- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Köredzésen járt az Exynos 1680
- iPhone topik
- Szinte játékpénzért megvehető a Honor Play 10C
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Redmi Watch 4 - olcsó hús, sűrű a leve
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Hirdetés
Aktív témák
-
heihachi
addikt
válasz
HagaNRG #18147 üzenetére
Nagyon szar a magyar kommentár, a második meccsen már ismételgetik önmagukat, hatalmas nagy baromságokat mondanak, kb. semmi értelme. Annyi, hogy poén, de egyéb, forintban kifejezhető értéke nincs. Ennek ellenére a FIFA09 PC-n nekem bejött, szerintem boxon tv-n tolni ezt kifejezetten jobb lenne, be is akarom szerezni.
-
heihachi
addikt
válasz
HagaNRG #18140 üzenetére
Jesszusom, PURE
Hát remélem jól fogsz vele szórakozni, de én PC-n halálra untam magam vele, bele öltem négy órát, de úgy meguntam, hogy uninstaláltam
Kb. az a kategória nálam, mint a Burnout Paradise, szép is, eleinte élvezetes is, de hosszú távon unalmas, agyatlan szórakozás.
Viszont online biztos királyság lehet. -
bwoay
nagyúr
válasz
HagaNRG #17565 üzenetére
8 óra, kb, mint a Gears of War. Uncharted meg 10.
Nem jellemző már, hogy olyan hosszúak lennének ezek az akciójátékok,
TP vagy FP shooterek. Heavenly Sword sem hosszabb, sőt...
Bezzeg a God of War II nekem kb 30 játékórámba került.Amúgy most nyomtam le PSP-n a Parappa the Rapper nevezetű csodát,
ami a régi PS1 verzió remake-je, és miután a PSP viszi a PS1 címeket,
nem is igazán értem, miért adták ki ezt külön lemezen
(ennyi erővel minden jobb PS1 játék jöhetne).Nade a lényeg, hogy szerintem 2 óra alatt végeztem vele,
aztán elkezdtem újból, rutinnal... hát úgy megkockáztatom,
hogy 25 perc alatt le lehet tudni. Úgy, hogy rendesen végigjátszod,
max az animációkat nyomod el. 25 perc... -
GRaul
őstag
válasz
HagaNRG #17473 üzenetére
3-5 font kozott ott se veszel Colint
Utcat nem tudok mondani.Csak egyet.Fullham Street.De Neten rajta vannak a cimek.
Gamestation meg Cex itt kint is van Croydonba (London Kulvarosa).
Bent a belvarosba gamestation nem tom hol van.Ebayt meg sasolni kell ha jo dolgokat akarsz kifogni -
Kasza08
őstag
válasz
HagaNRG #17015 üzenetére
nem, live egy fiók, a regisztráláskor pedig a gépedet jegyzik fel.
jah, hogy 2 éves... hát nem tudom, meglehet próbálni. felkell hívnod a magyar supportot (ezt majd ha hazajöttél, mert am. sem olcsó, külföldről meg aztán végképp...) és akkor ott elmondod, hogy szeretnéd megtudni, hogy regisztrálva van-e a géped, mert használtan vetted. -
tiv83us
veterán
válasz
HagaNRG #16922 üzenetére
Ja, hat a Jueszejben is van am BR film dogivel, csak amig ketszer annyi, mint egy "sima" DVD, addig a kutyanak sem kell. Ahogy mondod, ket ev es hadd jojjon, addigra a jo minosegu BR lejatszok is ledobjak araikat es remelhetoleg a filmekert sem kell tizeniksz dollarnal tobbet fizetni.
-
bwoay
nagyúr
válasz
HagaNRG #16878 üzenetére
hát ha kizárólag HDD-re másolásról van szó, akkor még OK,
de ha egy konzol kapcsán kerül szóba,
akkor nem kell komoly szakértőnek lenni ahhoz,
hogy az ember kikövetkeztesse:
valószínűleg nem arról van szó,
hogy a gyártó nem akar több játékot eladniProf:
koppintás? hiszen az is az ő játékuk volt,
magukról koppintanának?
egyébként nagyjából annak a folytatása. -
heihachi
addikt
válasz
HagaNRG #16635 üzenetére
Ezek alatt az árak alatt lehet már kapni régóta a gépeket idehaza.
Arcade már 45k környékén volt mikor én májusban vettem, a 60gigás meg megjelenésekor volt 65, azóta már 60k-ért is láttam boltban.Szóval ha minden jól megy, és 55k-s ajánlott ár mellett meglehetett venni 45k-ért, akkor 45k-s ajánlott ár mellett meglehet majd venni 35k-ért (legalábbis egy kis idő múlva tuti) az arcadeot. És ezen a logika mentén haladva, nemsokára lesz 60gigás 55k-ért, az már igazán jó vétel lenne.
-
spammer
veterán
-
heihachi
addikt
válasz
HagaNRG #16003 üzenetére
Nem, nem, nem szaggat a GTA4. Nincs olyan, hogy egy pillanatra megállna, csak szimplán rohadt alacsony a frame rate bizonyos esetekben, általában olyankor, amikor épp magasnak kéne lennie (gyorsan száguldozol a városban, nagy a lövöldözés, épp ezerrel üldöznek a zsaruk, stb.) Pixel hibáról még nem hallottam GTA4-el kapcsoaltban, van viszont popup hiba. Az olyan, hogy haladok a kereszteződés felé a kocsimmal, szemben egy ház, nincsenek ablakai. Odaérek, sikerül a boxnak betölteni az ablakok textúráját, erre megjelennek ablakok a ház falán.
Ugyanígy hirtelen felbukkannak mindenféle egyéb tereptárgyak, de nyilván már csak akkor, mikor ott van az orrod előtt, tehát elég gáz. Bemegyek a fegyverboltba, nincs egy textúra sem! Aztán szép lassan betölti, és megjelennek a fegyverek, asztalok, falak, stb... Szóval gáz. De ettől az a játék hatalmas, NB meg a történet elviszi a gémet, még ha a küldetések egy idő után elég "hasonlóakká" is válnak.
Szerintem inkább az évtized játéka, ha az általad felsorolt két lehetőségből lehet választani -
spammer
veterán
válasz
HagaNRG #15503 üzenetére
SBK08-at próbáltam, szép graf, lehet állítani a teljesen Arcadetól a majdnem szimulátorig kb., de valahogy nekem mégsem jött be. Anno a MotoGP 07-et sokat toltam PC-n (akkor még nem volt box), de most valahogy ez az SBK nem hozza nekem a hangulatot. Az esős időjárás nagyon szép benne, dehát az nem vígasztal. Mondjuk én jobban is húzok a GP felé, nem vagyok nagy SBK néző, lehet az a baj
Várom a MotoGP 08-at.
-
heihachi
addikt
válasz
HagaNRG #15259 üzenetére
Ha érdekel hibátlan DOA4, akkor dobj egy privit. Karcmentes, Platinum kiadás, 3k-ba odaadom. Nagyon jól néz ki, rengeteg mozgás van benne, nagyon jók a hátterek, többszintesek, és nagyon szép.
Csak nekem az a bajom vele, hogy vagy 4 évig Tekkeneztem, továbbá, hogy egyik karakter sem szimpatikus...
mod: postázni nem szeretnék -
spammer
veterán
válasz
HagaNRG #15259 üzenetére
Olyan mint a videókon (gametrailers pl.) DOA nincs nekem, így nem tudok nyilatkozni, de ez eddig tetszik. Videók alapján a DOA-nak rosszabb a grafja. Pályák, hát többnyire fantasy, bár van ilyen "tengerpartos", hajós, modern várost nem láttam. Van két Star Wars pálya is (Birodalmi űrhangár féleség), és persze Yoda mester és az új tanonc srác a Force Unleashed-ből
Demot nem tudok, nekem máshonnan van meg
-
spammer
veterán
válasz
HagaNRG #15252 üzenetére
Soul Calibur 4 eddig jónak tűnik, tegnap nyomtuk itt kb. 3 órát. Story módja odabasz, normal fokozaton volt kb 10 perc
Aztán credits... Majdnem elröhögtem magam.
Graf szép, zenék is jók. Karaktergenerálás cucc jóság, lehet egyedi cuccokat felrakni, szinte mindent színezni, szóval kellett bele az ilyen.
Mortal vs DC novemberben jön, az uccsó videó szerint.
Új dashboard menni fog minden boxon, ez a kiszivárgott új dashboard, amihez hackelt, chippelt gép kell most, tehát felesleges hülyeség. Ősszel jön a teljesen hivatalos, minden boxra.
-
Kasza08
őstag
válasz
HagaNRG #15206 üzenetére
teljesen jó!
Pesttől délre 20km. Sztem úgy csináljuk, hogy amikor hazajösz, dobsz egy privit, hogy mennyibe kerül, én mondom, hogy kell vagy nem kell.
De remélem emiatt nem kell lemondanod semmiről, hogy meg tudd venni, ha igen, akkor felejtsd el, annyira nem fontos, csak ha már kint vagy... -
zsocy
őstag
válasz
HagaNRG #14977 üzenetére
Öszintén szólva nem igazán értem miért akarja mindenki most eladni a gépét. Olyan nagyot nem lehet keresni vele, és az új sem lesz gyorsabb, maximum megbízhatóbb és halkabb.
Én használnám amíg lejár a garancia és végleg meg nem hal, utána vennék csak esetleg újat. Csak azért hogy Jasper legyen nem variálnék.
Persze a te eseted valamennyire érthető, ha 3 hónapig nem használod akár el is adhatod, valószinűleg már az újból kapsz mire visszajössz. Viszont a non-HDMI premium nem fog jó áron elmenni, azt nem igazán keresik a népek, hiába moddolható.
-
-
zsocy
őstag
válasz
HagaNRG #14864 üzenetére
Én sem a PC-n nézem a filmet, van jó kis LCD-tv és 5.1 erősítő (amik a konzolhoz lettek szerválva
), a PC meg ki van rá vezetve HDMI-vel. Az ellen nem lehet semmi kifogásod
Való igaz, az FPS, de főleg az RTS nem megy még jól kontrollerrel, de autós játékkal már sokkal jobb vagyok boxon.
-
Djuree
félisten
válasz
HagaNRG #14864 üzenetére
gyakorlás gyakorlás gyakorlás. ez a lényeg. mondom én már cod4-ben sztem tolom úgy mint egérrel tolnám. elején megvolt a perfect dark zero, kibasztam a kontrollert az ablakon, fél perc volt mire becéloztam valakit. most meg sztem vígan végigdarálnám...meg jóval kényelmesebb a nagy tv előtt a fotelben terpeszkedni mint görnyedni a csöpp monitor előtt
nekem a kényelem nagyon sokat számít...és bizony játékra konzol, többire pc. habár én dvd-t is konzolon nyomatok. zene meg net a pc-n (van jó 5.1-es hangcuccom a pc-hez).
-
Kasza08
őstag
válasz
HagaNRG #14678 üzenetére
Én nem néztem le sosem a konzolosokat, nekem is volt 2 (+1 Sega Megadrive anno).
Aztán kb. 2 éve izomból elkezdtem költeni a gépre, amit annyira nem bánok, mert LanPartyn csodálatos érzés a legjobb gépet birtokolni. De ezt mamár nem hiszem hogy megtudnám csinálni megint. Most Walterhez és a többi társához hasonlóan felvilágosult gondolkodónak tartom a konzolosokat, mert sokkal jobban járnak mint aki 100k-kat költ a gépreÉn nem eredetivel tolom, de tudom milyen jó érzés amikor eredeti játékod van, ezért átmentem szomszédhoz, kinyomtattattam vele szépen a borítókat HD minőségben (tényleg olyan mint az eredeti), veszek szépen zöld tokot és olyan lesz mint az eredeti
(legalább annak az érzete meg lesz kb.
GyuZa: Holnap kedd van, lesd meg az órát
mod: jah de most nézem, hogy amikor a kérdező elküldte még nem volt hétfő. Mind1 ami késik nem múlik, vagy ezt nem erre szokták mondani?
hű de hülye és fáradt vok
-
30z.Samu
félisten
válasz
HagaNRG #14553 üzenetére
Nekem nincs különösebb bajom a Fifával konzolon, kb annyi helyzet marad ki, mint amennyi PC-n annó!
Meg nehogy azt hidd, hogy csak grafikában más a PC-s meg az Xboxos Fifa, az egész felépítése más az Xboxosnak, nem olyan árkádos, mint PC-n. Nyugi, először én is szívtam vele, de kb 2 hét alatt megszoktam.
-
heihachi
addikt
válasz
HagaNRG #14335 üzenetére
Nem hiszem el, hogy a 3 versenyből nem elég 2 első helyezés és 1 második, hogy vigyem a fődíj autót.
Ne már, hogy képes lennél otthagyni egy versenyt is úgy, hogy nem nyerted megÉn képtelen lennék rá
GRID-ben is képtelen vagyok, pedig ott nem kell megnyerni mindent. Mégis, addig tolom, míg... -
proper
őstag
-
spammer
veterán
válasz
HagaNRG #14276 üzenetére
Ő [link] pl. mindig írja a blogjában a heti megjelenéseket, de biztos máshol is össze vannak gyűjtve, google segít.
Bourne, meg még egy pár demo elérhető torrent oldalakról, szedd le onnan őket, írd ki és a gond megoldva. Ninja Gaiden 2 demo szintén nem volt elérhető, az is fent volt torrenten, sőt máshol is, anno ide is belinkeltem.
Aktív témák
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Remaster kiadást kapott a Heretic és a Hexen
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Sorozatok
- A SAMA jóvoltából konkurenciája jött a Thermalright léghűtéseinek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Wise (ex-TransferWise)
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Ajándék ROG Táska! Asus Rog Ally Z1 Extreme RC71L - 512GB SSD + 16GB LPDDR5
- Nintendo Switch 1, Pro Kontroller, Tok, Memóriakártya, Animal Crossing
- Nintendo 64 N64 játékok
- Bootleg Nintendo Game Boy Advance Pokémon, Zelda játékok
- Újszerű! Garanciális ! SteamDeck 512GB OLED /Dobozos!/Tartozékokkal/
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF A620M R7 7700 64GB DDR5 500GB SSD RX 6800 XT 16GB ZALMAN I3 NEO Seasonic 750W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3055
- NYÁRI BOMBA AKCIÓK! PSN, STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest