- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Képen az iPhone 17 Pro kétféle akkumulátora
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat számít
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Kezünkben a Honor Magic V5
- Leesett a kamionról több millió eurónyi Z Fold7
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
bwoay
nagyúr
válasz
Kasza08 #14361 üzenetére
Miért, a M$ úgy méri fel az igényt,
hogy megnézik, hányan használják a Live-ot illegálisan,
aztán ha vannak elegen, akkor bevezeti?
Szerintem kicsit összekeveredtek az ok-okozati összefüggések.
Azért használják kevesen, mert elméletileg nem is használható.
Meg azért, mert a többség warezol:
1. ban miatt már akkor sem tudná használni, ha akarná
2. ban miatti félelemből nem akarja használni -
F.B.I.
veterán
válasz
Kasza08 #14233 üzenetére
Csak akkor vidd vissza ha meghal a gép, addig felesleges, mert minnél többször bontják fel a gépet annál jobban fog látszani a "beavatkozás". Amúgy ha lejárna a gari és utána hal le a géped van egy módszer, amivel életre lehet kelteni csak 4db csavar kell alátétekkel, fúró meg egy kis bátorság.
Itt a gép megjavításához a leírás van, aki több hónapja nyomja az így javított gépeket. A sok legendából csak ez az egy, amit én is láttam működni barátomnál:
A PC-n pedig nem kell játszani max. stratégiával de azt egy mai "olcsó" konfig is elviszi. Én már a jelenlegi gépemet sem tudom kihasználni pedig videót is szerkesztek rajta de a 2 mag, egy átlag felhasználónak, mindenre elég. Itt már csak a fogyasztás csökkentésésre lehet jobban ráfeküdni. Én is 45W-os procival nyomom alulfeszelve...a gép fogyasztása egy vicc lett!
-
FishAir
senior tag
válasz
Kasza08 #12715 üzenetére
Ja egy valami még eszembe jutott. HDMI-n nem tudsz pixelre pontos felbontást állítani, csak a HD felbontásokat. Na most ezek mind 16:9-esek, monitorok meg 16:10-esek. Egy kicsit szét fogja húzni függőlegesen a képet, de nem vészesen. [link]
VGA kábellel tudsz felbontást választani, igaz elég ótvarakat (640x480,848x480,1024x768,1280x720,1280x768,1280x1024,1360x768,1920x1080).
Ebből az 1280x768 áll legközelebb a 16:10-hez. Szóval ez az ami esetleg elmozdíthat a VGA kábel vásárlás felé. A felbontások listáját még frissítheti is kedves M$ a későbbiekben. Bár nem nagyon törekednek rá, ahogy olvasom mostanában. -
Peat;)
veterán
válasz
Kasza08 #12413 üzenetére
Én a forza2-őt csak Viva-val együtt tudtam megvenni, de még nem vitt rá a lélek hogy berakjam a boxba ezt a Pinata-t. A dobozképek alapján egy Marios game (azokat szeretem) kb egy nyakig véres Ramboo-nak tűnik ehhez képest
Többieknek: Kasza08 a 15k+-t a premiumra gondolta arcade-hoz képest nem a gta4-re, szerintem. Ha mégse akkor meg én nem értem
12413: tuti nem, nemrég van boxom és időm sincs sok játszani, így még csak elején járok és még tetszik is ráadásul.
5-ért vettem boltban, gondolom ettől van olcsóbban használtan pl jatekaim.hu-n
-
zsocy
őstag
válasz
Kasza08 #12260 üzenetére
Az égvilágon semmit nem kell moddolni vagy trükközni vinyónál.
Kibontod, leveszed a gyári fedőlapot a boxról, bepattintod a winyót (persze kikapcsolva, de gondolom ezt mondani sem kell) elinditod a gépet, és fel is ismeri. Nincs format, fdisk, semmi.Ne feledd hogy Amerika a fő piac, számolj az ő értelmi szintjükkel
Bocs Tiv83us!
-
rolko
őstag
válasz
Kasza08 #12192 üzenetére
Na én 223BW-n tolom a boxot
, de istenemre mondom hogy sokkal szebb képet ad mint a Samsung 82cm-es CRT HDTV-nk odalent a nappaliban..... lent HDMI kábellel volt összekötve a boxal, ott is szép képe volt (720p), de amikor megjött a 223bw-m és rákötöttem vga kábellel majd hanyatt estem. Teljen más volt, sokkal élesebb, látványosabb lett a kép, olyat is láttam a játékok alatt amit a nagyon nem....
Nekem nagyon megérte ez a 223BW, főleg 38k-ért -
zsocy
őstag
válasz
Kasza08 #11815 üzenetére
Hello,
A 12V mod állatira felhangosítja a cuccot! Nem mint csendmániás mondom ezt, az tényleg sok már.
Továbbra is azt mondom hogy aki nem okosít az ne moddoljon semmit. Gari van, ha elromlik javítják. Lehet hogy bejön amit bwoay mond, és sikerül elhúznod vele a gari végéig, és utána romlik el
-
-
tiv83us
veterán
válasz
Kasza08 #11722 üzenetére
Szerintem olcsobban kijon /foleg Magyarorszagon, mar latom elore, hogy ott fugjak lehuzni az embereket ezen a jatekon, ahol csak tudjak/, ha az egesz pakkot megveszitek egyutt es mindenki beszall a maga kis pezivel. Gondolom nem fogja mindenki haza hordani a maga kis mikrofonjat, vagy a dobszettjet, foleg hogy ha kulon-kulon akarnatok jatszani otthon egy instrumentel, akkor megkene venni mindenkinek kulon-kulon a szoftvert.
-
tiv83us
veterán
válasz
Kasza08 #11718 üzenetére
Nem tudom, egyben vettem. A dobszett kulon talan 79 dollar, a gitar 40 korul lehet, a szoftver maga 50-60.
Meg kell jegyeznem, hogy a dobszett elegge gyermekcipoben jar, sokat kell moddolni, hogy experten elboldogulj az igazi kemenyebb reszekkel. Erre talaltak ki a hires "zokni modot", azaz mindegyik padra ra kell erositeni egy par ipari zoknit, sokkal erzekenyebb lesz es nem kattog annyira, ahogy vered a dobot. Bovebben itt. (<== Erdemes megnezni, komolyan) "Hasznalati utasitas."
A labdobrol mar irtam fentebb, hogy nem nagyon birja a strapat, ha nem gagyimatyin uzod az ipart.
A gitar sem tul jo, basszust jo vele jatszani, de szolo gitarnak a Guitar Hero III Les Paul Gibson gitarjat hasznalom.
Europaban meg tudomasom szerint nem adtak ki a Rock Band-et.A vizipipa az volt vagy $200, marokkoi antik kereskedesbe vettuk
zsocy: LoL
Latom nagy az erdeklodes a Rock Bandrol, ha erot gyujtok, irok rola egy cikket a GamePod-ra.
-
tiv83us
veterán
válasz
Kasza08 #11715 üzenetére
$179+afa.
De a labdob mar most fuggolegesen szarra tort, ugyhogy rendelnem kellett egy "igazi" dobszettbol szarmazo moddolt labdobot, ami szin "metal" es szarra van erositve, hogy ne szarjon be az elso igazi heavy metal dob szolonal. Igaz maga csak annyiba kerul, mint maga a dobszett kulon.
Bovebben itt.
1010: Elofordulnak szar jatekok is, van amivel fel kell neha dobni a hangulatot
-
Def26
félisten
válasz
Kasza08 #11588 üzenetére
Golemkonzol jó kis bolt. Sokan dícsérik még a Consolecornert. A multkor megkérdeztem tőlük, hogy mennyiért számítanák be a boxom egy PS3 -ba és azt írták, hogy 40k -ért.
Ezt ajánlottam nekik:
3 hetes origi Xbox 360 Arcade garis, blokkos, doboza stb.
PGR4, Burnout Paradise, Call of Duty 4, Call of Duty 3, Forza 2 +Viva Pinata Bundle, Prey.Tudom, hogy beszámítás nagyon alacsony áron játszik, de azért ezt nem gondoltam volna.
Kíváncsi vagyok, hogy egy régi Prémiumért mennyit adnának, ami gari sincs
Persze ettől függetlenül a Conslocornert ajánlanám mindenkinek.
Aktív témák
- Gumi és felni topik
- Új szintre emeli a csalók elleni védelmet a Battlefield 6
- Formula-1
- Mini-ITX
- BestBuy topik
- Elektromos autók - motorok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Kerékpárosok, bringások ide!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Nintendo Switch OLED Zelda: Tears of the Kingdom kiadás + üvegfólia + tok Újszerű!
- ASUS ROG Ally RC71L-NH001W. 512GB. SSD. AMD Ryzen Z1 Extreme. 16GB. LPDDR5X. RAM. CSERE IS.
- SPIRIT OF GAMER Race Wheel PRO 2 kormány minden tartozékával megkímélt állapotban eladó!
- Playstation 5 Drive Edition 825GB (CFI-1116A), 6 hónap garanciával, Bp-i üzletből eladó!
- Playstation 5 Slim Disc Edition 1TB , 6 hó teljeskörű garanciával, Bp-i üzletből eladó!
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
- Apple iPhone 13 Mini / 128GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia / 84% akku
- MacBook Pro 14" M3 Pro 18GB RAM 512GB MAGYAR BILL 1 év garancia
- Gamer Notebook! Acer Nitro 5! Csere-Beszámítás! I5 11400H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 500GB SSD!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest