- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- 165 Hz-es panelt tesztel a OnePlus
- Szuperkijelzővel készül a Huawei Mate 80 RS
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
Hirdetés
Aktív témák
-
kisJack
aktív tag
-
Peat;)
veterán
válasz
Djuree #38376 üzenetére
"minőségben, tartósságban már most is." ezzel abszolút nem vitatkozom, de a programozás..arra a gépre a megjelenése előtt már egy évvel programoztak (és blu miatt sokat is csúszott, megint plusz idő volt a programozóknak!), pl a gt5 több mint kétszer annyi idő alatt készül el rá mint a forza3 boxra és az autók lesznek csak szebbek, azok sem sokkal. Dupla annyi melóval.
5 éve csinálják. (5 év alatt meg xboxból is többet hoznának ki mint bármely mai xbox cím, mivel nincs ilyen hosszú fejlesztésű játékunk sajnos) A gépet 10 évre tervezték, amiben már az átfedés is benne van a ps4-el. Magyarul az 5 év az aktív életciklusának több mint a felét teszi ki. Van max 3 éve a ps3-nak kb az új konzolokig amiknek többszörös lesz a teljesítményük, ez idő alatt hirtelen meglódul valami? Majd visszatérünk rá akkor. Én bátran fogadok hogy nem lesz nagy különbség. Multi címekben 1000%, exkluzívokból meg már 3-4 éve kéne fejleszteni valamit hogy esély legyen a szebb kinézetre 1-2 év múlva, amik mostanában jelennek meg címek én nem láttam semmi olyat ami merőben más látvány. Amit ma kezdenek el fejleszteni azt már valószínű nem tudják leprogramozni a hátralévő időben olyan minőségben hogy többet nyújtson. Ha megnézed a crysis konzolos verzióját az x360 gyorsabban megy. Szerintem a grafikával már le is kéne állni, mert többet elérni már csak kín a programozóknak ezekkel a gépekkel. Jött most pár jó játék, inkább kövessék azokat, a remek hangulattal és egyediséggel. (pl borderlands, brütal legend...)
-
heihachi
addikt
-
heihachi
addikt
válasz
Djuree #38370 üzenetére
Lehet, hogy Te nem látod, de attól még létezik, és azt bizonyítja, hogy a box alatti vas pillanatnyilag alkalmasabb arra, amire szánták, még akkor is, ha technikai paramétereiben gyengébb.
Ez kb olyan, hogy én se láttam még 1 milliárd forintot egyben, de attól még létezik
-
heihachi
addikt
válasz
Djuree #38358 üzenetére
Már mi nem igaz? Amiket írtam, azok konkrét tények, tehát igazak
Hogy mennyi látszik belőle szemre, az más kérdés, de egy AA, vagy egy részletesebb textúra, illetve a ritkább fps esés, az bizony látszik, mondjuk az alacsonyabb felbontás általában nem, mert effektekkel remekül lehet kompenzálni.
Abban viszont egyetértek veled, hogy a legjobb, ha mindkettő van
-
heihachi
addikt
válasz
Djuree #38341 üzenetére
Hát nem tudom, a multiplatform játékok többsége:
vagy nagyobb felbontásban fut (lásd Silent Hill: Homecoming, vagy Tekken 6, és senki ne mondja, hogy ez utóbbit boxra írták, és onnan portolták át PS3-ra)
vagy nagyobb AA-val fut (lásd Mirror's Edge vagy Batman: Arkham Asylum)
vagy nagyobb felbontású textúrát használ (lásd Operation Flashpoint: Dragon Rising)
vagy azonos paraméterek mellett is általában a box présel ki több fps-t (lásd Brothers in Arms: Hell's Highway).
Lehetne többet is sorolni, és nyilván lehetne az ellenkezőjére is példát találni (lásd Resident Evil 5 v-sync probléma), de ez az általános a multiplatform címeknél. Én sehol nem látom a PS3 rejtett erejét. Mindig csak azt hallani, hogy még nem tudják kiaknázni teljesen, még van benne erő, a boxban már nincs, aztán a játékok meg pont az ellenkezőjét bizonyítják. -
heihachi
addikt
válasz
Djuree #38335 üzenetére
Hát nem ugyanarról beszélünk, de sebaj, én vállalom, egy casual kis pöcs vagyok, akinek többet ér az ideje és a lelki nyugalma, mint egy jó eredmény a Forza 3-ban
Amúgy nem igazán van választásod, 14 kört kell menni, ha tetszik, ha nem. És nem lehet még megkerülni, vagy kihagyni sem a versenyt. Le kell nyomni, ha tetszik, ha nem, mert a karrier része. -
heihachi
addikt
válasz
Djuree #38330 üzenetére
Látod, ez a Te hozzáállásod, ami alapvetően hibás.
Ha elrontod, visszatekered, modod Te, és persze lehetne így is használni. Csakhogy a lényeg pont ez, hogy hogyan használod, és nem maga az a tény, hogy használod: nem akkor érdemes visszatekerni, ha elrontod, hanem akkor, ha lehetetlen helyzetbe hozod magad, vagy ha épp nem szeretnéd magad halálra idegesíteni. Alapvetően más szemlélet, és ez így egy dekát nem vesz el a játékélményből. Én ha visszaesek elsőről hatodiknak az idény első versenyén, nem tekerem vissza, mert a további versenyeken simán be lehet hozni. De ha hetedikről úgy kicsúszok, hogy már nincs esélyem megfogni az utolsó gépi játékost, akkor visszatekerek. Gondolom egy ultrafanatikus szimulátor rajongó, ilyenkor az utolsó helyen leautózik 14 kört (most pl annyit kellett mennem), tökéletesen feleslegesen, csak épp ennek értelme nulla.
Egyébként korlátlan, csak az utolsó kör végén nem lehet használni.
-
heihachi
addikt
válasz
Djuree #38305 üzenetére
Komolytalan vagy, azért, mert a pinataban nincs visszatekerés, még ez egy értelmes feature
Vannak olyan versenyek, ahol mondjuk közepes nehézségen olyan R3 autóval, amelyik teljesítmény indexe alacsonyabb, mint a többi gépé, vért kell izzadni, hogy az első háromban végezzen az ember. Egy ilyen versenyen mondjuk ha elmérem az utolsó körben valamelyik féktávot, és ezen múlik a végelszámolásban hogy megelőz-e valaki vagy sem, én bizony visszatekerem. Szerintem a visszatekerés az egyik legjobb feature a játékban, és elképesztő, hogy a stressz szintet nullán tudja tartani, már az is, hogy tudod, ha kell, megnyomhatod. A verseny ettől még izgalmas marad (nem kell minden kanyart ötször megpróbálni visszatekeréssel), csak nem érzed úgy, hogy most belevágod a kontrollert a tv-be, mert 10-szer ugrassz neki a 9 körös versenynek, és nem jön össze a dobogós hely.
-
eddie17
addikt
válasz
Djuree #38167 üzenetére
Esetlegesen arra nem gondoltál, hogy valaki van olyan eszement, és beregisztrálja a bankkártyáját, hogy egyszerűbb legyen a vásárlás? És elviszik a gamertag-od, és annyit költenek a kártyádról amennyit nem szégyellnek. Itt nem a mentésekről van szó, ezek nem erre utaznak.
-
alien_
őstag
válasz
Djuree #38056 üzenetére
Elvileg holnap jön a kormány, majd meglátjuk, mi lesz a sorsa. Általában jó kritikákat kapott, árban pedig az MS harmada.. HC szimulátor fan-ként mondod, hogy nem jött be, vagy szerinted abszolút használhatatlan?
Fallout 3 -nak én is háromszor futottam neki, mire végre sikerült nem a második rész tükrében szemlélnem. Onnantól kezdve egy nagyon kellemes csalódás, kevés játékra akadtam így rá Xbox-on.
-
alien_
őstag
válasz
Djuree #38052 üzenetére
Jogos, én már a kettőt sem nagyon bírtam
Lehet, hogy kéne télire valami függős játékot keresnem =) Azt mondod, Aion tuti? Bárcsak lenne Fallout MMO... Még mindig a második rész a legjobb, de a harmadik is sokszor hozta a feeling-et. Lehet, neki is állok mégegyszer =)Amúgy: Rendeltem egy DriveFX-et Forza-zni. Valaki esetleg használja ezt a kombót, mik a tapasztalatok?
-
alien_
őstag
válasz
Djuree #38028 üzenetére
Én is béna vagyok hozzá
Komolyabb összegben mernék fogadni, hogy senki nem ver meg Q3A-ban egy Pc-re kötött Xbox360 controllerrel.. De szerintem COD4-ben sem nagyon, pedig azzal játszottam összesen 15 percet.Def26: Én nemrég váltottam komponensről HDMI -ra. Az élek mintha élesebbek lennének + van egy HDMI fekete funkció a TV-men, ami valahogy jobb feketéket produkál, mint az alap fekete kiemelés.
-
-
Thome
veterán
válasz
Djuree #37409 üzenetére
A hang kivezetése Hifi-re ennek a segítségével oldható meg, a HDMI kábelen nincs optikai kimenet, utánakerestem gyorsba:
HDMI kábelt betolod a boxba meg a tv-be, vagy mittomén hova akarod, a másik kábelt (az átalakítót) pedig az AV-be, és mivel ezen van optikai kimenet is, meg az a fehér és piros csatlakozó (tökömtuggya mi a neve, de rca kábelen is ilyen van
), gyerekjáték rákötni a hifire/házimozira, amire akarod.
-
HagaNRG
őstag
válasz
Djuree #36729 üzenetére
Sziasztok!
Először is elnézést a délutáni, flame keltő egymondatos beszólásomért a Forza kapcsán. Hiba volt, belátom, eszemben nem volt kötekedni és bevallom őszintén, bár lelkem egy templom, én sem vagyok apáca.
Bocsi mégegyszer az érintettől, rem. nincs harag!Hogy ontopic is legyek:
BÁr írtad, hogy a carrierről szól a Forza 2, nem egészen értem, nincs kedved egyáltalán bele sem kezdeni, vagy ott sem találtál hosszú futamot?
Mert ha te csak single racekkel akarsz próbálkozni, akkor meglehet, hogy így jártál, karrierben viszont vannak megbízhatósági versenyek is, ha jól rémlik.
Egyetlen ilyet nyomtam le eddig, Laguna Secaban kb. egy órán keresztül körözgettem. Az azért jóval több, mint 5 kör volt összesen.SZóval csak kitartás!
-
alien_
őstag
válasz
Djuree #36696 üzenetére
Máshol is olvastam ezt a kritikát, de engem szerencsére abszolút nem zavart a nézet. Nagyon ügyesen sikerült az első perctől az utolsóig változatosra csinálni a játékot, például egyszer támadtak meg a necromorphok a liftben, mégis utána az egész játékon keresztül a lift sarkában, célratartott fegyverrel utaztam
Nekem nagyon bejött a játék, a sztorija nagyon büntet, ilyen fasza sci-fi horror atmoszférát nem láttam az Alien sorozat óta.
-
Mr.Grincs
veterán
Aktív témák
Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Milyen légkondit a lakásba?
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Suzuki topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Először égett le egy újságnál a GeForce RTX 5090
- Autós kamerák
- Sorozatok
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion Go S 32GB/1TB kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Logitech G923 Driving Force Racing Wheel + Shifter garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Logitech G920 Driving Force Racing Wheel + Shifter garanciával hibátlan működéssel
- Xbox Series X 1 TB SSD
- Áron alul!!! Eladó Playstation 4 és 5 játékok Spli Fiction, Assassins Creedek, Resident Evil széria
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 1TB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3051
- HUAWEI MateBook 13 2020 - Kijelző nélkül - I7-10510U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- HP Zbook Fury G7 I7-10850H
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- Xiaomi Redmi 13 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest