Hirdetés
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Érzed már a Vibe-ot?
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Fotók, videók mobillal
- Bluetooth-headsetekről általában
- Yettel topik
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- T mint tavasz: képeken a közelgő Xiaomi 17T
-
l.skywalker
Topikgazda
(rögzített hozzászólás)
Úgy néz ki hivatalos formában itthon egy darabig nem lesz kapható Series X.
A hazai forgalmazás hiányában a következő módon lehet a hivatalos MS store külföldi oldaláról konzolt rendelni:Ha nem megy, akkor próbáld ki ezt:
* KIEGÉSZÍTÉS *Köszönjük a megosztást ndomokos
Új hozzászólás Aktív témák
-
Aryan
senior tag
válasz
IntelKiller7
üzenetére
Köszi az infót
-
boxmaci
aktív tag
válasz
IntelKiller7
üzenetére
Van fennt egy halom gameplay youtube-on. Elképesztően hangulatos és gyönyörű!
Nagyon adja a japán érzést az a hegyvidéki szerpentin. És úgy tűnik Xbox timed exkluzív lesz. -
consono
nagyúr
válasz
IntelKiller7
üzenetére
Nem érzek semmi Japánt benne... Szerintem kár már újra skinezve kiadni a Horizonokat minden évben, inkább ebből kellene Live Service gémet csinálni. Jöhetne mindig új évad...
-
frankdelgado
őstag
válasz
IntelKiller7
üzenetére
Ez brutàlisan fog kinèzni...ps5 pron
-
szarnyasdino
tag
válasz
IntelKiller7
üzenetére
Cod 4 végre
Megmenti a felhozatalt...
(nem értem a többit miért nem rakják bele. Kötve hiszem hogy pl cod 2 -3 termelne még lovettát...de a többi acti cím pl a prototypok is jöhetnének bele) -
Bercúr
kezdő
válasz
IntelKiller7
üzenetére
Köszi. Tolja itt még valaki? Pár év kiesett witch queen volt az utolsó. Most elémkerült telepítettem és rajtamaradtam rendesen. Nemtudom de ez a hentelés feeling utánozhatatlan meg úgy az egész nekem százszor jobban bejön mint a battlefield vagy call of duty.
-
consono
nagyúr
válasz
IntelKiller7
üzenetére
A WuWa mit ad a GPU tulajoknak?
-
törölt tag
válasz
IntelKiller7
üzenetére
Igen, azt elfelejtettem, hogy egy Wesder által néhány éve vásárolt Fortnite pakk volt, a legolcsóbb, amelyben 600 V-Buck is van. Mivel sokat vásárolt ezekből, véletlenül megvette még egyszer kicsit később, mert elfelejtette, hogy már megvan neki. Mivel én is ráfüggtem a játékra, így meglepett vele.
Te még gyakran "kirándulsz" vagy csak hébe-hóba? Nem merek visszaesni oda, amikor egymás után váltottam be három különböző ország kódjait.
-
nincsnév007
addikt
válasz
IntelKiller7
üzenetére
hát ez eléggé gyenge, vagy valami nagyon korai build :/ ezen meg hangosan fel nevettem

-
Steve1207
veterán
válasz
IntelKiller7
üzenetére
Forza Horizon 6 - Return to Silent Hill
Legalább a rizsföldön átszánkázhattak volna

-
Dinomano
őstag
válasz
IntelKiller7
üzenetére
Érdekes, nekem a BF 1 és BF V tetszett... Most nyüstölöm épp én is a BF 6 kampányát... Nem rossz, de rohadtul az az érzésem van, mintha már játszottam volna ugyanezt. A játékmenet, gunplay menti, mert jó, de a sztori teljesen átlag, a karakterek is; pályák úgyszintén.
Ez nem feltétlen a BF hibája. A modern hadszinteret, akárcsak a WWII settinget, túltolta és unalomig járatta a CoD. -
wjbhbdux
veterán
válasz
IntelKiller7
üzenetére
csirke vagy borjú?
-
JamesHun
addikt
válasz
IntelKiller7
üzenetére
vegyesek a megbízhatóságok ennél az oldalnál. Jó lenne, de drága a játék a rizikóhoz.
Meg még egy webkártyát se merném itt megadni, max revolut egyszer használatos kártyáját. -
JamesHun
addikt
válasz
IntelKiller7
üzenetére
köszi
ez megy is. most az amazon szívat, mert nem akarja a gift card vásárlásaimat engedélyezni. azt hiszi ellopták az accountomat és nem én vásárlok.
Vettem egy 10 EUR os card-ot amit az xboxon hozzá is tudtam adni, erre a maradék 110 EUR-t nem tudom megvenni, mert a 2. 10 EUR nál már kiakadt a rendszer :S
Nem akarja az MS, hogy németből vegyem meg a Forzát Izland helyett -
hatesz
aktív tag
válasz
IntelKiller7
üzenetére
Szerintem nem volt annyira off, köszönöm a videót! Néztem már ilyen videókat, valóban sokat számít a nézet beállítása. Köszi a linket is!
-
hatesz
aktív tag
válasz
IntelKiller7
üzenetére
Na végül megvettem az Alzás Rapture Pit összecsukhatós széket, meg megjött közben a haszált Thrustmaster TX kormány (köszönemt milszab-nak!).
Először szkeptikus voltam a székkel kapcsolatban, közel 100 kg súlyommal attól fétem, hogy inogni fog, nem lesz stabil. Aztán megjött a kormány is, összeszereltem és kb 3 órát játszottam egyből vele. Mit ne mondjak, nekem ennyi elég is, tök jó lett a cucc, még viszonylag kicsire (bár nem egyszerűen) össze lehet csukni. Szerintem elég stabil és kényelmes is (ettől tartottam a legjobban, mert az ülés háttámlája fix, nem állítható).
Szóval ha valak infót kérne erről az Rapture székről, keressen bátran. Igény esetén képeket is fel tudok tenni. -
JamesHun
addikt
válasz
IntelKiller7
üzenetére
megbízható ez az oldal?
Lehet lemondanám az Izlandi előrendelésem és megvenném innen -
Kacsa1978
újonc
válasz
IntelKiller7
üzenetére
Van valami hátránya ha fizetéskor nem EU ország van kiválasztva? Akkor nem ír ÁFÁT. Használható lesz a kód?
-
axlfsi
veterán
válasz
IntelKiller7
üzenetére
wtf izdisz? ... kicsit elhúzódik?

-
NoOne1976
őstag
válasz
IntelKiller7
üzenetére
A kontrollerre is 2 év garancia jár már egy jó ideje.
-
negyven2
nagyúr
válasz
IntelKiller7
üzenetére
Ha jól tudom, akkor kontollerre is két év már egy egy jó ideje (gyári vagy utólag vásárolt)!
-
bandi0000
nagyúr
válasz
IntelKiller7
üzenetére
Nálam is ez van, próbáltam konzol nélkül, vettem pc-t, akkro rájöttem ,hogy hiányzik a casual gaming, mikor ágyból bekapcsolom játszok. Szóval most van PS + PC, persze rohadt drága a PC, szóval megértem ha valaki GP miatt Boxot vesz, nekem nem éri meg, mert ami multi azt lenyomom PC-n a fullos grafika miatt
-
hatesz
aktív tag
válasz
IntelKiller7
üzenetére
Hu köszi a választ és az alternatívákat, király a szetted!
Sajnos a PlaySeat Trophy már egy másik liga, ennyit nem szánnék rá. Viszont most találtam az Alza saját márkás szimulátor ülését Rapture PIT néven, ez gyakorlatilag a Next Level Racing GT Lite sajátmárkás verziója. Nekem fontos lenne a kompaktság, hogy össze tudjam csukni. Jónak tűnik...
A T248 végül nem nagyon nyerte el a tetszésemet, persze a Moza R3 jöhetne, de sajnos már arra sincs jelnleg keret, helyette azt hiszem találtam egy középutat, Thrustmaster TX Leather Edition (használt).
Ha minden jól megy, összeáll így a szimulátor szett 150e Ft-ból... -
icemad
nagyúr
válasz
IntelKiller7
üzenetére
Nekem meg pont tetszik, hogy kb egyszínű az egész. Hála istennek nincs rajta semmi villogó lófasz. Azt is tarkón kellene vágni, aki kitalálta.
-
szarnyasdino
tag
válasz
IntelKiller7
üzenetére
Ezt hol kéne látni?
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
IntelKiller7
üzenetére
Elvileg nekem is megvan, ha még kellene.
-
törölt tag
válasz
IntelKiller7
üzenetére
Ha még nem kaptál, akkor írj rám.
-
JamesHun
addikt
válasz
IntelKiller7
üzenetére
fullos csomagom van, de a FH széria összes részét megvettem. Ez is elő van rendelve prémiummal meg minden jóval.
De más Day one játékot nem nagyon vettem meg. -
Quinine911
aktív tag
válasz
IntelKiller7
üzenetére
Ezért csodalkoztam én is
de akkor ja, valszeg olyanokról van szó akiknek nincs GPU.
-
Quinine911
aktív tag
válasz
IntelKiller7
üzenetére
Jó lesz nekem a sima verzió is Game Passba, Day 1
-
negyven2
nagyúr
válasz
IntelKiller7
üzenetére
Akkor az olyan ~430-as árfolyamon váltották, Eddig ~400 körül ment (lehet, hogy fognak akkor igazítani az árakon újra????... de akkor legyen fix 500/1000 Ft/ USD/EUR...
) -
törölt tag
válasz
IntelKiller7
üzenetére
Izlandon 30K a Deluxe, 36K a Premium és 18K a Premium Upgrade.
-
pzstm
titán
válasz
IntelKiller7
üzenetére
Gamepass home társsal felezve még a viszonylag olcsóbb áron és ha kell/akarunk upgrade csomag vásárlás.
-
Bad Pritt
félisten
válasz
IntelKiller7
üzenetére
Drága DLC lett ez is.

-
AMD Power
titán
válasz
IntelKiller7
üzenetére
Jöhet!
-
Redneck
nagyúr
válasz
IntelKiller7
üzenetére
Ennyi. Jó lesz ez!
Egyébként nem utálom a GoW-ot, csak muszáj voltam kicsit trollkodni a story kapcsán!
-
homerhamm
veterán
válasz
IntelKiller7
üzenetére
Jó, én szeretem a megszokottat.
Én elvagyok a 100. ugyanolyan AC-vel meg Fifával is.
-
homerhamm
veterán
válasz
IntelKiller7
üzenetére
ADOM!!!!!
-
boxmaci
aktív tag
válasz
IntelKiller7
üzenetére
Jobb lesz, az új résznél már AI-t használnak.
-
Bogyi007
veterán
válasz
IntelKiller7
üzenetére
Előtte meg évekig a Lotus/Renault/Alpine kiemelt szponzora volt...
-
negyven2
nagyúr
válasz
IntelKiller7
üzenetére
Meg a Far Cry 3: Blood Dragon is!
-
zsoe85
csendes tag
válasz
IntelKiller7
üzenetére
Köszi leállitottam az újra számlázást. Prémiumot lehet olcsóbban is ugye? GPU kb 5 ezerre jönne ki. Honnan érdemes venni?
Köszi -
homerhamm
veterán
válasz
IntelKiller7
üzenetére
Mondjuk szerintem nincs mindenkinek GPU-ja meg EA Play-e se. Nekem sincs, csak a sima Essential.
-
Döglött Róka
veterán
válasz
IntelKiller7
üzenetére
Ne menjunk bele ebbe a memekkel kibelelt nyuluregbe

-
Baltazár123
őstag
válasz
IntelKiller7
üzenetére
Én 185e-ért rendeltem egy szlovák boltból, nem sokkal kevesebbért el lehetne pattintani most
tényleg vicces árak vannak, nade ilyen ram árak mellett már semmin se csodálkozom. Vagy mondjuk 200e egy 5800x3d processzor? mi folyik itt???
-
fbfro
csendes tag
válasz
IntelKiller7
üzenetére
Tisztában vagyok vele sajnos, hogy megy fel az ára az X-nek. És olcsóbb nem nagyon lesz. És a 4k miatt kellene is, mert biztos hogy a következő TV-m már nagyobb lesz.
Akkor meg szívnám a fogam hogy miért S-t vettem. De a 4k-t tudja a PS5 is, és azt használtan 30-40-50e forinttal olcsóbban meg lehet kapni mint az X-et. Sőt múltkor 160e alatt volt az új is. Hobbi célra kell, nem vagyok hc gamer. Szóval az S kilőve egyelőre, most már csak az a kérdés hogy PS5 vagy Series X. -
consono
nagyúr
válasz
IntelKiller7
üzenetére
Én elkurvultam, előfizettem egy hónap GFNow-ra, le is tettem a gépfejlesztésről. Még lehet, hogy a Windowsol notebookomat is eladom...
-
AMD Power
titán
válasz
IntelKiller7
üzenetére
Jézus. Ez így ebben a formában nagyon kontra produktív lesz.

-
viperabácsi
addikt
válasz
IntelKiller7
üzenetére
Nekem sikerűlt ram ár elszabadulás elütt összedobnom egy AM5 gépet , most jön bele az RTX 5070
-
negyven2
nagyúr
válasz
IntelKiller7
üzenetére
Vagyis akkor nem az MS emeli megint az árait, hanem csak most érkezik el a szürkezónába is a tavalyi GPU (PC GP) áremelés... illetve mivel az MS megszüntette a régiós árazások nagy részét, így a másik két GP csomag is drágulni fog.
-
negyven2
nagyúr
válasz
IntelKiller7
üzenetére
Ahogy ImpersonatoR is írja, itt valószínűleg az olcsóbb, szürkeimportos vagy a még régi áron árult, el nem adott készlet fogyott ki, vagy kifogyóban van.
Amúgy ez várható volt, hiszen most már (október óta) azért szinte mindenhol (talán pár VPN-es megoldással elérhető országban árultak kivételével) kb. ugyan annyiba kerül a GPx. -
Mr X
veterán
válasz
IntelKiller7
üzenetére
Atomfall és Rematch volt már benne, nem? Unokaöcsém nyáron Rematch-ezett nálam, én meg tuti nem vettem meg a játékot. Atomfall-t pedig én is próbáltam megjelenéskor.
-
homerhamm
veterán
válasz
IntelKiller7
üzenetére
A Far Cry 5, ND és 6 nem volt unfair, de ez az izé az.

Az biztos, hogy többet nem veszek filmes Ubifos játékot... -
Agent_007
tag
válasz
IntelKiller7
üzenetére
Köszönöm a tippet, több videót megnéztem és az alapján javult a helyzet, jól leszünk. (Bár, valóban, az F1 élmény erősebb.)
-
Agent_007
tag
válasz
IntelKiller7
üzenetére
Mielőtt beleverem magam a videóba: az F1 tökéletes vele... nem értem.

-
banderasz77
addikt
válasz
IntelKiller7
üzenetére
Én is leálltam a GP-ról. Egyelőre még net sem kell, megveszem ami érdekel akcióban és kész. Az év végi és a mostani akcióban kb. 30-35 játékot húztam be és még az éves díjat sem lőttem el…
-
Grave_444
nagyúr
válasz
IntelKiller7
üzenetére
Kilép a dashboardra. Több játék is, dirt rally például.
-
AMD Power
titán
válasz
IntelKiller7
üzenetére
Mokánszki úr?
-
Alarikman
senior tag
válasz
IntelKiller7
üzenetére
Igen, nagyon "rossz" már az át váltás. Egy év core/essential 3+ hó ultimate. Nemrég néztem. Inkább vettem fel év core-t 9k-ert(eneba). Maradunk majd azon ha lejár.
-
zsoe85
csendes tag
válasz
IntelKiller7
üzenetére
Köszi akkor azt mondjátok hagyjam az egész számolgatást a fenébe, aktiváljam a GPU-t 300Ft-ért aztán mielőtt letelne a 30 nap szerezzek be évest kb 5e/hó-ért?
Amúgy mit rontottam el a számolásnál lent?
-
homerhamm
veterán
válasz
IntelKiller7
üzenetére
Azért ez komoly felhozatal, de a Fallout 76-ot nem értem mert az az alap Core-ba is benn van, annál lejjebb előfizetés meg nincs.
-
Redneck
nagyúr
válasz
IntelKiller7
üzenetére
Na, ez jól hangzik! Utánanézek. Remélem megoldja.
consono:
Próbáltam. Sajnos ennyi, majdnem 5 évesen előfordul hogy nem minden 100%. Nekem nem a driftelés jött, hanem ez.szarnyasdino:
99% felhő, és gödörásó szimulátor? Asszem már értem, miért tetszett neked annyira a Motorfest.
-
szarnyasdino
tag
válasz
IntelKiller7
üzenetére
Nem tudom ilyen filléres game pass árak mellett meg cd kulcsos árak mellett ki warezol még egyáltalán. Mondjuk szerintem te biztos ha ezzel jössz.
#149419NyMRooD:
Third partykon múlik hogy bolintanak-e a game passra. Ez sok cégnek egy amolyan "mire is tartom a játékomat" játék...Ha semmire se tartják akkor elfogadják azt a keveset amit a ms ad. Ha úgy tartják a game sikeres lesz akkor meg nem kell az alamizsna. És van a köztes megoldás ahol mindkét helyen "világsiker" lesz a játékod és még a ms is "tömött" pénzzel lásd 33-as cucc -
szarnyasdino
tag
válasz
IntelKiller7
üzenetére
Witcher 3ból 60 milliót adtak már el és "csak" 22ezren játszák steam szerint... ez semmit nem jelent. Pláne egy single player játéknál.
Azzal hakniztál olcsóbban lehet pc-n játszani.Csak egyetlen példát hoztam ,amit nem tudtál beszerezni olcsóbban. A többi 200+-ot nem is kezdem el iderángatni felesleges szintén lebőgnél. -
Redneck
nagyúr
válasz
IntelKiller7
üzenetére
Nem használt semmit. Csak úgy van wireless, ha kézzel bekapcsolom, utána kábelen bedugom, lefrissítem, és akkor megy. Kikapcsolás után, áramtalanítás nélkül sincs kapcsolat, jöhet újra a kábel, és a "frissítés".
Ami ugye nem frissítés, mert a legfrissebb verzió van fent.Mindkét kontrollerrel.
-
szarnyasdino
tag
válasz
IntelKiller7
üzenetére
Mit lehet olcsóbban ??? 2700ft-ért tolni pl a ninja gaiden 4-et? Szerezz már nekem annyiért cd kulcsot hozzá... Köszi.
És igen pont amiatt kéne nőni a számnak mert tv-n tableten mobilon stb mindehol elérhető (csak ami kb nem ps konzol és nintendo) -
ThorsHUN
őstag
válasz
IntelKiller7
üzenetére
Nem szabad ilyet mondani, mert ilyenkor mind a három ember megjelenik aki nem várja

-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
IntelKiller7
üzenetére
Én pl. Sose izgatott fel GTA.
-
consono
nagyúr
válasz
IntelKiller7
üzenetére
Én pl.
Én a Vice City-t próbáltam utoljára, azt is minek... -
IntelKiller7
Topikgazda
válasz
IntelKiller7
üzenetére
Közben írtam a telekomnak. Feltesz egy új konfigot a routerre, meg ad egy másik IP címet. Aztán megnézzük mit tud. Srác is mondja, hogy sokkal többet kellene tudnia.
Ha esetleg mégsem, akkor meg kicserélik Technicolor FAG2233-re.
-
negyven2
nagyúr
válasz
IntelKiller7
üzenetére
Amúgy megnéztél konkrét leöltést is? Mert ahogy írtam a T-s topic-ba, nekem is WiFi-n ezt produkálja ugyan ilyen ONT mellett a One X... de mivel abban csak HDD van, így igazából többel nem is nagyon tudok LAN-on se tölteni (300-350Mbps), függetlenül attól, hogy akkor a beépített teszten ilyen 700-as letöltést is mért.
Amúgy ami szintén érdekes, hogy ha a WiFi 6-os Asus Router-re csatlakozik akkor is ugyan ilyen rossz eredményt add ki!
Más eszközzel nálam sincs gond, illetve ugye bár sokkal jobb eredmény kéne, de azért a Series X-ben is csak WiFi 5 (ac) került (PS5-beWiFi 6, a Pro meg 7 van)!
ps. Amúgy pontosabban közvetlenül nem az Xbox, de igazából valamiért nem szereti ezt a Telekom-os ONT! Bár nekem attól még mindig kérdés, hogy miért mérek az Asus Router-en is ilyen értékeket... úgy hogy ha átviszem öcsémhez, akinek One-os (Digi-s FTTH) netje van, akkor ezzel az Asus-al ott meg ilyen 500 körül mérek? -
consono
nagyúr
válasz
IntelKiller7
üzenetére
De hát pont ezzel a m,éréssel bizonyítottad be, hogy az Xbox a hibás, nem más
Ha máshol megvan ez a sebesség... -
l.skywalker
Topikgazda
válasz
IntelKiller7
üzenetére
Adj az 5GHz-es WiFi-nek másik nevet és rakd arra. Illetve régen volt még One idoben problema egyes külső tárhelyek USB csatlakozásával, ami a WiFi-nek bezavart. Ha van bedugva bármi, próbáld ki anélkül is.
-
pzstm
titán
válasz
IntelKiller7
üzenetére
Azt haszbalok, szerintem modem is az. PS5 nem megy 200 fele 40cm-re a routertol. Cbox 60cm-re 800-900 korul tolt
switchen nem latom kiirva
-
szarnyasdino
tag
válasz
IntelKiller7
üzenetére
Nekem csak kábel van 1000/50-es és ha wifi ha kábel totál összevissza ugrált mindig is a letöltési sebesség. Van amikor 500-al is tölt van amikor csak 30-al...
-
pzstm
titán
válasz
IntelKiller7
üzenetére
én kérek elnézést
-
Norb79
addikt
válasz
IntelKiller7
üzenetére
Vkinek csak eszébe jut majd beírni, hogy az xy játék neki sokkal szebben fut az XSX-nél 5x erősebb GTX1030-as szerelt pc-jén, szóval rohan is PS5öt venni, és akkor helyreáll a beszélgetés folyama!
-
axlfsi
veterán
válasz
IntelKiller7
üzenetére
-
Steve1207
veterán
válasz
IntelKiller7
üzenetére
Csak az oldalak ma estére is lehozták a "kijavítuttok a hibát" hírt clickbaitnek.
Szerk.: látom magam előtt, ahogy a rockstar és ms dolgozók vért izzadva ezen munkálkodnak hétvégén, hogy mielőbb mindenki megkapja

-
raziel01
veterán
válasz
IntelKiller7
üzenetére
Most nem. 3-4 napot nyugodtan rászámolhatsz most. Amúgy igen.
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
IntelKiller7
üzenetére
Hja Temu lesz ebből, inkább megvárom, de ilyenért 3-6k-t biztos nem fizetek
(
KD6-3.7 - Köszi azért)
-
Döglött Róka
veterán
válasz
IntelKiller7
üzenetére
És szerinted az IGN-nek fizetnek a plusz egy pontért?

-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
IntelKiller7
üzenetére
Én sok éve csinálom ezt és sose kaptam utasítást egyik kiadótól vagy fejlesztőtől, hogy így vagy úgy írjak és csak jót mondhatok róla. Review guide szokott lenni, de abban max az a legnagyobb dolog lenni, hogy nagy spoilereket ne írjunk le.
-
Döglött Róka
veterán
válasz
IntelKiller7
üzenetére
Jo de fizettek?

Az OW-t meg hagyjuk, pont az a szelsosegesen ostoba "velemenyvezer" akikrol beszeltem.
-
Döglött Róka
veterán
válasz
IntelKiller7
üzenetére
Ipari hulladéktól azért nagyon messze van, de adom a metacritic értékeléseket:

Stop making online games
Kedvenc panaszom. Ezt a lefizetett ujságírós dolgot meg hagyjuk már 
Szimplán annyi történt hogy kijött a BF6, ráadásul modern hadviselést képvisel, véletlenül jól sikerült és most épp lehet köpködni a CoD-ot mégjobban ami meg futurisztikus, de még nem scifi, ráadásul egy olyan kampánydizájnnal ami a legjobb indulattal is véleményes...
Mégis többen játszák mint BF6-ot az összes platformon.
@szarnyasdino, ha kiadnának előfizetői számot a gamepassról akkor rendesen menne a spekuláció: Amennyire mérhetetlenül ostoba az internet kollektív tudata, jönnének a véleményvezérek hogy az adott szám éppen miért szar és miért halott az xbox. így is az összes doomsday idióta ott rugdos mindent ahol lehet mert a szélsőséges véleményt előrébb tolja az algoritmus. Biztos nagyon hiányzik az MSnek, hogy néhány barom iparági "elemzése" rángassa a számaikat. (lásd még az eladási pánik kora tavasszal amikor az ostoba user a gamestopos blokkjával pózolt hogy eladta az xbox-át mert azt látta a twitteren, hogy beszántják a komplett divíziót
) -
oba
addikt
válasz
IntelKiller7
üzenetére
Köszönöm!
Sejtettem, hogy ez a helyzet. 
-
szarnyasdino
tag
válasz
IntelKiller7
üzenetére
Kár hogy nem lett PA cím ,de legalább "ingyen" van
-
Zó
senior tag
válasz
IntelKiller7
üzenetére
Nálam ugyan nem.
-
Gáboromm
tag
válasz
IntelKiller7
üzenetére
Igen, akkor lehet m,egvan a megoldás, mert használtan vettem egy másik gépet. És most ezt használom.
De nem volt rajta fiók, üres volt. Nem gyanakodtam ilyesmire.
De ha ez nálad is így volt, akkor értem.
Bár ez elég érdekes, hogy a microsoft xbox nem nézi, hogy melyik felhasználó használja, csak a géphez társítja a játékokat.

Jó, legalább ingyen játszok, majdnem bármit.

-
Redneck
nagyúr
válasz
IntelKiller7
üzenetére
RDR2 60 fps-t is megcsinálhatnák már végre...
Más:
Bakker ez a Halo: Infinite másodszorra is tök hangulatos kis játék. Oké vannak hibái, és sokkal jobban kikupálhatták volna a kampányt, de nem értem miért utálják annyian. Ha végzek vele megnézek egy korábbi részt is.Dinomano:
Jól hangzik, ránézek! -
negyven2
nagyúr
válasz
IntelKiller7
üzenetére
Ennél a kádasnál ami történt (a PS4/PC-s esetében is), hogy megkapta a 4K-s felbontást, mint amit a One/Series X-es kiadás is (de ott is csak a felbontás lett megeleve 720p-ről, 2160p-re). Illetve megkapott pár modernebb textura és árnyékszűrést is. Illetve még annyi, hogy megnövelték a LoD-ot vagyis távolabbról is betölti a "magasabb" objektum minőséget! De attól még a modelleken, és textúrákon nem változtattak, mert azok még mindig az X360-as kiadásból vannak.
És ugye ott van még a 60fps-es opció... amit simán tudott volna a BC-s Series X|S verzió is, de ott mivel magába a játéba semennyire nem nyúltak bele (nem is lehetett), így az ezt akadályozó gamebreaking hibákat is javították.
Anno sokmindet 30fps-hez igazítottak a játékon belül, és ha megemelted az fps számot, akkor hibák jöttek elő (egy ilyen amúgy még bent van a BC-s GTA IV-ben).
Amúgy valószínűleg vagy később jön a "nem upgrade" (mert ez egy külön, szeparált kiadás), vagy lesz belőle egy olyan változat is, ami csak azoknak érhető el, akiknek megvan digitálisan a 360-as kiadás... de kérdés, hogy melyik. Mert ugye most ugy néz ki, hogy akik megveszik ezt az új port-ot, azok megkapják teljes X360-as kiadást, és az összes DLC-t hozzá:
Már mint ami az adott régióban elérhető, mert nem minden DLC jelent meg mindenhol! Illetve mi van azokkal akik csak az alapjátékot vették meg... vagy csak egy ingyenes DLC-t... mert PS4-es egyszerűbb a "nem upgrade", hiszen oda csak ez a port jött ki!
Vagyis valahol itt lehet ez a zavar eredete, hogy a korábbi digitális tulajoknak nincs ott ingyen (csak akkor ha van gta+ előfizetésünk)! -
Norb79
addikt
válasz
IntelKiller7
üzenetére
Az X360as verzió az Xbox one X féle 4K patchel, igaz 30 frémmel, de majdnem pontosan ugyanekkora.
Így értettem, hogy ehhez képest a nagy csimbum cirkusszal bejelentett Xbox Series X patches verziót se éri el a PC port?/szerk: @szarnyasdino akkor jól látom, hogy ez itt mind az x360@4k verzió frémduplázással csak. Parádés!
-
Farkassacred
őstag
válasz
IntelKiller7
üzenetére
Az egyik a Nint cégnél lenne, a másik meg a codeguru.hu-n.
Értékelések alapján eddig megjöttek a kódok.
A kettőt azt nem láttam sehol, még használtan se.
Viszont most pont akciós a store-ban, le is csapok rá inkább. -
negyven2
nagyúr
válasz
IntelKiller7
üzenetére
Itthon is az lesz (féláron lesz egy kis ideig)!
Lion81: ha jól emlékszem, akkor limitálva van, hogy mennyi játékot lehet ajándékba venni (talán havi a korlát).
-
Redneck
nagyúr
válasz
IntelKiller7
üzenetére
De jó hogy nem vettem meg az állandóan akciós Crew Motorfestet. Sejtettem, hogy előbb-utóbb bekerül GP-be.
Fosnájt meg akkor sem érdekelne, ha ők fizetnének.
-
törölt tag
válasz
IntelKiller7
üzenetére
Aki szereti a Life is Strange szériát, annak a Lost Records: Bloom & Rage kötelező darab, mindenki másnak erősen ajánlott.
PS Plusban pár hónapja benne van, de még nem mertem elkezdeni, valahogy két God of War után most megint nem vágyom ilyen monstre játékra. Amit írsz, az jól hangzik, ellenben a kedvemet még kevésbé hozta meg hozzá.
-
Norb79
addikt
válasz
IntelKiller7
üzenetére
Nem, hát tök igaza van, csak ennyit kapunk a pénzünkért, vagy még ennyit se!
-
Farkassacred
őstag
válasz
IntelKiller7
üzenetére
Teljesen vállalható felhozatal az emelések után..
-
Quinine911
aktív tag
válasz
IntelKiller7
üzenetére
Pigeon Simulator… azt a rohadt életbe
-
homerhamm
veterán
válasz
IntelKiller7
üzenetére
Pigeon Simulator.
Esetleg kő szimulátor nem várható?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
KONZOL beárazás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Nagyon adja a japán érzést az a hegyvidéki szerpentin. És úgy tűnik Xbox timed exkluzív lesz.

Én a Vice City-t próbáltam utoljára, azt is minek...

l.skywalker