Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi Mi 9T Pro - tizenegyes!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Nagy aksival és erős hardverrel megjött Magyarországra a Poco X8 Pro és Pro Max
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- One mobilszolgáltatások
- VoLTE/VoWiFi
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
-
l.skywalker
Topikgazda
(rögzített hozzászólás)
Úgy néz ki hivatalos formában itthon egy darabig nem lesz kapható Series X.
A hazai forgalmazás hiányában a következő módon lehet a hivatalos MS store külföldi oldaláról konzolt rendelni:Ha nem megy, akkor próbáld ki ezt:
* KIEGÉSZÍTÉS *Köszönjük a megosztást ndomokos
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bep
őstag
Mert GPU-ról volt szó (aminek ugye része a gold, ami mondjuk megszűnne).
Ha valakinek jelen pillanatban nincs szüksége a GP-re, mert nem érdekli, de Fifa, CoD, stb. online multit nyom ezerrel, így csak goldja van, annak ezentúl Gold, helyett GPU-t kellene venni. Ami only multit nézve többletkiadás lenne. -
Kelleret
csendes tag
-
törölt tag
válasz
hombre[EU]
üzenetére
Vagy mondjuk úgy hogy Gold kuka, lehet multizni mindennel, GPU-ba berakjàk a havi jàtékokat és kész.
-
Def26
félisten
válasz
hombre[EU]
üzenetére
agyrém lenne.
-
Bep
őstag
válasz
hombre[EU]
üzenetére
Valszeg a mostani nem GP felhasználók csak Goldosok multi játékát nem picit drágítaná ez az elképzelés....
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
üzenetére
Kis túlzással ugyan, de nem lehetetlen. Több száz vagy akár ezer olyan program van, ami ilyen 1-2 órás játékkal kiezrezhető. (Arról nem is beszélve, hogy vannak programok, amiknek van pl ázsiai verziója is, külön achievement rendszerrel, kvázi ingyen GS)
Nyilván nem egyedül csinálta, hanem több géppel offline módban, ez egyértelmű. Ezt bárki megnézheti az elmúlt 30 napos streakjében. (Látszik hogy csomó játék acsija ugyanazon a napon pattant ki)
szerk:
Csak egy példa:
Kiezrezte a Task Force Kampas című játékot, amihez 0-1 óra kell a TA oldala szerint. [link]
És több tucat ilyet tolt. (Nyilván az más kérdé, hogy ezek ugye nem free cuccok, ergo fizet azért, hogy minél több GS ponja legyen, de ez itt már presztizs kérdése ugyebár)
-
hombre[EU]
nagyúr
válasz
l.skywalker
üzenetére
szerintem azt fogják csinálni,hogy multi játékokhoz a gamepassen belül nem kell majd gold...a többihez(cod,fifa stb) meg gpu kell a multihoz és a goldot el lehet törölni
-
Sinu
senior tag
válasz
l.skywalker
üzenetére
Goldhoz kötött multinál inkább mindent vagy semmit nem?
Engem nagyon bosszantana, ha az f2p játékokhoz nem kellene gold a multihoz, de ahhoz a játékhoz amit én megveszek tizenikszezer forintért még egy gold előfizetést is kellene vennem. -
Beniii06
addikt
válasz
l.skywalker
üzenetére
Mármint gold nélkül lesz játszható a halo infinite multi?
Az "összességében", a gold megszűnéséről már lehetett pár helyen olvasni.
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz
l.skywalker
üzenetére
Mondjuk ideje lenne hogy ingyenes játék esetében ne kelljen Gold előfizetés
-
válasz
l.skywalker
üzenetére
Eddigi legerosebb erv, hogy ujitsak egy lockhart-ot vagy one S-t magamnak.
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
l.skywalker
üzenetére

-
l.skywalker
Topikgazda
válasz
turikoczka
üzenetére
-
turikoczka
aktív tag
válasz
l.skywalker
üzenetére
Már hivatalos
(ha eddig nem lett volna az) -
mcwolf79
veterán
válasz
hombre[EU]
üzenetére
Hát nem tudom van-e összefüggés , de én az új COD-nál azt éreztem , hogy a season pass mentesség a játék kárára ment . Kevés induló map , az új map-ok nagy része reskin ( pl, Shipment , amit el is baxtak, mert alulméretezték , és normális játékra alkalmatlan , többnyire esik-kel az ember). Valahogy az előző COD-okban fizetni kellett érte , de legalább normális map-ok jöttek . Pl. COD WWII DLC map-jai nagyon jók voltak sztem. BO-k szintén zenész . Szóval ha ezen múlik akkor inkább kifizetem a SP árát , de legyen tartalom az alap játék kiadása után is .
-
hombre[EU]
nagyúr
nem is a kiadó szempontjából érdekel...bár itt is lehetne vitatkozni,hogy a fortnite éves x milliárd bevétele (amit egyébként egy Rockstar/Ubi lehet a launch hétvégén bezsebel
) a valóságban mit jelent,mert nem mindegy,hogy 200m usert vagy 20at kell kiszolgálnod.
a kérdésem arra irányult,hogy ezek a f2p játékok tudnak hasonló körülmények között olyan ütemben és minōségben fejlōdni,mint a teljes árú társaik (ne megint destinyt, pl. division)? -
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
hombre[EU]
üzenetére
Hát, mondanám hogy ezzel rosszabbul jár a kiadó, de pl itt van a tavalyi COD, kb tonnaszám nyelik a pénzt a Battlepass után, meg az egyéni skincsomagokkal.
(Még az ingyenes Warzone esetében is)De ott a Fortnite is pozitív példának.
-
hombre[EU]
nagyúr
egyébként ezzel a formulával (f2p minél több emberhez és azoktól beszedni a kis tízest kozmetikáért) fent lehet tartani ugyanolyan színvonalon egy játékot,mint a klasszikus teljes ár+dlc/seasonpass/stb stratégiával,ahol a megjelenés pillanatában meg van az összeg a köv. content gyártására?
itt most nem a haloról van szó, az mögött van cash...általában mi a helyzet a két stratégia között minōség-mennyiség szempontjából? mert lassan minden kiadó kijön hasonló termékkel -
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
hombre[EU]
üzenetére
Battlepass a szokásos, ami nagyjából minden játékban van manapság. Kinézetet módosító cuccok semmi egyéb.
-
hombre[EU]
nagyúr
válasz
l.skywalker
üzenetére
jó lenne valami konkrét roadmapet vagy infot a multiról,mert eddig amit hallottunk az,hogy: ingyen lesz (gamepassben), ingyen a multi, és 10évig fogják tölteni tartalommal
nekem tetszik csak túl szép,hogy igaz legyen.
a battlepass alatt a cod: warzone megoldását értik? (csak skinek,emote-ok stb.-re vonatkozik) -
válasz
l.skywalker
üzenetére
4k 120fps, mellett viszont teljesen megbocsajthato az a grafika, amit mutattak, sot.
Bar a 120fps mellett nincs ott, hogy 4k, de azert gondolom igy ertettek. -
zozika84
őstag
válasz
l.skywalker
üzenetére
Yessssss

Reméljük sikerül is elérni rendes grafika mellett
-
l.skywalker
Topikgazda
Since everyone is covering this topic, I might just go ahead as well.
- Halo Infinite multiplayer will be free-to-play
- Arena aims for 120fps on Xbox Series X
- Battle Pass system
- Customization options completely new to HaloHalo will be *huge*.
https://t.co/5py6tOeids
https://t.co/i7HOnsLH1D -
törölt tag
válasz
hombre[EU]
üzenetére
Stimmel, csak a tàrhely nem volt jó, illetve az Ideal nincs részletezve.
-
bulikavagyok
nagyúr
válasz
CptAdamica
üzenetére
Nekem jelenleg még gépem sincs amin futtassam.
Mondjuk ha minden jól megy szeptemberben már lesz.wesder: Passz, ezer éve nem kísérem figyelemmel a játékok gépigényét. De a DF videóban letesztelték pár VGA-processzor kombóval.
-
törölt tag
válasz
bulikavagyok
üzenetére
-
CptAdamica
nagyúr
válasz
bulikavagyok
üzenetére
Nagyon várom már, mondjuk pech, hogy pont a megjelenés utána fogok elutazni.

-
Sefneni
őstag
válasz
bulikavagyok
üzenetére
Eszméletlen, ahogy ez a játék kinéz.
Nagyon várós.
-
bulikavagyok
nagyúr
Flight Simulator PC Hands-On: A Generational Leap In Graphical Realism - számomra az utóbbi évek legjobban várt játéka. Pedig egy percet sem játszottam egyik elődjével sem.
-
l.skywalker
Topikgazda
-
l.skywalker
Topikgazda
Avowed May Very Well Release Before The Elder Scrolls 6
Nem tetszik, h már egymáshoz hasonlítják...
-
l.skywalker
Topikgazda
-
l.skywalker
Topikgazda
-
Zoleee83
addikt
Mótvá'?
" Az Xbox fejes Phil Spencer nemrég az iJustine YouTube csatornának mesélt arról, hogy mikor számíthatunk a következő Xbox eseményre. Elmondása szerint nagyon szeretne még többet beszélni a cég terveiről, és előreláthatólag augusztusban kerül erre sor.
Egy nyár végi event azért is ígérkezik különlegesen érdekesnek, mert egyes pletykák szerint itt fogja a Microsoft leleplezni a Series X olcsóbb és kevésbé erős változatát, a Lockhartot, valamint sokan reménykednek benne, hogy végre kapunk egy árcédulást és megjelenési dátumot is." -
Sefneni
őstag
válasz
l.skywalker
üzenetére
Just EA things.
-
l.skywalker
Topikgazda
Star Wars: Squadrons Isn't Planning a PS5 or Xbox Series X Upgrade
EA szóval simán kiadják újra nextgenre dupla áron :D
-
bandi0000
nagyúr
válasz
CptAdamica
üzenetére
Kicsit erős, de igazából nem mondott hülyeséget, csak rohadt kicsi az esély rá, igazából 10-15 éve azt se hittük volna el, hogy veszteséget termel majd a telefonos részlege, most meg...
-
bandi0000
nagyúr
Megnéztem én is az Other Word videójàt, amit itt vagy sima One topikban szidtak, azért sztem nem beszélt hülyeségeket, és azt se mondta szó szerint, hogy az xbox csődbe megy, csak agyalt dolgokon, de ugyan így felhozta, hogy a végén a sony is csősbe mehet :D mindkettőnek kevés az esélye
Viszont amit viccesnek talàltam, hogy egy ponton nêztem, hogy az erdős rész tök jól néz ki a haloban, aztàn láttam, hogy az a halo 4 reboot volt :D
-
EmThor
addikt
válasz
l.skywalker
üzenetére
Gondolom valami technikai ficsőr lesz, de egy teljes x360 kompatibilitásnak orulnék!
-
törölt tag
válasz
turikoczka
üzenetére
Na akkor egy véleményen vagyunk.
-
törölt tag
válasz
turikoczka
üzenetére
Szerintem még mindig inkàbb egy SX, mint egy gamer PC.
-
turikoczka
aktív tag
válasz
l.skywalker
üzenetére
Jippiaje, vegre lesz egy kis next gen feelingem...oh wait.
-
mike1334
veterán
válasz
l.skywalker
üzenetére
Akkor megint nem lesz ár? Tényleg áttolják őszre?
Amúgy mennyire tuti, hogy idén lesz next gen? Nem lehet, hogy azért susmusol mindkét oldal, mert a koronavírus/egyéb miatt mégse lesz idén új konzol? -
l.skywalker
Topikgazda
válasz
MasterMark
üzenetére
Kvázi összehangolja. -
l.skywalker
Topikgazda
-
MasterMark
titán
válasz
l.skywalker
üzenetére
Kivszem a lényeget:
"[...] we decouple our simulation updates from game ticks (your render framerate). Regardless of render framerate, clients and servers always update movement, physics, and other related systems with a fixed timestep: exactly 128 times per second."
"Shown above, a client running at 60 FPS will simulate multiple movement ticks per frame, while a higher frameright client might blend a single simulation update across multiple frames. We simulate slightly into the future (e.g. move #408) as needed to make sure we know exactly where the client will be at frame boundaries. We then linearly interpolate the state of the world within a move update to draw things exactly where they should be when the frame is rendered."
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz
MasterMark
üzenetére
Én csak szar netkóddal találkoztam eddig

-
MasterMark
titán
válasz
l.skywalker
üzenetére
Ha jó a netkód, akkor ez nem jelent jelentős különbséget.
Pont most volt egy jó cikk a Valorantról: [link]
-
i@lex
őstag
Én arra leszek nagyon kiváncsi, hogy a bungie hogyan oldja majd meg a 30vs60 fps témát destiny pvp-ben. Keresgéltem, de erről sehol semmi, pedig nem kis szivatás ez azokkal szemben, akik maradnak a régi konzolon.
-
RudY
addikt
Shinobi602
@shinobi602·11 h
Xbox chief Phil Spencer confirms more Xbox news coming in August. -
AxBattler
félisten
Gabe Newell Says Xbox Series X is Better Than PS5

(#6003) wesder
Nyilván nem önmaga ellensége... bár most, hogy jönnek a PS címek Steam-re, nem is tudom... DStranding, HZD, Detroit, stb. Ide a bökőt, hogy a Csucsima is ott lesz 1-2 éven belül.
Ha az Atlus kiadná a címeit PC-re, csak a TLoU miatt már nem tartanám meg a PS-t... -
Bluverkill
tag
válasz
turikoczka
üzenetére
A testvér pár nem nagyon akarta. Ők függetlenek akarnak maradni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
KONZOL beárazás
- Apple iPhone 17 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell Latitude 7340 2-in-1 i5 13.gen, 16GB DDR5, 512GB SSD, QHD+ érintőkijelző, ÚJ ÁLLAPOT!
- AKCIÓ! Inno3D iChill X3 RTX 3080 Ti 12GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Motorola Edge 50 Pro 512GB Black Beauty Karcmentes állapot 12GB RAM 6 hónap garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z170 i7 6700K 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660Ti 6GB Rampage SHIVA DeepCool 400W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Mondjuk ha minden jól megy szeptemberben már lesz.
Sajnos...

IntelKiller7