- iPhone topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Magisk
- Garmin topik
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Azonnali navigációs kérdések órája
- További kavarás a Pixel 10-ek körül
-
Mobilarena
Ez a topik a World of Warcraft világát érintő kérdésekkel, történetekkel és beszámolókkal foglalkozik.
►Hivatalos rendszerkövetelmények WoW-hoz◄
►Blizzard által támogatott videokártyák listája◄
Prohardveres, Blizzard in game Community
WoW Token goldárfolyama
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Üdv. Olyan kérdésem lenne, hogy ha teszek fel androidos authenticator-t és hozzárendelem az acchoz, de sűrűn cserélek romot a telón, így mindig új authenticator kerül fel. Maradhat az vagy minden egyes alkalommal az újat kell hozzárendelnem? Köszi előre is.
-
Megoldottam a TS3-as problémát, de van más. Itt egy videó, arról, hogy hogy "szaggat", az elején és a végén lehet látni kicsit, eközben 59-60-ról meg se moccan az FPS, dx11/ultra beállítások mellett. Legfrissebb 11.7-es catalyst. Profilomon a gépem adatai. Előre is köszönöm a segítséget!
-
Üdv. Másnál olyan probléma nincs, hogy ha fut a WoW melett egy TS3 akkor nem hallják a többiek amit mondok, ha leteszem tálcára akkor jó.
-
Üdv. Kollégák olyan problematikám akadt, hogy feltettem frissen a WoW-ot Cata-ig, de minden indításnál kidob nekem egy WTF mappát az asztalra. Szerintem annak semmi keresnivalója ott. Van benne egy Launcher.wtf
Megoldás rá?
-
Üdv. Vállal vki BS-en Alli oldalon goldért feltöltést?
-
Valaki tudja mi a fene van már ezzel az armory-val? 3 hete megvan a vicious pike és nem frissítette be a képet, haver meg 15 napja szedte ki és neki frissítette.
-
Tudna vki segíteni mobilos authentikátor ügyben? Szeretném leszedni Nokia 5310xm-re, de mindig paypal-on keresztül akarja hogy fizessem. Ezt nem lehet vhogy áthidalni, hogy mondjuk telóról vonja le vagy egyéb módon megoldani?
Köszi
-
Csak nekem fagy szét állandóan a wow a Fejetlen Lovasembernél?
-
Valahogy el lehet tüntetni a beépített arénás ellenféljelzőjét? Eléggé idegesít, mert oda raktam a gladius-t is.
-
Halihó. A C:\Users\Public\Documents\Blizzard Entertainment\World of Warcraft Installer helyen található file-okat törölhetem nyugodt szívvel? Mert sokat foglalnak.
-
Van másnál is gond honorral? 2 nap után ma léptem be játsznai és már be volt mára írva meg tegnapra honor és kill... és az is változik össze vossza... ha belépek bg-re mást mutat ha kilépek akkor megint mást... van hogy 0-t mutat előzőt napra is és a mai napra is. Ez milyen bug?
-
Hát srácok nemtudom... mára megjavult (3*kopp) csak egy VGA felpörgés volt... Vapor-X <3
Kenwood: Az a 3 addon nekem fent sincs
Am. köszi mindenkinek a helpet!
-
Titan panelbe egyébként lehet olyat, hogy vmit a jobb oldalra helyezni?
-
HD Sentinellel is 0 hiba :S Nem lehet vmi játékhiba?
-
Hali. Olyanba szeretném kérni a segítségeteket, hogy WoW-ba most 2. napja ha pl BG-n(Eye-on... a többin nem) vagy 1-2 instába megyek akkor szaggat, vagy akad a game, de úgy, hogy hallom hogy a proci ciripel(vagy ez már merevlemez?) és annak függvényében szaggat... Levettem minden video beállítás minimumra és semmi változás... de más területen maxon fut minden akadás nélkül. Ma is jártam olyan helyen ahol tegnap még nem szaggatott.
Gépem leírása adatlapon.
Mi lehet az oka? Köszi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tört (tehát nem hivatalos Blizzard) szerverekkel nem foglalkozunk! Ne is próbálkozz!
● Ha új játékos vagy mindenképp ajánljuk, hogy egyszer fusd át a téma összefoglalót.
- GPD Win Max 2 brutális handheld gaming pc makulátlan állapotban dobozával.
- AM5 Ryzen7 Win11 FullHD gamingPC 2-3év garanciával (8700G/4060Ti/32GB/1TB M2/WiFi6/BlueTooth/Win11
- Honor 400 Lite 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- iPhone 12 Pro Max / 128 GB / 88%-os akku / gyári független / Pacific Blue
- Samsung Galaxy Watch Ultra
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 7 5800X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- Felújított szerverek, storage-ok, hálózati eszközök Enterprise szinten, minden gyártótól
- Bomba ár! HP Elitebook Folio 9470M - i5-3GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" I DP I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged