- Netfone
- Mobil flották
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- One mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
-
Mobilarena
Ez a topik a World of Warcraft világát érintő kérdésekkel, történetekkel és beszámolókkal foglalkozik.
►Hivatalos rendszerkövetelmények WoW-hoz◄
►Blizzard által támogatott videokártyák listája◄
Prohardveres, Blizzard in game Community
WoW Token goldárfolyama
Új hozzászólás Aktív témák
-
elit_hun
őstag
válasz
Polacheck #12691 üzenetére
Szerintem igazából itt az a gond, hogy a WoW-nál nagyon jobbat MMO téren nem lehet alkotni. Ez előzetes információk alapján a warhammer online egy kicsit lesz hangulatosabb, jobb, szebb mint a WoW, de a WoW-nak megvan az az előnye, hogy nagyon ki van forva, valamint hova mész szívesebben játszani:
-Egy WoW szeróra, ahol van kb 10 000 kari, az AH-n csomó cucc van, nyüzsög az élet stb...
-Warhammer szeróra, ahol van kb 2-3 ezer ember, a felük csak most tanulgatja az MMO-zást, 10* akkora n00bok mint azok, akikre a WoW-ban azt mondjuk, LoOL de n00b...AH úgy nagyjából nincsen stb... Szóval a WoW-ot véleméynem szerint 2 évvel ezelött lehetett volna legyőzni
Én is szívesen átmennék majd warhammerezni, csak egyszerűen nincs kedvem 2 accot fizetni, valamint nincs kedvem újra a 0-ról kezdeni
-
Wolverine
félisten
válasz
Polacheck #11467 üzenetére
Ja, nálam az volt a gond, hogy sokszor úgy érezte a játék, mintha még nyomnám a billentyűt... és lvl 20 alatt azért gáz, ha egy ilyen 5 másodperccel későbbi megállás miatt 3 mob esik a nyakamba. (na meg emiatt nem tudtam még megpróbálni a Netherwinges versenychain keményebb darabjait; már a 3. sem ment így)
szerk: írj egy addonlistát a biztonság kedvéért, és lehetőleg szedd össze a verziószámukat is
Hátha tényleg van valami, ami foghatja.
-
-conrad-
addikt
válasz
Polacheck #11460 üzenetére
Van valami új beállítás a menüben, talán smartkey vagy mi? A gyors bill-lenyomást nem veszi be ha be van pipálva, sztem nézd meg hátha ez a gond.
Nálam a J betűre van bebindelve egérgomb, aztán majd felrobbantam mert nem castolta soha rendesen a healt, mire rájöttem, hogy az egérgomb túl gyors és ez a menüpont tesz keresztbe...
-
Wolverine
félisten
válasz
Polacheck #11208 üzenetére
Ilyen jól megy?
Ptech: hmm, pedig te nem Arathoron vagy; ott van egy srác ennyi 70-es karival... (mondjuk én is építem a Ragnán a fullos crafter teamet
)
Djuree, én Stormwinddel voltam így az első humanemnél... Meg Darnassusszal is; de az 3 éve volt már
bobace, ez az eredeti fejem
-
MCGaiwer
addikt
válasz
Polacheck #11035 üzenetére
én nem a szerón akadtam ki nagyon, ha felfogta volna már rég el lett volna felejtve. erre 10éves monitorman módjára pofázik, nyomja a hülye szövegét a cs-s haverjairól, meg hogy addig nem hajlandó változtatni amig nekik megfelel. hát bazz ha idejön törtről akkor tanulja már meg az alapvető minimumot, ne nekem kelljen elviselnem szó nélkül amit összehord.
de már én is nagyon unom hogy feleslegesen cseszem az idömet ilyenre. /off
-
steveetm
őstag
válasz
Polacheck #10205 üzenetére
Egyik pvp cucc másik pve, egyik jó pvp-re másik jó pve-re. Kivétel a fegyó, mer az imba, de már annál is van jobb(S3 ról érdemes még csak beszélni, mivel s4 nincs, badge vendor meg lehet bármikor). Nekem is S3 cuccom van már főleg, és vmiért mégis fos T5öt meg kara epicet veszek inkább magamra pve-hez, mert a kettő köszönő viszonyban sincs egymással. Értelem szerűen pvp-zni meg nem megyek kara/t5-ben, csak, ha lusta vagyok elsétálni bankig^^
És nem kap mindenki T6-ot, és kifejezetten örülök, hogy végre a magem, meg mostmár druidom is fog tudni szerezni pár badget
HC-kra meg nem hiszem, hogy túl nagy hatással lenne, egy guild dobta be a durcit, de az is még jóval patch elött. Szépen lerendezik a firstkilleket aztán csá.
Szóval én +++-ra értékelem a patchet, biztos szarul vagyok bekötve valahol^^
Üdv.: steveetm -
SzlobiG
félisten
-
-conrad-
addikt
válasz
Polacheck #10206 üzenetére
Ugyan.. nehogy azt mondd, hogy arms warrik, meg retripalák raidelnek SSC/TK-ban nálatok... egyszerűen mikor már senkinek nem kell a vortex, akkor a healer pala meg a tank/fury warri elviszi offgearbe, azt lecraftolja magának arena gearbe a fegyvert. Ezért írtam az előbb is, hogy ellentmondásos volt egy kifejezetten pvp-fegyónak olyan alapanyagokat megadni, ami BOP-os és PvE területen esik. Ez kb olyan, mint az a röhejes moonkin/retripala gyűrű resilience-vel, ami Lurkerből esik, szinte mindig. (nekem is megvan
)
-
Cathfaern
nagyúr
válasz
Polacheck #10198 üzenetére
No offense, szerintem is gáz a "casualize", viszont az emberek 70%-ának meg a túl nehéz dolgoktól megy el a kedve. S a Blizz nem szeretetszolgálat, szóval inkább a többség kedvére tesz, főleg, hogy a hc-k nagy többsége még ott se hagyja emiatt a wowot, tehát kis túlzással büntetlenül teszi.
Szerintem a mostani 70-es insták nerfelése az új kiegészítő előszele is: mivel megnő a maxlvl, ezért sokkal kevesebb ember lesz, aki 70-es instákba szeretne lemenne, így aki akar, annak nehezebb lesz jó csapatot összehozni, így valamilyen szintű könnyítés mindenképp szükséges. Illetve azért is az, mert gyanítom ott jóval erősebb mobok, insták lesznek, amikre fel kéne gearelődni. S sokaknak nincs ideje vagy ereje arra, hogy heti x-szer instázzon órákon át, viszont ha nem lesz megfelelő cucca, a nagyobb instákba esélye se lesz lemenni. Elképzelhető, hogy az outlandes itemek épp ezért lettek annyira tápok, mert ha jól tudom, a régi 60-as insták nem lettek nerfelve, így sokan sehol sem tartottak gearben a BC kijövetelekor (de ez csak tipp, BC előtt én nem nagyon ismertem a WoW-ot)
Amúgy lehet tudni valamit a blizz hosszú távú terveiről? Gondolok itt olyanra, hogy végleges max lvl, meddig folytatja a cuccok irgalmatlan mértékű tápolását (gondolok itt arra, hogy az outlandes zöldek sokszor jobbak, mint az azerothos epicek), mert lassan félisten szinten lesznek a karakterek. S lassan elveszik a wownak az a hatalmas előnye a többi mmorpg-vel szemben, hogy nem arról szól a játékidő nagy része, hogy felhúzd a karaktered egy értelmes szintre.
-
-
ciao
senior tag
válasz
Polacheck #10066 üzenetére
az új 5 főset kell előbb lenyomni normálban, ez a heroik kulcs, majd heroickban is kinyírni az UD tyúkmellű Kaelt, ez a 25-főshöz a kulcs, PTR-en normálban voltam csak a 2. boss ami taktikában hasonlít kurátorhoz szopatott 1 kicsit a helyezkedés miatt, a többi boss 1 shot, átlagban T5 szintű cuccokban, 5 fős trash packok vannak 2 cc min. kell
-
D4v3
őstag
válasz
Polacheck #9848 üzenetére
Gz! Nekem múlt hét óta jelentősen javult a retri gearem
Először RoS-ból a Torch of the Damned, majd IC-ből a fejes, majd a Hyjal vállas. Tegnap meg voltam olyan hülye és elhoztam Akamától a kesztyűt és utána esett le, hogy a retri kesztyűt venném meg jövőhéten (most lemaradtam róla, hiányzik 25pont...). De még nem jutottam el odáig a guildben, hogy retriként levigyenekChestre létezik a gladiatoron kívül könnyen beszerezhető?
Ja, és fegyverre mit érdemes tenni? Nekem most Executioner van a macen, de pala fórumon mindenki mást mond, hogy mi a jó... -
steveetm
őstag
válasz
Polacheck #9855 üzenetére
logitech setpoint manager vagy mi a tököm a neve, minden gombra be tudok állítani külön keystrokeot, vagy akár többet is, szóval wow csak annyit lát mintha billt nyomkodnám.
Egyébként wow is támogat már alapból valami 4 gombig, kár hogy még így is 7 bind menne a levesbe egérről^^Üdv.: steveetm
-
-conrad-
addikt
válasz
Polacheck #9864 üzenetére
Ó, egészen odáig jól működik, amíg nem lövöm ki a futó processzek közül a logiteches progit (emiatt ugye jön a win default vagy mi a fene), mert akkor shackle helyett áttaskolok az egérgombokkal excelbe, na akkor az annyira nem jó.
)
Leo alatt is letettem a wowot tálcára, be is mondtam ventrin, erre "lol de a karid meg healel basszus"..még castolta a healt amivel "kialttaboztam"
-
nierthen
tag
-
fordfairlane
veterán
válasz
Polacheck #9608 üzenetére
Nem kell még jobban alázni.
Nekünk ez már most is gyorsulás. A kezdet kezdetekor (kb. 7-8 hete), még Huntsman sem ment le elsőre, Moroes pedig egyáltalán nem akart sikerülni. Csatlakozott ugyan 1-2 olyan játékos a guildhez, akiknek már volt Kara tapasztalata, de jellemzően a 10 fős csapatban alkalmanként 1 ilyen, ha volt, a többiek, mint pl. én is, nulla tapasztalattal, és HC-zás nélkül, kék-zöld szettben ugrottak fejest ebbe. Ehhez képest szerintem egész jól haladunk. -
-conrad-
addikt
válasz
Polacheck #9536 üzenetére
Attól meg sírok, hogy az emberek azt gondolják, hogy a BGcampelés meg az 1600 körüli csapatok miatt ők "PVP" játékosok.
Ha ezt az eddigi szófosásomra írtad, akkor teljesen igazad van, nem vagyok egyáltalán pvp player, az arena ratingem is ezt tükrözi, csak a szám jár.
De nem is az volt a célom vele, hogy bizonygassam a pro-ságomat, noob vagyok de a kasztom imba.Warriorhoz meg azért próbálok hozzászólni, mert párom azzal küzd, és tudom mi okoz nehézséget neki (kite, stance-dance)
-
-conrad-
addikt
válasz
Polacheck #9438 üzenetére
Én druidként szoktam vezetni a heal-listát, ami azért elég nehéz, ha felülhealelik a hotokat.
Volt, hogy arra mentem rá, hogy "akkorisénnyerek", na akkor csak regrowth spam, manaregenes kaja, olaj, minden, és nekem addon mutatja ki kapott aggro-t, így már kasztoltam mielőtt bekapta volna a sebzést, szóval soha nem healeltek előbb rá mint én.
Jó, mondjuk nekem a gearem is jó.. gruulon 2000 felett volt a healupom druidaként. -
Vistaboy
veterán
válasz
Polacheck #9350 üzenetére
Már beszéltem a kollégával ezügyben, azt mondta hogy olyan 1500 healup követelmény van náluk, na most én, mivel csak egy gearem van, és annak még csak egy-két epic healer cumó csak a tagja, a többi dps-es kék, buktam az ügyet. Karába kellene menni, de meló mellett és guild híján nem nagyon jutok el.
Most talán eljutok egy-két HC instába a hétvégén, már lépéseket tettem az ügy érdekében.
-
-conrad-
addikt
válasz
Polacheck #9343 üzenetére
Jah, pl. annak a druidnak akit anyáztak aztán kibannolta a fél csatit?
Egy kérdés:
A lock level req. nélkül tud idézni bárkit? Tegnap partyba akart felvenni egy lvl 66 lock amikor lowlvl kezdőn voltam egy lvl7es shamannal, decline-t toltam és a whisperre nem válaszolt, de gondolom arra ment ki az agész, hogy berántsanak DM-be mert ott volt a srác. Örültem volna arena körül mondjuk magamnak az is biztos.. a temetőben éledve is tuti berántom az ötvenes ogrékat. -
-conrad-
addikt
-
-conrad-
addikt
válasz
Polacheck #9239 üzenetére
Anno mielőtt átjöttünk akkor lement TK-ban Void Reaver meg az a másik aminek nem tudom a nevét de nem Alar,
SSC-ben meg Hydross meg Lurker, és Morogrimet tryoltuk.
Most nincs TK, de van SSC, ott már csak Morogrim nincs megölve meg Vashj. Morogrimre lehet, hogy rossz a taktix, de a murloc-ok szétvernek minket. 2x holy pala spammelte a healt az aggrózó aurájuk alatt, kétoldalról hunter trapek, shaman lassító totemek, és mage+lock aoe, de valahogy mindig elszabadul egy group.
Tankpalával jobb lenne, de kevés a healerünk így is, ha 2 pala áttalentel akkor ugye kettő megint kiesik..
Leo meg Karathess ehhez képest vicc, nagyon easy bossok sztem. (bár nem voltam ott a 2 nap tryon Leo-nál, csak a killen.)
Szvsz. a raid nagy százalékánál nem a gear, hanem a tapasztalat hiányzik. Én pl. simán be mernék menni már BT-be raidet healelni. -
-conrad-
addikt
válasz
Polacheck #9204 üzenetére
Nekem több healup és manaregen van rajta, a siprit hiányzik, de azt nem fogom siratni, semmit nem ér a farduidának sztem raidekre. Jó, jó, ott a treeform buffja, de azt csak partyra hat, egy raidhealert meg nem raknak be a MT groupjába, kapok egy shadowpapot meg valami caster bandát azt kész, azokra meg nem kell az a plusz healing done.
-
ciao
senior tag
válasz
Polacheck #8972 üzenetére
grat a P2 downhoz, szerintem a legnehezebb rész, a p3-p4 váltogatás már sokkal könyebb, 1 nehéz rész jön healer szempontból Maiev anyánk bekapcsolódása után a tankot életben tartani nem 1szer nálunk meghalt a tank, de hamar fázis váltás jött, és a lock tankos rész után másik tank fel vette, és így ment le
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tört (tehát nem hivatalos Blizzard) szerverekkel nem foglalkozunk! Ne is próbálkozz!
● Ha új játékos vagy mindenképp ajánljuk, hogy egyszer fusd át a téma összefoglalót.
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Milyen TV-t vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Netfone
- Óra topik
- Xiaomi Pad 6 - kiapadhatatlan jóság
- Netflix
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- DDR5 GAMER PC: Új RYZEN 7 8700F/9700X +RTX 4060/5060/4070/5070 +16-32GB DDR5! GAR/SZÁMLA/50 FÉLE HÁZ
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD
- Szép! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD Magyar
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 8/512 Iris Xe FHD Magyar
- 512 Gb-os NVME-k
- DELL Thunderbolt Dock - WD19TB modul 02HV8N (ELKELT)
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i7-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- LG OLED Televíziók: FRISS SZÁLLÍTMÁNY -30%
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest