Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- CES 2026: Főhajtás a Moto 360 előtt Polar funkciókkal
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Bár zajlik a CES, de nézzünk pár pletykát az új iPhone-ok kapcsán is
-
l.skywalker
Topikgazda
(rögzített hozzászólás)
Úgy néz ki hivatalos formában itthon egy darabig nem lesz kapható Series X.
A hazai forgalmazás hiányában a következő módon lehet a hivatalos MS store külföldi oldaláról konzolt rendelni:Ha nem megy, akkor próbáld ki ezt:
* KIEGÉSZÍTÉS *Köszönjük a megosztást ndomokos
Új hozzászólás Aktív témák
-
Alarikman
senior tag
Kérdés az Outer Worlds 2-t játszókhoz:
Inez cuccait mikor lehet fejleszteni? Megcsináltam a küldetését, kinyírtam az egyik matriarkat fejlesztett lett a keze, de ez nem adott hozzá semmit a cuccai fejlesztéséhez. Később jön ez a lehetőség majd? -
Roland861010
veterán
válasz
Dawide@axele
üzenetére
Szerintem egy fos.
Sehol sincs még a BO6-hoz se. -
szarnyasdino
junior tag
válasz
Fox Mulder
üzenetére
Az csak azoknak szól akik nem tudják használni az internetet

Voidtrain? Most a galambossal szenvedek de a skill maxolos acsi lehetetlennük tünik így elmarad a maxolása sajnos
-
AMD Power
titán
Voidtrain? Játszik vele valaki? Érdekes egy játék.
-
-
Norb79
addikt
Általában 150 játék jön a gamepassba évente, de idén ma értük el a 200at.
Meg a 201et is. -
Dawide@axele
aktív tag
Hát ez az új COD most vagy nagyon szar vagy Én öregszem!
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
pzstm
üzenetére
Tegnap óta tolható NZ trükkel, hivatalosan ma éjféltől. Kb 5-6 óra a kampány, nekem 6óra 23 volt tegnap (Streameltem végig aztán ma reggel feltöltés után láttam hogy bugos az egész mert nincs szinkron az átvezetők alatt valamiért...ott rohad meg
) -
pzstm
titán
Gamepassba ma jon a cod ha a storyt/kampanyt akarom csak letolni?
-
törölt tag
XPA cím lett a Fortnite.
Ez azért érdekes, mert ha jól emlékszem eddig csak Epicen volt PC-n elérhető. -
Bad Pritt
félisten
válasz
csuvicsuva
üzenetére
Lies of P-ben nem csak a sebzés változik a nehézséggel, hanem pl. a resistance értékek, a stagger is gyorsabban töltődik és az ellenségek agresszivitása is le lett tekerve, illetve szerintem van olyan támadás, amit egyszerűen kikapcsoltak bizonyos bossoknál. Most platináztam (konkrétan tegnap lett kész a DLC is), NG+ runban végigpróbálgattam a különböző nehézségeket, a középső egész korrekt lett, a legkönnyebb nagyon mókás, van, hogy másodpercekig álldogálnak a bossok egy-egy kombó után.

Az viszont marha hasznos, hogy on the go lehet változtatni, én a DLC bossokat úgy nyomtam le, hogy letekertem, kitapasztaltam, feltekertem, lenyomtam. -
csuvicsuva
addikt
válasz
homerhamm
üzenetére
Szerk: Wesder megmondta, Wesder erre járt.
Nem tudom, annyi rémlik, hogy beyruth kollégának végül úgy sikerült eljutnia a végéig.
Wesder majd megmondja, ha erre jár, mert mindketten megvették a DLC-t, csak nem emlékszem, hogy ő kipróbálta-e.
Mondjuk az ilyen játékoknál az easy mód általában olyan, hogy te nem sebzel többet, viszont az ellenfél jóval kevesebbet, legalábbis a Clair Obscurból kiindulva. Ott az első keményebb bossnál váltottam vissza, de még úgysem volt gyerekjáték.
-
homerhamm
veterán
válasz
csuvicsuva
üzenetére
Tenyleg, amúgy a Lies of P-ben milyen lett az easy mód?
-
Redneck
nagyúr
Minden hibája ellenére, rászopódtam erre a kicseszett Stalker 2-re. Kész vagyok, hogy pont most veszik ki GP-ből...
Lenne még rajta hangolni való, de simán játszható, és a mod támogatás is nagyon jól meg van oldva. Várom az akciót, mert ez a 17 papír nagyon sok érte. -
Norb79
addikt
Hát, amikor volt az Anno117 béta, akkor végül csak pc-n volt alkalmam belenézni, de már ott eldőlt, hogy preorder.
Tegnap jelent meg, szóval tegnap előtt preorder, pc-n továbbra is tökéletes, a béta óta csupa olyan dolgot javítottak, amit a felhasználók visszajeleztek, hogy azzal javulna a játékélmény.Az Anno1800nál tapasztaltam, hogy a kontrolleres irányítás szinte még jobb, mint az egérbill, így bátran nyomtam rá az xboxos verzióra is, és abban se csalódtam. Tökéletes irányítás, hibamentes futás, zseniális a cucc. És coop kampány!
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
negyven2
nagyúr
Players on PS5 and Xbox Series X|S can look forward to a smooth 60 frames per second experience, enhanced image quality, HDR support, and resolutions up to 4K. On Nintendo Switch 2, we’ve taken full advantage of this new hardware with support for DLSS, HDR, mouse controls, and the same fluid 60 frames per second gameplay at high resolution.
Current owners on PS4, Nintendo Switch, or the digital backward compatible version on Xbox One will be able to upgrade digitally for free. -
negyven2
nagyúr
válasz
banderasz77
üzenetére
Minimum Xbox Game Pass Essential szükséges a Cloud Gaming-hez, és akkor az adoot csomagban lévő Game Pass címeken felül, még ezeket lehet még stream-elni ha megvannak véve:
Saját játék streamelése | Xbox Cloud Gaming az Xbox.com oldalon
Essential/Premium esetében a maximálisan elérhető stream minőség az 1080p/15Mbps
Ultimate esetében ez bizonyos címek esetén 1440p/30Mbps, de amelyik címek támogatja a 1440p-s stream-et, azok esetében 1080p/20Mbps. -
eL Geri
őstag
válasz
icemad
üzenetére
Elnézést, ha egyoldalúnak tűntem. Egyet értek veled, hogy minden nem a grafika.
Személyesen az én esetemben azért mondtam, amit mondtam mert valójában nagyon kevés játékidőm van, és olyankor nem ezt veszem elő, ezt előre tudom. De ha sok időm lenne, akkor lehet játszanék vele.
De a remake-nél nem csak a grafika változik ideális esetben, hanem áramvonalasodnak is a dolgok, finomodnak a mozgások… Az nem kérdés, hogy egy RDR-nél pl. a story-t nem kellene nagyon piszkálni.
-
banderasz77
addikt
Sziasztok!
A cloud csak game pass előfizetéssel megy? Vagy megvett játékok mennek anélkül is? -
válasz
Roland861010
üzenetére
-
Roland861010
veterán
Dobtak egy 1Gb-os frissítést. Lehet tudni mit kaptunk?
-
icemad
nagyúr
válasz
eL Geri
üzenetére
Elég elszomorító ez, sok remek játékot azért skippelnek, mert szar a grafika...
Remélem ez a mentalitás minél hamarabb kihal és akkor a fejlesztők végre foglalkozni fognak a játékon belüli AI cuccokkal meg a fizikával is. Nem arról fog szólni minden, hogy minél szebb grafika. Rohadtul leszarnám, hogy honnan süt a nap meg hova dobja az árnyékot, ha lenne rombolható terep meg az ellenfelek úgy gondolkoznának, ahogy az elvárható. Pl két npc beszélget, leszúrom az egyiket, a másik meg nyomja tovább a szöveget. Ha meg egy rakétavetővel eltalálok egy ellenfelet, akkor akkor az szakadjon szét apró darabokra, ne csak guruljon a domboldalon.... De ilyenekre nincs idő, mert legyen szép...
-
homerhamm
veterán
-
-
axlfsi
veterán
válasz
eL Geri
üzenetére
... gondolom azért mondod ezt, mert láttad már, hogy néz ki az RDR1, ugye? ... nekem van 360-om is és (az én szememnek legalábbis), abszolút játszható kategória, egyáltalán nem csúnya (de az RDR2 sem mai játék, ahogy a GTA5 sem és azok is rendkívúl időtállóak ilyen értelemben).
-
-
-
negyven2
nagyúr
válasz
NyMRooD
üzenetére
PS5-ön a PS4-es kiadás játszható! Annyiban több a PS4-es kiadás, hogy ott kapott egy 60fps-es opciót is, de attól az még csak egy PS4-es játék maradt! Amúgy ilyen pl. a Valhalla előtti AC-k is, ahol szintén nincs natív PS5 build! De pl. jópár PS4-es ex cím is ilyen ahol PS4-es nincs (max a PS5-ös remaster-ben), de PS5-ön van 60fps opció...
-
consono
nagyúr
válasz
csuvicsuva
üzenetére
Én ezt már többször hangoztattam
-
negyven2
nagyúr
Az ESRB-n korhatárbesorolást kapott a Red Dead Redemption, Xbox Series X|S, PlayStation 5 és Switch 2-es kiadása...vagyis lehet hamarosan érkezni fog ebből egy natív jelen generációs és Switch 2-es kiadás is.
Tehát Series X|S-en is játszható lesz natívan a játék (60, vagy akár 120fps-el is), és így nem kell a Xbox360-as BC kiadás 4K/30fps-es (S-en 1440p/30) változatával játszani ha újra át akarjuk élni John Marston 2010-es kalandjait!Mert ugye ez a RDR1 portja lesz, és nem a várt 2. részé 
-
l.skywalker
Topikgazda
Pls. ne itt OFF-oljatok tovább! Thx
-
rottenbull
őstag
válasz
szarnyasdino
üzenetére
Alma es korte. Teljesen mas igenyt fednek le.
-
Dinomano
őstag
válasz
szarnyasdino
üzenetére
Nagyon mennek ezek a kézi kütyük... Gondolom, majd picit lecseng. Az áruktól dobok egy hátast néha, ha meglátom az árcímkét. Én nem vennék, a laptopot is most cseréltem vissza asztali setup-ra.
-
consono
nagyúr
válasz
Döglött Róka
üzenetére
Ha elér egy kritikus tömeget a SteamOS userek száma, megoldják ott is, biztos vagyok benne. Mondjuk engem ez a probléma nem érint, nem multizom

-
szarnyasdino
junior tag
válasz
rottenbull
üzenetére
Azok az idők mások voltak... most már nem büdös kézi kütyükért se 400K-t kiadni/elkérni most ennek van piaca, anno a kutyát se érdekelt volna az a gép és mint látjuk el is halt a dolog.
-
Mr X
veterán
válasz
Roland861010
üzenetére
Némár, ezt én válaszoltam meg neked FB csoportban.

-
Roland861010
veterán
válasz
rottenbull
üzenetére
Nem kellene ezt túl bonyolítani.
Legyen minden játékban támogatót a K/M és kapjon az Xbox egy rendes böngészőt plusz oldják meg az Office használatát és már mindenki is boldog lenne szerintem. -
NyMRooD
addikt
válasz
Döglött Róka
üzenetére
Mert a Windows-os anticheat aztán sokat ér.
-
rottenbull
őstag
válasz
szarnyasdino
üzenetére
A valve gepe? Mintha lett volna valami steam machine sztori valaha. Azota is 20 alkalmazott szorja ra a foldet a nap 24 orajaban. Kb ennyit latok bele a 2.0-s probalkozasba is. A pc-s nem akar konzolos lenni mig a konzolos az talan nem banja ha PC-s lesz. De ezt is meglesem majd, mert nem fogadnak az MS-re se sokban jelenleg.
-
NyMRooD
addikt
válasz
szarnyasdino
üzenetére
Nekem is sántít ez a terv, de biztos nem mennének ebbe az irányba ha nem lenne szerintük egy atom biztos tervük, azt meg csak remélem, hogy szerintünk is jó lesz. Én egyedül az árazástól tartok.
-
szarnyasdino
junior tag
válasz
eL Geri
üzenetére
Valvenak a gépe a mshoz képest rettentő előnnyel indul mivel a steam deck miatt már rengeteg game van optimalizálva a steam os-re ,addig a ms gépére végülis csak 100+ ezer pc játékot kell majd hirtelen.... Továbbra is epekedve várom mi sül ki ebből ,hogy fog ez megvalósulni.
-
soundsonic
aktív tag
válasz
eL Geri
üzenetére
Már tudtunk róla egy jó ideje, csak a specifikációi nem voltak ismertek. Valahol azt írták, hogy a series s és a ps5 között van teljesítményben és sokan keveslik a 8Gb gpu ramot.
Nyilván az ár számít, de mivel egy teljes értékű windows fog futni az új xboxon és feltehetően erősebb lesz mint a steam machine windowssal telepítve, nekem nem kérdés a jövő. De várok az árazásig. De nagyon pozitív az irány, hogy nem csak gémingre..
-
Lion81
tag
Sziasztok!
Vettem egy Series S-t és az lenne a kérdésem, hogy crossplayben röviden, hogy tudok játszani a fiammal, ha nekem pc-m van neki meg a konzol? Pl.: nekem megvan eredetiben az E..C Store-ból az Farming Simulator 22 akkor neki is meg kell vennie xboxra a játékot és már lehet is multizni?Valamint, ha MS Store ból veszek meg egy játékot azt lehet futtatni az xboxon, ha pc-s vagy csakis xbox-os játékot lehet futtatni.Visszafele gondolom kompatibilis vagyis ha One-os játékot veszek az megy S-en.
Bocsánat, de teljesen kezdő vagyok a konzolos világban. Bocs ha hülyeségeket kérdeztem
Mindkettőnknek van MS fiókja.
Üdv -
eL Geri
őstag
Na a Microsoft tervét megcsinálta előbb a Valve.
Tudom nem mindenben ugyan az, de a lényeg hasonló. -
homerhamm
veterán
-
csuvicsuva
addikt
Valaki mostanában váltott be más régiós kódot? Argentin, török, brazil, indiai, satöbbi.
Annyit találtam hónapokkal ezelőtti reddit posztokban, hogy elvileg az xbox.com/nyelv-ország/redeem oldalon keresztül megy (a nyelv-ország a megfelelő régióra állítva vépéennel), a redeem.microsoft.com oldalról már nem.
-
pzstm
titán
válasz
tomee007007
üzenetére
a solo azt jelenti, hogy egyedül vagy. Nem arra utal hogy PVE only és csak te vagy a botok ellen
-
Norb79
addikt
válasz
Roland861010
üzenetére
Nem. Ami playanywhere jelölésű, ha megvetted xboxon, akkor a pc-s xbox kliensben minden további nélkül telepíthető.
Erre a tulajdonságra fog épülni a következő pc-konzol hibrid xbox, ha igazak a pletykák.
-
Norb79
addikt
válasz
Roland861010
üzenetére
Nem, nincs ultiban a PC-s se. Én nem tudom telepíteni. De ha te megvetted konzolra, akkor fogod tudni telepíteni pc-re.
Szerintem pzstm is megvette, nem?
-
Marcsello31
őstag
válasz
Roland861010
üzenetére
Igen. Nekem is feltűnt ez. Nem csak egy játéknál.
Én ha tudom beállítom a billentyűzet egér párost. " Már ha van mód rá". Játszok úgy. Egyenlőre a konzolom 10xer erősebb mint a pcm. "Van az is, egy 8 éves amd pc config".
De öreg már a mai játékokhoz.
Az ingyenes fortnite alatt főzni lehetne a pcmen.
-
Dinomano
őstag
Guardians of the Galaxy-t kezdtem el. Olvastam, hogy nagyon jó, de meglepődtem, hogy mennyire!

Metal Garden beszerzésén gondolkodom. (Killzone 1 és Pariah hatást érzek..)
Meg "The Valley" érdekel. Valaki tolta ezeket? -
Norb79
addikt
válasz
Roland861010
üzenetére
Playanywhere játék, ami ugye pont ennek a jelölése, hogy a játékot pc-re és xboxra is le tudod tölteni. Plusz közös mentés van, a progresszt felhőben tudod vinni a kétféle hw között (akkor is, ha mondjuk 2 xboxon és 3 pc-n játszol, akkor is viszi mindegyik között).
/szerk: és ennek semmi köze a gamepasshoz, se simához, se ultimatehez, se semmihez. Ez a játék nem gamepassos, ha megvetted, akkor a tied. Pc-n és xboxon is, hiszen playanywhere.
-
pzstm
titán
válasz
Roland861010
üzenetére
nincs PCm de még csak ma vettem meg távolról. De PC-sekkel is játszhatsz Xboxról
-
Roland861010
veterán
Sziasztok,
Aki Xboxon játszik az Arc Raidersel és van aktív ultimate előfizetése nézze már meg nekem legyen olyan kedves, hogy PC-re az Xbox appon belül letudja-e tölteni a játékot.
Nem a Felhő érdekel hanem, hogy konkrétan magát a játékot PC-re letudja tölteni-e!A saját topikjaban akik aktívak mind PC-n tolajk.
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
KONZOL beárazás
- Bittorrent topik
- VR topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- CES 2026: felcsavarta az AI-t az AMD, de örülhetnek a játékosok is
- Hyundai, Kia topik
- Házimozi belépő szinten
- Milyen okostelefont vegyek?
- Philips LCD és LED TV-k
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- Rog Ally Z1 Extreme 512GB SSD/16GB RAM, szép állapotban, üvegfóliás, garanciális
- Akcio! Csere- Beszámítás! Xbox Series S Játékkonzol!
- PS4 PRO 2TB SSHD + 3 játék + 2 Controller Makulátlan új állapotban FULL BOX!
- Steam Deck OLED 512GB (2024) + 512GB SD kártya Újszerű, keveset használt
- Xbox Series X+ kontroller+ akku
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB Zalman T4 Plus Cooler Master 650W
- Motorola Razr 50 256GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Új könyv: Harrari: Sapiens Rajzolt történelem
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Midnight - 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4250, 100% Akksi
- Xiaomi 14 512GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

... Sok-sok XSX játék helyett ezt játszanám újra, ha muszáj lenne valamit újrajátszani...

l.skywalker
IntelKiller7