- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Külföldi SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Nem nyílnak a Foldok?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
-
Mobilarena
World of Tanks OFF topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
galervin93
addikt
Hát, KV-4-gyel nem könnyű, 1650 saját hp, jó esetben kiosztasz 3-4000-et, mellette még mindig 6000-7000 hiánycikk...
Én ráfeküdnék az ST-I-re. Én is azzal fogok majd próbálkozni, ha oda jutok. (persze ez utóbbi nem érvként, hanem megjegyzésként :-D Minimum kilences géppel érdemes szerintem erre a küldetésre rápróbálni.) -
Greentea
senior tag
grat! szép kör volt!
KV-4-el 14 csatát bírtam ki, így még teljesen stock.
"Valószínűleg" ezért is adtam el vagy 2 éve.(#37163) Cucuska2
köszi neked is!
T32 lesz szerintem a befutó.Annyira nem is sürgős, mert hátra van még mindegyikből legalább 1 küldi.. Lightokkal most nem játszom, medes gyújtós küldi meg még mindig nem jön össze.
(#37166) zolika15
Nekem T29-el lett meg.(#37164) Chris0321
Jaja jó lenne egyszer kihúzni, de a Tiger2 nagyon nem vonz. Ilyen a Jagdtiger is, de azt kifullozás után is csak 20ezer xp-ig bírtam és még 180ezer xp? -
szallasi007
őstag
Majd meséld el hogy hogy sikerült összehoznod a 3k XP-t meg a 12 kill-t meg a 12k sebzést egyedül riggelés nélkül
KB konkrétan hajnalba megkeresel 14 másikat aztán visszaszámoltok és akkor meg lesz néhány napon belül - buzi ez a WG nem vitás.............
ui.: Kajzoo kis barátja ez az Amir gyerek egyébként (ügyes gyerek valamikor néztem őt) de szerintem ahogy Kajzoo ő is "tisztességes" úton szerezte meg ezt a csodát
-
kchryss
veterán
Profilképedhez ez való: The Good, The Bad and The Metallica
-
emre
veterán
-
grizlisandor
veterán
Lehet ő nyerte meg a nyereményjátékot, amit csináltak, hogy a kampány idejére bevesznek valakit.
Más: Mostantól nem csak "ebay account"tal lehet beszólni a másiknak, hanem a PH account(katt) is alkalmas rá.
-
szbalogh
addikt
Az angol gyakorlás miatt mentem nemzetközi klánokba. Az OC jó is volt de szétmentek. Az RGT-ben primitív bunkók vannak, pöcsöket rajzolnak a maptactic-on meg mindenkinek káromkodás a megszólítás, viszont nagyon jól nyomják a kampányt. A PTS-ben meg nincsenek irányítók, ilyen 700wn8-as félholtaktól kaptunk ki 0:7-re, mert russolni szeret az irányító és bementünk 7 nehéztank közé cromwellekkel meg T37-ekkel, amiken mellesleg nem táras ágyú volt, direkt kérte....
Jó lenne valami értelmes bandát találni végre... akár magyar is jó most már -
galervin93
addikt
Bizony, ez a CDC nagyon sok szempontból jó gép.
A minap Redshire-ön voltam vele, T8, darálás... Végén, 1200 körüli hp-val nekimentem egy 800 hp-s centnek, gondoltam mi lehet a legnagyobb baj, nem fog kiszedni... Egy lövés innen-onnan, nekem ammorack... Gyors javítás, újabb lövések... Megint ammo. Anyád. :-D Ennyi is volt, még egy lövést tudtam bevinni ezalatt. Szerencsére tőlünk még élt pár lassú heavy, írtam nekik, "double ammorack, sry guys", válasz: "this is cdc", viszontválaszom: 3300 dmg, 80k nettó, this is cdc... :-)
Nagyszerű péznyomda. T8-at imádja, T9-ben sem rossz, T10-zel sem.veszik el, csak sajnos rossz a camoja, illetve viszonylag kicsi a látótávja, villan a lámpa és el is megy a hp egyharmada... De nem teszi olyan sokszor ide, hogy ne lehessen kibírni. -
sith7
félisten
-
MinionFlasH
senior tag
-
Kakumix
senior tag
Köszönöm, de nem akarok többet fizetni a Wargamingnek, legalábbis egyelőre. Talán, ha majd úgy látom, hogy olyan változások indulnak a játékban, amik nekem is tetszenek és nem a prémiumlőszer már jelenleg is túlzott használatára akarnak még többeket rávenni, nem az új prémium tankok és HD modellek jelentik a "fejlődést".
Több, mint másfél évig volt prémiumom, kifizettem 366EUR-t nekik és még 40-80EUR-t egyéb kuponokra. Elég volt!Prémium nélkül is gyűlik a kredit, ha nem a lightos küldin vagyok, de leginkább azzal mentem tegnap és sikerült átlag 1100 kreditet gyűjtenem csatánként. A végén már valamiért úgy éreztem, hogy nem megy a játék
-
MinionFlasH
senior tag
Annyit variáltam, muszáj volt feltenni az i-re a pontot. Nem csalódtam szépen fut minden. Rendeltem egy CM hyper 612s -t, ha ez is meglesz megtépem a procit, egy ideig elleszek vele.
AW-el nem 1 kört mentem ;-) ! Igen erre emlékszem, bár a nicked a mai napig nem tudom leírni-beírni! ;-)
-
emre
veterán
Még jó hogy nem arty-val csinálta, képzelem akkor mi lett volna.
-
jozefgucci1
addikt
Szerintem a játékos bázis nagy része a wot-os elvándorlókból jött össze . Vagy sokan egyszerre tolják a két játékot hátha érdemes áttérni az újra .
Ha már a mai nap a vissza a jövőröl szól akkor egy 5 éves poszt .:
"Tele van mindenem a játékkal.
Direkt szívat.
Sikerült eljutnom a Pz III.-ig erre rendszeresen olyan csatákba rak ahol a következő erősségű tank minimum egy T-34 de az átlag a Tigris meg az IS.
Ráadásul minden második csatában a balf@szokkal vagyok.
Wespe-l elindul felderíteni a Tigris II-vel meg hátul rutinozik
A PzKpfw 35-el 40 csatából volt 30 kilövésem a PzKpfw III.-al 45-ből összesen 3.
Esélyem sincs még csak sérülést se bevinni. "Már bétában is beindult a gépezet
Akkori MM besorolásTudom kevesen vagyunk már abból az időböl ,de van valakinek még emléke ?
-
Diarmand
senior tag
Hát én nem érzem a különbséget. Olyan hülyék vannak ott is, hogy valami hihetetlen. Magyarán nem tudom mit szeretnél megmagyarázni, de ott is vannak fogalmatlanok bőséggel, te is lecsíráztad mindet mikor a T54-gyel aprítottad őket
Éreztem ugyan az akaratukat, de csak azt, hogy most kurv*mód ki akarnak kapni
(#35580) Tomi0703 Most kicsit ráálltam az AW-ra, hogy jobban belelássak azokba a dolgokba, amik miatt annyira istenítik és a topicot is olvasgatom mellé, többek közt azért, hogy lássam mennyien képesek különösebb ok nélkül szarozni a wotot, magad is láthatod.
(#35579) jozefgucci1 Dehogy ugyanolyan a két játék, ezt kikérem magamnak az AW-sok nevében is! Max 10% különbséget illene észrevenni
-
zsolthee
senior tag
Nem hiszem. Te mire emlékszel?
Köszönöm, majd visszajelzek.(#35525) zolika15:
(#35528) emre: Grat!
Emlékszel még a SU-152-re? Te melyik ágyúval használtad? Sokáig fent volt a 152mm-es kályhacső, de nagyon közel kellett menni vele menni az ellenfélhez ami a gyenge páncél és a rossz DPM miatt nem túl szerencsés. Gondolom akkor marad a kisebb, 175pen/390 dmg. Vagy esetleg tipp...???
Már nagyon fáj a fogom az ISU-ra, már XP-t is tettem félre a BL-10 lövegre -
jano_77
nagyúr
Type61 szerintem fullosan egy remek medium -támogató szerepben persze nem arcba mászósan!
Nekem valszeg megtartós tank marad, nagyon megszerettem, szuper ágyúja van.(#35274) csapee: ezt meg hogy sikerült vajon?!?
Hétvégén sikerült megszereznem végre a Rhm-et.
Kérdésem az, hogy milyen felszerelést érdemes rápakolni, ha lesz rá fejlesztett lánctalpam?
Jelenleg az álcaháló és csigaszem van feltéve, mert ezek még felmentek alap lánccal is.
Kérdés, hogy ezek jók-e és mi legyen harmadiknak vagy teljesen mást pakoljak fel?
KösziTegnap sikerült végre a Type61-el elérni az elit státuszt és kifejlesztenem az STB-1! Ezzel letudtam egy újabb kitűzött célt. Viszont kredit hiányában egyenlőre még nem vettem meg. Erre miket érdemes feltenni?
-
diegho
nagyúr
A hitelességről pedig ennyit:
A top löveg célzási idejétől az életkedvem elmegy. Inkább megyek az indennel t10-ben mint a pta-val.Az Indien top lövege:
Természetesen lényegesen rosszabb célzási idővel, mint a PTA top lövege, de persze én vagyok a gyengeelméjű.
No látod, pont emiatt nem is szeretném, ha hiteles lennék ebben a topikban, mert ti mindig mindent jobban tudtok, mint az, aki nem csak minden szart tud a játékról, de még használni is tudja mindazt... és persze a köcsög lila a rossz, hiszen ő mindig beleszól, ha valaki baromságot ír. Komolyan mondom ez a topik is kezd úgy lesüllyedni, mint az SG -
Kakumix
senior tag
Tudom, ismerem. Régebben, mikor nálam is fent volt úgy volt beállítva, hogy csak a szövetségeseket mutatta és nem az ellenfeleket. Bár így belegondolva MoHAA-ban a wallhack a nem spotolt játékosokat mutatta a falon keresztül, de mivel a WoT-ban ez tudomásom szerint nem megoldható, így ez jár hozzá a legközelebb. Szóval amit írtam talán még
nélkül is megállná a helyét.
Jano:
Nekem UPC netem van Budapesten és 3. napja rossz a ping (30-150), de szerencsére a komolyabb lagok elkerülnek. -
SoulReaver
veterán
-
-
diegho
nagyúr
Pont most húztam ki fullosra a PTA-t, volt összesen 100k free-m az egész ágra. Ebből olyan 40k maradt mire a PTA-hoz értem (T5-ről kezdtem). Rátettem a nagy motort rögtön, aztán pár csata után ment rá a torony is, ezzel le is tudtam a free-t, aztán volt ez a gold event, meg megcsináltam pár küldetést (4000free/küldetés) volt 3x is, betoltam pár tankot és kb 20k környéke kellett a löveghez, ezt megoldottam úgy, hogy egy részét xp-ből, egy részét free-ből, egy részét goldból toltam rá (pár száz gold ment rá) és meg is lett a nagy löveg, majd szépen kihúztam rá a felfüggesztést is. Így fullosan egész használható már.
-
szbalogh
addikt
Biztos vagyok benne, hogy csak azért nem fogok játszani a 13 90-el, hogy az meg legyen
Bár ilyen nem érdekel alapon nem rég lett két 9-es tankom is.A Leo PT és az ST-I. Ez utóbbival 34% a wr-em és 980 a wn8-am 13 csata után... ez is el van átkozva. Pedig csak a tornyot kellett kihúzni és erősített rugókkal a motort leszámítva már fullos
-
szbalogh
addikt
Hát nem is megyek vele sűrűn mostanában. Van egy csomó másik ha kredit kell
De ennyi prémium idő mellett... BC-vel meg talán fél éve nem játszottam. Küldetéseket csinálok, és hogy-hogy nem épp a duplagyújtós van már csak terítéken
Ehhez meg trollos T-34-85 és Jumbo illetve Cromwell van felszerelve.
Jah, gondnak gond... de tudok tenni valamit ellene?
5 skilles 4. embert meg nem tudtam keríteni, hogy jobb legyen a BC embereknél
Jano: dehogy bántam meg, egyszer csak jó lesz valamire
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nyaralás topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- NBA és kosárlabda topic
- Spórolós topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- AliExpress tapasztalatok
- LEGO klub
- Milyen egeret válasszak?
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HUAWEI MateBook 13 2020 - Kijelző nélkül - I7-10510U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- iPhone 11 Pro Max 256GB 12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest