- Mobil flották
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
The Xbox 360 Store Will Close July 2024,
But You Can Keep Playing Your Favorite Games
2024. július 29-én bezár az Xbox 360 Store (marketplace.xbox.com)
A már megvásárolt tartalmak természetesen utána is elérhetőek lesznek a konzolokon
Új hozzászólás Aktív témák
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
Palika71 #43085 üzenetére
Itt kiírja az előfizetést?
Meg ugyanitt a meghosszabbítást le is tudod mondani. -
tiv83us
veterán
válasz
Palika71 #35291 üzenetére
Lizard Squad... Mar a heten masodjara hackelik meg a Live-ot, en egesz ejjel nem tudtam csatlakozni, mint ahogy tobb millio masik ember sem vilag szerte, de foleg Amerikaban (az egesz kontinensen...).
Rohadtul duhito. Ha 80151909-os hibauzenetet kapsz, mikor probalsz csatlakozni, akkor tuti te is igy jartal. -
csabi10
senior tag
-
dilipok
veterán
válasz
Palika71 #34880 üzenetére
ezt mindenkinek maganak kell eldonteni. Azert mert neked jobban megeri a 360, meg kozel sem jelenti, hogy mas is igy gondolja
Azert ha realisan akarjuk nezni a dolgot, csak az vegyen 360at, ha nem erdeklik az uj jatekok es inkabb a regebbiekkel szeretne jatszani. Megiscsak egy 10 eves platformrol beszelunk. Persze, h olcsobb, de ismetlem, az hogy kinek mi eri meg, egyeni preferencia. (igen, tudom, kijonnek a regi jatekok is, de meg lehet nezni, hogy milyenek a nextgen verziohoz kepest. Vegul is ps2-re is van fifa14 is...)
B.i.L: ha van demo, az fenn van a marketplace-en, mashol nemigen lehet talalni
Új hozzászólás Aktív témák
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest