- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Ismét a Honoré a legvékonyabb hajlítható
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Magyarországról is elérhető a Xiaomi Pay
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Netfone
Aktív témák
-
Slayer Valor
őstag
válasz
Slayer Valor #3660 üzenetére
na én ezt tottál nem értem, nem enged be...:S Órákig ez az igazolás, utána sikertelen csatlakozás. ááá
-
Allien
veterán
válasz
Slayer Valor #3652 üzenetére
No, nekem most sikerült, és egyből!
Valszeg, ha elrontom x alkalommal, akkor egy ideig letilt, vagy figyeli az IP-t, és ha mondjuk 3x nem sikerül, akkor ismét letilt (igazából ezt a serialt teljessen letiltotta, annyira, hogy másikat kelett most beírnom).
Addig tuti eljutsz, hogy válassz ''kártyát'', ergo éppen van is egy VISA kártyád!Aztán kitöltöd az adataidat, értelemszerüen, ahogyan akarod, gondolom, nem kell eredeti név sem, meg cím se!
[link]
Ez a már előzőleg linkelt kártya. A kártya számát, amit pirossal bekereteztek, azt egyben kell beírni! Érvényességnek pedig én 01/08-t állitottam be. Aztán még kér egy valami Verification Code: cuccost, én erre beírtam 3 számot, és így elfogadta!
[Szerkesztve] -
kovsol
titán
válasz
Slayer Valor #2149 üzenetére
remélem nem érti félre senki és nem ingerlés/fikázás miatt lett berakva a link!
csupán érdekesség!
én játszottam a wow-al és tetszett
játszok máig is GW -t és tetszik és csupán az ingyenessége miatt döntöttem mellette -
ciao
senior tag
válasz
Slayer Valor #1878 üzenetére
van már guilded? ha nincs keresd meg a hungarian dragonst fejből csak magyarvándor nevét tudom, de elég nagy guild szeretem őket BG-n szivatni
-
F-ECT$
titán
válasz
Slayer Valor #1878 üzenetére
A karikkal lvl60-on új élet kezdődik, szóval, hogy mi jön be, vagy mi nem arról még lehet, hogy fog változni a véleményed
-
Arhquis
aktív tag
válasz
Slayer Valor #1876 üzenetére
Hát az bizony igen kevés, olyan gépen nekem is szaggatott, füleg SW, meg IF.
1 gigával már nagyon jó, de haver aszondta, 40-es raid megeszi a 2-őt is -
Arhquis
aktív tag
válasz
Slayer Valor #1872 üzenetére
Asszem interface, második fül, bal fenti sarok.
De írja is, hogy mouse, ugyhogy nem tévesztheted el
Mellesleg nem a ram miatt szaggat neked SW?
Igaz én medium serveren vok, de 1G-vel még meg se röccent eddig... ( na jó, egy picit)
-
F-ECT$
titán
válasz
Slayer Valor #1866 üzenetére
''Be lehet állítani vhol az opciókban, hogy az egérrel tudjam irányítani a karaktert, ne pedig wasdvel'' - be.
''Meg hogy, ha rákattolok egy ellenre, akkor odamenjen a karim nyírni'' - sőt utána lootolja is, és menjen a kövi ellenfélre, nem?
Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Formula-1
- Építő/felújító topik
- Xbox Series X|S
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Motoros topic
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Telekom TV SmartBox: szolgáltatói set-top box alacsony korlátokkal
- MOBILTELEFON / TARTOZÉK / OKOSÓRA / OKOS KIEGÉSZÍTŐ beárazás
- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 7280 - i7-7GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude 5590 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W11 I Gari!
- LOQ 15IAX9 15.6" FHD IPS i5-12450HX RTX 4050 16GB 1TB NVMe magyar vbill gar
- Bomba ár! Lenovo ThinkBook 15 G2 - i5-1135G7 I 16GB I 512GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z370M i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB ZALMAN S2 TG Corsair S650W
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- Corsair Katar Elite WL egér eladó (csak vezetékesen megy)
- Újszerű Asus ExpertBook B1 B1500 - 15.6" FullHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - Garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest