- Redmi Watch 4 - olcsó hús, sűrű a leve
- Nem nyílnak a Foldok?
- iPhone topik
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Magisk
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
-
Mobilarena
World of Tanks OFF topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Patrick76496
őstag
válasz
#21346560 #15697 üzenetére
Egy szóval nem mondtam, hogy kötelező az XVM. Csak számomra egyértelmű, hogy használjak egy olyan modot, ami segíti a játékot, ergo könnyebben jön az XP, és még nem is tiltott. De ha neked ez a véleményed, akkor így fogadom el.
(#15698) Stigma.HC: Volt kitől tanulni. Dzsingisz, Ütőképtelen, Kokkicskill
(#15699) LZs?!: Lehet, hogy erre gondolt, de az emberek elég ritkán használják az egyedülállóságra az unicum szót. Egy olyan játékban, ahol külön jelentése van meg végképp célszerűtlen használni, a félreértés elkerülése érdekében.
(#15700) Steelheart2: Grat a körhöz! Jó a WTF PzIV neve.
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Újabb példa az átlagos csapatra:Ketten voltunk kékek, az is csak azért, mert szakaszban voltunk Szecskával. Rajtunk kívül komoly 1! zöld volt, más mindenki citrom-, narancssárga vagy vörös. De még ha citromsárgák tették volna ki a tankok nagy részét, nem is lenne baj, de belőlük is csak 7 db volt. Mi lesz hétvégén? Egyébként aki nálam narancssárga, az másoknál már vörös szokott lenni. Az én konfigom nem a hivatalos WN8 színskála szerint működik, lehet át kéne majd írni.
-
scyllarus
veterán
válasz
#21346560 #15684 üzenetére
És mit keresett ott? Én imádom a 12t-t, de sosem vagyok a saját TD-k közelében, nem arra való....
Különben a vasárnap elkezdett Wolfenstein jótékony hatással van az idegeimre, tegnap mentem 3 csatát (délutános heteken nincs sok időm a játékra), 3 bukta 2229 WN mellett, de csak röhögtem rajta, pedig pont az Arcticon osztottam ki a csapatnak a "Minden idők legretardáltabb wot csapata" büszke címet... -
Patrick76496
őstag
válasz
#21346560 #15479 üzenetére
"akit kiszed az arty, annak úgy kell, minek balfaszkodik"
Nem álltam kint a semmi közepén, épp kinéztem volt kitárazni, de még mielőtt becéloztam volna a kiszemeltet, már odalőttek. Most campeljem végig az egész csatát egy ház mögött? Arról már nem tehetek, hogy hiába használom el a javítót, és arról sem, hogy a 6 másodperces javítás sem elég arra, hogy elmeneküljek...
(#15481) bullseye: Épp ezért írtam oda, hogy ha félreértené, hogy "Próbálok szépen fogalmazni". Csak most kivételesen egyből jöttem a fórumra, miután felkúrta az agyam ez az egész, mert az a hsz eszembe jutott...
-
scyllarus
veterán
válasz
#21346560 #15466 üzenetére
Azt én is élvezném... Unom is meg utálom is Ruinberg mindkét variációját és Severogorskot. Írni fogom, de szerintem ezen a két és fél pályán volt a csatáim 50%-a az elmúlt egy hétben. (Tudom, hogy bizonyos napokon ez hivatalosan megesik, de én már egy hétről beszélek.)
-
mrszitya
senior tag
-
Máté94
addikt
-
scyllarus
veterán
válasz
#21346560 #14991 üzenetére
Voltam egy ruinbergi csatában egy hónapja, ahol szép lassan kiderült, hogy mindkét oldal tele van magyarral. A mi KV-1-ünk onnantól fogva végig békét akart kötni minden magyarral a túloldalon... Minek jött ilyen játékkal játszani? Mi lehetett a célja? Tankokkal driftelni? Vagy békésen bejárja a pirosakkal az egész térképet, aztán örül, hogy tankozott egy jót? Komolyan nem értem az ilyeneket.
-
scyllarus
veterán
-
Gaz 78
aktív tag
-
válasz
#21346560 #12762 üzenetére
Mi, amikor szakaszoztam haverommal, azt csináltuk, hogy én T54E1-gyel mentem a T1 Cunningham mögött, ő hirtelen a Pattonjét keresztbe fordította a T1 előtt, én meg 50-nel belezúztam a T1-be.
Senki nem kékült, én okoztam 91 sebzést a T1-nek, ő pedig 14-et a rendszer szerint a Pattonnek.
-
Enzolord
addikt
válasz
#21346560 #12657 üzenetére
Én azért is bekapcsolva hagyom, remek szösszeneteket lehet olvasni a sok kreatív játékostól...
Néha én is alkotok, főleg a szokásos arty szidás+gold rinya, de igyekszem minimális szinten tartani ezeket a beírásokat...Ha már mmo, akkor használjuk ki ezen lehetőségeit is ennek a játéknak..
-
Atlantis
veterán
válasz
#21346560 #12643 üzenetére
Ebben sajnos igazad van, mondjuk elvétve szakaszozok, de ez az én gondom. Na mindegy, én díjazom, ha az arty vagy a táras beírja, hogy meddig tölt, persze nem azt a megoldást, hogy ezt 2s-enként közli és spam-eli a chat-et.
kicsitrash: Az F155 csak kívülről csodafegyver és a mostani patch után szerintem sokan el is adják, olyan nerfet kap. Mérges is vagyok emiatt WG-re, kár volt végigszívni a francia TD-ágat is...attól félek, mire a WT E100-hoz eljutok, ugyanígy járok.
Hogy a HT-nek az a feladata, hogy összeszedje a sebzést? Nem értek egyet, ezt így nem lehet általánosítani. A játékban nem sok HT van, ami ennek a szerepkörnek meg tud felelni.
-
kicsitrash
aktív tag
válasz
#21346560 #12648 üzenetére
Azért ez a beállok mellé-mögé is kicsit erős. Lehet ezt a modot én is letöltöm
Gyk: megyek a magam kis valóságában egy úton. Feltűnik előttem egy ilyen dög. Mit tudok tenni?
1: rámegyek...
2: megvárom, hogy miután bespotolt, oldalról kiszednek a társai / artyk
3: visszavonulokA 3. pont általában csak azután lehetséges, hogy megkaptam a 3 aranylövést (nem csak azért, mert az első lövésig én nem spotlom fel, hanem egy 100 tonnás döggel annyi idő alatt fordulok/indulok el valamerre, amennyi alatt kitáraz).
A 400+ átütés azért picit durva ezzel a sebzéssel kombinálva, ismerd el... A WT-re legalább tettek egy "apró" weakspotot. Optimális esetben azért nem számolhatunk azzal, hogy a td-t oldalba kapom.
De nem támadni szeretném a foch-ot, minden tanknak megvan az előnye-hátránya... Én együtt tudok élni a hibáimmal, tankjaim hibájával. Játékként kezelve viszont sokszor rontja az élményt, ha valaki adott pillanatban esélytelen
-
kicsitrash
aktív tag
válasz
#21346560 #12643 üzenetére
Nincs. Én csak azt látom, hogy megállok vele szemben e100-assal, én ap-vel tuti nem ütöm át, ő belém vág 3x850-et, majd mint aki jól végezte dolgát letolat... mire utolérem, újratöltött (annyival tolat, mint én előre...)
Jah, repesszel 300-nál többet nem verek bele, kritikust szemből elég ritkán... -
PAtr0n
addikt
válasz
#21346560 #12605 üzenetére
Ohh, ilyen már nekem is volt vele, simán meglett az acélfal
Főleg ha csak a buksiját dugdosod kifelé, a Tierjében nem sok minden lövi át azt a 110mm-t. De T6-ban is simán lehet belőle ász, annyira jó a páncélja.
KISDUCK:
Jó tank a T-150, de ott már sokszor kevés az armorja, de meglepően sokat pattannak arról is. Na meg lövésenként leharap 260Hp körül, szóval nagyon jó cucc. A KV2-höz még nem volt szerencsém, de szeretném én is kifejleszteni azt a "naffejűt" később. A 152mm-es ágyújával igazi fun lehet ha betalál, a 700HP-s damage fájhat ám mindenkinek.jahrn:
Az igen! És mi lett az eredmény? -
Patrick76496
őstag
válasz
#21346560 #12493 üzenetére
Annak idején, amikor ezt a képet kiraktad, nem mondtad, hogy ki is gyulladt.
(#12503) KISDUCK: Csak HE-vel lövök vele, az a 6 db normál AP csak dísznek van benne (magam sem tudom miért tettem bele). Amúgy ja, ha nincs más, akkor nekem is csak az a kettő felszerelés megy fel a gépre, bár én T5-től már mindenre legalább 2 db "megsemmisíthetetlent" rakok.
(#12520) marked one94: Inkább örülj, hogy nem modok nélkül kell játszani.
(#12527) Bingisz: Ja most nézem, hogy te nem az IS-6-tal voltál.
(#12540) Gaz 78: Azt hiszem Campania a replay-es neve Province-nak, úgy keress rá.
Gold ammo-s témához: T8 felett nem sok értelmét látom, maximum néhány stock T9-es tanknál, amúgy mindig fogom a fejem a videóknál, amikor valaki nem extra nehezen belőhető gépre lő rá vele. Én max E-100 tornyára használom, amúgy másra nem nagyon kell. A Maus tornya jó szögben IS-7-tel is belőhető szemből, ha pedig E3-mal találkozik az ember és kicsit megerőlteti magát, arra is elég az AP. Max ha nem tudom eltalálni a jobb oldali kukucskálókat, akkor töltök a kistoronyra.
Én egyedül a viszonylag gyorsan töltő, kisebb átütésű gépekben használok/használtam gyakrabban gold ammo-t, gondolok itt a 75 mm-es csövű német medekre (nem Panther L/100!), a két T-34-re, stb. SU-122-44-ben is jól jön néha, Valentine II-be pedig szinte kötelező. Ezeken kívül egyébként elenyésző számú esetben, akkor is nagy részt ha APCR az adott gép goldja. Engem az borít ki a legjobban, aki T10-es TD-ben használja (főleg ha HEAT). Komolyan, aki azzal nem üt be valamit, az tényleg szégyellje össze magát..
-
-
Rambovits
senior tag
válasz
#21346560 #11663 üzenetére
Csak gratulálni tudok neked is...
On topicban kezdtem, és már jó ideje nem látogatom pont azért, mert ott mindig is ment a shitstorm.
Ezt a topicot meg folyamatosan követem, de te ezt biztosan jobban tudod, hiszen a fejembe látsz. Az, hogy nem posztolom ki minden körömet a fórumba még nem azt jelenti, hogy nincs fogalmam az itteni témákról
Ezt a fajta stílust amit te is most előadtál meg értékelni sem lehet. A fórum nem azért van, hogy egymás torkának essetek. Ha valami bajotok van húzzatok át privátba és oltsátok ott egymást.
(#11664) Furkoo +1
-
Patrick76496
őstag
válasz
#21346560 #11561 üzenetére
Azt megköszönném!
A KV-2-nél újraíródik a trollkodás fogalma.
Egy régebbi kép.
(#11579) Mogyesz75: Ja valahogy én is tartok tőle ellenfélként, de amikor én játszok vele, akkor nem érzem olyan jónak. Nem olyan megfélemlítőek, de szerintem az M4 és a T-34 sokkal jobb T5-ben.
Amúgy kipróbáltam a Panther-t a teszten, és tényleg nagyon durva. Első körre ilyet mentem a legjobb (sniper) pályán, ki lehet találni, hogy Redshire-re gondolok.
Sajnos be kellett fejezni a WoT-ozást, ilyen laggban játszhatatlan.
- - - - - - - - - - - - - - -
- Az ember, akinek 15000 csatája van T20-al.
- Egy kis seal-clubbing..
- Szerencsére megcsinálták használhatóra a T-44A-t, én biztos veszek egyet, ha goldért is lesz és le van árazva
- "+/-1 MM spread will definitely not come (“it would kill the game”)" Miért is?Nagy respect annak, aki valamilyen szarabbféle neten játszik. Nálam a géppel van a baj, valami meghibásodhatott a laptopban, ezért folyamatosan ugrál fel a pingem az egekbe, és az emberek is laggolnak TS-en (az a poén, hogy ettől függetlenül a sebességmerő oldalak szerint jön a 25 Mbps), hadd ne mondjam, milyen kellemes így játszani.
-
Magany
tag
válasz
#21346560 #11571 üzenetére
Valaha nekem is hibam volt ez, en is elindultam egyedul 4 ellen de az mar elmult.Igyekszem csapatba verodni es ugy tamadni, most mar nem en vagyok aki elol meggyen. Aztan valakik azt mondtak a nehez tank arra valo hogy tamdj vele es nem arra hogy hatulrol (lesbol)lovoldozel az ellenre. A szembe allas csak pelda volt hogy egy par videoba pl. a KV1S szembe allt a Tigris 1 el es nemtudta kiloni a Tigris, en ilyet meg sem teszek mert tavolrol elinteznek nem hogy szembe aljak egy masik tankal. Amugy miota irtam multkor ide olvasgatam a dolgok utan es vannak jo koreim is ugyhogy azert van sikerelmeny is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRCSÖKKENTÉS - RITKASÁG: MSI Big Bang Z77 MPOWER
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S25 Plus Navy 12/256 GB Újszerű, karcmentes állapotban!
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest