Hirdetés
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android szakmai topik
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Yettel topik
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
-
l.skywalker
Topikgazda
(rögzített hozzászólás)
Úgy néz ki hivatalos formában itthon egy darabig nem lesz kapható Series X.
A hazai forgalmazás hiányában a következő módon lehet a hivatalos MS store külföldi oldaláról konzolt rendelni:Ha nem megy, akkor próbáld ki ezt:
* KIEGÉSZÍTÉS *Köszönjük a megosztást ndomokos
Új hozzászólás Aktív témák
-
IntelKiller7
Topikgazda
-
D1L1ZS
őstag
Köszönöm szépen a válaszokat!
Most kipróbáltam és hiba nélkül újraindult, valszeg az lehetett a probléma, amit említettetek. Megnyugodtam! 👍
-
Steve1207
veterán
válasz
D1L1ZS
üzenetére
Ha nem tud szinkronizálni malmozhat, akár egy szimpla acc adat visszaszinkronnál, lekérésnél, update ellenőrzésnél stb, aztán az megfoghatja a folyamatot.
Tapasztalt már valaki hasonlót? - persze, minden eszköznél az évek alatt, ami végezhet online szinkronizálást vagy updatet (ha attól eltekünktünk hogy épp újraindításon volt a hangsúly, de maga a folyamat beállhat emiatt bárhol).
-
válasz
Farkassacred
üzenetére
A kieg kicsit döcögős volt nekem is még megjelenéskor. Mostanában nem toltam.
-
Farkassacred
őstag
válasz
AMD Power
üzenetére
Egy kicsit az Elden Ring Edtree kiegészítőjénél kezdtem el laggolni még 2 hete, meg is ilyedtem hogy poros esetleg a konzol vagy a paszta tűnt volna el..
Szét nem szedtem ugyan még én se, kicsit kifújtam, porszívóztam, de hangja az egyáltalán nem volt egyebként. Úgy hogy valszeg a kieggel volt baj.
A sima játéknál 260 óráig nem volt semmi. -
SafE84
tag
válasz
Döglött Róka
üzenetére
Ez eddig rendben van... A GameSir G7 Pro is rendelkezik ezekkel, csatlakozik is a TV-hez, látszólag minden OK, csak a gombok kiosztása nem stimmel, nem XBox kompatibilis (Android-hoz van).
De én úgy gondolom, hogy ha wireless Xbox a kontroller, akkor jól kell mennie a TV-n futó appban is. -
D1L1ZS
őstag
Sziasztok!
Tegnap újra akartam indítani a Series x-em, de nem indult újra a konzol.
A bekapcsoló gomb pulzálva villogott/ világított és kb. ennyi történt.
Manuálisan kellett kikapcsolnom a power gombbal.
Érdekes módon a sima leállítás és a teljes leállítás is rendben van.
Vajon lehetett köze a tegnapi MS szerverek összeomlásához? Store is be volt halva tegnap.... 🤔
Vagy valami update sikerült félre?
Tapasztalt már valaki hasonlót?
2023 júniusi vásárlás, sosem volt még szétszedve stb. Remélem nem fog meghalni...
-
AMD Power
titán
válasz
IntelKiller7
üzenetére
Nekem is éves. De a hangját nem hallani. Én hozzá sem nyúlok.

-
IntelKiller7
Topikgazda
válasz
Roland861010
üzenetére
Én pár hete szedtem szét a Series X-em. Most volt 5 éves. A paszta nem volt még kiszáradva. Nem volt benne kb semmi por. Csak kíváncsiságból csináltam meg, de, ha tudom, hogy ilyen jó állípotú, akkor nem szedtem volna szét. Hangja nem volt.
A thermal pad-eket újragyúrtam, majd visszaraktam.
Ha van hozzá csavarhúzód, nyugodtan csináld meg. Csomó tutorial van fent YouTubeon. -
l.skywalker
Topikgazda
Egy témára reagálva: bárki nyithat új topikot. A ROG X Ally-nak is vagy bármilyen más témának is. De az ilyen aktuális, ellenben OFF témákra alapvetően tökéletes az OFF Topik: [link]
Erre a hsz-re is ott válaszoljon aki szeretne!
-
boxmaci
aktív tag
-
SaGa59
őstag
válasz
xXxian
üzenetére
Amennyire tudom, abban a spéci csatlakozó elemben talán csak két-három féle ssd fog működni, egyik se olcsó.
Olyat nem tudsz csinálni, hogy egy series boxba korábbi verziójú játékot töltesz le, ha van series verzió is. Automatikusan választja ki a rendszer, nem tudsz beleszólni.
Külső tárolóként (régebbi játékokhoz) tök mindegy, hogy milyen külső ssd-t választasz, oda még egy gyorsabb hdd is megfelel. Ha lassú a töltés, néhány perc alatt át tudod másolni/mozgatni a belső SSD−re. Viszont azt a tárolót kizárólag a boxhoz tudod használni, más rendszerek fel sem ismerik rajta a partíciót.
Nincs más mód a bővítésre. Létezik valami kínai gyártású bővítő csati, de abba is csak ugyanazok az ssd-k működnek, amik a gyáriban, szóval sokat nem nyersz vele. -
Alarikman
senior tag
Mákom volt, hogy tegnap letöltöttem az Outer Worlds 2-t. Ha nem így teszek, lehet ma nem tudom letölteni.

Semmi nem jön be és felkiáltójelesek a játékok, de azért engedi játszani... -
Gergosz2
veterán
válasz
Roland861010
üzenetére
Tényleg megbízható konzolos / egyéb bolt ami ilyent csinál?
Nekem semmi kedvem hozzá , laptopon is inkább beadom hogy más csinálja (worksationről van szó)
-
l.skywalker
Topikgazda
PC, Konzol, PC vs. Konzol témát kérlek folytassátok az OFF-ban
Thx -
boxmaci
aktív tag
válasz
consono
üzenetére
Ha lesz egy 4-500 ezer forintos változat, a premium amiről beszélnek, akkor az nem lesz kompromisszumos elhiheted. Ez jókora ugrás szintben a korábbi hagyományos konzol vs PC-hez képest. Plusz azt is vegyük figyelembe, hogy manapság már nem fejlődik olyan ütemben a PC tech sem mint mondjuk 5 éve. Én azt mondom ha ilyen drága lesz az új Xbox akkor azt kb úgy képzeld 4-5 évvel később, mint most egy rtx 3090-est az rtx 5090-eshez képest. Azért jó még ma is az a 3090-es, főleg mivel a DLSS4 upgradet is megkapta.
-
consono
nagyúr
válasz
szarnyasdino
üzenetére
Hát, én 3 generáció óta vagyok konzolos, de mellette mindig volt PC-m is
Vagy lehetett rajta játszani, vagy nem, de mindig volt. Konzolos azért lettem, mert olcsó volt azon játszani, nem kellett 5-6 évig gépet fejleszteni, meg nem a monitor előtt ültem munkaidő után is. 4-500 eFt-os konzol már nem olcsó, abból 5-6 év alatt akár kétszer is cserélek vidkarit és nem 6 évig kompromisszumosan játszom... (Én még mindig azt látom a gyerekek gépeinek fejlesztésén, hogy nem a CPU a szűk keresztmetszet még 5 év után sem, inkább a GPU)
Vagy tényleg játszom a felhőből, az is belefér, most is elvagyok vele, ha nincs más. -
boxmaci
aktív tag
válasz
szarnyasdino
üzenetére
Egy esetben mégis, ha az a PC egy konzol kinézetű dobozban érkezik, lesz rajta egy tényleg konzolos egyszerűséggel használható Xbox UI és fullosan irányítható egy Xbox joypaddal. Márpedig ez a cél.
-
consono
nagyúr
válasz
szarnyasdino
üzenetére
1000 EUR feletti áron inkább építek PC-t, mintsem, hogy konzolt vegyek...
-
boxmaci
aktív tag
válasz
Roland861010
üzenetére
Nincs, tél van, bírja.
-
boxmaci
aktív tag
válasz
szarnyasdino
üzenetére
Na végre valaki értelmesen látja. Több fórumon olvastam mostanában, hogy a következő PS majd 599$ sőt 499$ lesz... Benyomják a saját wishful thinking-jüket totál ellentmondva a realitásnak.
Most emelték fel a PSpro árát 750-re ami egy midgenecske éppen, nálunk meg 850€ nagyjából úgy, hogy ne dőljön el... Legalább 700 lesz a PS6 is egy átlagos techel, ez van a mai számítástechnikában, ilyen árak. -
icemad
nagyúr
válasz
szarnyasdino
üzenetére
Azért ez nem ördögtől való dolog. Nagy átlagban 7 évente jönnek az új konzolgenerációk, annyi idő alatt a technika is fejlődik egy "kicsit" . Olcsóbban vagy ugyanolyan áron lehet nagyobb teljesítményt elérni, mint az előző generáció. De ez minden műszaki cuccnál így van, tv, pc, telefon, stb.
-
Roland861010
veterán
Van értelme egy valamivel több mint 2 éves Series S-t újra pásztázni!?
MX-4-em és Akasa pásztám van itthon.
-
válasz
Roland861010
üzenetére
A lófaxnak is van vége!
-
szarnyasdino
tag
válasz
Farkassacred
üzenetére
"Mondjuk a ps6 is bajban lesz azért, ha ps5 pro árban nyit majd.. "
Nem fog ps5 pro árban nyitni mivel drágább lesz ez tény. Sosem értettem hogy várja el bárki is azt hogy valami valaminél pl 1.5x gyorsabb az akkor ugyanolyan áron lesz majd.. Ezt hol láttátok vagy honnan szeditek? 400K alatt nem kell számítani semmilyen körülmények között se xbox se ps6-ra.. -
l.skywalker
Topikgazda
Az AWS szolgáltatásai köhögnek megint.
-
Roland861010
veterán
válasz
ImpersonatoR
üzenetére
Tegnap nem néztem de ma egész nap gatya volt.
A box az megy. -
ImpersonatoR
addikt
válasz
Roland861010
üzenetére
Az igen.
De tegnap óta rossz ?Jó akkor "megnyugodtam" azért.
-
negyven2
nagyúr
válasz
üzenetére
Hát igen... valószínűleg Satya is olvassa ezt a fórumot. És ő is most tudta meg, hogy vége az Xbox-nak... hasonlóan, mint Kojima esetében, aki ma jött rá a tegnapi hírek után, hogy éve megkeresték őt, hogy csináljon Matrix játékot, de a Konami elutasította ezt az ötletét... bár Kojima lehet azért nem emlékszik ilyenre, mert már akkor is sok volt a szaké fogyasztása

Roland861010: Nem válasznak szántam
-
törölt tag
válasz
Roland861010
üzenetére
Most kapcsolta le az MS a villanyt. Nem véletlen temették itt az Xboxot.
-
negyven2
nagyúr
válasz
Roland861010
üzenetére

-
Roland861010
veterán
válasz
ImpersonatoR
üzenetére
Nálam sem megy!
Telekom.
Nem vagyok natolva. -
negyven2
nagyúr
válasz
ImpersonatoR
üzenetére
Nem csak nálad van probléma... és nem csak MS szolgáltatások döccentek meg, hanem Google, és Amazon is:

-
ImpersonatoR
addikt
Fullra nem jön be a store se PC n böngészőből se xbox on.
Windows app ból jó.
Ilyen hibát ír.
Amcsi store és magyar store al is probáltam.
Tegnap se volt jó. Mivel minden más megy internet szolgáltatóra gyanakszom mert az új.
Kábelszatnet2002 Kft.Ez az a hiba amikor a NAT ot ki kell kapcsolni ?
Vagyis kérni kell a szolgáltatótól, hogy ne rakjanak NAT mögé ?Legfrisebb fw van a konzolon és kábellel van csatlakoztatva.
-
Farkassacred
őstag
válasz
frankdelgado
üzenetére
Ez például jó ötlet nagyon, bár nem hinném hogy engednék..
Amit még hozzátennék, hogy ha már szabadság, akkor optimalizáció nélkül is lehessen futtatni régi játékokat, úgy mint a windows-on.
Különben lutri lenne ez a pc-s vonal. -
negyven2
nagyúr
válasz
Roland861010
üzenetére
A sima G7 Pro, Xbox-al csak vezetékes üzemmódban működik!
-
SafE84
tag
válasz
Döglött Róka
üzenetére
Vajon TV-vel (LG OLED) is működik wireless módon az XBox Cloud Gaming-ben?
Én egy GameSir G7 Pro-t vettem, ami amúgy szerintem rohadt jó kontroller, de az sajnos nem működik megfelelően TV-n XBox Cloud-ban. Így sajnos csak kidobott pénz marad
-
negyven2
nagyúr
válasz
Bogyi007
üzenetére
Igazából, csak arra értettem, hogy nagyon sokan használhatták úgy az Ultimate-et, hogy igazából nem is használták ki teljesen, mert $20-ért a h*lyének is megérte. Most, hogy $30 lett, viszont az van, hogy ez igazából csak annak éri meg aki tényleg sokat játszik, és nem csak évi pár új címmel, amit jobb esetben csak kipróbál mert alapból nem vette volna meg). Rosszab esetben még annyit se, mert csak ott volt, és elfért.
Amúgy, ha pusztán azt nézzük, hogy mennyi játék érhető el, akkor igazából eddig se érte meg a GPU, mert ugye PS Plus Premiumban mindig olyan 900 körüli játékszám volt havi $18-ért, az Extra-ban havi $15-ért olyan 4-500 körül, és bár az Essential-ben nincs (már) konkrét játé, de ott havi ugye havi játékokat húzhatsz be $10-ért (amit a felső kettő is megkap).
GP esetén ugye a $10-os Essential-hez jár olyan ~60 játék, a Premiumhoz meg olyan ~400. Tehát darabszámban elmarad. Igaz az átalakítás után a két olcsóbb tier-hez is jár a Cloud Gaming (+elég sok saját játék stream-el együtt), meg a perk-ek is. -
frankdelgado
őstag
válasz
xXxian
üzenetére
Tudomásom szerint (ha valaki jobban tudja korrigáljon)
1. ilyennel még nem találkoztam, de ha az one verziót futtatod, akkor szarabbul fog futni/kinézni a játék.
2. nincs
3. van valami mókolás, hogy ilyen alis tokba teszel megfelelő ssd és azt tudod használni, de nem tudok róla, hogy ez bárkinek működött... -
Bogyi007
veterán
válasz
negyven2
üzenetére
A Ps Plus Premiumban is van sokaknak talán felesleges tartalom - ott is van Ubisoft katalógus, a Ps1, Ps2, Ps3 játékok elérhetősége és Ingyenes demók is...
Vagy ha másképp nézed ha Ps portalod van és mindenképpen akarsz játszani Ps5 játékokkal akkor csak és kizárólag a Premium előfizetést tudod használni hozzá nélküle csak egy drága kiegészítőd van...
-
balintka
addikt
válasz
Fox Mulder
üzenetére
Szerintem is. Kár h.lyeségeken meg feltételezéseken vitatkozni. Aki akarja, megveszi az új gépet, aki meg nem, annak nem lesz. Ennyi. És abba lehetne hagyni a topicban az Xbox temetését is. Ezt is nagyon unom már olvasni.
-
xXxian
senior tag
Sziasztok,
360 és One X után most vettem egy Series S-t is a gyerekeknek. A tárhely hamar megtelt, szeretném azt bővíteni. Amennyire látom, a speciális csatlakozóval ellátott SSD a legjobb megoldás, de ez elég drága. A jelek szerint használható min. 128 GB-os USB 3.0 vagy 3.1 meghajtó is a nem Series rendszerre optimalizált játékoknál. Több kérdés is felmerült bennem, ezekre az összefoglalóban nem találtam választ.
1. Játékok letöltésénél (pl. FC25) láttam Series, ill. "normál" verziót is. Mit veszíthetek azzal, ha nem Series rendszerre optimalizált játékot töltök le azért, hogy hagyományos külső meghajtót tudjak használni?
2. Van jelentősége, hogy külső HDD-t, SSD-t, vagy kifejezetten konzolokhoz kifejlesztett HDD-t (pl. Seagate Game Drive for Xbox 2TB) használok?
3. Van egyéb módja is a tárhely bővítésének?
Előre is köszönöm a segítséget,
-
frankdelgado
őstag
válasz
Farkassacred
üzenetére
Nem tudom, ki az a ti, én csak a magam nevében nyilatkozom
, ami nekem kéne az ugye a konzol, amire jönne néha frissítés, bekapcsolom, kiválasztom a 2-3 grafikai opcióvól, amire vágyom és játszok. E mellett kiléphetnék asztali módba, ahol felrakhatnám a magyarításokat a játékokhoz. Meg az ingyenes játékokat ha már itt tartunk. A többi nem érdekel, arra van laptop. -
rottenbull
őstag
válasz
Fox Mulder
üzenetére
Persze, csak a kerdes, hogy kell e az az extra minoseg es hogy mennyiert minosegibb.
Nekem azon kivul hogy a ps3 es ps4 suvitett egy konzollal es egy PC alkatresszel sem volt gondom. Mindent hamarabb kellett lecsereljek mint az tonkrement volna. Szoval jo tudni, hogy valami 10 evig muxik amit en rakok ossze meg husz evig, ha 6 evente uj kell a jatekok miatt. -
negyven2
nagyúr
válasz
Farkassacred
üzenetére
Ugy érted, hogy a Game Pass Ultimate áremelése, ami havi szinten $12-al drágább, mint a PS Plus legmagasabb tier-je (a másik kettő ugyan annyiba kerül mindkét oldalon... igaz PS oldalon van lehetőség arra, hogy ha egyben veszel sokat akkor olcsóbban jön ki a havidíj).
Viszont bár lehet, hogy az Ultimate-ben lévő dolgok egy része sokaknak felesleges. Tehát ha neked nem kell az Xbox/PC-s EA Play, az Xbox/PC-s Ubisoft+ Classic katalógus, a PC Game Pass és a Fortnite Crew (ami nem csak Fortnite-oz jó), akkor sok talán még úgy is sok érte az a havi $30! És igaz, hogy évi legalább 75 darab Day 1 játékmegjelenést ígérnek bele (köztük minden MS megjelenést), de ha téged azok közül is csak pár darab érdekel majd... akkor felmerülhet a kérdés, hogy minek neked az Ultimate, ha van más olcsóbb opció is? -
törölt tag
válasz
Farkassacred
üzenetére
Bárcsak lenne ennek bármi köze ahoz, amit én mondtam.
-
-
Farkassacred
őstag
válasz
frankdelgado
üzenetére
Ti hogy képzelitek el egyébként ezt a közelebb fog állni egy pécéhez dolgot? Bajlódni nem szabadna vele annyit mint egy win-el, gondolom csak megtartja valamelyest a konzol jellegét. Különben ez inkább hátrány lenne mint előny.
És kapnánk vajon teljes értékű böngészőt és programokat amiket jelenleg nem láthatunk a konzolon? Vagy csak az Ai funkcióval fogunk bővülni? Nekem az elég a telefonon bevallom.
Gog is lesz vajon, vagy csak steam, és a lemezelés megmarad e a jövőben. Sok a kérdés, de csak egy valami biztos jelenleg, az áremelés. -
negyven2
nagyúr
Lehet, hogy csak a Mandela Effect miatt van, de én úgy emlékszem, hogy anno a One X megjelenése (és árbejelentése) elött is valami olyasmi ment, hogy egy $1000-es konzol lesz, hiszen azt az MS közvetve úgy promotálta, hogy a One X egy prémium és high end konzol érzését fogja adni...
-
balintka
addikt
Ahogy alattam frankdelgado írja, van még 2 év, addig bőven változhat a dolog, a Rog Ally X az első fecske, egy -gondolom- gyorsan adoptált rendszerrel, biztos, h dolgozni fognak a Win egyszerűsítésén, gyorsíthatnak rajta meg kivehetik a felesleges funkciókat.
Fox Mulder: a brand gép szerintem jobb minőségű lesz, mint egy low-end PC.
-
-
frankdelgado
őstag
válasz
Farkassacred
üzenetére
Én inkább a Delphói Jósda elnevezést adnám. Még előttünk van 2 év, egy hivatalos bejelentés és árazás. Csak ilyen begombázott valakik által összerakott információk vannak vagy van ami hivatalos? Mármint azokon a kijelentéseken túl, hogy ez egy hibrid lesz?
És mivel ez közeleb fog állni már a pc-hez, könnyeb lesz összevetni egy azonos teljesítményű pc-vel, tehát nem engedhetik meg magznknak, h drágán vmi xart adjanak el.
-
lmno
őstag
válasz
balintka
üzenetére
"ha átdobozolt PC lesz, akkor sem kell majd szívni driver frissítésekkel meg Win javítás, segédprogram telepítésekkel, majd egy gombnyomással megcsinálja a rendszer"
Én erre nem vennék mérget
Elég csak megnézni hogy most milyen egy Rog Ally X első setupja, az egy Windows telepítés processz, nem olyan mint egy konzol első bekapcsolása. -
negyven2
nagyúr
válasz
Roland861010
üzenetére
Ha nem probléma, hogy vezetékes, akkor pl. a GameSir/8BitDo-nak vannak jó kontrollerei. Ha vezeték nélküli kell (legalábbis Xboxesetében is), akkor az olyan 34-45 között vannak.
- 8BitDo Ultimate 3-Mode Controller 40th Rare Anniversary Edition
- GameSir G7 PRO - Wuchang Edition
De ha megfélő a vezetékes (3m-et adnak hozzá), van ezekből olyan is, de olcsóbban is, pl ez ami nekem is:
- GameSir G7-HE Wired Controller -
balintka
addikt
válasz
Fox Mulder
üzenetére
Azt nem gondolnám feltétlenül, a prémium minőségű PC alkatrészek jóval többe kerülnének. Ha meg a hasonló áron összerakott PC-t nézem, kizárt, h a low-end alkatrészek jobb minőségűek lennének.
-
Döglött Róka
veterán
válasz
Fox Mulder
üzenetére
Nem
-
balintka
addikt
válasz
Bogyi007
üzenetére
Teljes mértékben egyetértek. Meg milyen kijelentés ez lejjebb, h nincsenek már Xbox-osok? Több 10 millióan használják a mai napig a 360, One, Series gépeket. Igen is lesz, aki - köztük én is - megveszi az új gépet, nem érdekel túlzottan, ha átdobozolt PC lesz, akkor sem kell majd szívni driver frissítésekkel meg Win javítás, segédprogram telepítésekkel, majd egy gombnyomással megcsinálja a rendszer. Mondom mindezt egy nem akármilyen PC-ről gépelve a hsz-t. Arról nem beszélve, h kiválóan, akár feljavítva fognak futni a meglévő játékok is.
-
válasz
rottenbull
üzenetére
Azért amit összeraksz te magad, minden cserélhető komponensből, még az alap dolgokkal is minőségibb lesz mint egy előre összerakott brand gép.
-
Farkassacred
őstag
-
Roland861010
veterán
Van valami ajánlott kicsit extrabb kontroller amit itthon is lehet kapni és nem az Elite ( nem a core) árában mozog?
-
rottenbull
őstag
Nekem most kellene egy kis meretu de eros es halk pc a tv-hez. Ha egy rendeset akarok osszerakni 4k-hoz, az nem olcso, sot, igen kellemetlen ara lenne. Ehhez meg odacsapom, hogy nekem tetszo kicsi hazat alig talalok. Ahhoz sincs sok kedvem, hogy en rakjam mar ossze, persze megcsinalom, ha kell. Nezegettem a magnus meg nuc jatekos mini pc-ket, hat koszi, inkabb kihagyom.
Szoval ha jon az uj box, vagy akarmi ami tudja 4k-ban a pc jatekaimat es a konzol jatekaimat is kezelni, kis hazban es nem 3000 vagy tobb euro, az mar elgondolkodtato ajanlat. -
eL Geri
őstag
válasz
Bogyi007
üzenetére
Igen, ezt nem értem én se, vagyis értem, ne én ehhez nem vagyok kellően üzleti ember.
Mindenki rinyál, hogy így meg úgy elvesztette a konzolháborút az Xbox. De szerintem egy ilyen ligában harmadiknak se rossz lenni.Mondjuk nemrég olvastam, hogy az MTV ugye bezár az év végén. Nem ez a meglepő, hanem az hogy a cikkben azt írták, hogy a fénykorában 90 milliós nézettsége volt, de most már csak vacak, semmit nem érő 60 milliós. (Én azt hittem már 1/10 sincs.) Megmaradt a 2/3-a, és mégis elkaszálják... ki érti ezt.
-
Bogyi007
veterán
válasz
boxmaci
üzenetére
Miért kellene változtatni?! Mert szerinted 30 millió eladott konzol már nem is pénz egy MS számára? Tesó 3 millió Forza Horizon 5 kopiáért is lehajoltak és kiadták Playstation konzolokra is a játékot. És nem kérdés hogy a már bejelentett hatodik rész is ki lesz adva a Sony platformján. Akkor majd pont egy 30%-os piaci részesedést fognak elengedni majd..
Persze álmodj csak tovább...
-
törölt tag
válasz
Farkassacred
üzenetére
"Lehet vége az olcsó konzolozásnak."
Annak már rég vége van.
-
lmno
őstag
válasz
Farkassacred
üzenetére
Az biztos hogy nem lesz olcsó az se. De ha ezek itt premium high endeznek, akkor kizártnak tartom, hogy árban versenyezni fognak.
-
pzstm
titán
válasz
Farkassacred
üzenetére
Pro vagy feletti arat josolnek inkabb….
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
KONZOL beárazás
- PS4 Fat 500GB + 2db kontroller és töltőállomás
- Új szériás (CFI -2116) PS5 Slim Digital 825GB eladó/beszámítás van
- Nintendo Switch V1 - Diablo limited edition + joycon pár + joycon charging grip + 128GB microSD
- PS2 slim (freemcboot) + guitar hero gitár
- Beszámítás! VALVE Steam Deck OLED 512GB SSD kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- iKing.Hu - Apple MacBook Pro 13 M1 (2020) 16GB/500GB megkímélt állapot 89% 144 ciklus
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4070 12GB Lian Li Vector V100R FSP 650W
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4420, 100% Akksi
- Új Lenovo T14 Thinkpad G5 WUXGA Ultra7 155U 12mag 32GB 512GB SSD Intel iGPU Win11 Pro 2év Garancia
- HP Zbook 17 G2 Workstation,17.3"FHD,i7-4810MQ,16GB,256GB SSD,K3100M 4GB VGA,DVD,WIN10
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Szét nem szedtem ugyan még én se, kicsit kifújtam, porszívóztam, de hangja az egyáltalán nem volt egyebként. Úgy hogy valszeg a kieggel volt baj.
A sima játéknál 260 óráig nem volt semmi.

Különben lutri lenne ez a pc-s vonal.

l.skywalker