-
Mobilarena
World of Tanks OFF topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
emre
veterán
válasz
PAtr0n #13097 üzenetére
Azért ha muszáj nem lövetem szarrá magam.
Ja, köszi!
Volt ma egy csatám t-44-el. Ott muszáj volt előre mennem, és ha nehezen is de lehoztuk. Szerencsére lehet megértette mit is akarok, de a végére alig maradt hp-m. ez volt az
-
Atlantis
veterán
válasz
PAtr0n #12685 üzenetére
Hát nem tudom, ezzel se értek egyet, bár lehet, hogy csak a Sturer Emil miatti szenvedés szól belőlem. Ennél az egynél tényleg jó a gun depression, de a többinél szerintem nem kiemelkedő vagy egyenesen rossz, cserébe a vízszintes mozgási tartomány eléggé szűk (mondjuk ha majd lesz forgótorony, ez a gond megszűnik). Az ágyúja 0,36-os, ami nálam nem a német pontosság szinonimája...na, már nincs messze a Borsig, ha az is ilyen hulladék lesz, mint az elődei, akkor feladom ezt a vonalat.
patrikgtaivs: Ah, erről nem is hallottam, majd meglátjuk, milyen lesz. Amúgy nem hasonlítok az itteni avataromra, csak a hajmennyiségünk közös. A FB-s adatlapod alapján te se vagy vörös ördög
...
-
KISDUCK
addikt
válasz
PAtr0n #12603 üzenetére
Hát rólam azért pattognak rendesen a szeretet csomagok, persze attól is függ, hogy milyen messze és milyen szögben vagyok az ellentől. Előfordul, hogy a lehetséges kapott sebzés 1k-3k között van. Én november óta játszok csak vele, de nagyon jó vele menni. Gyakran tesz be top tanknak, akkor pedig dara van. A t150-t lehet, hogy megveszem, mert nem lenne rosz a t150-is4 vonal, de még ott a kv2 is amit nem rég vettem. Az egy borzadály, még a kv1-nél is lassabb. Kéne rá felszerelés a legénységeit és kéne húzni.
-
KISDUCK
addikt
válasz
PAtr0n #12592 üzenetére
Köszi.
Még egyik kollégám szervezett be a WoT-ba. Azt mondta orosz vonalon menjek és a kv1 rémálom lesz, hát nem lett igaza. A kedvenc tankom lett belőle. Az utóbbi néhány napban inkább csak ezzel megyek. Nagyobb tankokkal valahogy nehezebb még a mészárlós küldetéseket is megcsinálni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- E-roller topik
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Honda topik
- Házimozi belépő szinten
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Filmvilág
- Google Chrome
- Mobilinternet
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! I5 14400F / RTX 5070 / 32GB DDR5 / 1TB SSD M.2
- Ikea Eilif Paraván - Asztali elválasztó
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 15" 2018 i9 9850HK 32GB 500GB 560X 4GB garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest