- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Mobil flották
- Leesett a kamionról több millió eurónyi Z Fold7
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Yettel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
Mr.Grincs
veterán
Ez a 2. gépem. Visszavettem az előző tulajtól aki eladta el akarta adni...Gondolom ezért. Azt mondta nem volt bannolva, meg nem ment livera. De ezek szerint mégis. Vagy franc tudja.
Viszont akkor az a helyzet hogy előbb utóbb mindenkit utólér a Bannkaszás, mert szerintem azok a gépek amik herélve voltak és vannak automatikusan mennek levesbe amint feljelentkeznek egyszer. Egy pillanat műve az egész. Szóval aki volt liveon anno és nem bannolták le, annak meg van írva a forgatókönyv.Ezt a gépet nyáron vettem amikor hazajöttem külföldről. És kb 3 héttel ezelőtt adtam el amikor vettem az Elit gépet amit múlthéten adtam el.
-
-
kircso13
senior tag
-
Mr.Grincs
veterán
Sokat kell gyakorolni. Én azt mondom egy FPS játékot kipörgesz easy fokozaton és akkor aránylag tudsz menni onnantól kezdve már önszorgalom kérdése az egész, hogy hogyan fejlődsz. Szerintem nem lehetetlen egyáltalán. Nekem az xbox 360 volt az első konzolom az életemben és én is nagyon paráztam hogy ú mit fogok bénáskodni aztán belejöttem és most tök jól végigvittem veteránon a COD4et COD5-t
Pedig az elég szopatós már veteránon.
-
Gebriel
veterán
Nem nevezném őket teljesen kóklernek meg nekem speciel csak jó tapasztalataim vannak velük.
Ha ki volt írva, hogy az árváltozás fen állhat akkor igazán nincs min mérgelődni. Maximum veszítenek pár potenciális ügyfelet.Most 83.900ft árulják de gondolom számlát nem adnak csak garancia levelet mint általában.
576kby-ban pedig 89.990ft ahol legutoljára a haverom egy egyszeri egyszerű kérdéssel:
- Mennyi kedvezményét kapok?
84.990ft-t eltudta hozni a pakkot.
Elgondolkodtató -
Mr.Grincs
veterán
Egyetértek veled. Ha már rendelek valakitől valamit akkor vállalja az illető, hogy annyiért adja amennyiért meghirdeti és ha bukik buki az ő baja, nem utólag kéne észbekapni , hogy jah bocsi felment az ára. Az a minimum, hogy elállok a vásárlástól. Vagy inkáb ne is hirdesse meg, ha tudja hogy kamu az ára és ennyiért nem fogja senkinek sem odaadni. Tetszik nem tetszik szerintem ez csak az etetés volt. Mindenki rámozdult hogy juj mennyire király, ennyiért kettőt veszek egyszerre aztán lehull a lepel, hogy igen ennye VOLT és ha kell elviheted ennyiért mert jófejek vagyunk az ennyi helyett
-
BloodyEddie
őstag
Limitált kiadás. A srác nekem is szólt, hogy vagy viszem az előrendelésem, vagy eladja másnak, mert többen rendeltek, mint amennyit hozni tudnak. Szerintem elviszem ezt, aztán eladom a winyót 120gb beszámítással, meg a konzolt sima Elitre cserélem, biztos lesz aki többet fizet a limitált kiadású külsőért. Nekem csak az ára számít. Egyébként OrigoGSMnél kerek 80k ez a pakk, de azt a boltot nem ismerem.
-
alien_
őstag
Egyelőre a szolgáltatás csak Angliában érhető el, itt is csak tesztelik. Későbbiekben valószínűleg megpróbálják kiterjeszteni más országokra is, viszont Gold előfizetés szükséges hozzá, így Magyarországon hivatalosan nem hiszem, hogy elérhető lesz mostanában, de lehet, hogy trükkel megoldható lesz.
Múlt pénteken volt dasboard frissítés, ami tartalmazta már a Sky szolgáltatást, és annyian rámozdultak, hogy lehalt a szerver -
alien_
őstag
Nagyon nem! Én gondolkozok is rajta.. Sky reciever nélkül csomó csatorna, havi 15 fonttól.. Király! Egyetlen probléma a TV license, ami havi 12 font, és gyakorlatilag kötelező fizetni, ha bármilyen TV csatornát nézel. TV adó, szívás.. Akkor oké, ha amúgy is fizeted, meg valahol korrekt, mivel ez nem az állam zsebébe megy, hanem ebből finanszírozzák a BBC-t. Ami meg qrva jó, olyan szinten objektív/korrekt/sokrétű média, amilyen Magyarországon 20 év múlva se lesz..
-
Mr.Grincs
veterán
Eladtam, mert veszek egy Elite gépet újonnan. De az is lehet, hogy használtan veszek egy 2008as falcon v2 Arcadeot holnap 30ért és hozzá egy 120as hdd-t amivel elég jól jönnék ki. Vagy egy piros elitet ami 3 hónapos 60ért. Még nem tudom. 58,9ért van az új fekete skót elite amiből majdnem a boxot is kispórolták. Így hirtelen döntésképtelen vagyok.
-
Gebriel
veterán
Ami az aláírásomban van.
Ma azért láttad aktívnak a másikat mert nálunk van az öcsém a gyerekekkel és a Crackdown tolják.
Lőnek mindenre ami mozogés az ügynők képességeinek ez nem igazán tesz jót ugye bár
Szerk:
Csak úgy...
Kimondottan örülök PS3 mediaplayer-t kezeli a 360 így nem kell pendrive-ot használnom ha a boxon akarok filmet nézni. -
-
Gebriel
veterán
-
szaszlaci
addikt
Direkt mondtam, hogy konkurencia. Viszont ettől még nem lesz jó se az Ósen se a Cora..
Nem mondom, hogy nem végez jó munkát, de azt se, hogy igen. Mindenesetre ilyen infrás cuccok vannak máshol is, nem akkora szám. És ehhez ez az egy gép kell.Nem a lehúzás a célom, csak hogy meg lehet nézni mást is, például a szóban forgó 4-5 ezres embert, valszeg ő is ilyennel dolgozik, ha így hirdeti magát.
-
Peat;)
veterán
Szerintem a hőfokhoz nincs is akkora köze a dolognak mint sokan hinnék. Szimplán olyan a forrasztás hogy kiszámíthatatlan a minősége, van olyan gép ami 3 nap alatt lesz 3 ledes van ami 3 év alatt egyszer. Úgy hogy lehet hogy a gyártó sorról egymás után gördültek ki. A hűtés minősége nem ingadozik ilyen mértékben hogy ezeket a nagy eltéréseket megmagyarázná, pár fok lehet két xbox között több nem. Magyarul ha a hűtés lenne a legfőbb felelős akkor minden xbox hasonló időben krepálna be. Erről viszont szó sincs.
-
Djuree
félisten
nagyon nehéz szétszedni mivel a csavarok közepébe van egy kis fémpöcök és nem lehet kicsavarozni
rohadt MS megoldotta hogy házilag ne szedjük szét. persze én túljártam az eszükön
legalább 10 órás csavarhúzó kell hozzá hogy ki lehessen csavarni, a kis pöckök mellett ha ügyes az ember és van pont akkora csavarhúzó akkor ki lehet csavarni, de vért fogsz izzadni közben. azt is meg lehet próbálni hogy a kis fémpöcköket kitöröd egy pici csavarhúzóval, de ez sem egyszerű, jó technika és ehhez is pontos méretű csavarhúzó kell. a legelső joyokon még csak sima csillag csavar volt, az volt a jó
én vettem már rossz joyokat 1000ft-ért, megjavítottam és eladtam 5k-ért, olyan volt mintha új lett volna
el sem tudnád képzelni mennyi szar lehet benne. volt olyan amiben már nem mozgott az analóg kar, annyi hajszál volt belülről rátekeredve
meg volt olyan amiben annyi kösz volt hogy a gombokat már nem lehetett be sem nyomni
ezeket vettem meg olcsón, megcsináltam ha volt valami baj, meg kitisztítottam és elpasszoltam. lassan leszerződök az MS-hez hivatalos szerviznek -
Mr.Grincs
veterán
Mi bajod van a te kontrollerednek? Haveromnak az a baj hogy bekapcsol majd kikapcsol egyből vagy egy darabig jó pár percig utánna off megint. vagy az hogy be sem tudja kapcsolni. Másik akksival is próbálta meg másik komplett aksitartót is adtam neki kölcsnbe. Aztán azzal is ugyan az a probléma...Most az új ingyé kapott kontrolerem van kölcsönadva neki. Nem bonyolult szétszedni és összerakni sem. És szerintem magát a boxot nehezebb szétszedni.
Van valakinek ötlete hogy mi lehet a baja? Mi tud elkopni vagy tönkremenni egy kontrollerben?
-
Peat;)
veterán
Azt nem tudom hogy Anglia miket lobbizott ki EU tagként, csak azt hogy Magyarországon jobban védték a fogyasztó érdekeit a hazai törvények, csak jogkiigazítás/egyeztetés történt az EU-s jogokkal, úgymond jogharmonizáció. A leggyakoribb ilyen dolog, a hibátlan terméke 3 napon belüli visszavásárlása/cseréje. Ezt a magyar jogok kikötötték az EU-s pedig nem. Volt is meglepi, cikkeztek róla eleget, azóta vannak boltok akik meghagyták ezt a pluszt, mivel annyira hozzászoktak az emberek és vannak akik nem. Anglia akkor ügyeskedett ezek szerint, avagy az képviselőjük jobban mosolygott az egyik brüsszeli vacsorán.
A témához kapcsolódva: úgy gondolom hogy a microsoft szervizek azonos szabályzat szerint dolgoznak, akár ott ahol a magyar gépeket javítják, akár ott ahol az angolokat. Ezért rossz a szállítós garancia, nem lehet bemenni személyesen és elmondani a problémát.
-
Mr.Grincs
veterán
Zsír az avatarod
Nekem meg egyre szűkebb a 60as vinyóm...Úgyhogy 12as lesz belőle egy hónapon belül.
(#36534) Sipi16: Ha flashelsz akkor ugrik a gari, de szerintem ez elég eggyértelmű.
Szerintem ha másolt dvd ket akarsz rajta nézni akkor inkább felejtsd el. Lehet rajta nézni nem arról van szó csak ne koptassad fölösleges az olvasófejet, amit igen húzós áron cserélnek ki ha tönkremegy. 1-2 év után vagy azon belül attól függ ki hogy használja. Ha felmásolod a játékokat a hdd re akkor sokáig bírja. Amúgy 10-15K egy meghajtócsere úgy hogy a régit is visszakapod. Inkább a filmekhez használj asztali dvd lejátszót vagy pc-t. -
Peat;)
veterán
Nem ülök mindig gép előtt. Vagy de de ott nem ph-zok. Most az előtt ülök amin megy a ph, a pechedre, de ezek szerint minden egyes warez dologért elvárod hogy kiabáljak, leszámítva a tiedet. "mi bajod van?"-ezt a tükörbe. Igen sok fajta hozzáállás van, van egy "menjen de kussba, vélemény jöhet" és van a mi bajod van ember, kb mint a kopasz a merciben amikor megáll a tólószékes helyen, nem nagy gond. Nem hal bele senki. Csak valaki érzi hogy ez nem kéne valaki nem. Abszolút magyarok vagyunk mindketten, ilyen hülyeségeken csak két magyar tud lovagolni, mert makacsok vagyunk. Az egyik szentimentális barom a másikra jelző még nem született amit én használni tudnék.
Nekem a 3-as fn megvan, a négyes nem tetszett. De most nincs live előfizetve, talán majd forzanal, ha már a felénél tartok kb.
-
Peat;)
veterán
LoL képed az van. Ha valamiről beszélnek/írnak azt úgy hívják kicsi Def26: téma. A témának van tárgya. Rakd le az érettségit, hasznos az, majd megérted a magyart. Engem rohadtul nem érdekel hogy ki milyen verziót honnan hogyan tölt le, másol, játszik. Az igen ha itt erről olvasok és közben megy a nyavalygás ha szóvá teszik. Egy fórum amiben tilos elvileg ez a téma, de aki szól mit kap? "neked mi bajod van"? No, ezt meg úgy hívják JELLEM. Ez a magyar negatívabbik jelleme aki még vissza is írja arra aki szól az ellen ami tilos. Meg van a dolog kulturális gasztronómiája.
-
Peat;)
veterán
Bushról annyit, hogy az ő uralma alatt is virágzott az a törvényháttér ami előidézte az ingatlanválságot, a bámulatos jelzálogos részvénypiacukkal. Szerencsétlen amerikai professzorok ott nyavalyogtak, hogy ez így nem lesz jó, amikor már harmadjára csináltak részvényszerű csomagokat a jelzáloghitelekből és már senki nem tudta azok kockázati szintjét. Majd jött a bumm, utána meg a világválság. Ezt konkrétan azóta már lemerte hozni az összes gazdasági lap, interneten is írásban is és már így tanítják is. A válság egyetlen igazi felelőse az USA, utóbbi jó pár éves munkájukkal. Ennyit az összeesküvés elméletekről
-
Mr.Grincs
veterán
Az xmedián azt írják, hogy jobb.
Itt a cikk, hogy mindenki lássa. Én maradok azért a HDMI kábelnél és a HDAV nál.
Miért használjunk VGA kábelt?
Sok ember csak azért cseréli le hibátlanul működő régi XBOX 360-át mert az újnak már van HDMI kimenete és állítóéag azon szebb a kép. Nem... nem az. Tudom, hogy most ez érzékenyen érinti azokat akik emiatt már lecserélték a gépüket de a helyzet az, hogy elég lett volna egy VGA kábelt venni. Nézzük csak miért is van ez így, hiszen HDMI-n keresztül digitális jeltovábbítás van és elvileg ennek kéne a legjobb képet adnia.
A probléma ott van, hogy a HDMI-n érkező jelet nem engedi át a TV képfeldolgozó elektronikája hanem mindenféle eljárással megpróbálja azt kontrasztosabbá, teltebbé és élesebbé tenni. Ezeket az áramköröket NEM lehet teljesen kikapcsolni egyik TV-n sem. A digitális jel adat formájában érkezik a TV-hez és a vezérlőelektronika feladata, hogy ebből képet állítson elő. A legtöbb TV képtelen normálisan kezelni a HDMI jelet és olyan extrém idióta dolgokat is felvonultatnak mint a digitális jel overscanelése, túlméretezése. Ez nagyjából annyit jelent, hogy egy picit belanagyít a képbe de ez éppen elég ahhoz, hogy a pixelek ne ott legyenek ahol lenniük kell. Ezt a jelenséget egyes tévéken a "csak pásztázás" , "just scan" , "1:1" beállításokkal lehet kompenzálni de még így sem kapunk tökéletes képet.
VGA kábelen keresztül más a helyzet. Ugyan a jel itt nem digitális de a 360 ANA vagy HANA chipje tökéletes minőségü képet állít elő és ebbe a jelbe a TV nem nyúl bele. Mégpedig azért nem mert a VGA csatlakozás eredetileg PC bemenet lenne és így fölösleges bármilyen módon feljavítani a képet. Mivel a PC által kreált képet overscannelni, túlméretezni sem kell és nem is szabad ezért minden pixel a helyére kerül és nincsenek olyan problémák, hogy recésnek töredezettnek látjuk az éleket. A képjavító áramkörök hiánya miatt a szinek sokkal homogénebbek. Aki szerint fakó a kép, az új dashboardban már 3 lépésben tudja állítani a színtelítettséget, úgyhogy már ez sem lehet probléma.
Nagyon fontos, hogy VGA kábel használata esetén arra állítsuk a boxban a felbontást, ami a TV készülékünk natív felbontása. HD ready LCD-k esetében 1366x768-ra, FULL HD-nél pedig 1920x1080-ra. Plazma tévék esetében nézzük meg a technikai leírást mivel itt többféle felbontás is előfodrul.
Ha mindezzel megvagyunk, búcsút inthetünk a recéknek és nem fogjuk többet hiányolni az élsimítást sem. A VGA kábel további előnye, hogy ott van rajta az optikai kimenet is, nem kell semmiféle átalakítót vagy speciális erősítőt beszereznünk. Az alábbi képre kattintva összehasonlíthatjátok a HDMI és a VGA kábel által produkált képet. Jól látható, hogy a HDMI verziónál a betük kontúrjai problémásak... ugyanez a jelenség figyelhető meg a játékokban is, a kontúrok nem lesznek szép simák hanem itt-ott zavaróan töredezettek lesznek az élek. A komponens HD és kompozit kábeleket nem érdemes megemlíteni sem, aki ilyet használ az azonnal váltson!
-
Sickboy25
addikt
nekem is két hdmi kimenet van a tvmen! Most mára boxom is hdmis, de semmi különbséget nem látok közötte! a thome nekem is hdmi-s, de minek, mert 4 hd csatornért nem fogok fizetni 2 rongyot plusszba, tiszta hülyeség, csak pénzkidobás! Majd valami jó kis dvd lejátszó kellene ami hdmis-is amina hd filmeket meg tudom nézni! Nah erre az egyre lesz jó!
-
Crazyman33
senior tag
Az én asszonyom pedig megvarrta az ülés huzatot és belehímezte a GT jelet.
Felhajtom a pedálsort, plusz összetolom, és be a sarokba a virágok közé. Eleinte minden nap ezt csináltam, aztán egy hét után meguntam. Amúgy akárki jön vendégségbe egyből kiszúrják és megkérdezik hogy ki lehet-e próbálni.
Amikor terveztem akkor két szempont volt.
1. Viszonylag ne foglaljon nagy helyet.
2. Bárki tudja használni, kortól, testalkattól függetlenül. Ezért állítható a kormány magasság és távolság. A pedál távolság és dőlésszög. Meg persze az ülésháttámla is állítható. -
BloodyEddie
őstag
Pc-n toltam végig, de ezt le is írtam
Mondjuk nem lett teljesen egyértelmű a hsz-em, az tény.
Ha jól értem, kell egy ismerős aki végigtolta, egy memkari, és a saját x-em, aminek a hdd-re fel tudom majd másolni? Máshonnan nem lehet mentést szerezni, csak így?
Ismerősök között nincs más X360 tulaj
Aktív témák
- Bomba ár! Dell Latitude E5450 - i5-5GEN I 8GB I 500GB I 14"FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Samsung Galaxy Book2 NP750XED i7-1255U 16GB 512GB GARANCIA: 1 ÉV
- HP 440 G6 Intel i5-8265U laptop (Bekapcsoló gomb hibás)
- BESZÁMÍTÁS! Asus A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RTX 2080 Ti 11GB Zalman M4 FSP 700W
- Bezámítás! Lenovo Legion 5 17ACH6H Gamer notebook - R7 5800H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest