkoznak vele a továbbiakban is és jönnek tartalmak (láttam milestoneokat, elvileg lesznek tartalmak), de emlékeim szerint az volt az ígéret, hogy GP-os lesz(?) -
Redneck
nagyúr
válasz
tomee007007
üzenetére
Na akkor ezzel sem játszom egy darabig. Indiana Jones sem pörgött le még mindig.
-
Döglött Róka
veterán
válasz
s7evcsenko
üzenetére
Nem fog valtozni, pont hogy meg tobb opcio lesz. Szerintem marha jo mert valtozatos, szemben mondjuk egy cyberpunkkal ahol a side questekben zero jelentosege van a valasztasodnak.
-
SafE84
tag
-
matex
aktív tag
válasz
tomee007007
üzenetére
Tegnap kezdtem bele, én is nagyon boldog vagyok. A story részét még talán van idő végigvinni.
-
NyMRooD
addikt
válasz
tomee007007
üzenetére
Várható volt, le is töltöttem, bár sokat nem haladtam, meg akkor el is engedem. Mondjuk ha kb 1 évre szólt a szerződés számolhatták volna akkortól amikor kb befejezték.
szerk. Nagyon gyorsan belehúzok a COE33-be.
-
matex
aktív tag
Games leaving Xbox Game Pass and PC Game Pass on November 15:
- Blacksmith Master (Windows)
- Football Manager 2024 (Windows)
- Football Manager 2024 Console
- Frostpunk (Windows)
- Frostpunk: Console Edition
- Spirittea
- Stalker 2: Heart of Chornobyl -
Alarikman
senior tag
válasz
s7evcsenko
üzenetére
Én is így érzem. Egy sima NPC-vel 5-10 percig kell beszélni. A harc mennyisége meg kevesebb mint az Avowed-ben. A hangulat jó, de nekem is erőlködni kell, hogy játszam.
Jelenleg a Fallout 4-el is jobban elvagyok. A nextgen update után szuperül néz ki és fut S-en is(40fps quality). Bakancs listás játék. És power armor-ban nagyon pöpec játszani. -
válasz
Döglött Róka
üzenetére
Szerintem ebben nagyon túl van tolva.
Azt hozzáteszem, hogy nagyon az elején vagyok, talán fél, max 1 órát tettem bele, így lehet, hogy ez később változni fog, de nagyon kell erőlködnöm, hogy újra elindítsam.Páran említették az Avowedet, abban pl messze nincs ennyire túltolva a párbeszéd, és már rögtön az elején beszippantott.
-
Lehiñito
senior tag
Sziasztok.
Ha már kontroller a téma.
Tudtok nekem olyan harmadik gyártótól származó licenszelt vezetékes kontrollert ajánlani, amiről már van pozitív tapasztalatotok? Ami fontos, hogy hall szenzoros legyen. Illetve a triggerek állíthatósága, hogy rövidebb úton járjon. Fpshez kellene és jó lenne ha 30k kifutná. Régen volt már elite2 kontim, de eladtam az első driftelés miatti gariztatás után. -
balintka
addikt
válasz
Roland861010
üzenetére
Szerintem akkor érdemes meglépned. Én most egy PS4 kontroller TMR-esíttettem, mert driftelt, a használtan vett géphez ez volt egyik, és brutálisan húzott.
-
negyven2
nagyúr
Vajon lesz valami a Xbox360-nak a 20. évfordulós dologából? mintha lett volna ilyesmi említés, hogy méltón szeretnék megünnepelni azt...
-
Döglött Róka
veterán
válasz
s7evcsenko
üzenetére
Az rpg-k mar csak ilyenek..
-
Norb79
addikt
válasz
AMD Power
üzenetére
Nekem nagyon kedvemre való. Én sokkal jobban szeretem ezeket a nyugati rpg-ket, mint a jrpg-ket, bár utóbbiakkal is sokat játszok.
Idén az Avowed és ez az OW2 is nagyon betalált nálam. Mindkettő kellően komplex, mégis befogadható méretű, jól felosztott zónák, amik nem kicsik, de mégse akkorák, hogy esélytelen legyél bejárni, aprólékosan felfedezni. És mindkét játékban találtam olyan harcmechanikát (OW2-ben fegyvert), ami százszázalékig passzol nekem és élvezetes így a darálás.
Szép, technikailag hibátlan, játékmenet rendben, és amellett, hogy szép, az art stílus is olyan, amilyen a nekem tetszetős.
Sztori mindkettőben jól követhető, a csapatban csatlakozó emberek háttérsztorija is jól kidolgozott, követhető és érthető a motivációjuk, reakciójuk.Összességében én mindkét játékot nagyon élvezem/élveztem.
-
-
AMD Power
titán
Outer Worlds 2 szerintetek milyen lett?
-
Mephike
őstag
válasz
Roland861010
üzenetére
Huhh, Gamesir, 8bitdo, Flydig, ezek a kedvenceim. Ezeknek a cégeknek min. 3-4 termékét próbáltam már. A favoritom a flydigi vader 4 pro. Ha jön az új belőle tuti veszem azonnal.
-
D1L1ZS
őstag
3495 JMF - ért elég jó vételnek számít a RE Village nem? 🤔
-
Mephike
őstag
válasz
Roland861010
üzenetére
Saját véleményem, hogy nem érdemes kínlódni a gyári kontrollerrel.
A mai kontrollerek többsége körberöhögi technikai szempontból őket. Nálam itthon van egy Magic-X és olyan kontrollerrel használom az Xboxot, amilyennel akarom, és nem a gyárival akarom azt elhiheted. -
balintka
addikt
válasz
Roland861010
üzenetére
TMR
-
Roland861010
veterán
Melyik a jobb TMR vagy a HALL effect es szenzor?
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
Roland861010
üzenetére
-
Roland861010
veterán
Jó lehet?
PowerA Enhanced Wireless Controller for Xbox Series X|S - Fortnite 33k az Alzanal!
-
szarnyasdino
tag
Condemned: Criminal Origins Delisted From Steam And Xbox Stores R.I.P az ip miatt
-
WhiteAngel89
aktív tag
válasz
Roland861010
üzenetére
ja persze, tele van csalóval a játék

-
Roland861010
veterán
válasz
WhiteAngel89
üzenetére
Akkor nagyjából nyugodt vagyok de ahogy nézem a Facebook csoportot a nagyon magas K/D másoknak is feltűnt.
-
WhiteAngel89
aktív tag
válasz
Roland861010
üzenetére
series x en is sokszor "érdekes" a gameplay tok mindegy h 120 vagy 60fps , szerintem ez inkább a jatek hibája, érdemes a textura streaminget optimalisra állítani
-
boxmaci
aktív tag
válasz
consono
üzenetére
Így hangzik magyarul: Az októberi második és egyben utolsó frissítésben a Microsoft több mint 60 további játékkal bővítette az Xbox Game Pass Streameld a saját játékaidat könyvtárát.
Még a címében is GP van a hírnek és értelemszerűen a GP-hez minden tierjéhez köthető az streaming szolgáltatás, senki nem beszélt itt only ultimate-ről.
-
Roland861010
veterán
válasz
Roland861010
üzenetére
Nem tudom eltalálni, hogy az Xbox Series S hibája vagy valami nincs rendesen beállítva de olyan érzésem van a CoD BO6-ban mintha legalább 2 képkocka lemaradásom lenne.
Látványosan gyorsabban reagál az ellenfél.(Átlagosan 1.6-2.0 K/D-m van)
A kontroller érzékenysége az RT/LT ravaszoknál beállítva azonnali érzékelésre, nincs holtjáték.
Sokkal hamarabb szednek ki vagy éppen futás közben amikor egymás elé kerülünk szinte fegyver felhúzása nélkül tud lelőni.Igaz lehet csak az ingyenes hétvége miatt előjöttek a csalók... Nem egy köröm volt ahol nálam is és az ellenfél felől is 10+-os K/D -val játszott jó pár játékos.
Crossplatform át van állítva csak Konzolosokra.
Játékon belül beállítva a 120FPS mód viszont egy idő után még rendesen olyan mintha folyamatosan ugrálna az FPS marha idegesítő. Warzoneban nem volt ilyen gondom vele.Bocsánat, hogy újra leírtam de így hátha érthetőbb.
-
Roland861010
veterán
Nem tudom eltalálni, hogy az Xbox hibája vagy valami nincs rendesen beállítva de olyan érzésem van a CoD-ban mintha legalább 2 képkocka lemaradásom lenne.
Látványosan gyorsabban reagál az ellenfél.
A kontroller érzékenysége a ravasz oknál beállítva azonnali értékelésre.
De látványosan jobban reagál az ellenfél.
A 120FPS mód még rendesen darabos...Lehet csak kellene az az SX
-
törölt tag
Fallout 4 adds Xbox Play Anywhere support on November 10.
-
boxmaci
aktív tag
válasz
szarnyasdino
üzenetére
Szép, ha ilyen léptékben emelik a tartalmakat a GP-ben akkor jó lesz ez.
-
IntelKiller7
Topikgazda
válasz
szarnyasdino
üzenetére
Steamet olvastam elsőre.
-
szarnyasdino
tag
-
AMD Power
titán
Vége a Settlers-nek. Nagyon élveztem, normálon picit könnyű volt.
-
törölt tag
válasz
Roland861010
üzenetére
A linkelt oldalon a hivatalos Xbox/MS áruház árait látod, minden másra ott van a gg.deals.
Itt be tudod kapcsolni, hogy csak a hivatalos viszonteladókat mutassa vagy a szürke oldalak ajánlatait is.
-
icemad
nagyúr
válasz
Roland861010
üzenetére
Erre mit írjak? Magyar mondatnak néz ki, de totál értelmezhetetlen.
-
Dinomano
őstag
válasz
Roland861010
üzenetére
Enebat használtam én is, gond egyszer sem volt.
-
icemad
nagyúr
válasz
Roland861010
üzenetére
Ott van a link....
-
törölt tag
Silent Hill 2 has received an ESRB rating for Xbox Series X|S.
-
peternac
tag
válasz
Roland861010
üzenetére
ez egyik erre szakosodott oldalon (Xbox store régióinak az árait lehet összehasonlítani játékonként+history) már azt írják, hogy annyira nem jó már manapság a más régiós kulcsozás, mint régen volt: https://www.xbox-now.com/en/help
persze ettől fügetlenül müködhet a dolog, mint fentebb írták
én ezen az oldalon az EU-s árakat szoktam összehasonlítani (EU-s store-ból simán tudsz magyar bankkártyával vásárolni, VPN sem kell), és ahol olcsóbb, ott veszem meg (tipikusan Izland
) -
Roland861010
veterán
válasz
IntelKiller7
üzenetére
Csak enebat használtam régebben is.
-
IntelKiller7
Topikgazda
válasz
Roland861010
üzenetére
Játék kulcsok beváltása minden probléma nélkül megy. Az előfizetések amik limitálva vannak.
Ha Eneban találsz jó áron cd kulcsot játékhoz, azt simán tudod aktiválni. -
hatesz
aktív tag
válasz
D1L1ZS
üzenetére
Nekem is ugyanez volt, Series X. Játék közben nyomtam egy pause-t, majd 20 perc múlva folytattam volna, de nem történt semmi. Na mondom újraindítás. Csak villogott és villogott... 2 perc után áramtalanítottam és elindult minden gond nélkül. MS gond lehetett, nem a box romlott el ezek szerint
-
negyven2
nagyúr
válasz
Roland861010
üzenetére
UK annyira nem jó, lévén már egy pár éve már nem EU (EGT) tag. De más EU-s (főleg EUR-os) országból, ha szeretnél max ilyen pár ezer Ft-ot fogni, onnan elvileg minden gond nélkül lehet venni. Pl. az Írországi store... vagy ha elérhető, akkor Izland. De itt Xbox-nál még elérhetőek a kulcsos oldalak is (pl. Eneba).
-
Döglött Róka
veterán
válasz
Roland861010
üzenetére
Tegyel fel egy egyertelmu kerdest akkor.
-
S e t h
nagyúr
válasz
Roland861010
üzenetére
Érd azért közelebb van.
-
Roland861010
veterán
Reggelt,
Játék vásárlás céljából mennyire lehet most még utazgatni ha az úticél UK lenne?
-
negyven2
nagyúr
-
Bogyi007
veterán
A Series gépek debütálásakor volt egy játék ami kapásból a Game Passba is bekerült, nem emlékszem már a címére, de az megvan hogy két párhuzamos idősíkban (vagy világban) játszódott ami viszont helyileg ugyanott volt de teljesen másképpen néztek ki. A játék egyfajta promóciója volt az SSD meghajtó létjogosultságának a konzolban és talán egy évvel később jött ki a Ps5-re.
Valaki tudja hogy mi volt a címe?
-
homerhamm
veterán
válasz
IntelKiller7
üzenetére
megelőzté
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
KONZOL beárazás
- Sony PS 5 dobozában (2025.09-ben vásárolt) 2 év gar, számla!
- Nintendo Switch Pro kontroller - Monster Hunter Rise
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Nintendo Switch V1 - Diablo limited edition + joycon pár + joycon charging grip + 128GB microSD
- OLCSÓBB LETT! Eladó: Playstation 5 + PlayStation VR2 szinte új állapotban!
- Eladó Samsung Galaxy A50 4/128GB szivárvány / 12 hónap jótállás
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Samsung Galaxy A70 / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Dell Precision 7550,15.6,FHD,i7-10850H,16GB DDR4,256GB SSD,Quadro T2000 4GB VGA,WIN11,LTE
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
l.skywalker