- Milyen okostelefont vegyek?
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Egy óra, két rendszer
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Nem nyílnak a Foldok?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Google Pixel topik
- Ár-érték bajnokot avatott a Poco?
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
-
Mobilarena
World of Tanks OFF topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Patrick76496
őstag
válasz
Exorsized #12329 üzenetére
Rendben, ma lehet rád írok, majd meglátom mennyire kapok idegbajt a stock WZ-től
(#12331) jahrn: Akkor te is jössz a szakaszba.
Amúgy oké, hogy írogatjátok, hogy milyen jó kis TD, de tulajdonképpen mennyit is sebeztek vele átlagban?
- - - - - - - - - - - - - - - - -
- WOT szopóág űző szertartás
- Ennek a játékosnak eléggé érdekes a neve
- Az érzés, amikor magyar szöveg van az FTR cikkben
- Stock WZ-111 4657 sebzés. Ketten védtük a kiserdőt Psycroptic-kal, a másik 13 ember fogalmam sincs hogy esett el.Elértem végső célom a japán ágon, megvettem a Chi-Nu-t. Nagyon brutál kis gép, gond nélkül viszi át még szemből is a T5 heavy-ket és komolyakat sebez, viszont lassan céloz még EGLD-vel is. A gyorsasága sem a legjobb. Bár elég jól mozog, viszont az alacsony max sebesség miatt sok helyre nem ér oda, ahova a T-34 igen. Kicsit a gun depression-ben is csalódtam, a WoT Tank Viewer -15°-nak írta, de mint később kiderült, igazából csak -10°-ot tud. Összességében szerintem jobb a T-34, mert az szinte mindig kioszt magából legalább 7-800 sebzést, ezzel ez viszont nem garantált a jelentősen kisebb dpm-nek köszönhetően. De ezzel legalább nem kell annyi goldot lőni.
-
jahrn
senior tag
válasz
Exorsized #12327 üzenetére
Su-122-44 valoban brutalisan jo kis TD (sot neha mar inkabb OP szagu). Van mozgekonysag, alpha, DPM, jo camo (igaz nekem mar 3 skilles legenyek tologatjak) es neha meg pattog is - legalabbis gyakrabban mint a masik t7 kedvenc JP. Viszont mindenkepp kell ra EGLD, ezt nem lehet lesporolni. Meg nemi gold ammo is a t9 meccsekre.
E-25 is nagyon jo, de az igazabol mas E-25kel szakaszban adja ki magat. Az Su-122-44 szoloban sokkal jobb. -
Patrick76496
őstag
válasz
Exorsized #12327 üzenetére
Esetleg nem lenne kedved menni vele néhány kört szakaszban? Szívesen megnézem mit csinálsz vele randomban.
Az a baj, hogy még top tier-ként is hiába ismerem az összes T7-es heavy weakspotjait, kb megb*szhatom, mert ez a hulladék még 100 méterről sem ott találja el az ellenséget. Sport KV-kről pattogot, amiket kis T-34-ek lazán alázni lehetne...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Projektor topic
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Akciókamerák
- Házimozi haladó szinten
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- L13 Yoga Gen4 13.3" FHD+ IPS érintő Ryzen 7 PRO 7730U 16GB 256GB NVMe IR kam aktív toll gar
- Samsung Galaxy S22 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP Elite x2 1012 G2 Touch 2-in-1 LTE/4G Win10 Tablet billentyűzettel/Notebook, üzletből, garanciával
- Nitro AN515-57 15.6" QHD IPS i7-11800H RTX 3070 16GB 500GB NVMe gar
- Csere-Beszámítás! Playstation 5 Slim Edition + Joystick állomás! CFI-2016
- iKing.Hu - Apple iPhone 16e - Black - Használt, újszerű, Alza 3 év garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRCSÖKKENTÉS - RITKASÁG: MSI Big Bang Z77 MPOWER
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest