- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Google Pixel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Minden készen áll a Galaxy Unpackedre
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
-
Mobilarena
Ez a topik a World of Warcraft világát érintő kérdésekkel, történetekkel és beszámolókkal foglalkozik.
►Hivatalos rendszerkövetelmények WoW-hoz◄
►Blizzard által támogatott videokártyák listája◄
Prohardveres, Blizzard in game Community
WoW Token goldárfolyama
Új hozzászólás Aktív témák
-
nierthen
tag
válasz
deathcrow42 #24285 üzenetére
akkor ha jó a logikám, neked nem az a leveled van meg, mint nekem. mert mint írtam, nekem van benne acc link, valamint nem 10 napja jött, hanem ma.
-
Wolverine
félisten
válasz
deathcrow42 #24285 üzenetére
Ja, erről beszéltem korábban én is.
-
Vigneau
félisten
válasz
deathcrow42 #24267 üzenetére
Gondolhatod, mikor egy DK-ra hoztam vele a frászt...
-
Jarlaxle
senior tag
válasz
deathcrow42 #23877 üzenetére
6,3k volt a top pwn még wf glyph nerf előtt. De 6k az meg van mindig.
Furkoo: Legjobb OH jelenleg a webbed death, de az angry dread is közel ugyanannyira jó. Jah és cement shamannak nincs rota, csak skillprioritás. Minél jobbak a reflexeid annál jobb dpsed lesz.
-
bobace
addikt
válasz
deathcrow42 #23884 üzenetére
Vagy feral dudu, tegnap duelezgettem, de feral dudu a pounce végéig le is ölt , egy HoT vagy DC nem ment el...
Ret pala és DK már jobb volt egy fokkal, legalább nem az volt hogy ott állok, még a stunt, silenceket, bubikat is kibírtam -
Scholes9
nagyúr
válasz
Na igen ez az a wws amiben a petem nincs benne, 6800 dps volt pettel együtt.
-
L4mie
veterán
válasz
Szép
és engem még leoltottak, amikor gyors offhandet akartam betenni, hogy az mekkora hülyeség
nah majd szerdán elcipelek valami jófajta gyors bicskát azt majd csapatom neki, megnézzük mit tudok belőle kihozni.
-
L4mie
veterán
válasz
deathcrow42 #23873 üzenetére
Statokban nagyon hasonlítunk de akkor ugy tűnik más rotát tol. Mondjuk nekem thaddiuson szokott szépen kijönni, de az meg nemér a buff miatt
ott 9k-t toltam WWS szerint
WMO szerint meg 8.9.
Tényleg ha van WWS vagy WMO akkor linkelsz majd egyet? had elemezzek :> -
L4mie
veterán
válasz
deathcrow42 #23870 üzenetére
omfg sok régi Bloodscalpos arc
na most a Kurinin a cement shamanotok, vagy a régibüdöspriest Sheppard?
Látom a gyors offhand dominál náluk MW miatt van értelme?? or wtf?
-
L4mie
veterán
válasz
deathcrow42 #23870 üzenetére
uhh ne is mond Pw-t :S 4.4k nál még soha nem sikerült jobbat tolnom mert valahogy mindig felhealelnek
mindjárt meglesem a gearjét (Hahaha) -
L4mie
veterán
válasz
deathcrow42 #23803 üzenetére
Széép,
azóta hasonló a talentem mint neki ^^, de pénteken pl egy allis DK WG farmolás közben 3x elkente a szám mint állat, mérgemben belogoltam shamanra, hogy majd jól megmutatom a szemítnek, hát az is kapott szegénykém rendesen. a billentyűm bánta
Végeredményben annyit, hogy DK hoz még gyakorolnom kell ^^, és a DK>> PVE cement shaman.
Na mind1 mindenesetre lelkes vagyokAmúgy milyen volt ptr??
-
FefeeX
veterán
válasz
deathcrow42 #23803 üzenetére
wow, gz
már csak egy how-to, mit nyomkodjak kb kombináció kellene...
gondolom akkor palát keressek társnak... (druid restokin nem lesz jó?)
-
kovsol
titán
válasz
deathcrow42 #23679 üzenetére
remélem ulduar után már nem az lesz, hogy minden lámának is meglehetnek a legjobb cuccok és akkor már pve karik ára is jó lesz
-
Wolverine
félisten
válasz
deathcrow42 #23548 üzenetére
Csak azért, hogy ifj. Vér Istvánka nálunk sírjon a patch miatt és ne az FS-en
Mit gondoltál, DC?
szerk: FefeeX, az összes magyar játékos együtt nem töltene meg egy szervert (ami kb. 15-16 ezer usernél lesz full a becslésem szerint...) - a magyar WoW emiatt sosem fog megvalósulni, ha lesz új nyelv Európában a mostaniakon kívül (az indulás óta a spanyolok és az oroszok kaptak lokalizációt!), akkor az az olasz lesz, de annak sem adok nagy esélyt.
-
FefeeX
veterán
válasz
deathcrow42 #23400 üzenetére
Van olyan hunter pet ami tud sacrificet?
PVP-re casterek ellen scorpid ami ajánlott, nerf előtt nagyon jó DPS is volt, és a mérge meggátolta hogy leszedje a healer a viper stinged --> no mana --> DIE
-
FefeeX
veterán
válasz
deathcrow42 #23340 üzenetére
ohh már 58on megvolt a HS Dalaranba
Orgban az első dolgom volt...
-
Viktor77
titán
válasz
deathcrow42 #23271 üzenetére
Aha, a kettő Vortex alatt elnyomot talán 6 CoH-ot? Nagyon sok heal volt.
Tartom, hogy minden elismerésem a paladiné. Én meg se merném próbálni.
-
Viktor77
titán
válasz
deathcrow42 #23269 üzenetére
Akkor Haargh a #11-es hsz-ben mire gondolt?
Nem csak besegített a pap?
-
L4mie
veterán
válasz
deathcrow42 #23253 üzenetére
Jaja, dk szerintem most be lesz rakva, már az alapján amit a klánfórumon olvasok. ;)
-
Wolverine
félisten
válasz
deathcrow42 #23142 üzenetére
Pont tegnapi hír volt, hogy a Blizz évente egy címet fog kiadni; idén Starcraft2-t várok, jövőre egy Emerald Dreames WoW-kieget, 2011-ben Diablo3-at (vagy az utolsó kettő fordítva, a Wrath a 3.3-mal még húzható kicsit); és ezek szerint 2012-ben jöhet a Hydra
-
FefeeX
veterán
válasz
deathcrow42 #23113 üzenetére
Pl azért, mert a mobokért dupla xp jár (mint anno azeroth-->Outland) valamint a questekért is 1,5-2%-es az XP --> ergo kétszer olyan gyorsan fejlődsz. (Resteddel 2k/mob, emellett 15-20k XP/quest, nehezebbekért meg 25k)
Outlandra meg szöszölni majd visszamegyek a DKval 80on, behuzok 40 mobot aztán a szagtól is megdeglenek
(mire nem jó a bogaras hülyeség)
-
Wolverine
félisten
válasz
deathcrow42 #23113 üzenetére
Mert sietsz
Normálisan questelve Zul'drakban lesz 80-as az ember, úgy, hogy Sholazar/Storm Peaks/Icecrown érintetlen.
-
.volkovy.
tag
válasz
deathcrow42 #23091 üzenetére
Pontosan.. Köszönöm, jó!
Most már full eu-s vagyok, van eu-s acc-om is, remek. Már csak a realm-ra javasoljatok valamit
-
.volkovy.
tag
válasz
deathcrow42 #23089 üzenetére
Ahol érdemes.
Az európai regisztrációs usernevemet nem akarja elfogadni belépésnél, a "régebbit" gond nélkül. Ez mitől lehet?
A programot magát is EU-s helyről kell leszedni? -
.volkovy.
tag
válasz
deathcrow42 #23086 üzenetére
Már igen.
Melyik Realm legyen? -
H.O.D.
senior tag
válasz
deathcrow42 #23065 üzenetére
Magéval remekül le lehet lopkodni a buffjait, közben meg rommá lehet kiteolni
-
sasa311
veterán
válasz
deathcrow42 #23065 üzenetére
Kár, hogy sose leszek 80, akkor ezt megcáfolhattam volna
-
-Jackson-
őstag
válasz
deathcrow42 #22909 üzenetére
a resivel nemlesz gond, anno híres voltam róla (150+ resi ahogy elértem a 70-et, szerverelső 300+ illetve 485..) márcsak a skill hiányzik mert healelni sosem healeltem
-
nak0n
aktív tag
válasz
deathcrow42 #22861 üzenetére
Mindig úgy kezdődik, hogy a másik visszaütött.
-
bobace
addikt
válasz
deathcrow42 #22733 üzenetére
nini, deathcrow, mintha láttam volna ezt a nevet már valahol
capafog: nem nagy szám annyiraén is összekapok 500-1k goldot egy nap alatt általában. csak sokat is költök. jó a 100k-tól messze vagyok, de két hét alatt vagy 8k összejött.
-
capafog23
őstag
válasz
deathcrow42 #22733 üzenetére
Ha survivalt lehőzzák, akkor valami boostolni is kéne.
Meg kell várni míg kijön a patch note. -
Wolverine
félisten
válasz
deathcrow42 #22657 üzenetére
Ja, de a klasszikus engi cuccokból gyakorlatilag alig lehet eladni valamit - ami hirtelen eszembe jutott az említettek mellett, azok a petek az achievementre utazóknak (legalábbis a Mecha Squirrelt még mindig sikerült elsütnöm eddig az AH-ban
).
-
kovsol
titán
válasz
deathcrow42 #22655 üzenetére
de ehez a pénzhez nem sok köze van az enginek
-
válasz
deathcrow42 #22618 üzenetére
Igen, csak egy 100ks retri pali azért elég rendesen tud irtani, főleg, mivel kb 5k hpnál jön a Loh (megint 100k hp), majd mikor már megint megfeküdne, akkor ugye a bubi. Addig meg szépen lekaszál még 1-2 katapultot
Egyébként meg az, hogy többen vagyunk nem igazán hat meg, Daoc/L2őn nőttem fel, ott sose zavart senkit, ha valamelyik ellenséges realm oldalán 4x annyian harcoltak. Vagy megoldottuk, vagy nem volt várunk és nem kaptunk xp/rp bonust.
-
kovsol
titán
válasz
deathcrow42 #22596 üzenetére
én feral druid+resto sámánt toltam a héten és elég jónak tartom
feral druid elég jól bírja az ütéseket és legalább tud kicsit segíteni nekem ciklon meg rootokkal, hogy engem anyira ne öljenek(#22597) szilchi: level 40 fölött érdemes lehetne kipróbálnod majd egy kis ütleg sámánt szerintem nagyon jó vele szintezni
-
Wolverine
félisten
válasz
deathcrow42 #22578 üzenetére
Az SCT fejlesztése leállt, nem tudom, teljesen adoptálták-e a 3.0-hoz... inkább az MSBT-t javasolnám hasonló használatra.
szerk: steveetm: pl. AH-átalakítás (200 aukció oldalanként? a mostani 50 is nehezen böngészhető a frame-ben), threat meter átalakítás (a közeledben levők threatjét is mutatná? ez nem fér bele a Blizzardos UI jellegébe), többszörös tracking (egyszerre herb és ore? ne vicceljünk... nem véletlenül van bent ez a gátlás), egybetáska és unitframe-ek testreszabhatósága (ezeket már beletették volna régen, ha valóban terveznék a megvalósítást)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tört (tehát nem hivatalos Blizzard) szerverekkel nem foglalkozunk! Ne is próbálkozz!
● Ha új játékos vagy mindenképp ajánljuk, hogy egyszer fusd át a téma összefoglalót.
- Lenovo T14 Gen4 AMD R5 7540U/512GB/16GB/14" 2240x1400 2.2K felbontás IPS
- ROG Maximus Z790 Dark Hero
- Új MSI KATANA 17 Gamer Tervező Laptop 17,3" -35% i7-13620H 10Mag 16/1TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- OnePlus Pad 2 + OnePlus Pad 2 billentyűzet + Extrák
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
- AKCIÓ! Dell Optiplex 5060 TWR számítógép - i5 8500 16GB DDR4 256GB SSD 500GB HDD UHD630 WIN10
- AKCIÓ! GIGABYTE B360 i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z370 i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD 2060 Super 8GB Zalman Z9 Plus Enermax 750W
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest