- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Fotók, videók mobillal
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Magisk
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Megérkezett a Pixel 5 és 4a 5G
- Motorola Edge 40 neo - színre és formára
-
Mobilarena
Ez a topik a World of Warcraft világát érintő kérdésekkel, történetekkel és beszámolókkal foglalkozik.
►Hivatalos rendszerkövetelmények WoW-hoz◄
►Blizzard által támogatott videokártyák listája◄
Prohardveres, Blizzard in game Community
WoW Token goldárfolyama
Új hozzászólás Aktív témák
-
Plata
félisten
Voltál korrak revenge bg-n?
A csapat negyede afk.
80-asok afkolnak bossnál vagy a bázison,de a bányában is van.
De nem is ad annyi xp-t mint BfA idején talán.
Bár két szint összejött, így 26 lettem.
Még soha nem lett problémám afk bg-ből.
Jó pár évvel ezelőtt volt több órás eventes bg, senki nem piszkált hogy egy fára fel mászva végig aludtam. -
Cathfaern
nagyúr
"mindez voice nélkül (helló Blizzard, nem kéne visszatenni?!)"
Jéé, van aki használta a beépített voicet?Amúgy visszatették, battle.net kliens részeként, szóval innentől kár is arra várni, hogy direktbe a WoW-ba visszakerül (kivéve ha ezt valahogy becsatolják oda... de szvsz ők azt szeretnék, hogy out-of-game építgesd a közösségi hálód, szóval szépen vegyél fel mindenkit battle.net-en ha csacsogni akarsz velük, szóval erre se látok sok esélyt).
-
-
szilchi
őstag
Én is erre gondoltam,bár ekkor az első gondolat ami át ment a fejemen az az volt,hogy emalon üt+4 add üt=oneshot.De akkor majd hétfőn,asszem akkor mehetek megint,megpróbálom.A problémka az szokott lenni,hogy wowwiki szerint a két tank fut be elsőnek,összeszedi a bosst/addokat és utána jönnek be a többiek.Na az én két fellépésemnél kb. 2 mp-et kaptam aztán jött mindenki.De ok,gond nem volt belőle.
-
FefeeX
veterán
Ez most hót komoly? Elvesznek az aréna pontok? Ezért gyűjtöttem össze 3500at?
És ma be kéne váltani?
Vigneau: unholy DPS-ként használok makrót, mert az nagyjából lemodellezhető (néha az is borul), frost DKként, tankolásra abszolúte nincs szerintem jó makró... Több mob tankolásakor én már több variációt próbáltam, végül is eddig két jót találtam. Mindig DnD-vel indíts, nagyon sokat számít, majd ha nem jelölsz, és masszív dps-ek vannak a csapatban (3-3,5k+), akkor HB (ha lehet, crit legyen - gázosabb mob packeknél érdemes lehet ellőni a Deathchillt), aztán mehet a PS IT pestilence (glyphelve) és itt pref van. RS>HB>BB>FS>Obliterate és persze tartani kell a disease-ket...
A másiknál hamarabb fel tudod venni a "rotát", ami inkább ugye preference, ha kihagyod a HB-t, de ilyenkor előfordulhat, hogy egy kevésbé figyelmes, erős dps lehúz rólad egy mobot... -
FefeeX
veterán
akkor megint várnom kell a honor költéssel meg a hasonlókkal...
megint nulláznak mindenkit utána? Meg elveszik a csapatokat?wolvi: nézegetek mindenfelé, azért találok egyetsmást
wowwikin is vannak fenn dolgok... Azt nem értem, miért kell pl tauren paladin...
Azért ez eléggé természetellenes...
-- mondjuk a dwarf sámán is hasonlóan hülye ötlet - szerintem... Vagy a troll druida
-
Ptech
addikt
Csak óvatosan vele. Az elején marha nagy gem túlkínálat leszm szóval akkor nem fogja megérni, hogy eladd. Később valószínűleg feljebb fog kúszni az áruk, a kérdés csak az, hogy mennyivel és mennyi idő alatt. A Titanium Powder meg pont fordítva fog menni, már az elején elég keresett lesz, mert minden JC az új recepteket akarja majd.
-
FefeeX
veterán
akkor ezt teszem én is, köszi... (úgyis kell a honor is)
Apropó megint kezd egy kicsit szomorítani a dolog, hogy régebben nem 3 minta volt minden kaszthoz... Most meg minden egyforma... Kezdődött ott, hogy megörültem a 71es rare shouldernek, milyen faszán is néz ki, stb... (plate) -- jessz, kiderült, hogy szinte ez az egyetlen 70+ rare modell. Aztán 80on, istákban. Megint mi van? van egy modell az epikekre, amelyik, független attól, hogy nem szett, mindegyik kinézetre egy szett modellhez tartozik, vagy a másik szettmodellhez, ami tényleg szett. És most nézem ulduart, a dropok (megint csak a platet hasonlítottam) - itt mondjuk csak a fejest néztem meg, de az egy az egyben a t8 fejese - holott nem is tartozik a szettbe... Valamit változtattak ugyan az s8-on az s5-6-7hez hasonlítva, de itt sem olyan nagy a különbség... Milett, kirúgták a tervezőket? (ja igen, és a DK kezdő back-ek epic-ek 80-on - mármint ugye a modell, de itt megint még csak színbeli változás sincs)
Hogy valami pozitívat is mondjak: nekem ez a mounted combat bejön egyelőre, elég elmés dolog, mondjuk nem nagyon kell gondolkozni, miután már rájöttél/olvastad a taktikát, de eleinte izgalmas...
WGről meg még mindig úgy gondolom, hogy óriási ötlet, csak a kivitelezése gázos - inkább stand-ot tolok, mert ott nincs akkora lagg és nagyon hasonló...
Ja meg ugye, ezzel kapcsolatban visszatérve Vikthor hozzászlására a BS-en lévő horda vs. alli dolgokra... A jelenlegi állás szerint az alli az, akinek esze van, a sok hordás meg barom módon áll a kapu alatt, és tátja a száját. Semmi taktik, se védés, se támadás. Nem feltétlenül jön ebből, hogy sz@rabb a horda, de hogy lustább és hogy több a nib az tuti... (hiába mondasz akármit, megcsinálja a katapultot, védésnél kifutkos, stb) Az elmúlt napokban allinál van kora délutántól késő estig WG... És a sok béna ráfogja a laggra... Meg hogy az alli nem laggol... Ekkora baromságot... Ugyanabban a laggban, akinek esze van, az kitaktikázza, akinek nincs az meg csak hajtogatja, hogy a lagg miatt szar neki... Szal ennyit a hordáról... (persze tisztelet a kivételnek, de a délutáni 150-200 emberből alig van ilyen...)
-
FefeeX
veterán
hát, puggal ez nem olyan egyszerű, akkor azért szívtuk be, mert vagy nem volt heal, vagy nem voltunk eléggé együtt...
De akkor a shield az a fire shield, (azt mondták, 4es gomb, de az messze nem a 4es hanem inkább az 5ös vagy a 6os)
follow itt működik? vagy lövés közben lemegy? csak mert érdemes lehet rárakni egy emberre makroval a follow-ot, aztán csak nyomogatni...
-
Wolverine
félisten
Ja. Az első Algalon videóben 1 perc alatt megölte a raidet
(és world second voltak, tehát nem valami nyeretlen kétéves banda...)
szerk: #25095: a frászt. Mindenki messze van még Algalontól, akár 10, akár 25 főre nézzük - egyrészt meg kell csinálni a hard módokat, másrészt a heti egy óra try miatt a stratégia kidolgozása is sokáig fog tartani. (mint mondtam, 25 fős hard módot talán senki sem csinált az első resetben a 3.1 után...)
-
Ribi
nagyúr
T8-at nem lehet venni valorert. Ez biztos.
Max az új toknért, de az sem biztos.Viszont találtam egy jó videót Voa uj bossról. Itt is wipe a vége. Ha nem olik meg eleg gyorsan az addot akkor kampec. És ez pugoknál könnyen előfordul, mert a szervezettség ott nem valami nagy. 10 Embernél még csakcsak megoldható, de 25 embenél biztos akad nehány rtard. Amugy a villám nem tűnik vészesnek. Persze 25 fősben sokkal szarabb, mert kicsi a hely, szét kell szóródni, valaki a bosshoz nem fér hozzá, valaki az addokhoz.
FefeeX Már sem a glyph berakáshoz, se a talent váltáshoz nem kell könyv. Régi postot olvastál
-
Cathfaern
nagyúr
-
SzlobiG
félisten
-
FefeeX
veterán
erre gondolsz?
talent se kell hozzá -
nak0n
aktív tag
Esetleg nézd meg a Ratingbuster nevű addont, ha ráállsz egy itemre, vagy a linkjére kattintasz, akkor az item ablakában alulra kiírja pluszinfóban, hogy melyik statodra mennyit ad, illetve ha egy olyan cuccot vizsgálsz, ami nem rajtad van, akkor kis zárójelben azt is, hogy az éppen az adott slotban használt cuccodtól mennyiben tér el százalékosan.
-
!player!
aktív tag
Ezt nem tudtam sorry, csak kezd idegesítő lenni, hogy nem látom azt hogy ezzel foglalkoznának. Tök jó, hogy mindenki tudja farmolni az összes instát, de v.hogy átborult a mérleg nyelve egy picikét, remélem Ulduart nehezítik, mert az elég durva, hogy trade chanellen Undyingra és Immortal Achievementre és Sarth3D-re keresnek embereket. Nem tudom, hogy BC elején volt-e ilyen, de anno vanilla wow-ba nevetséges lett volna mondjuk LF30M to BWL szöveg.
-
-
cocki
tag
Mégvalami:
http://www.mmo-champion.com/
Skills
Protection* Divine Protection The penalty has been removed.
* Divine Shield The penalty has been changed so that all damage done is reduced by 50% in place of an attack speed penalty.
* Hand of Protection now Cannot be targeted on players who have used Avenging Wrath within the last 30 sec sec.
* Avenging Wrath now Cannot be used within 30 sec sec. of being the target of Divine Shield, Divine Protection, or Hand of Protection.Retribution
* Judgement of Wisdom now give each attack a chance to restore 2% of the attacker's base mana. (Old - 1% of the attacker's maximum mana)
* Judgement of Light now also procs from ranged attacks.
* Seal of Blood now deals 27% of normal weapon damage. (up from 22%)
* Seal of the Martyr now deals 27% of normal weapon damage. (up from 22%)Talents
Retribution* Seal of Command now Gives the Paladin a chance to deal {0.45*Min Weap Damage+0.45*0.23*SpellPower} to {0.45*Max Weap Damage+0.45*0.23*SpellPower} additional Holy damage. (Old - Didn't scale with Spell Power)
* Vengeance now stacks up to 5 times. (Up from 3)Holy
* Judgements of the Pure now Increases the damage done by your Seal and Judgement spells by 5/10/15/20/25%, and your Judgement spells increase your casting and melee haste by 3/6/9/12/15% for 1 min.
* Sacred Duty no longer reduces the attack speed penalty on Divine Shield and Divine Protection. Rank 2 now increases total stamina by 8%. (Up from 6%) -
Nevar
aktív tag
Azt nem tudod, hogy meg lehet-e nézni valahol hogy ki lett a legelső 80as, ki húzott fel legelsőként egy professiont, stb? Bnőm most húzta fel a herbát 450-re, de nem kapott semmit, most nem tudjuk hogy valaki megelőzte, vagy ilyen gyűjtögetős profért nem jár? Alchemyért tuti jár, azt láttuk mikor vki kimaxolta, és ki is írta mindenkinek hogy realm first.
-
bobace
addikt
És ami a legjobb benne, minél kisebb a rating annál inkább jön a noskill. Mi olyan 1550 körül kezdtük, nyertünk 3 mecsset, már egész jó volt, aztán kikaptunk gyorsan vagy 5-ször minusz 100 rating kb... És onnantól horror lett. 1450 alatt pedig még jobban kikaptunk. Jött a millió mage-pala kombó, és ezek változatai, kb két normális team volt. A végén vagy 20 meccs után visszajöttünk 1400 körülre
Szánalmas a sok noskill 2 gombos iwin darálás ami arénában van... Ha az első 10-15 mp-et túlélte valamelyikünk akkor nyertünk is, mi is próbálkoztunk már ilyen minden cd-t ellőni első körben, de az nálunk annyira nem jött be, nem is stílusunk.. Soha nem voltam über arénában, de tényleg idegesítő ami most megy. Szerencsére a pont meglesz, kiveszem a chestet, aztán majd meglátjuk 80-on, remény hal meg utoljára.
-
hát érdekes. én prepatchet külön torrenttel szedtem le bemásoltam ahova eredetileg szedte és minden jó nem kezdte újra tölteni.
updates/WoW-2.4.3-to-3.0.1-TBC-EU-Update/Installer Tome 2.mpq
bár gondolom ha másoltad akkor ott kéne lennie
edit:
Gz Ribi, az lolcsi hogy mindigcsi új boszcsi fekszikcsi, tök szupcsi. -
Be lehet, nincsen semmi baj vele.
Csak ne commentelj, mert nem szeretik, ha olyat írsz, ami sérti a oldal készytőinek lelki világát. (Van most az a WOs topik rész, és elég sokan fujjogtak, hogy tök wow koppintás, z meg az, én meg elmagyaráztam, hogy tulképp melyik is volt előbb, erre kitörölték. Végülis ez is egy szinvonal, de hát nem is a kommentek miatt járok oda, csak azért amikor sokat szajkózzák ugyanazt a baromságot...
Furkoo: Nálam csak a tűzróka nyivákol érte, de az meg ilyen userreportok miatt van, az meg mint tudjuk...
-
Wolverine
félisten
Ma már találtam egy rangot az Achievements ablakban, az összes térkép felfedezéséért jár, ha jól emlékszem.
Más: CoT Strat videó
gyönyörű lett.
-
bobace
addikt
-
FefeeX
veterán
Tegnap szereztem egy relatíve gearelt warri társat a holy pallym mellé - mondjuk sok dolog közrejátszott, vettem elsőnek 30g-ért egy 1680ratingos csapatot. Az első ellenfelet ki is pakoltuk, aztán utána szívtunk 9et... Egyszerűen már nem tudom, hogy én vagyok-e fajbéna vagy mi a frász van...
Még 1580 team ratignél sem tudtunk nyerni... Mondjuk mikor disc priest volt, akkoris a hunterre ment, a priszt meg pillanatok alatt leszivta a manám... Lock SP halálra fearelt, nem tudtam egyet se healelni, mage valahogy csinál ilyen global CD-t
Freedom-ot pakolom a warrira mikor kell, healelni meg próbálok, de gyakran engem kapnak el, pl rugó, és akkor kb mozdulni se tudok... Warri meg ez idő alatt nem végez eggyel sem, ennek nem így kéne lenni szerintem...
Wolvi: jah, törtön nagyon sok dolog nem működik, ezért utálom nagyon, pedig vicces a fél óra alatt 70re fejlődés...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tört (tehát nem hivatalos Blizzard) szerverekkel nem foglalkozunk! Ne is próbálkozz!
● Ha új játékos vagy mindenképp ajánljuk, hogy egyszer fusd át a téma összefoglalót.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Tőzsde és gazdaság
- Autós topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Videós, mozgóképes topik
- További aktív témák...
- AKCIÓ! HP Victus 16-R1002NF Gamer notebook - i7 14700HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB WIN11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Beszámítás! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest