Aktív témák
-
Slayer Valor
őstag
válasz
Slayer Valor #3660 üzenetére
na én ezt tottál nem értem, nem enged be...:S Órákig ez az igazolás, utána sikertelen csatlakozás. ááá
-
Slayer Valor
őstag
Na, akkor hogy is van ez a demó dolog?
beregeltem, letöltöttem, megkaptam egy emailt, és innen hogyan tovább?
Az emailen van a trial serial kódja, amit itt kell majd regelni: [link] Nos... itt van a create acc.... ha tovább megyek, beírom adatokat, tova, tova... ugye ez a signup 7 részből áll. A 4.nél (Payment Method) kő kiválasztani vmien kártya típusát... van ott elég sok szöveg, de szinte semmit nem értek belőle. Itt ha továbbmegyek, kér mindenféle mittoménmit, meg a ''Subscriptions''-nál vannak vmilyen 1 meg 3 meg mittoménhány hónapra vmi, amit fizetni kell... innen nem akarok továbbmenni, nem szeretném véletlenül megrendelni. Sry, h ekkora n00b vok, és gondolom egy igen egyértelmű dolgot nem értek, de pls vki mondja már el nekem, hogy van ez az ingyen 10 napos trial, úgy h tuti ne fizessek... -
Slayer Valor
őstag
Hehe
GW vs WoW! Zack gw-s lolvideos megint alakított, de most belekeverte a WoW-ot is!
Innen letölthető: [link]
Nagyon állat lett -
Slayer Valor
őstag
válasz
Arhquis #1877 üzenetére
Tökmindegy, legalább fut
Amúgy tényleg nagyon jól megvan csinálva a gamma, egy két kivétel persze. (karakterek
) Már van egy lvl 10es warriorom, (Sanith), Khadgar serveren futok, ott még van még vagy 6 lvl 5-6os kariim is, amiket próbálgattam, legjobban a warrior jött be mint mindigm inden gameban
-
Slayer Valor
őstag
Hellosztok!
Én is kipróbáltam a gamet, még mostanában is nyomom, hát eszméletlenül jó... Össz 3 gondom van vele:
1. grafika lehetne szebb is, de ez mmorpg, ezért nem baj
2. harc.. -.-
3. lagbánya nálam stormwind egy nagyobb serveren(dehát minden mmo ilyen ,sőt sokkal de sookaaaall rosszabb)
[ez az én véleményem]
Kérdésem a következő lenne: Be lehet állítani vhol az opciókban, hogy az egérrel tudjam irányítani a karaktert, ne pedig wasdvel?Meg hogy, ha rákattolok egy ellenre, akkor odamenjen a karim nyírni, mert ha ezeket nem lehet, akkor számomra ez lenne az első ilyen mmorpg
-
Slayer Valor
őstag
Huhúú, már a 4. topikot is elkezdtétek?
Grat
Sokat tudtok dumálni WoW-ról, gondolom van is miről. Jómagam is megvenném, ha megtudnám... -.-
Aktív témák
Hirdetés
- X1 Carbon 12th 14" FHD+ IPS Ultra 5 135U 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- T14s Gen4 14" FHD+ IPS érintő Ryzen 5 PRO 7540U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- X1 Carbon 11th 14" FHD+ IPS i5-1345U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Dell Latitude 5290, 12,5" HD, I5-8350U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11
- LOQ 15AHP9 15.6" FHD IPS Ryzen 5 8645HS RTX 4050 16GB 1TB NVMe magyar vbill gar
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H610M I5 12400F 32GB DDR5 512GB SSD RTX 4060 8GB SOF CLONE 3 Chieftec 600W
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Samsung Galaxy S23, 8/128 GB, Kártyafüggetlen
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 64GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB Corsair 4000D Airflow 1000W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z370M i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB ZALMAN S2 TG Corsair S650W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged