- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- One mobilszolgáltatások
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- Kikristályosodik a Razr 60
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
Djuree
félisten
hát igen, de az itteni tescoban nincs belül kajálda
meg a belső kajáldában külön kell fizetni, habár a grillcsirke is meleg kaja és azt meg a pénztárnál kell
nem vágom. na mind1, holnap rákérdezek, mert ha ittis elfogadják akkor nem veszek belőle ps3-mat....egyszer régen már próbálkoztam, de nem fogadták el. habár az még pesten volt, majd ittis megpróbálom...
coop viszont elfogadja, de én már tesco alatt nem adom
-
lumpen_stex
aktív tag
nagyon autentikus oldal de, ha már lnkeltél:
Hardware scaling to the output resolution chosen in the dashboard is automagically performed .
In upscaling to 1080p, some games may first scale to 720p in software before the GPU scales to a 1080p output. e.g. RR6, SCIV, VF5, CoD4, H3, TR:L...
Some games let the GPU handle the scaling to 1080p directly from the arbitrary resolution. e.g. MotoGP 06, PGR3, ESIV...
akkor mégse hülyeség..
-
Djuree
félisten
-
Djuree
félisten
jaja, fasza lett nagyon
eddig ebben a játékban csalódtam a legnagyobbat pozitív irányban. mondom biztos olyan lesz mint az 1, ki sem próbálom úgyis szar lesz. aztán videók meg tesztek alapján mondom megveszem hátha, legfeljebb eladom amennyiért vettem. de szerencsére nagyon jó lett...
-
Gebriel
veterán
Én meg most a Devil May Cry 4 kezdetem el.
PS3-on már egyszer toltam, de számomra hatalmas játék így most megismételem újra.
Utána meg jön a Bayonetta.
Le is járt a Gold-om és nem is hosszabbítom meg egyenlőre mert csak multit toltam 1000el, így be pótolom a singel játékokat. -
dunc
nagyúr
A játékoknál nem ismerem ,melyik Magyar,melyik nem,a Fable 2 nél van azthiszem,hogy Német nyelvű,és nem mindegyik verzió tartalmaz Magyar felíratot. (és pc-n a Dragon Age,és az ME2 is kapott Magyar felíratot,de tudtommal a boxox verzió nem tartalmaz Magyar felíratot...sajnos)
Még érdeklene az új FF,mert az számomra HUN nélkül élvezhetetlen....... -
adalbert1
veterán
Sajnos ott már csak sima van (én GOTY-t akartam rendelni, de pár nappal a megrendelésem előtt fogyott ki
), ja a 3-at már lehet előrendelni
Elkezdtem játszani a kettővel, eddig jobban tetszik mint az 1... Élénkebb színvilágúnak és akciódúsabbnak tűnik. -
Djuree
félisten
én 6k-ért vettem itthon, de utána pont lement az ára game-en
használt volt amúgy? mert ha egy ilyen pakknak így lenyomják az árát akkor általában használtat küldenek...
amúgy csak megsúgom hogy ha ilyen árban van nem sokáig lesz már eladó példány, ahogy cod4 gyűjtőiből sincs már sehol vagy nagyon drága, pár év múlva nem keveset fog érni ez a pakk... -
woodbear
addikt
-
Balázs_a_laz
aktív tag
Sziasztok,
sajnos nem tudom letölteni, csak egy download to XBOX360 gomb van, gondolom ez olyasmi, hogy a regisztrált nevem alá tartozó gépet ha legközelebb live-al bekapcsolom akkor egyből letölti.
Nu mindegy, nem sikerült, majd nézem a gépről a filmeket!
Köszönöm a segítséget!
-
bLaCkDoGoNe
veterán
Ez világos, de a jelzett eltérést (120GB helyett 112 teljesen üres HDD-nél) az okozza, hogy máshogy számolnak a HDD gyártók (így lehet többnek hazudni a HDD-t), és máshogy a számítógépes rendszerek (Xbox OS, Win, stb.). Az eltérés pedig emiatt van elsősorban, nem eszik meg az Xbox 8 giga helyet a rendszernek természetesen. Ez lett levezetve korrekten, szerintem félreértetted kicsit.
(Vagy ha te nem, akkor én
)
-
FefeeX
veterán
Nem teljesen. A 20gigás vinyón nem lehet cullang nélkül 13giga felhasználható hely. Mert ahogy nő a méret, azzal arányosan nő az átszámolás által "elveszített" GB hely. Épp ezért nem jó példa, hogy cullang nélkül a 120ason 112 gb hely van (amivel azt akarta magyarázni hogy a 20ason is lehet 12), mert míg a 20ason 18+ GB tényleges hely van, addig a 120ason meg 112GB. Érted már? Az ha a 20ason csak 13GB-t tud használni valaki, valszeg user error.
-
Mr.Grincs
veterán
Pont nélkül kell írni. MrGrincs
Ha pont is ott van akkor az azlért lehet mert a 173E buszon hasítottam a balaha felé masszív 49,98 KM/H óra sebességel. Az ikarus busszal a jóminőségi pesti flaszteron. Úgy hogy mindkét kezembe a telefonomba kapaszkodtam a lábammal meg betámasztottam magam, hogy ne essek le a székről.
vesir: "Hello.
Mennyit érhet egy vadi új Jasper lapos Elite gép, kiegészítők (kábelek, hdd, táp, stb.) nélkül? Illetve mennyiért lehet ilyet itthon kapni?"Hád kb max 35, de inkább 30. És eladni is kb ennyiért tudod. De nagyobb az esély a sikeres eladásra, ha cuccokal együtt adod el.
Kapni ilyet ritka. Általába aki ilyet árul az azért adja el mert javíthatatlan vagy azért mert bannolt.
-
Djuree
félisten
nem lehet. de az durva is lenne, mindenki átállna az épp nyerő csapatba
egyik játékban sincs ilyen tudtommal
de mindig 2 kör van, ha támadó voltál először akkor a 2. körben védő leszel és fordítvaFefeeX: én sem láttam még élőben dx11-et, de voltak valahol képek a box-os metro-ból meg a dx11-esből és azért volt különbség...mondjuk élőben is látni kéne az az igazi...de ezért én sem veszek új vga-t, jó nekem a boxos graf is
-
-
FefeeX
veterán
SF4 nekem nagyon bejövős (a Super meg még nem jelent meg, de hamarosan)
most fogom ugyan még csak unlockolni a rejtett karaktereket, hiába, kevés az időm rá.
Szóval az SF4 méltó utódja a többinek.MK vs. DC: nekem ez is nagyon bejött, de csakis multiban. Egyedül elég unalmas, a story módja (nem tudom mennyi van még hátra, elég régóta csinálom de elég gagyi a történet) nem az igazi. Haverral viszont nagyon bejövős volt a játék
Grafikában is nagyon jó. (tényleg nem a régi MK hangulat, de ettől még lehet jó. amúgy MKT óta egyik sem olyan már)
----
adalbert1:
Tekken6 megint csak musthave, de más stílus megint. Azzal is el lehet szórakozni multiban, és nekem pl single-ben szintén nem adott túl sokat...Ajánlott lehet még: sima xbox-ról a MK
eception. Más stílus mint a MKvDC, de érdekes, érdemes megnézni. Valamint, ha lenne Armageddon PAL, akkor minden pénzt megérne nekem, de sajna azt ahogy néztem, csak NTFS-re adták ki...
Golden Axe 1-2-3 meg aláz
Mondjuk a sonicokat is próbáltam, de azok elég gázosak már számomra, mondjuk mindig is inkább a Mario állt közelebb hozzám
Szó mi szó, single playerben eddig a SF4 ami leghuzamosabb ideig le tudott kötni.
bwoay: én kíváncsi leszek a PGR4re, kinek a pap, kinek a papné, még nem próbáltam PGR-t, de általában akinek a simulátor jön be az anyázza az arcade játékokat... Ilyen a popszakma
-
Djuree
félisten
jól megy már eléggé, istencsászár gamma
jobban tetszik mint a cod, pedig ha nekem ezt mondja valaki hogy jobban fog tetszeni mint a cod, azt tuti nagyon durván pofánröhögtem volna
konzolon is leamortizálják de durván ám
szerencsére én csak pár adott helyen sniperkedek, leginkább a rush mód első körében néhány mapon ahol ismerem a jó helyeket már, ott még nagyjából minden épület a helyén van egy darabig
én leginkább állandóan rusholó assault vagyok, meg néha medic
vedd meg boxra is sztem, valahogy jobb a hangulat mint pc-n, meg nincs csiter sem, pc-n már akad úgy hallottam...
-
Mr.Grincs
veterán
Ezeket néztem és ennyi a vége:
Product Price
Call of Duty 4: Modern Warfare (X360) £21.99
removeCall of Duty: World at War (X360) £22.99
removeFable 2 GOTY Classic (X360) £15.99
removeGrand Theft Auto IV (X360) £15.99
removeFar Cry 2 - Preowned £9.99
removeDelivery: £2.95
Total: £89.90Mit gondolsz? A fable 2 vajon magyar felíratos lesz hogy onnan rendelem?
-
adalbert1
veterán
A play.com-on ahogy nézem Magyarországra pont nem írják ki a posta árát, az ingyenes kategóriába meg persze nem vagyunk benne...
Az amazon.co.uk-en meg ahogy néztem tud dobni rendesen az áron a posta, 2.99 itemenként, és 4.99 font szállításonként. -
Mr.Grincs
veterán
Hogy van a postaköltség a game.co.uk-nál? Mert rendelnék prá darab játékot és ha esteleg mondjuk 5db ot vennék akkor jobban megérné e.
Amik kapásből kellenének: COD4, COD5, COD6 , GTA 4, Fable 2 magyarul, Meg még szétnéznék bővebben is csak hirtelen ezek számomra amik alap követelmény. -
hdman
őstag
Akkor itt az idő, én is beszerzem! Az előző két részt már rongyosra énekeltem/tük
A mult héten tartottunk egy kis GH bulit, és véletlenül ott volt a Lips is, azt is nagyon megszerették
Ideális alapozás volt a techoparty előtt, főleg a Modern Talking: You're my heart, You're my soul c. szám
Olyanok voltunk mint a macskák
Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- LG 38WN95C - 38" Ívelt NANO IPS - 3840x1600 - 144hz 1ms - Nvidia G-Sync - AMD FreeSync - ThunderBolt
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Xbox Ultimate előfizetések
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 12GB 512GB 14" FHD 1év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest