- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Netfone
- Mobil flották
- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
-
Mobilarena
Ez a topik a World of Warcraft világát érintő kérdésekkel, történetekkel és beszámolókkal foglalkozik.
►Hivatalos rendszerkövetelmények WoW-hoz◄
►Blizzard által támogatott videokártyák listája◄
Prohardveres, Blizzard in game Community
WoW Token goldárfolyama
Új hozzászólás Aktív témák
-
szaszab
aktív tag
Nekem eddig ugye linux futott a gém alatt. Ma raktam fel végül win10-et mellé. Ég és föld a kettő, sajnos a win javára.
Még mindig vakarózok a windows-tól
Linux (Kubuntu) alatt csak vulkan driver van, dx11-gyel. Az fps... 50-60 között ingázik. 7/10-es grafikát itt-ott lekorlátozva (víz tükröződés kikapcsolva, stb.) Underrot utolsó bossánál pl, minél több trutyi van a földön, annál masszívabb lett a diavetítés. Volt, hogy már csak azt láttam 10 sec szünet után, hogy vége a fight-nak, közben már kérdezte a guild társ discordon, hogy afkolok? Mert kéne a healJa, és csak egyetlen magot terhel, ami egy Ryzen 2600 esetében vicc. Néha, totál random helyeken mikor kitekeri 100-ra, az a 60 fps leesik pár másodperc erejéig 5 alá
Szerencsére nem sűrűn fordult elő.
Win alatt meg... A 7/10-es grafikát sehol nem vettem visszább. Cserébe lekorlátoztam az fps-t 66, de amúgy 10-120 között ingázik dx 12-vel... Elég fluid.
Ja, RX 460-as VGA-m van.
-
Ja igen, ezt elfelejtettem kérdezni, ha digitális formában veszem meg akkor akármikor letölthetem újra a játékot? Úgy mint Steamen?
Ha nem valós címet adok meg annak lehet bármi hátulütője?
Akkor is tudok EU-s szervereken játszani?GC? GameCard akar lenni?
Azzal csak a havi díjat lehet rendezni nem?
Láttam itt valaki azt is árult, 60 napost 6e-ért, az sem tűnt rossz vételnek, de ha tudsz jobbat jöhet priviben.Viktor77: Annál olcsóbban is árulják itt, az meg, hogy dobozos legyen engem nem izgat, sőt, ha úgy működne mint steamen még jobb is lenne a digitális.
Mindenesetre köszi a tippet. -
Azért a pugolástól még elég messze van. Igazándiból kb 3 hete már csak 2 achi hiányzott az all you can eat, meg az LKs been waiting-es. Sindragosan sokkal többet makiztunk, mint anno HCn, lassan már ott tartok, hogy többet nem akarom látni a randa képét.
20%os buff nem feltétlenül akkora segítség. Mondjuk, ha valakinek ez kell egy Festernél, hogy leverjék enrage előtt az már régen rossz, és nem hiszem, hogy ezzel a +5%al meglenne nekik a sari.
Arathoron 12 10es csapatnak van meg a Sindragosas achi, 10-nek a Glory, ez azért még messze nem tömegtermék(mondjuk most nézem, hogy LKs achi is csak 11 embernek van meg, én emlékeim szerint pl a full house anno még a legelején sokkal szarabb volt
)
-
szilchi
őstag
Pedig már kezdtem keresni neten azt a kamu számot,amivel annó regisztráltam az első accountomat.
Mondjuk én is csak azért rerollozok,mert hiányzik a questelés,karakterfejlesztés.Én ezt valahogy sosem tudom megunni.Várom is már az új területeket
.De amit biztos nem fogok megint 80-on csinálni,az az emblem farmolás
.Inkább farmolok sok pénzt és kiveszem AH-ból az i232-i264es cuccokat.Ez a gear(score) farmolás annyira elvette a kedvemet a játéktól,hogy ihaj....
-
robyroby
tag
Kiléptem a gémből, majd pár percre rá vissza akartam lépni és elkezdett tölteni valami frissítést... azóta nem megy elszáll hibaüzivel. Majd du. csatolom mit ír ki.
Ez kb. olyan mint mikor elküldtem 1 report spam-ot (gold spam) és kaptam 3óra BAN (lock), olvastam volt aki 24órát kapott. Ok ha az jó a Blizz-nak h nem riportolok ám legyen!
Azt nem értem még amúgy, hogy éri több kár a wow világot h eltörlik a trial acc-okat v. meghagyják trial acc-ok és szétspamelik az összes channel + szétlopják a sok nubot! Blizzpowa
-
-
Én most STVnél játszok bolygó hollandit, mivel mire a lagg miatt betölt már megy is vissza a hajó. (És most jött el a pillanat, hogy ismét frozen lett az accountom) Kezd tényleg kicsit tele lenni a... Azt hinné az ember, hogy jobb lesz a helyzet, de egyre rosszabb és rosszabb. Karbantartás után délutántól játszhatatlan lesz az egész játék...
-
Peti78
őstag
A legérdekesebb a dologban, hogy nem a tört szerverekkel van gondom, azokra minden gond nélkül be tudok lépni.Oda viszont nem, hova be kellene. A Cache, logs mappát törüljem, vagy csak annak a tartalmát? A realmlist.wtf -et elküldte az egyik gildtársam, bemásoltam, de nem javult meg. Szóval az felejtős.
-
szilchi
őstag
Beléptem az accountomba a WoW-Eu oldalán és azt írja,hogy 24 órás a suspend ideje,de azt ia írja hogy küldenek mailt a felfüggesztés okával.Ilyen mail viszont nem jött.Meg azt is írja,hogy a 24 óra több is lehet.Akkor elvileg holnap délelött már be tudok lépni.Majd meglátom.
-
szilchi
őstag
Nem egyszer volt már,hogy embereknek elromlott a token és akkor ment megint a hosszú levelezés blizzel,hogy be tudjanak lépni.Az sem 100% error free.
Hmm...most is futtattam egy scant és talált a Norton valami tracking cookiet.Ez eddig nem volt itt.Akkor lehet ez szedte le az adatokat.
-
szilchi
őstag
Néztem a mailemet,de nem jött semmi,hogy mergelték volna az accomat.Viszont belépésnél meg a battlenet-es belépőt kéri.Szal nem tom.Már töltöm a webbes kérdőívet,csak az a secret question nem jutott az eszembe..meg igazából még most sem
.Majd lehet akkor beszkennelem az útlevelemet aztán azt küldöm el.
-
Hát személy szerint jobban örülnék a név helyett egy free realm transzfernek
Franc se akar Boulderfisten allys lenni :p
Egy kérdés: Paladinnak nagy hülyeség Enchanting/Tailoring mint szakma? Elég régen volt már számomra ez a dolog, a BS+ miningot meg nem feltétlenül szeretnék még 1x végigszenvedni, hacsak nem azt érdemes.
-
FefeeX
veterán
-
FefeeX
veterán
Már rég meg kellett volna írni azt a webformot, aztán frankón utána GM megint, hogy nézzék meg, bírálják el, valami, hátha úgy gyosabban megy... Amúgy semmi baja nem lesz, visszakapja úgy, ahogy elvitték tőle, csak át kellene gondolni, hogy a géppel mi a baj - vírus, kémprogram, stb...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tört (tehát nem hivatalos Blizzard) szerverekkel nem foglalkozunk! Ne is próbálkozz!
● Ha új játékos vagy mindenképp ajánljuk, hogy egyszer fusd át a téma összefoglalót.
- Hegesztés topic
- Microsoft Edge
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kuponkunyeráló
- Arch Linux
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Milyen TV-t vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- DDR5 GAMER PC: Új RYZEN 7 8700F/9700X +RTX 4060/5060/4070/5070 +16-32GB DDR5! GAR/SZÁMLA/50 FÉLE HÁZ
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD
- Szép! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD Magyar
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 8/512 Iris Xe FHD Magyar
- 512 Gb-os NVME-k
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol extra kontrollerrel dokkolóval
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000 (nagyon erős GPU-val)
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest