- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
-
Mobilarena
Ez a topik a World of Warcraft világát érintő kérdésekkel, történetekkel és beszámolókkal foglalkozik.
►Hivatalos rendszerkövetelmények WoW-hoz◄
►Blizzard által támogatott videokártyák listája◄
Prohardveres, Blizzard in game Community
WoW Token goldárfolyama
Új hozzászólás Aktív témák
-
DrGonzo22
őstag
válasz
MaddeNNNN #32866 üzenetére
Szerintem elképesztően rondák
Nem tudom hány bőrt akarnak még lehúzni ugyanarról a sárkány modelljükről (vagy inkább hány bőrbe akarják még a szerencsétlent belehúzni), ráadásul már az alapmodell is rémes volt. Mondjuk a Red Proto Drake is 310% ms-t fog adni, innentől fogva a mount téma számomra érdektelen. (Főnixet sokáig a mountok netovábbjának tartottam, aztán elhatároztam, hogy keresek egy olyan törtszervert, ahol alapban jár, és kipróbálom. Sajnos egy használhatatlan szemét, nem mount, ha ma esne ki, lepasszolnám. Gondolom a lila verziónak is két hét alatt nullára esik a népszerűsége.) A tevék viszont kifogástalanok lettek.
-
parandroid
félisten
válasz
MaddeNNNN #32470 üzenetére
Nem kell repair, pláne újratelepítés - kicsit olyan volt ez a tanács, mint hogy eszméletlen beteget defibrilláljunk, aztán műtsük meg, hátha vakbele van
. Nálam is ugyanez van. Még mindig nem állt helyre a rendszer, gondolom.
Én viszont kicsit bosszús vagyok, mert a hétvégén fel szerettem volna tolni 75-ről 80-ra a második druidámat, de így bizony nem fog menni. Na mindegy, ez egy héttel később lesz 80-as.
p
-
Ribi
nagyúr
válasz
MaddeNNNN #31778 üzenetére
Nem mindenkinek sikerül összeszedni az összes hastes cuccot. De mint írtam, kb ugyananolyan fontosnak írják a hastét és a kritet is, szóval szerintem nem kevés az.
De ha már itt tartunk neked is sok a hit ratinged
Tudom hogy azt mondtad, en is csak megerősítésként írtam. -
Ribi
nagyúr
válasz
MaddeNNNN #31745 üzenetére
Miért is kevés a haste
Mihez képest ?
Szerintem bőven normális az gearhez. Simcraft alapjan pedig crti és haste nagyjából egyenrangú. Persze ezek a simcraftok engem sem szoktak nagyon meggyőzni.
Hit tényleg túl sok.
Demóként ha van minden buff akkor 341 kell, ha nincs drenai akkor 367.
Szóval hites fegyó marad és triketet lecserél. -
kiSSrac
tag
válasz
MaddeNNNN #31448 üzenetére
vissza tudnak mindent állítani, egyedül az itemeken levő random statokat nem tudják garantálni hogy ugyanaz lesz, legalábbis mikor nálunk feltörték az egyik srác karakterét és azzal kipakolták a bankot akkor ezt írták...tehát az alap statjai ugyanazok lesznek de ha volt valami extra random akkro az nem biztos hgoy ugyanaz lesz... ezek leginkább alacsonyabb szintű dolgoknál (ha volt ilyen neked pl. zöld itemek a bankban, táskában) az of the Owl,, of the Bear stb-nél számít.
-
Scholes9
nagyúr
válasz
MaddeNNNN #31448 üzenetére
Cső Madden
Persze, vissza fogják adni ez biztos, nekem még 2007 decemberében lopták el és a wow-europeon kitöltöttem a webformot amiben minden az accal kapcsolatos infot kértek(cd kulcs, acc név, stb stb) 1,5 hét alatt visszaadták az accot, minden cuccomat is visszaadta a GM, egyedül a badge of justicekat nem kaptam meg, minden mást igen.
-
válasz
MaddeNNNN #30201 üzenetére
Az nem I7nél vagy melyik intel procinál volt, hogy állítani kellett a magokat, különben marha alacsony fpst adott és játszhatatlan volt?
Egyébként ettől függetlenül egy magasabb órajelű 2 magos proci sokkal többet gyorsít a wowon (ha az a szűk keresztmetszet), mint egy azonos órajelű, de 4 magos processor.
-
FefeeX
veterán
válasz
MaddeNNNN #27764 üzenetére
egyelőre ezt azért nem preferálom, mert sokat járok pugolni, és ott sajna sok a kabf*sz ember, akik ha jelölök sem tudnak egy embert nukolni... Ilyenkor sokkal jobb, ha DnD magasabb damaget tol ki, nagyobb threatet generál, mert elég kevés alkalommal fordul így is elő, hogy lehúznak valamit ami nem target...
Ez sajna nem működik, ha nincs HB, nem működik, ha nincs DnD+, legalábbis gyakrabban szaladnak a mobok, mágust enni...A kesztyű threat parry nem hangzik rosszul.
Mivel nem engame játszom (sajna míg a guild hozzáállása nem olyan, egy darabig esélyem se lesz még erre) - bolondbiztosnak kell inkább lennie a talentnek szerintem
Amúgy nem vesztesz annyi dps-t a plague-k újra pakolásával, mint amennyit nyersz a glyphekkel meg a + AP-vel? PS és IT igen gyenge damage cuccok, még azon gondolkoztam, IT-t lehet le kéne cserélni HB glyphhel, csak már nincs hova rakjam
Totc hc:
Reflective Shield - Reduces all damage done by 100% and reflects 25% of all damage done back to the attacker. Lasts until the memory is killed.Ez érdekes, akkor hogy a fenébe, hogy én kaptam a holy shockot, a crusader strike-ot meg a fireballt, ha a casterre reflectel? (lehet bugos? )A sok nyomott ürge tegnap nem értette meg hogy az addot lőjék ne a bosst, ez valami olyan állatfaj volt aki folyamatosan fura kérdőjeleket irogat a party chatbe... 6 wipe után, miután se a mage se a pala nem értette, hogy a bosst nem tudják leverni, otthagytam őket...
Apropó bug... Elmentünk share the love achit csinálni tegnapelőtt... Nem nehéz egyébként, csak bugos. Felszúrt mindenkit, kivégeztük és no achi. Ticket, GM mondja, hogy jah, vizsgálják a hibát, mert többen is írtak már, de sajna megadni nem tudja az acsit, várnunk viszont nem kell, mert néha megadja... Ehj
Mondtam neki, csináljanak egy acsit arra is, hogy nem buggol be a wow és egyből dobja az acsit
-
Ribi
nagyúr
válasz
MaddeNNNN #26581 üzenetére
Rajtam volt még valamenyni raid buff+wirm flask így már csak kb 200sp-vel voltam lemaradva és így sikerült kicsikarni 4,5k dps-t viszont manabol kifogytam és ha nem volt heal akkor hp-ból is. Szóval konstans nem bírnám ezt tartani. Viszont kicsit berheltem a talenteken, tesztelem a 22/49-et (az a sok haste nekem szimpatikus) és buffok nélkül már tudom tartani a 4k-t. Corrt nem fogom erőltetni.
-
F-ECT$
titán
válasz
MaddeNNNN #26484 üzenetére
"Amíg nincs T8 szintű geared, affliction talent szolgáltatja a legnagyobb dpst, után a hybrid demo/destro. T8 szintű gearben pedig deep destro." - Nem igaz.Ulduar előtti (tehát naxx 25 szintű) gear esetén ez a sorrend
. Ergó az aff csak a DG-vel a legjobb dps, anélkül a deep destro és az FG/destro is elveri.
Továbbra is igaz, hogy T7 gear esetén a spellstone jobb, mint a firestone még deep destro builden is. -
Darth_Revan
veterán
válasz
MaddeNNNN #26335 üzenetére
--> http://eu.battle.net/ <--
Csinálsz egy accot, majd belépsz és hozzáadod a WoW accod, simple
Max 5 perc alatt megvan.
-
F-ECT$
titán
válasz
MaddeNNNN #26117 üzenetére
Persze, 3.1 óta egyszerűbb, de azért egy aff esetén figyelni kell:
-haunt
-ua
-corr (bár ez ideális esetben nem esik le)
-1 curse
-sbolt spam fillernek
-25% alatt ds
-pet control
-saját magad (boss képességek elöl kimozogni)
-life tap glyph fenntartása
-aggróDemon esetén fokozottabb pet control + weaving, destró esetén is 5 cd illetve duration (curse, life tap, conf, cb, immo), szintén van pet és persze a mozgás + aggró. Nem azt mondom, hogy ez milyen bonyolult, vagy hogy a többi classnak egyszerűbb, de van mire figyelni, és ami fontosabb: a 3 fa merőben más spellekre, képességekre épít.
0 epic gear-rel egy destró build sztem 1700-2000 dps körül tud tolni.
-
Arnold2
őstag
válasz
MaddeNNNN #26001 üzenetére
Minden nap tanul valamit az ember. Köszönöm szépen.
Illetve ezzel egy időben meg szeretném kérdezni, hogy melyik az az addon, ami kiírja, hogy milyen messze van a mob? Mert régen azt hiszem volt ilyenem (vagy lehet hogy WoW beépített), de minden esetre most sokat segítene.
-
animatrix11
őstag
válasz
MaddeNNNN #25991 üzenetére
"Azért jó 30 yardra állni, mert így lehet az 1:1 arányú incinerate - soul fire rotationt használni, ami igen nagy DPS boost." - és ez miért növeli a dpst
ilyenkről nem hallottam még
2.: Ha már ilyen mélyen kirakom a pankrátort érdemes használni mert nagyon jó dmget tol ki, 2,5k crittelget + glyphes nekem, bár nemtom az imp mit tud, nem használtam még
-
nak0n
aktív tag
válasz
MaddeNNNN #5168 üzenetére
shadowmoon Valley-ben van egy questlánc, ami úgy kezdődik, hogy disznókat kell etetni. Szééép hosszú lánc. Ha megvan, el kell menni sattarattába, ahol a középső nagy állólámpa ad 3 questet, a 3 Trial of the Naaru nevűt, ha ezeket letoltad, le kell még ölnöd magteridont, és utána leszel Champion of the Naaru.
-
-
-
Joe215
aktív tag
válasz
MaddeNNNN #647 üzenetére
Mennyit játszol naponta?
Kb én is 3 hónapja játszom palával állt. esténként 2-3 órát, de még mindig csak lvl31 -es vok.
Bár van egy NE Druidom is lvl21.
Bár sokszor csak barangolgatok a WoW világába és csodálom a tájat.
Tegnap is leugrottam Booty Bay -be hajora át -> Ratchet -> Mulgore -> Tauren kiinduló pont közben segítettem egy Tauren Hunternek lvl10 leütni a kodoját lvl16 amit később megköszönt. Mikor jöttem le a lifttel miután láttam az lvl??? Tauren őröket a bejáratnál Ő felfelé jött a másikkal leadott egy üdvözlő lövést később szervezett egy kis vadászatot lvl??? -es karikkal. Ekkor döntöttem úgy, ideje haza mennem, vár az asszony és gyerekek, meg már amúgy is összeszedtem a szuveníreket erről a hosszú kirándulásról.
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
-conrad-
addikt
válasz
MaddeNNNN #653 üzenetére
Tegnap eljött velem a párom, hogy segít a 67es warrijával, és a helyszínen jutott eszembe, hogy Barrens az hordás terület nem contested így nem lehet leütni azt, aki meghívja a petet.
Kb 5x álltam neki tame-elni úgy, hogy a begwaitcryno makrómon tenyereltem, de mindenki leverte.
Aztán jött egy 60+ os hordás mage, aki 1hitelte a petemet meg a /hello-ra /no és készült kinyírni... /wait /beg aztán elkaptam egy petet magam mellett amit elneveztem NeedQMobHere-nek és elkezdtem ugrálni a spawnhelyén.
/wait, elrohant, visszajött, valahogyan megidézte, és lebarizta amíg megfogtam
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tört (tehát nem hivatalos Blizzard) szerverekkel nem foglalkozunk! Ne is próbálkozz!
● Ha új játékos vagy mindenképp ajánljuk, hogy egyszer fusd át a téma összefoglalót.
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPad topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Nintendo Switch
- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! ASUS STRIX B650E-E R7 7700 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080 10GB Thermaltake Ceres 500 850W
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad T14 Gen 3 üzleti notebook - i5 1245U 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XeW11
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest