Hirdetés
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Milyen okostelefont vegyek?
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Visszakerül a Realme az Oppo alá
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Yettel topik
- 2026-ban nem lesz új Asus telefon, de nem zárják be a boltot
-
l.skywalker
Topikgazda
(rögzített hozzászólás)
Úgy néz ki hivatalos formában itthon egy darabig nem lesz kapható Series X.
A hazai forgalmazás hiányában a következő módon lehet a hivatalos MS store külföldi oldaláról konzolt rendelni:Ha nem megy, akkor próbáld ki ezt:
* KIEGÉSZÍTÉS *Köszönjük a megosztást ndomokos
Új hozzászólás Aktív témák
-
Farkassacred
őstag
Level 100 körül járok már a Ds3-ban, lassan az alapjáték végéhez érhetek szerintem. Itt nagy kérdés tehát, hogy ezután hogy ülök le majd játszani akármilyen nem From játékkal..

Pont ma vettem át az Expedition 33-at, várom már, de előre félek a ds3 után.
Utána meg fix, hogy zsinorban a Ds1 és a kettő következik.
Aztán meg Sekiro talán?! Annak is ilyen jó és különleges az atmoszférája? -
rottenbull
őstag
Tegnap a the outer worlds bedobta eletem elso gamebreaker bugjat. Eddig mindig megusztam, vagy volt ra megkerules pc-n. A Do more Harm kuldetes megkezdese elott mindenkinek erdemes egy manualis mentest csinalni.
Mert ha bugos lesz akkor vagy itt ert veget a jatek, vagy ki kell nyirni a kuldetes 2 tagjat, de akar 3-at is ha ugy valaszt az ember, es ezzel bukjuk a kuldetest termeszetesen, viszont a jatekot tudjuk folytatni.
Nem lattam benbe meg egy vegigjatszast, de igy valoszinuleg megint nekivagok majd valamikor a jovoben. -
zsoe85
csendes tag
válasz
szarnyasdino
üzenetére
Mivel nem tudom a részleteket ezért kérdeztem...
Mindegy a gép már úton van 😀 gamepass-on ráérek gondolkozni ha megjön majd -
zsoe85
csendes tag
válasz
szarnyasdino
üzenetére
Azért, mert nem tudom hogy kihasználnám az ultimate-et.
Ezért kérdeztem hogy essential --> premium is így működik-e.
360-as on játszottam anno és mindig offline.. -
zsoe85
csendes tag
válasz
szarnyasdino
üzenetére
Köszi a választ
Te ultimate és prémium konverziót írtál.
Essential --> prémium érdekelne, illetve amit írtam az korrekt? Ha 40% itt is a konverzió akkor
15 ezer az éves essential
Kb 5 hónapra akkor prémium erre az időre
Ahelyett hogy 5 ezer havonta a prémium (5 hónapra 25 ezer)
Így korrekt? -
szarnyasdino
junior tag
válasz
zsoe85
üzenetére
Jó is volna
Xbox Game Pass Essential conversion percentage: 40% of your remaining time will convert to Xbox Game Pass Ultimate time and be rounded up to the next full day. For example, 90 days remaining of Xbox Game Pass Essential will convert to 36 days of Xbox Game Pass Ultimate time.
-
zsoe85
csendes tag
Sziasztok
Tervezek venni egy xbox series s-t (500GB vagy 1TB) mert a 360 már elromlott.
Kissé kiestem a gaming világból, ezért a kérdésem lehet buta lesz. 😀
Rendelek egy konzolt. Megérkezik majd beszerzek egy game pass essentialt 1 évre.
Majd prémium game pass-ra előfizetek és 14 napon belül lemondom. (Ultimate-et azért nem írtam be mert ott nincs 14 napos "próba verzió" 350 Ft-ért.)
Így egy évre lesz prémiumom az essential áráért?
Milyen sorrendben csináljam?
Privátban is írhattok.
Köszi -
banderasz77
addikt
Sziasztok!
XBOX-on kívül hol tudom megnézni a megvett játékaim listáját normálisan? Az app fas.sagokat mutat. A vicc, hogy ráadásul telón és ipad-en is mást mutat. 😂 -
monroe8609
aktív tag
Köszönöm az ajánlást és a segítséget
-
hatesz
tag
válasz
monroe8609
üzenetére
Én sajnos nem, de biztos tud innen más ajánlani segítséget. De a legtöbb konzol szerviz is vállal ilyen cserét, ha jól emlékszem 5-6e Ft karonként az ára. Ha azt nézed, hogy egy új kontroller 20e Ft körül van, akkor már inkább megéri kicseréltetni és többé nem lesz gondod vele, míg az új egy idő után garantáltan el fog romlani. Max az újat ha garancián belül van, ki tudod cserlétetni vagy javíttatni tudod ingyen.
-
frankdelgado
őstag
válasz
monroe8609
üzenetére
Kontrollerdoki. [link] Neki van neve a szakmában. Nála csináltattam kontit már, örökélet + 2 nap.
Erre van specializálódva, rugalmas, felhív egyeztetni, ilyesmi. De majdnem minden konzolbolt foglalkozik ilyennel egyébként, de ki tudja milyen színvonalon. -
monroe8609
aktív tag
Húú hát ez jól hangzik, na és ilyet ki csinál, tudsz valami jó ajánlást?

-
hatesz
tag
válasz
monroe8609
üzenetére
Hall efektes szenzorra kell kicseréltetni a 2 kar szenzorait és akkor többé nem jön elő ez a probléma. A gyári kontrollerben a kontroller 2 karjánál grafitos érintkezől vannak, amik idővel elkopnak. A hall efektes szenzor viszont mágnenes alapon működik, nincs a 2 felület között fizikai kapcsolat, így nem is tud elkopni.
Lehet amúgy, hogy a te kontrollerednél csak por került a karok érzékelői alá és egy alapos takarítás is segítene rajtuk, de hosszabb távon ez a hall efektes szenzorra való cseréltetés a megoldás. -
monroe8609
aktív tag
Igen azt guglin láttam hogy vannak akik foglalkoznak ilyen problémával csak a kérdés inkább az hogy ha megjavíttatom az mennyire tartós vajon? Nézegetem közben az akciókat

-
válasz
monroe8609
üzenetére
Nézd meg a garanciát, hogy biztosan lejárt-e. Ha 3 hónapon belül vagy, akkor is be lehet jelenteni, elviszik javítani - legalábbis eddig így volt.
Ha venni akarsz, akkor ma nézzél szét, mert BF van, mindenhol akciós valami.
Ha már végképp nem garis, akkor is van, aki "aprópénzért" megcsinálja. Persze, most nem találom, a többiek majd kisegítenek a szervizet illetően.
-
monroe8609
aktív tag
Sziasztok!
Mindkét kontroller (2 évesek) joystickje behaltak.Ha nem nyúlsz hozzá akkor is megy mindenfelé, így a gyerekkel játszott It takes two elég bosszantó tud lenni, sokszor kell megállni egy helyben, de a joy csak megy előre.
Kérdés, meg lehet e csináltatni, ha van ilyen szervizelés az hol a legjobb, vagy úgy járok a legjobban hogy beszerzek 2 új kontroller?
-
icemad
nagyúr
válasz
szarnyasdino
üzenetére
Nem hiszem, hogy poros lesz, 2 dolog miatt sem. Egyrészt elég sűrűn használjuk a kontrollereket, másrészt elég gyakran takarítunk. Robotporszívó minden nap, hétvégén meg rendes portörlés és porszívózás. Temus tokot néztem én is, de elég gagyinak tűnnek.
-
icemad
nagyúr
Csináltam pár minimalista kontroller tartót 3d nyomtatóval. Szerintem egész jók lettek. (a képeken persze látszik, hogy minden poros, de ezek a képek nem a nappaliban, hanem a műhelyben készültek. Mielőtt valaki erre ugrana...
)
-
Xbox android app-ban hol tudom megnézni a saját megvásárolt játékaimat?
Percek óta keresem, de tuti én vagyok béna. -
homerhamm
veterán
-
sith7
félisten
Fiam gépére anno megvettük a Gears 5 Ultimate - t, amiben benne van a Dark Fate csomag
Az én home - olt gépemre feltettem a játékot, a játék adatai között szerepel a Dark Fate, azt írja róla nem szükséges telepíteni, de a játékban nem találom, inaktív a skinek között.
Mit csinálok rosszul ?
-
Farkassacred
őstag
-
vendingo
veterán
válasz
Farkassacred
üzenetére
Gyakran hallani a ventit, hogy zúg, illetve cp2077-be néha el is kezd laggolni a játék, amikor sokat játszok.
-
vendingo
veterán
válasz
abteam2008
üzenetére
Akkor lehet túlmelegszik a gépem. Megjelenéskori vétel, azóta se tisztítva, se pasztázva nem volt.
-
pzstm
titán
Players are streaming their games more than ever — cloud gaming hours from Game Pass subscribers has increased 45% compared to this time last year. And, console players are embracing flexibility, spending 45% more time cloud streaming on console and 24% more on other devices.
https://news.xbox.com/en-us/2025/11/26/xbox-cloud-gaming-expansion-india-brazil-argentina-countries/
-
vendingo
veterán
Infó kéne.
SS. Másnak is fagy a gép bf6 alatt? Rengeteg a crach fagyás.
Vagy tisztítani kellene a gépem, vagy a játék ilyen. -
Norb79
addikt
válasz
rottenbull
üzenetére
Hááát, ő, most mire gondolunk Mass Effect féle végjáték alatt? Hogy ha eléggé felfarmoltad a galaxy readinesst vagy mit, meg kész volt csomó frakció küldetés, akkor 2 sorral másabb a kiírás az outro feliratokban az ME3ban a nyolcvanadik ending patch és dlc után?
Mert ha ezt, na akkor itt is pont ugyanez van.
Két sor megváltozik az outro feéiratokban szövegben, ha máshogy bánsz a companionokkal. -
rottenbull
őstag
válasz
Döglött Róka
üzenetére
Niles konkretan megallitott a hajon az envoy-os kuldetes utan rinyalni. Inez is sopankodik ha bedaralok par volt kollegajat, a vege fele meg ez elkerulhetetlen. Tristan meg elore leszogezte, hogy nem lenne fasza, ha a lovagi rendjuket egyelnem.
-
Norb79
addikt
válasz
rottenbull
üzenetére
Van a sztoriban olyan rész, ami máshogy alakul, ha éppen x,y,z van veled a csapatban, és a vége is picit más attól függően kinek milyen companion küldetései vannak kész, szóval befolyásolja.
Ez csak szövegben jelenik meg, az események, mint harc, ide kell menni oda kell menni, abban nincs érdemi változás, szóval ha ilyen szempontból nézzük, akkor meg nem befolyásolja. -
Döglött Róka
veterán
válasz
rottenbull
üzenetére
A hajon nem zavarnak, de amugy azt csinalsz amit jolesik, ez a lenyege
-
rottenbull
őstag
A the outer worlds 2-ben, ha megcsinaltam egy companionnak a kuldeteseit, van abbol hatranyom, ha elkuldom a picsaba? Nem birom inez meg niles sirankozasat. Tristan is menne a levesbe, de az o kuldetese meg hatra van. Teljesen jol elvagyok marisollal meg aza-val.
Ha nincs szerepuk a vegjatekban, akkor elzavarnam a tobbit. -
l.skywalker
Topikgazda
Baráti cseverészésre mindenkit vár az OFF topik
Egymás izélgetésére ott a privát üzenet -
-
vg
veterán
válasz
csuvicsuva
üzenetére
Egy Jedi soha nem csalna fénykard harcban lézerpisztollyal. Egy Jedi soha nem csalna battlefield-ben egérrel és bill-el kontrolleressek ellen.
-
frankdelgado
őstag
válasz
i@lex
üzenetére
nem vakarni..mosni. Ez a megjegyzés egyenértékű azzal, hogy "minek egy játékba magyar felirat, miért nem beszél mindenki perfekt angolul".
Én nem játszanék egér bill-el, még pc-n is kontival nyomom, ha gyerek odaenged, de tökre nem zavar, ha valakinek ez fekszik. Mint ahogy az sem, h szühaéli felirat van egy játékban, mert így a bantu négerek is tudják élvezni a nádfedeles rezidencián saját anyanyelvükön a játékokat anélkül, hogy hónapokat töltenének el a duolingót nyomogatva, ahelyett, hogy pekenyócához való szurikátákat nyilazgatnák, h legyen vacsora otthon.
-
hatesz
tag
válasz
rottenbull
üzenetére
OK, akkor mindenkitől elnézést kérek, én reagáltam túl. Senki sem vakaródzott attól, hogy merészeltem konzolon billentyűzet-egér kombóval játszani. Témát részemről lezártam, egy ideig inkább megint csak olvasni fogok.
-
hatesz
tag
válasz
rottenbull
üzenetére
Nem akarom, hogy ez elmenjen ebbe az irányba, csak nem tudom vajon mi gond lhetett az én kommentemmel. De nem vagyunk egyformák, szerintem mindenki azzall játszik amivel szeret és azzal is irányítja. Ettől még nem kell szerintem a másiknak ettől viszketést kapnia és ezt szóvá tennie. De lehet én tévedek, akkor elnézést kérek.Nem minden újítás jó, de én személy szerint élveztem az újfajta játékélméányt a kontroller után. Nem hiszem, hogy ez zavart kelt, bár akkor legközelebb inkább nem osztom meg a tapasztalataimat.
Befejeztem ezt a "vitát", szerintem az a jó, ha többféle dolgot csinálunk és megtapasztalunk és elfogadjuk a másikat. -
Oistrakh1
tag
válasz
PRDZsolesz
üzenetére
Sajnos nem.
-
hatesz
tag
válasz
i@lex
üzenetére
Most ezzel mi bajod? Ki akartam próbálni az FPS játékokat a "klasszikus" módon is. Ezért kár viszketned. Tényleg rosszabb lett neked ettől, mert én ezt csinálom és megosztottam itt a többiekkel? Szerintem ez nem az én bajom. Fogadd el, hogy van ilyen és lépj tovább. Nem muszáj fikázni. Köszi
-
axlfsi
veterán
válasz
tomee007007
üzenetére
Nem akarom ellőni a poént a végével kapcsolatban, ... de nekem egy 2.5 órás Nessaj vagy VR vod is elég volt belőle
(nem egy nagy durranás, de nem vagyunk egyformák
) -
válasz
Farkassacred
üzenetére
Elleszel vele, van 2 dlc is.
-
Farkassacred
őstag
A Dark Souls 3 végül csak elkezdődött nálam is. Kb 1-2 óra mehetett bele eddig de már most odáig vagyok a hangulatáért. Kicsit Bloodborne, kicsit Elden Ring feeling.
Tuti egy souls jön ezután is.
-
consono
nagyúr
Hát, nekem még friss az élmény, mert egy hónapja sincs, hogy végeztem vele. A sztorival nem volt bajom, meg a dialógusokkal sem. Sokaknak nem tetszik, hogy "egyszerűbb" lett, mint pl. az Inquisition, de én azt többszöri nekifutásra sem bírtam végigvinni, megúntam a közepén mindig. A Veilguardnál ez csak a legvégén jött el, ott már túl sok volt a harc, de továbbvitt a lendület

-
homerhamm
veterán
válasz
szarnyasdino
üzenetére
GAME OF THE YEAR!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
AMD Power
titán
COD7 Co-op kampány nagyon tetszik!
-
tomee007007
addikt
válasz
szarnyasdino
üzenetére
Az valami zseni játék, nem hosszú, 3-5 óra, de rá lehet függeni

A vége pedig parádés
-
hatesz
tag
válasz
grafnet
üzenetére
Nem tudtam, hogy valaki mást is nagyon érdekelne a dolog
Innen rendeltem meg,
2000 Ft kedvezmény járt az első mobilalkalmazásos rendeléshez, a Genius előfizetéssel 10 szállításig vagy 6 hónapig ingyenes a szállítás, ezért nem kellett a szállítást sem fiztni. Így összesen 6568 Ft-ba került.
Hu a típus az asszem a RedThunder G30 egyik verziója, valami vicces neve is van, az egeret nem is tudom (most nem vagyok otthon, nem tudom megnézni) Szerintem amúgy csak az egér simán megér ennyit, elvileg 6400 DPI-s -
szarnyasdino
junior tag
A Game About Digging A Hole will join Xbox Game Pass and release for Xbox Series X|S on December 9, 2025.
-
törölt tag
válasz
frankdelgado
üzenetére
Az ugye megvan hogy ez mindenkit érint?
-
hatesz
tag
válasz
frankdelgado
üzenetére
Na meg is jött a cucc, az egér meglepőn jó minőségűnek tűnik, de a billentyűzet is szerintem elfogadahtó minőségű (pláne ennyiért). 2 db 3.0-ás USB hosszabbító meg egy 40X45-ös alátét, és már indulhatott is a teszt.
Ready or Not, Insurgency: Sandstorm, Battlefield megvolt, úgy 5-6 órát játszottam. Nem mondom, hogy könnyebb így, mindenesetre más, de gyakorlással még fejlődhetek is. Mindenesetre élvezetes volt máshogy játszani.
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
KONZOL beárazás
- Anime filmek és sorozatok
- Parfüm topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Gumi és felni topik
- Milyen videókártyát?
- CES 2026: felcsavarta az AI-t az AMD, de örülhetnek a játékosok is
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Apple MacBook
- Projektor topic
- Ford topik
- További aktív témák...
- Rog Ally Z1 Extreme 512GB SSD/16GB RAM, szép állapotban, üvegfóliás, garanciális
- Akcio! Csere- Beszámítás! Xbox Series S Játékkonzol!
- PS4 PRO 2TB SSHD + 3 játék + 2 Controller Makulátlan új állapotban FULL BOX!
- Steam Deck OLED 512GB (2024) + 512GB SD kártya Újszerű, keveset használt
- Xbox Series X+ kontroller+ akku
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- Iphone Xs 64GB 100% (3hónap Garancia)
- 159 - Lenovo LOQ (15APH8) - AMD Ryzen 7 7840HS, RTX 4060 (ELKELT)
- Gyönyörű iPhone 13 128GB Fehér (100%) - 12 hónap JÓTÁLLÁS - Kártya független
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

l.skywalker
IntelKiller7