Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Várhatóan ez a négy iPhone már nem telepítheti az iOS 27-et
- Íme az új Android Auto!
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- iPhone topik
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
Mobilarena
XBOX ONE TOPIK

Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Moby
veterán
válasz
eladogeppc
üzenetére
Én 1 hetesen adtam el ugyanezt 30-ért. Meg egy ötös vettem ki kb a játékokból.
/mondjuk én 15-ért hoztam ki telekomtól, nekem ennyiért is nagyon megérte
Nem azért a párezer haszonért adtam el, csak jött rögtön a százezres X. -
FNZ
őstag
válasz
l.skywalker
üzenetére
de 3 hónap után "ezután negyedévente 12490 Ft" lesz vagy nem?
-
matex
aktív tag
1 hónap EA Access előfizetés 390 Ft.
-
parandroid
félisten
válasz
eladogeppc
üzenetére
Ha annyiért adod el, amennyiért vetted, már akkor is te vagy a jó fej. Ennyiért mostanában tuti nem lesz megint új gép, ez meg talán ha egy hónapos. És ez még akkor is igaz, ha a játékok kódjai már nem felhasználhatók. Akinek nem kell ennyiért, az vegyen boltban újat 60k-ért.
p
-
raziel01
veterán
válasz
eladogeppc
üzenetére
Minek adnád el? Nyilván ha 100-ért venni akarsz X-et akkor oké.
De 35 alatt én nem adnám el az tuti. -
eladogeppc
veterán
Sziasztok !
Troll mode: ON illetve Stupid Question: Enable
Szerintetek 30eFt-ért érdemes az AllinDigital verziót továbbadni 1 hónaposan ?
KonzolVilág verzió volt 3 játékkal, 1TB HDD-vel. -
NemMo
őstag
Instant on módban van a boxom. Kb 2 napja be sem kapcsoltam és hozzáértem és meleg, szinte forró volt. Inkább áttettem energy saving módba. Az hiányozni fog, hogy az updatek települtek maguktól, de nem tetszik, hogy forró kikapcsolt állapotban
-
Szgaboo23
csendes tag
Sziasztok! Esetleg valaki tudna segíteni.. Xbox one Eilte controller első verzió. Hol találok hozzá analóg joyt? Tudom aliexpress... . De az nem jó. Gyenge a rugó, és nem úgy érzékel ahogy a gyári...
3év után kezdett rosszalkodni. -
NY_A
őstag
Sziasztok.
Megvan az Xbox One kontroller. Szerencsére bluetoothos.
Elvileg van rá fél év garancia. Azt mondták ez ügyben írjak a Live-nek. De mit és hová? -
joker2020
csendes tag
Sziasztok digitálisan most a Red Dead Redemption 2 jó áron van a storeban gold előfizetéssel, valahol van olcsóbban?
-
törölt tag
Fable II mádzsár feliratos, ha valaki jàtszana vele.
-
sith7
félisten
válasz
banderasz77
üzenetére
Próbáld csak ki, nagyon jó
1345 Ft volt, Utimate Edition [link] -
persil
nagyúr
válasz
l.skywalker
üzenetére
Jogos. :D
-
persil
nagyúr
válasz
l.skywalker
üzenetére
Shutdown. :)
-
törölt tag
válasz
sith7
üzenetére
1. Igen, àllítólag jó, én nem jàtszottam vele.
2. Előfordulhat hogy nem minden jàtékban àll kézre neked az alap érzékenység, ezt neked kell kitapasztalnod.
3. Vannak 3rd party controllerek, de én csak a dràgàkat ismerem. (Scuff, Razer) Hogy van e olcsó utàngyàrtott, azt nem tudom, de csak kell lennie. -
sith7
félisten
Két dolgot szeretnék kérdezni
Illetve 3- at
1. Miért nem mondtátok, hogy a Titanfall 2 - nek ilyen jó a multija ?
2. Ami ebből is adódik, létezik olyan, hogy a játékoknak különböző az aim érzékenysége ?
TF2 - ben megy a játék, BF5 is megyeget ... de a SW BF1 - ben nem igazán tudom beállítani, hogy jó legyen ... ha kicsire állítom, akkor arasznyi mérteket ugrik, ha magasra állítom, akkor meg a legkisebb mozdulatra is körbefordul
3. Van xbox kompatibilis kontroller, ami nem eredeti xbox kontroller, de mégis jó az xbox - hoz ?
-
Throme
veterán
válasz
r.levente75
üzenetére
Annak örülök, hogy a kontrollerek oda-vissza kompatibilisek lesznek.
A mostani nagyon jó, az új meg kisebb... pedig nincs is nagy kezem.
Természetesen a játék kompatibilitás is nagyon fontos.Ha bedöglik az XO majd váltok, de addig nem valószínű.
-
Moby
veterán
válasz
szimszonos
üzenetére
Azt írta (ha jól értem) hogy azután törölte, miután az eset történt. Tehát a törölte, akkor most már nem tudja használni az új tulaj a játékait.
-
H4rt1g4n
tag
Sziasztok!
Home-olással kapcsolatban szeretnék kérdezni: szerintetek mitől lehet az, hogy unokatestvéremmel össze vagyunk home-olva hónapok óta, látja és le tudja tölteni a megvásárolt játékaimat, osztódik a Gold, stb, viszont a GamePass játékokat amikor le akarja tölteni, a rendszer mindig azt dobja fel neki, hogy vegyen GamePasst? Nekem pedig simán engedi letölteni őket. GP Ultimate-ünk van már jó ideje.
Köszi előre is!
-
ferkoczy
tag
válasz
szimszonos
üzenetére
Az én gépemnek és profilomnak semmi köze ehhez a történethez ;-)
-
mike1334
veterán
válasz
l.skywalker
üzenetére
Mint a népdalban...
-
Moby
veterán
válasz
csaabz
üzenetére
Belépsz ide a fiókoddal, és törlöd a gépet.
-
belan
addikt
Látom ment a rinya a sebesség miatt , ps pro is százezres gép és valamikor olyan hangos mint egy hajszárító
. Xbox x-hez képest elég hangos tud lenni . És mégse mondom hangos remélem ps5 halkabb lesz . Egyszer csak lejön a játék ! ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
válasz
serioussam
üzenetére
Szia!
Nézd meg az erősítő beállításait. Nekem a Yamaha RX-V681-nél ugyanez a problémám volt és kiderült, hogy kétféle HDMI "mód" van, amit az előlapon billentyűkombinációval lehetett állítani.
Üdv:
Z
-
-
Gaboman
nagyúr
Hát ez szuper, pont azért vettem meg a BF1 és SW BF2 hogy multiban is tudják játszani, úgy mint PCn.Jól benéztem a dolgot, úgy gondoltam ha megveszem akkor automatikusan ingyenes lesz.
-
ferkoczy
tag
válasz
csaabz
üzenetére
Arra tippelek hogy a gépet meghagytad home konzolnak, így amíg nem nyomsz ott egy "this is not my home console"-t vagy egy másik boxot nem állítasz be home-nak, addíg minden játékodat eléri bárki, aki oda bejelentkezik.
A jó hír, hogy ez a te mentéseidet nem érinti, károd nem igazán származhat belőle. -
csaabz
őstag
Hello!
Tegnap eladtam a konzolom (xbox one s), előtte eltávolítottam róla a Microsoft fiókomat és töröltem a játékokat. Most szólt a vásárló, hogy le tud tölteni bizonyos játékokat, amik az én fiókomban voltak, mert az "inditó ikonjaik" ott voltak a főképernyőn (saját Microsoft fiókjával lépett be).
Ez hogy lehetséges??
Most távolítottam el a konzolt a Microsoft fiókomból... -
Gaboman
nagyúr
válasz
l.skywalker
üzenetére
-
Gaboman
nagyúr
Ha már SW BF2 nem ment a multi megnéztem a Battlefield 1-et,ott sem, Doomban sem.Mi a baj miért nem tudok egyikkel sem multizni!?
-
Gaboman
nagyúr
StarWars Battlefront 2 single player küldetés annyira rövid, basszus azt hittem milyen sokáig fogom élvezni.Ezért is vettem meg, imádom a StarWars világát, nagyon összecsapták, kB tized része a Metronak, kár érte, multira van kihegyezve a Game.
-
r.levente75
addikt
válasz
l.skywalker
üzenetére
Akkor ez olyan, mint a bélgáz!
-
ferkoczy
tag
válasz
Szilágyi84
üzenetére
A kép alapján a guide gombot kéri, de ő 360-as kontrollerére gondol, az azt hiszem a két kis négyzetes kerek gomb a One kontrolleren. Arra illene bejönnie egy 360-as profilválasztó ablaknak, ahol van olyan opció is, hogy a 360-as profilt újra letöltse (ha a profilválasztásnál reklamálna, hogy nem tetszik neki valami). Arrafele kellene keresgélni. (ha nem a két négyzetes gomb az, akkor a három vonalas, menü gombot próbáld meg)
-
serioussam
csendes tag
-
-
Szilágyi84
senior tag
válasz
ferkoczy
üzenetére
Bocsi kezdő vagyok de van létező profilom amivel 2 napig lehetett játszani és el is mentette illetve be is töltötte de ma már nem ezért töröltem és újra leszedtem és játék indítás előtt írja ezt és ha elkezdjük nem menti. Most csináljak még 1 + új profilt vagy mit hogyan?
-
ferkoczy
tag
válasz
Szilágyi84
üzenetére
Az egy dolog hogy a Forza H 4 ok, mert itt nem a One-os profilt reklamálja, hanem a 360-ast. Amikor 360as játékot indítasz, akkor próbál csatlakozni/belépni a 360as profilba/hoz, nálam 10ből 9szer sikeresen, de van, hogy nem. Ilyenkor általában segít, ha egy másik 360as játékot elindítok, ott belép, aztán indítom, ahol nem volt ok, és aztán megy is rendesen.
Luke kérdése jogos: próbáltad, amit ír a szöveg a képernyőn? -
RudY
addikt
válasz
serioussam
üzenetére
Pedig ennek az erősítőnek hibátlanul át kell vinnie, ahogy látom:
Ultra HD Pass-through with HDCP 2.2 (4K/60p/4:4:4/24-bit, 4K/24p/4:4:4/36-bit, 4K/60p/4:2:0/36-bit)
HDR10 and BT.2020 Support
Van egy novemberi firmware frissítése, azt érdemes ráengedni: [link]
A kábel hosszúsága 2 m fölött valóban problémás 4K 60 Hz és HDR esetén, úgyhogy ez is kizárható. Ha "normális" minőségű HDMI 2.1 szabványnak megfelelő, akkor a 4K 120 Hz sem lehet probléma.Szerintem a firmware frissítés után próbálgasd a box beállításainál ezeket variálni: 4:4:4 / 4:2:2/ 4:2:0
valamelyiknél el kell kapnia rendesen. -
l.skywalker
Topikgazda
válasz
Szilágyi84
üzenetére
Csináltad azt, amit ír?
-
MunezXBK
nagyúr
válasz
Szilágyi84
üzenetére
Elhiszem, de ezt írja.
-
AMD Power
titán
válasz
banderasz77
üzenetére
Állítható....

-
MunezXBK
nagyúr
válasz
Szilágyi84
üzenetére
Azt írja nincs profil, amihez tartozna mentés.
-
Szilágyi84
senior tag
Sziasztok segítséget kérnék létező profillal van egy játék Viva Pinata amivel két napja még volt mentés és betöltés ma eltűnt és nem lehet menteni ezt írja pedig van profilom minden más pl Forza Horizon 4 felismeri ez nem a gyerek meg bajos de én se értem. Ma már letöröltem a játékot és újra letöltöttem de megint úgyanez Köszönöm a segítséget! Egy profil van csak és a gyerek se tud mit variálni még kicsi anyával játszik.

-
Gaboman
nagyúr
válasz
l.skywalker
üzenetére
-
Gaboman
nagyúr
Most először néztem meg terhelésnél mennyire meleg a gép, mit ne mondjak hajat lehetne szárítani a levegővel amit kifúj.

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol extra kontrollerrel garanciával
- BESZÁMÍTÁS! VALVE Steam Deck LCD 512GB SSD kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Nintendo Switch OLED 64GB játékkonzol extrával garanciával hibátlan működéssel
- PlayStation 5 Standard Edition megkímélt, megbízható darab + 3 játék
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- iPhone 15 256GB 91% (1év Garancia)
- Apple MacBook Air 15" M2 (2023) 8GB / 256GB asztroszürke
- 3440 x 1440 100Hz!!! 65W PD 34" CURVED 1800R Samsung C34H890WGR - 1 év garancia!
- White STRIX Gaming PC! 7800X3D / RTX 4080 Super / 48GB DDR5 / 1TB NVMe / 1000W Gold! BeszámítOK!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Nem azért a párezer haszonért adtam el, csak jött rögtön a százezres X.

3év után kezdett rosszalkodni.

IntelKiller7