- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Leica kamerákat kap a Xiaomi Mix Flip 2 is
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Magisk
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
-
Mobilarena
Ez a topik a World of Warcraft világát érintő kérdésekkel, történetekkel és beszámolókkal foglalkozik.
►Hivatalos rendszerkövetelmények WoW-hoz◄
►Blizzard által támogatott videokártyák listája◄
Prohardveres, Blizzard in game Community
WoW Token goldárfolyama
Új hozzászólás Aktív témák
-
Guargumi
tag
HAT egy talent skill, ha valaki crittel a groupban, akkor a rugó kap egy combo pontot, ha 2 rugó volt - HAT talenten - akkor nem egyet kaptál, hanem 2 , ha 3 rugó volt, akkor 3 at, s igy tovább, de a legoptimálisabb a 3 + 2 bm hunter.
Sokak szemét szúrta, ezért az első nagyobb javitásnál megoldották a problémát, elméletileg, még igy is elég jól müködik, mondjuk a hunterek nagyrésze survival lett, de más dps kaszt is jó a csoportban, dk, fury warrior, caster nem annyira, legalábbis nekem nem feküdt.Kényelmes és elég egyszerű játékmód a rugóval, de nagyon függ a csoportbeli társaktól, pl. meghal valaki, meghal a hunter petje, máris megérzed.
Én sokáig ezen voltam, Naxxot ezzel nyomtam végig elöször, bár 10 fősben elég gyenge volt, 25 ben kiváló volt, a rugó nyilvánvaló gyengesége ellenére is. -
-
kovsol
titán
Game is Over olyan raider guild?
én Elemental Gankery@Ragnaros, Order of Watchers@Ragnaros(még t5-t6 időben jó volt raidelni ottörzsöm iz illidan server first kill videot azóta is régi szép idők mikor még mage voltam) és most Revised@BS vagyok, de erről a guildről még nem is hallottam
-
DebilEvil
tag
Azert mert valaki casual es nem a progresst szereti, hanem azt, hogy ami ott van elotte lehetoseg es meg nem csinalta megm azt a leheto legrovidebb ido alatt meg akarja csinalni, ezert biztos szar neki.
Gondolom Darnyi vilagcsucsnal is elmormoltad magadban, hogy "epic fail", mert te epp nem 4 perc 17 alatt uszod le a 4x100 vegyest, hanem szep nyugisan mondjuk 10-15 perc alatt. Vagy vegyuk az orszaguti bringasokat, nem azokat akik tele vannak nyomva mindennel, hanem akik tisztak. OMG mekkora "epic fail", hogy ok versenyeznek es nem a tajat nezegetik orakon keresztul.
Az, hogy valaki szuklatokoru es azt hiszi, hogy csak az a jo amit o szeret, attol meg nem biztos, hogy azt elvezi mas is. Emellett ki mondta kozuluk pl, hogy nem elvezik amit csinalnak, nem elvezik az instakat? -
szilchi
őstag
Bahhh..eddig tartott Ulduar mint nagy kihívás.Megyek is vissza altozni...na jó,azért nem.De ez,ahogy egy régi tanárom mondaná,..fika..
Yoggosítvány és Yoggobella tetszik
.
tudom,hogy van hard mode..de akkor is.Régen Molten Core meg BWL nem ment le egy nap alatt live-ra kerülés után.
-
-
nak0n
aktív tag
Hát, BC vége felé, amikor egyre több embernek elkezdett leesni, hogy a tier3-as Naxxramas meg fog szűnni, és pl a Corrupted Ashbringer sem fog később esni, szerveztem Arathoron 4 vagy 5 alkalommal huncsatin Naxx retro raidet. Olyan 20 perc alatt betelt minden alkalommal a 40 hely, tehát elég könnyen meg lehetett szervezni (ha belegondolok, voltam korábban olyan guildben is, ahol 20 perc alatt guilden belül nem tudtunk összehozni egy épkézláb raidet).
-
Wolverine
félisten
Vazze, Naxxramas a Wrathban ugyanaz, mint ami BC-ben Karazhan volt: belépő szintű könnyed raid, amit minimális odafigyeléssel meg lehet csinálni
Ulduar lesz az SSC/TK szint, a be nem jelentett 3.2-es raid BT-nek fog megfelelni, és a 3.3-ban Icecrown Citadel meg Sunwell Plateau-nak, hogy folytassam a fordítást.
Más: az MMO-Champions szerint teknős mountot lehet majd pecázni
Jó lesz, biztosan megszerzem, tart, ameddig tart.
-
Cathfaern
nagyúr
Tehát ez egy jól struktúrált és érthető megfogalmazás volt. Rendben, nézzük:
"Csináljak úgy,mint akit érdekel mások problémája,vagy világosítsak fel embereket Naxxramas helyzetéről?"
A két tag mondat "vagy"-al van összekapcsolva, tehát vagy felvilágosítasz embereket Naxx-ról, vagy érdekel téged mások problémája. Mivel felvilágosítást adtál, ezért arra következtet az ember, hogy nem érdekel mások problémája. Akkor viszont miért adtál mégis felvilágosítást? Na de ugorjunk."A Tier 3 Raid Set többé már nem elérhető a játékban,mivel a Wrath of the Lich King eljövetelével A taknyos nyápic visszahívta KT-éket Northrendre"
Ez inkább formai dolog, de az a nagy "A" betű eléggé zavaró, főleg, hogy az oldal pont új sorba tördeli, így úgy néz ki, mint ha új mondat lenne. Viszont akkor az előző befejezetlen. De bárcsak ez lenne a legnagyobb hiba az egészben, ugorjunk."A taknyos nyápic"
Itt bele lehetne kötni abban, hogy ha már felvilágosítást adsz (tehát feltehetjük, hogy az illető nem sokat tud a témáról), akkor a "taknyos nyápic" nem túl egyértelműen definiálja Arthast. De tekintsünk el ettől. Ami problémásabb, az az utána lévő rész:"visszahívta KT-éket Northrendre,mint elsődleges védőbástyaként...ami mint kiderült gyönge árnyéka régi önmagának,ahol is estek a T3ak..."
Először is, a "mint" kötőszó nem helyes ebben a megfogalmazásban, oda nem kell kötőszó. Vagy az lenne helyes, hogy "KT-éket Northendre, elsődleges védőbástyaként", vagy "KT-éket Northendre, mint elsődleges védőbástya".
Ez után pedig azt írod, hogy a T3-ak ott estek, ahol "gyönge árnyéka régi önmagának", tehát az új Naxxban. Ez pedig egyértelműen hibás. Még ha vissza is nézek ebben a gigantikus mondatban (lásd lentebb), hogy hátha ez egy olyan előző tagmondat folytatása, amelyben a régi Naxx szerepel, akkor is helytelen, mivel arról ebben a mondatban nem beszélsz.
Azt már meg sem említem, hogy a fenti idézet utolsó tagmondata egyik előtte lévő tagmondathoz sem kapcsolódik egyértelműen, így nem is tudja az ember igazán, hogy melyikhez kapcsolódóan kéne értelmeznie."KTékat felváltották a Construct Quarter Taknyai,amiben MINDENKI meghalt már legalább 10-szer..."
Ha jól értem, itt azt a poént akarod elsütni, hogy a "Construct Quarter Taknyai" nagyobb kihívást jelentenek, mint a bossok. Ez neked valószínűleg egyértelmű. Azoknak akik tudják mik azok a "Construct Quarter Taknyai", kis gondolkodás után kiderülhet. De nem egyértelmű, mivel a "T3akat felváltották a T7/T7,5-ek" mondatrész után arra következtet az ember, hogy itt is lecserélés van, tehát nincsenek már a régi bossok, hanem helyettük "Construct Quarter Taknyai" vannak. Amúgy mindenki másnak teljesen érthetetlen mit akarsz itt írni (mivel ők egyértelműen a lecserélésre gondolnak).A végére még egy kis formaiság, 6 sornyi szöveget sikerült egyetlen mondatba írnod, ez is nagyban rontja az érthetőséget, már csak azért is, mert szorosan össze nem tartozó dolgok is egy mondatba kerültek.
Tehát még ha nagyon jószívű is vagyok, ebben a 7 sornyi szövegben 5 értelmi, fogalmazási hiba van. Innentől kezdve nem nevezném jól érthetőnek
-
DebilEvil
tag
Nem kell, az erosebbet kapod. Hasonlo, mint a dk Horn of Winter-je es a Strength of Earth Totem, alapbol mindketto 155 agilty, de a talentelt totem tobb. Mondjuk ez a 3 pontos Restorative Totem is sok, mert a palak 2 pontert kapjak meg a +20%-ot a Wisdomra.
Szoval talentelve ugyanannyit adnak. Emellett ugye a BoW buff, nem szamit, hogy epp merre vagy, a mana spring igaz, hogy a raidre fog hatni, de nem unlimited range. Ez meg nincs bent a jelenlegi ptr buildben, ebben meg mindig 5 pontos talentkent van. -
szilchi
őstag
Lehet ezért is megyek mostantól már csak DPS-nek.Az tuti jó,néha voltam Outlandben dps instában és mindig 2. helyen voltam.Vagy hunter vagy AoE-ző mage volt elöttem.Ja sok változást én se láttam,pedig ígérik az elementál sámán pvp képességeinek javítását.Mondjuk az meg pont nem érint engem.Meg tervezik a chain lightning enyhe nerfelését,az se különösen zavar mert 60%-ban LB spam van,CL 20% aztán általában flame shock.
-
FefeeX
veterán
Bármilyen hozzászólást szívesen veszek. Hallottam már ezt is, bár nem teljesen értem, mivel átnéztem a frost talentfát, és semmi olyan nincs amivel aggrot lehet építeni, ami nincs unholy-n... (legalábbis én nem találtam
- asszem így helyesebb)
Tom hogy Boomkin, csak azokat írtam amik elsőre eszembe jutottak róla
Boomkinnel nyomsz egy HS:IF-et az elején, aztán a többit hagyhatod is ^^
Gyakorlatilag Unholy tankolásnál még sosem húztak le rólam egy mobot sem... Az érdekesség azóta kezdődött, hogy 1000 fölé ment a DPS-em... Most, 78on DPS gearben 1200-1300 a prog szerint, tank gearben meg 1000-1100, persze presence cserével... És HP meg 18k vs 23k, kezdek ott tartani, hogy az a 200 dps plusz nem ér meg annyit, mint a sok HP és armor bonus, no meg a szinte sebezhetetlenség, így ha véletlen elitbe futok is lazán leiskolázom...
Szóval nem nagyon használom már a dps módot, egyrészt mert AOE 6-7 mobot azzal nem lehet már annyira lekezelni, másrészt meg a folytonos cserélgetés már az agyamra megy... (remélem tényleg lesz a 3.1ben automata cserélő
)
-
FefeeX
veterán
IronForge, vagy priest Inner Fire...
Nézegettem itt az új talentfát, és szeretnék kis helpet kérni a DK talentoláshoz
Ezt raktam össze így elsőre:
[link]
Mondjuk szerintem több sebből is vérezhet...Bár lehet majd külön talentet összerakni tankolásra meg DPS-re, de mégis, nekem mindkettőre az unholy tetszik, így igyekeztem egyben megoldani az egészet...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tört (tehát nem hivatalos Blizzard) szerverekkel nem foglalkozunk! Ne is próbálkozz!
● Ha új játékos vagy mindenképp ajánljuk, hogy egyszer fusd át a téma összefoglalót.
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Előrendelhető a OnePlus Pad 3
- Milyen autót vegyek?
- Xbox Series X|S
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- Eredeti játékok OFF topik
- Konteó topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Linux kezdőknek
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xbox Series X, újrapasztázva, tisztítva, dobozában, 6 hó teljeskörű gar., Bp-i üzletből eladó!
- újszerű MacBook Pro 14 hüvelykes M3 16GB 512GB SSD Apple space gray asztroszürke 1,5 év garancia
- Apple Macbook Pro 14" (2024) - M4 - 16GB/512GB (mw2u3sl/a) Asztrofekete - Garancia - 18 Ciklus
- OMEN 15-ce01nh 15.6" FHD IPS i7-7700HQ GTX 1060 16GB 256GB NVMe + 1TB HDD magyar vbill új akku gar
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10750H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest