Hirdetés
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Májusban már megérkezhet a Xiaomi 17T
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Vivo V70 – a stílus érték?
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
-
l.skywalker
Topikgazda
(rögzített hozzászólás)
Úgy néz ki hivatalos formában itthon egy darabig nem lesz kapható Series X.
A hazai forgalmazás hiányában a következő módon lehet a hivatalos MS store külföldi oldaláról konzolt rendelni:Ha nem megy, akkor próbáld ki ezt:
* KIEGÉSZÍTÉS *Köszönjük a megosztást ndomokos
Új hozzászólás Aktív témák
-
frankdelgado
őstag
válasz
consono
üzenetére
Én egyszeri felhasználóként látok benne fantáziát, mert a hibrid gép talán örökölné a konzol egyszerű kezelhetőségét, de talán ott van a pc nyújtotta szabadság. Itt az ár fog dönteni, abban viszont én sem hiszek, h törekedni fognak a jó ár-érték arányra. De lehet 2000 dollár is, úgyis meg fogják itt magyarázni, hogy megéri, mint ahogy a duplájára drágult ganépesszt is megmagyxarázták, hovatovább örvendtek neki itt néhányan

-
Norb79
addikt
Jön a karácsony, mindenki megrendelte már a mini Xbox360as karácsonyfa díszt, ami Halo3 soundtracket játszik le?
Úgy hallottam külföldről rendelni futárral teljesen problémámentes, szóval nyugodtan lehet rendelni! -
frankdelgado
őstag
válasz
IntelKiller7
üzenetére
-
frankdelgado
őstag
válasz
frankdelgado
üzenetére
-
IntelKiller7
Topikgazda
válasz
frankdelgado
üzenetére
Így meg főleg.
De mindjárt ki is törlöm a fincsi kommentjeit. -
frankdelgado
őstag
válasz
IntelKiller7
üzenetére
qrwa nagy megoldás. Grat a modiknak, törölni kellett volna hozzászólásokat, azt lenyugodott volna.
-
IntelKiller7
Topikgazda
Problem solved. Tovabbi jo forumozast mindenkinek!
-
consono
nagyúr
válasz
frankdelgado
üzenetére
A PS-ben igazad van, előző generáción én is ott voltam. Én ezt az olcsóbb lesz dolgot nem látom, de én pesszimista vagyok ilyen téren
Én egyszerűen onnantól nem látom a létjogosultságát az egész Xbox brandnek, hogy PC lesz. Nem ad hozzá semmit.
A kiherélt új Windowst meg előbb lehetett kipróbálni más kézi (és már nem csak kézi) PC-n, mint, hogy az MS saját eszköze megjelent volna.... -
frankdelgado
őstag
válasz
consono
üzenetére
PC mellé meg tényleg feleselges ezt, de eddig is logikusabb volt a pc tulajoknak ps5 öt venni. Én mondjuk lexarom, hogy a 360-as játékokat hogyan játszanám, mert azok akkor érdekeltek, most már nem. Ha olcsóbb lesz, mint egy azonos teljesítményű pc összerakva akkor a butított win miatt jó lehet majd egy asztali steam gépnek,.... Mondjuk ezt a butított wint biztos rá lehet majd heggeszteni egy pc-re is.....
Ha ez aggaszt, nem sok embert fenyeget ez a veszély, mert már a qtyának sem kell series gép....
-
consono
nagyúr
válasz
frankdelgado
üzenetére
Igen, ez az ár - érték zavar engem, de nagyon. Mert jó, hogy most el akarják adni a PC-t hibrid élménynek, de nem látom benne a hibridet. A PC-s játékokat most is tudom játszani PC-n, ha streamelnem kell a konzolos okát, azt most is tudom (360-at meg akár emulátorból is tudom tolni), Steam/GoG/Epic most is van PC-n, meg PC Game Pass is, miben ad nekem prémium élményt, ha az MS-től veszek Apple áron (lásd Surface sorozat árazás) PC-t?????
-
frankdelgado
őstag
válasz
pzstm
üzenetére
Mondtak ezek már sokmindent. Meg annak az ellenkezőjét is. A zöldhályogos konzumidióták kajálni fogják, nem vitás. De ha lesz valóban steam és társai elérés, lesz asztali mód, tudok magyarításokat telepíteni, meg warezolni, akkor még jó is lehet ezzel a buherált, játékra optimalizált Win-el Persze akkor, ha ár-értékben jobb, mint egy pc.....
Meg ugye marad-e a multiért a kötelező előfizetés? Vagy csak ms store-nál és ssteam-nál nem? -
frankdelgado
őstag
válasz
üzenetére
Tudod ebédelni sem oda járok ahová a legtöbben járnak, hanem oda, ahol nekem ízlik a szakács főztje. Az mit számít hogy hányadik helyen van, amikor dugig vannak a szerverek? Azt is tudjuk, hogy a kis fortnite nokedlik, meg a színes szagos lövöldözős rohangálós eszetlenek a cod-ot fogják választani, mert ott szivárványos pónival és csillámf@szlámával tudnak ökörködni a homik. És ugye - főleg amerikában - ezek vannak túlsúlyban.
-
törölt tag
480ra tippelnék a prémiumra 600-650 a high end-re.
Ha csak a kézikonzol árát nézi az ember. -
törölt tag
válasz
NyMRooD
üzenetére
Lesz 400 is, hisz nem hiszem hogy a "very premium and high-end curated experience." megáll 1000€ alatt. Aztán lehet hogy annak is örülni kell ha csak egy ezres lesz.
Ha viszi a mostani játékaimat amit az elmúlt 7-8 évben vettem, és sokkal jobb minőségben, akkor nem fogom rá sajnálni azt az ezrest. (vagy kicsit többet.)
-
pzstm
titán
Xbox president Sarah Bond appears to confirm that the next-gen Xbox will be a hybrid PC + console. “The next-gen console will be a very premium and high-end curated experience. You're starting to see some of the thinking we have in this handheld…”
-
IntelKiller7
Topikgazda
Az Xbox dev kit arat is emelik 1500$-rol 2000$-ra.
[link] -
NyMRooD
addikt
válasz
NyMRooD
üzenetére
Hmm, ez érdekes, bár két játék nem a világ.
-
NyMRooD
addikt
válasz
boxmaci
üzenetére
Amig 1000 dolláros kézi pc-ket gyártanak mit számít? Körülbelül 6 millió kézi pc-t adtak el eddig, szóval nem nagy piac (pedig a kézi konzolos az, lásd nintendo-t), abból a 6 millióból is kb 4 millió körüli becslik a steam deck-eket, szóval egy relatív kis piacon is csak 1/3-ra futotta. Szerintem nem is lesz ez sokkal nagyobb, sajnálom, hogy az MS a sajátját törölte (bár talán az is csak pletyka volt, hátha mégis lesz).
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz
IntelKiller7
üzenetére
Tudom
-
boxmaci
aktív tag
Na vajon melyik OEM lesz a következő partner az újabb gépekhez?
-
IntelKiller7
Topikgazda
válasz
oriic
üzenetére
Egyébként a listán úgy is van fent, hogy Call of Duty HQ. Szóval ki tudja az hány játékot jelent egyszerre. Ennyi erővel, ha 1 launch lenne minden Sony játéknál, akkor meg az lenne a TOP1.
Azért nem is tettem be tegnap ezt a hírt X-ről, mert 0 értelme van.
Eladásoknál meg minden listán TOP1-volt a BF. -
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
IntelKiller7
üzenetére
Ezért nincs értelme az összehasonlításnak, mert az free és azzal bárki játszhat és a most played listában simán Call of Duty-ként van benne a hülye HQ miatt.
-
IntelKiller7
Topikgazda
válasz
l.skywalker
üzenetére
Az is marad.
-
-
törölt tag
Call of Duty was the most played game in the US on PS5 and Xbox Series X|S for the week ending Saturday, October 11 (during BO7 beta).
Battlefield 6 debuted (in terms of players) at #12 on PS5 and #8 on Xbox 24 hours after its launch.
Hogy is volt azzal az alternatívával?
-
HunChris
senior tag
-
AMD Power
titán
DA Inquistion main misson vége is lefutott. 17 szinte értem oda. Iszonyat mennyiségű mellék küldetés van még. Szerintem nem fogom őket megcsinálni.
-
válasz
NyMRooD
üzenetére
Ahogy mondod, korábban írtam már, hogy MS küldte vissza a garanciában cserélt kontrollert ami több hét volt a teljes procedúra, postán maradó csomagként kötött ki, egy bubis borítékban ami félig ki volt szakadva és kikacsintott belőle az egyik analóg.
Nem lett baja, de ennek nem így kellene működnie. -
NyMRooD
addikt
válasz
Fox Mulder
üzenetére
Illetve akkor a garanciával visszaküldeni is egy élmény lehet. Bár ha jól értem a rendszerükkel az a gond, hogy az ékezetes betűket nem kezeli, tehát anélkül nincs probléma, de ez is egy olyan dolog amire nem a vevőnek kellene figyelnie.
bocs l.skywalker a kommented csak küldés után láttam.
-
Zó
senior tag
válasz
SaGa59
üzenetére
9 éve kezdtem el Panasonic Eneloopokat és IKEA LADDA-kat venni (a legújabb is sokéves már közülük), mindegyik működik azóta is. Persze rotálnak, és használok vezetékes eszközöket is.
A LADDA-k amúgy egy fél milliméterrel nagyobbak, így bizonyos eszközökbe sokkal nehezebben mennek be (és jönnek belőlük ki), mint az Eneloopok, de Xbox-kontrollereknél ez pont nem gond.
-
l.skywalker
Topikgazda
Kérlek most már az UPS és egyéb futárszolgálati témát az OFF-ban folytassatok. Köszi
-
KKaresz45
senior tag
válasz
BigBear
üzenetére
Nyilván nem akarom védeni őket, mert botrány amit csinálnak.
De ha tudod hogy hogy működik a rendszerük és hol a hiba, akkor viszonylag kis erőbefektetéssel hozzá tudsz jutni a cuccodhoz.
Valójában nem hazudnak, mert az ügyfélszolgálat nem látta hogy bent volt a jó cím és telefonszám a rendszerben. A jó adatok visszaállíthatatlanul kitörlődnek a kiszállítás reggelén a bug miatt. Akkor azonnal fel kell hívni őket, megadni a telefonszámot és a lelkükre kötni hogy hívjon a futár. Engem ezek után már hívott. De lehet, hogy csak szerencsém volt.
Nem szabad belemenni a cím megváltoztatásába. Szerintem medeked-nél is itt ment félre. Ha ezt javasolják, el kell utasítani.
És igen, ez szánalmas hogy ezt kell csinálni, de ha rájuk vagy utalva akkor ez működik. Slussz poén, hogy egész napos kiszállítási ablakot adnak meg, reggel 8-tól késő délutánig (pontosan már nem emlékszem).
-
Redneck
nagyúr
válasz
frankdelgado
üzenetére
Nekem való játéknak hangzik! Amint lesz rá egy frankó akció a backlog ledolgozás mellett, megveszem.
consono:
GLS üzletpolitikája, szerencsére más kávéház, ezekhez a suttyó, balkáni mentalitású, zug-csomagküldő cégekhez képest. Az a szomorú, hogy még a DPS/UPS alatt is vannak aljább szolgáltatók... -
consono
nagyúr
válasz
Fox Mulder
üzenetére
Tok jogos komment, tegnap már nekem is eszembe jutott. Ezzel szemben a Steam Deckem a GLS hozta, igaz, abban is volt pár nap üresjárat Valve oldalán, de onnantól, hogy lett tracking number minden pontosan és rendben ment. Pedig még "ö" betű is van az utcánkban és a nevem is ékezetes....
-
törölt tag
válasz
Fox Mulder
üzenetére
Lehet csak nem ms től
-
-
F-ECT$
titán
Gondoltam ránézek a GPU áremelés után az éves előfizetést kínáló oldalakra. Magyar árakban ilyen 55-60k körüli összegeket láttam, de pl a GameZone-on feljött egy 57 eurós ár is. Ez így egyrészt még bőven vállalható árazás, másrészt ezek hogy működnek, hogy tudják ilyen olcsón adni a hivatalos 130k-s árhoz képest?
-
törölt tag
Na most felnyomtam őket ott ahol vettem meglátjuk mi lesz
-
BigBear
senior tag
válasz
hatesz
üzenetére
Ismerős.
Szinte minden külföldi szállításommal eljátszották. A UPS a legalja, sajnos nagyobb kinti cégek mégis velük szállítanak.
MS-től jött vissza gyerek S-e, vagy 2 heti kínlódásba került.
Ugyanez volt Amazonról a Quest-tel és még sorolhatnám.
Ismeretlen cím, nincs telefonszám (de jelzés az jött rá, hogy ismeretlen a cím!), nincs megadva cím, címzett, vagy telefon, vagy vegyesen, ehhez képest nyomkövetésben a csomag adatainál mindegyik ott volt, a csomagon ott volt stb. Simán hazudnak. Láttam a futárt elhúzni előttünk, majd rá 10 percre üzenet, hogy az én kérésemre elhalasztották a szállítást stb.
Elhiszem, hogy brutálisan havaznak, de még ha normálisan kezelnék, azt mondanám, hogy ok, sajnálatos. De sajnos messze nem így van. -
törölt tag
válasz
frankdelgado
üzenetére
-
Redneck
nagyúr
válasz
frankdelgado
üzenetére
A Chronost én is tervezem nyomni, csak még várok egy nagyobb akcióra. Tényleg nehéz lett?
Valamiért azt hittem GP cím lesz, aztán megjelenés napján jött a koppanás.
-
hatesz
aktív tag
válasz
üzenetére
Sajnos ahogy korábban írtam, ez tipikus a UPS-nél. Ismeretlen cím, ja persze... Plusz a telefonos ügyfélszolgálat nem is elérhető, vagy ha el tudod érni mégis és tudsz beszélni egy emberrel, semmit sem segít. A legtrógerebb banda Magyarországon. Még véletlenül sem törekednek arra. hogy kivigyenek egy csomagot. Felhívni vagy megadni a futár számát? Felejtsd el!
Én ha rendelek küldöldről, mindig megírom, hogy bármivel küldheti a csomagot, csak UPS-szel ne! -
törölt tag
válasz
KKaresz45
üzenetére
Már elindítottam a visszatérítést, nem variálok ezekkel a szarházi semmirekellő tróger bandával.
Ha lesz kedvem írok az ms supportnak egy rövid velős levelet csatolva a képernyőmentéseket és leírva hogy hazudnak mert nem kértem módosítást. Az se érdekel ha nem izgatja őket sem. -
KKaresz45
senior tag
válasz
Redneck
üzenetére
Igen, szánalmas. Én is egy 200K értékű előre kifizetett cuccot vártam 2021-ben, nem volt őszinte a mosolyom emiatt.
És akkor olvasod a webshopok bullshitjeit hogy milyen kényelmes neked hogy házhoz hozzák.
Csak sajnos sok mindent be sem hoznak az országba, nem lehet itt megvenni, rá vagy kényszerülve az előre fizetésre meg ennek a "fantasztikus" szolgáltatásnak az igénybevételére.Szerk.: medeked Azért ez erős, meg tudtad volna szerzni szerintem, leírtam hogy kell.
Ha nem világos akkor most már írjál privit, ott beszéljük meg. -
törölt tag
válasz
üzenetére
Kár hogy nem volt itthon szanax. Úgy elkúldtem a csajt is a jó K anyjába. Hazudós tróger cég. Elindítottam inkább a visszatérítést. Eladom a lapost, összekalapálok egy fasza kis pc-t. Mivel nem multizok ingyen beszerzem ami érdekel.
Egyik buzi video streamer és játékkiadónak sem fogok fizetni egy k....garast se. Engem nem fog egyik gazdag buzi se lehúzni. Jóideig próbáltam rendesen kezelni az ilyen témákat de most újra kinyit a virágbolt. -
consono
nagyúr
válasz
SaGa59
üzenetére
Én többször nekifutottam már az Inquisitionnek, de mindig ott hagytam, már nem is piszkálom. Egyszerűen nem bírja fenntartani az érdeklődésemet (mondjuk a Skyrimet is talán 3. vagy 4. nekifutásra bírtam végigvinni).Eljutottam egyszer már a költözés utánig, ott lett igazán elegem az egészből
A Veilguard nekem sokkal jobban adja, bár az én izlésemhez képest ebben is baromi sok a grindolás...
Nálam a Witcher 3 és a ME trilógia a csúcs RPG, sajnos mindenben ezeket keresem és mindig csalódom is. -
SaGa59
őstag
válasz
AMD Power
üzenetére
Eljutottál már odáig, hogy el kellett költözni Haven-ból? Mert igazából még csak ott kezdődik a játék, addig csak a bemelegítő.
Én újrakezdtem pár napja, mert a GPU-ban kipróbáltam a Veilguardot és beugrott, hogy Varricot, Solast és Hardingot ismernem kellene, de annyira kiesett, amikor pár éve játszottam az Inquisitonnal (nem is fejeztem be akkor, valahol nagyon elakadtam és feladtam, pedig Skyhold már teljesen fel volt tunningolva), hogy nem emlékeztem a szerepükre.
Most egy tünde varázslócsajt indítottam, állítólag azzal a legösszetettebb a sztori. Van benne sok feleslegesnek tűnő grindelés az tény (viszont mindegyik mögött van valami plusz, ami hatékonyábbá teszi a karakteredet és/vagy a társaidat, ha megfelelően játszod ki), de vannak nagyon kemény (nekem, lelkileg, pl mikor tegnap felhangzott a Dawn will come-t, Heaven után, pár percre abba kellett hagynom a játékot, egyszerűen képtelen voltam folytatni, pedig nem vagyok egy érzelmes típus) pillanatai is.
Ha úgy lehetne áthozni karaktereket egyikből a másikba, mint a Mass Effectnél, akkor egy szinten lenne nálam a két világ. Így a DA egy kicsivel lejjebb van, a ME a csúcs RPG. Persze a finomságok megértéséhez vagy kell egy jó fordítás, vagy alap szintnél jobban kell érteni azt a nyelvet, amin játsza az ember. Mindkét világban. -
SaGa59
őstag
válasz
Marcsello31
üzenetére
A legköltséghatékonyabb az IKEA LADDA típusú 2400-as vagy 1900-as aksi, a hozzá való töltővel. Igazából a töltőn múlik, hogy mennyi ideig lesz jó egy ilyen aksi. Egy „felújításra” is képes töltővel a Lidl Tronic-ok is sokáig bírják, nekem mindkét fajtából van jónéhány, még egyet se kellett kidobnom.
-
Redneck
nagyúr
válasz
frankdelgado
üzenetére
Ha a hangulat jó lett és kellően nehéz, úgy autentikus. A régi részekben is hamar ledaráltak, ha fejjel mentél a falnak. Adok neki esélyt, erre a borús időszakra tartogattam.
KKaresz45:
Szerintem szánalmas, hogy az ügyfélnek kell a futárcég nyakára járni, hogy megkapja a kifizetett csomagot.
Volt már emiatt konfliktusom, és rohadtul felhúz egy fizetős szolgáltatás esetén, ha az én időmmel b*szakodnak. -
SaGa59
őstag
válasz
rottenbull
üzenetére
Régebben úgy használtam a Kingston HX headsetet, kb 10%-kal kellett sűrűbben cserélni az aksikat. De az nem egy kis füles…
-
törölt tag
válasz
KKaresz45
üzenetére
Köszi akkor 8kor ütöm a vasat.

Egyébként teljes a katyvasz az egészet újraszerkesztik a tegnapi dátummal.
Bécsből megérkezett Tiszaújvárosba, utána megérkezett vecsésre, de minek majd megint újváros. És van pofájuk azt írni hogy másodjára is én kértem az átütemezést mint ha ők semmiről se tehetnének. Legszivesebben megkeresném a ups itthoni igazgatóját és véres kocsonyára verném a pofáját egy kisbaltával.
-
KKaresz45
senior tag
válasz
üzenetére
Az nem baj, ha azután beszélsz velük, miután a futár felpakolt. Ha kaptál róla levelet hogy aznap lesz a kiszállítás, akkor rajta van a géped a kocsiján.
Ilyenkor az a probléma hogy nem lehet kommunikálni a futárral. Neked nem adják ki a számát, ő meg nem fog felhívni magától akkor sem ha nem talál. Viszont az ügyfélszolgálat (pontosabban az ügyfélszolgálaton keresztül a diszpécser szolgálat) tud vele beszélni, ha ők megmondják neki hogy hívjon fel amikor a városban van, akkor már fog hívni és meg tudod neki mondani hogy hova menjen.
De ez csak aznap működik amikor a kiszállítás van és fent van a gép a kocsin. Mert csak akkor tudják hogy melyik futár viszi ki.
Ezt ők javasolták annak idején hogy csináljuk így és működött. Csak ez működött.
Szerk.: Ne foglalkozz a címmel. Az nem lesz jó soha. 48 óra múlva se. Azt kell elérni, hogy tudjál beszélni a futárral vagy az ügyfélszolgálaton keresztül el tudjál hozzá juttatni információt.
-
Kristof_94
nagyúr
Sziasztok!
A sima alap game pass előfizetés még mindig működhet a török rokonokon keresztül? Egy játék miatt kellene csak, szóval minél kevesebb, annál jobb. Köszönöm!
-
törölt tag
válasz
KKaresz45
üzenetére
Csak az a baj hogy az ügyfélszolgálat 8kor nyit addigra a futárok szerintem rég felpakoltak és elindultak de holnap reggel megvárom a 8órát.
Azt viszont nem vágom hogy ha felhívom és beírják a frankó címet ha beírták akkor egyáltalán, miért dobja ki hibával másnap megint.
Így már értem szegény ügyfélszolgálatos kaphat rendesen a cég lustasága, nemtörődömsége miatt. Nesze neked AI meg robotok. -
Redneck
nagyúr
Lassan a végére érek az Indynek, aztán pucolom a GP-s backlogomat, pöröghet a Stalker 2. Remélem hangulatos, és optimalizált lett!
Androidos Xbox alkalmazásban, nemcsak Store nincs, de a GP "későbbi játékra" listát sem érem el?
Jó ez az alkalmazás valamire?medeked:
UPS? Egy nagy nulla, minden alkalommal, de külföldi küldeményknél a DPD is hasonló szutyok. -
KKaresz45
senior tag
válasz
üzenetére
Ezt játszották velem is 2021-ben. Amit leírtam, azzal a módszerrel tudtam csak hozzájutni a küldeményhez.
Van valami karakter kódolási probléma a rendszerükben. Ha külföldről érkezik a csomag és ékezetes karakter van a címedben, akkor meghülyül a rendszerük. Látszólag rendesen felveszi a címet, de a kiszállitás napján amikor megváltozik a kézbesítés státusza, akkor egy része kitörlődik, a maradék meg átíródik valami értelmezhetetlen módon és nem találják meg.
Ők nem látják az ügyfélszolgálaton hogy mi történik, csak azt az aktuális státuszt amit abban a pillanatban van amikor szólsz nekik. Én próbáltam elmagyarázni hogy mi lehet a probléma és mi okozza, de semmi foagdókészséget nem láttam hogy egyáltalán meg akarnák érteni. Engem hibáztattak hogy rosszul adtam meg a címet.
-
törölt tag
válasz
KKaresz45
üzenetére
Felejtős. 48óra az átfutás míg leellenőrzik engedélyezik mondom a hölgynek és mit ellenőriznek kijönnek lábszagot venni? Kifizettem ott a cím az eladótól az ms már be is rakta a készülékeim közzé garancia idővel. Hollandiából eljön idáig itt meg hirtelen nincs cím, hát persze.
Ráadásul ma ugyan azt percre pontosan letolta az ups nyomkövető rendszer. Délben pont elveszítette a címet hívom megint menüpont kiválaszt türelmet kérnek 5perc, felveszik és síri csend. Ezt letoltam tízszer mire egy fárad női hang mint akit 20éve befalaztak és nem látott napfényt közli, hogy ez még ugyan az, látja hogy pénteken leadtam a címet csak még nem vagyunk túl a 48 órán. A csomagkövető meg magától talál ki dolgokat és játszadozik. Megsürgette holnap vagy holnapután. Azért hányan lettek már idegesek az ilyen kamu nyomkövetéstől.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
KONZOL beárazás
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Diablo IV
- Fujifilm X
- Yettel topik
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Ubuntu Linux
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Jelentősen meglazítja a gyeplőt a Windows 11 frissítéseknél a Microsoft
- További aktív témák...
- Apple Watch 9 GPS + Cellular 45 mm
- Eladó Redmi Note 10 5G 4/128GB fekete / 12 hónap jótállás
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U904 - i5-4G I 10GB I 500GB I 14" QHD+ I Cam I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Akár részletfizetés 0% THM ÚJ Intel LGA 1700 processzorok 3 év garanciával 27% áfaval
- Lenovo T14 Gen3 Ryzen5 6650U -Refurbished, Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

De mindjárt ki is törlöm a fincsi kommentjeit.
Én egyszerűen onnantól nem látom a létjogosultságát az egész Xbox brandnek, hogy PC lesz. Nem ad hozzá semmit.
Csak sajnos sok mindent be sem hoznak az országba, nem lehet itt megvenni, rá vagy kényszerülve az előre fizetésre meg ennek a "fantasztikus" szolgáltatásnak az igénybevételére.