- Fotók, videók mobillal
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Külföldi SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Nem nyílnak a Foldok?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
-
Mobilarena
World of Tanks OFF topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
kchryss
veterán
válasz
diegho #39154 üzenetére
Régóta van. Annyira népszerű, hogy az Armored Warfarebe ha jól tudom ezt a nézetet rakták alapból. Egyébként teljesen legális arról is volt szó, hogy lecserélik az alap arty nézetet erre hivatalosan is. Én ha nagy ritkán artyzom, már nem is tudnék nélküle játszani úgy megszoktam.
Arty Battle Assistant -
törölt tag
válasz
diegho #39121 üzenetére
Sokan csak behívják a teljes csapatot (már aki nem tiltotta le), hogy hátha akad valaki aki beszáll melléjük szakaszba.
Ha hasonló képességű, vagy jobb játékos mint én, (és véletlenül nem vagyok antiszociális hangulatban) akkor elfogadom a meghívót, hadd haladjon ő is a küldetésekkel.Más
Tegnap belefutottam egy majdnem full magyar csatába.
Beírtam a kedvenc chatsablonom hogy olyan kánt keresek, ahol az elvárás minimum 10k csata, max WN8 300, és minimum 5 tizes tankja van mindenkinek.
Csak nyolcan hitték azt hogy komolyan gondolom, és írtak rám a csata után -
zsolthee
senior tag
válasz
diegho #38932 üzenetére
Látod, ezért lenne jó, ha hozzád hasonló kaliberű játékosok streamelnének inkább.
Olyan dolgokat lehet tanulni belőle amiről Te azt gondolod, hogy másnak hasztalan,mert full alap. De nem mndig
Pár hónapja figyeltem meg egy szintén lila BC25t játékostól, hogy a letámadott IS-8-at (akkor még az volt) szemből az első lánckerék felett, a lemeznél lőtte...és sebezte:Szégyen vagy sem, de én ezt az első 15k játékomnál nem tudtam. Biztos a hasára vagy kicsit beforgatva az orrát lőttem volna.
50-120 vagy 50B replayeket tölthetnél fel...kéne "taktika" a tárasokhoz. -
jr1994
addikt
válasz
diegho #38914 üzenetére
Lol tegnap nem jött át a szarkazmus, mentségemre legyen szólva hogy itt a vizsgaidőszak hajrája és azt se tudom hol áll a fejem. Most megnéztem, valóban szép karika.
De azért én mentem egy ászt, az az igazi
Az volt benne a poén, van egy HT-7 küldetésem javításra, de a végén megmentettem a csapattársat így a küldetés nem lett meg
-
Szepi1979
senior tag
válasz
diegho #38929 üzenetére
Láttam hogy ha E100 van szemben akkor szinte mindig az első lánckereket lövöd nem a hasát. Könnyebben átmegy ott ha forgatva van vagy csak mert láncolni is akarod azért lövöd ott? Meglepett hogy minden átment. Ha így forgatva lőttem volna meg pl IS7-el én a hasát lőttem volna és pattantam volna. Ezek után máshogy fogom.
-
jr1994
addikt
válasz
diegho #38914 üzenetére
Én 20 HEAT-et táraztam bele de van hogy egyet se lövök el. Saccra csatánként átlag 3-4, de így se sokat pattogok. Is7,is4 alját is viszi szemből ha nincsenek túl közel, persze amire nagyon kell arra betöltöm én is a skillt. Inkább csokira kéne költenem, azt megérdemelné a legénység.
Nem is tudom miért csak 100 csatát mentem vele, nagyon király tank, csak nem sok kihívás van benne, megyek, lövök, töltök. Meg az se motivál hogy ht-val kész az összes küldetés, már javításra is kevés van.
De ez csak az én hülyeségem, van pár tank amit most fontosabb hogy kihúzzak, mint hogy tier10-ben funoljak. Egyelül is jó vele menni, de szakaszban egy életérzés. -
bigobert
tag
válasz
diegho #38267 üzenetére
Engem érdekelne, hogy a jó játékosok milyen sorrendet állítanának fel. A statisztikákat meg tudom nézni, de abban mindenki benne van. A sorrendnél viszont mi lenne a rendező elv? Mi alapján lehetne őket rangsorolni? Egy-egy érték kiemelése nyilván nem jelent szupremitást, ellenben az értékek kombinációja kiadhat valami jobbat mint amit a versenytársak tudnak nyújtani.
-
Linkin
senior tag
válasz
diegho #38143 üzenetére
Látom nem vagy tisztában ,hogy a jelenlegi korosztálynak ez kell.(Káromkodás ordibálás,Visítás és full hülyeség) Pl TheVr,Bturbo,Cleverland és még sorolhatnám.Mikor stream nélkül játszom nyugodtan és rage nélkül játszok de ez ugye senkit nem érdekel.
Ez egy szerep semmi más.És mint másoknak is működik -
Linkin
senior tag
válasz
diegho #38131 üzenetére
Nos akkor most a top játékosokat minősíted le. Flankelés na ne micsoda újdonság
Az a baj ,hogy azt hiszed ,hogy a gold spam emeli a wn8-at.Célozni ugyanúgy kell sőt heat ammóval sokkal másabb is lőni.De mininap és helyezkedés stb ismeretet nem ad.
5k+ ? Ajánlom Decha nevű játékost.Mondjuk hogyha az én gold használatom sok volt akkor inkább bele se merek gondolni mi lenne az első reakció. Ha azt látnád
Am ez hanyadik reseteltet acc-od ? -
-
Kakumix
senior tag
válasz
diegho #38092 üzenetére
Ma is sikerült beállnom második próbálkozásra, senki nem lőtt oda
és összejött 9500 spot. Végre! Úgy látszik ma egy ilyen nap van/volt, hogy nem lövik a bokrot Prokhorovkán, de ezek annyira sötétek voltak, hogy nem tűnt fel nekik mikor elindultak középre, hogy végig spoton vannak és azért lövik őket. 5-6 percen át! Nem is tudom mennyi ideig, mert közben magára hagytam a gépet, mert nem bírom ki és mindig ellövöm magam, vagy túl korán indulok meg előre. De, ha két PH-s szakasztársam (balage8x és grizlisandor) nem lövi a spotot, lehet most sem jött volna össze. Úgy saccolják, hogy a 9,5k-ból ők lőttek legalább ötöt. Köszönöm, nekik!
-
kchryss
veterán
válasz
diegho #38095 üzenetére
Igen előrébb jöttek és akkor spotoltam őket, de ha nem jönnek akkor a bokorból sem feltétlenül spotolod őket. Mozgás közbeni camo kb annyi mint ha bokor mögött 15m-re lövöldöz.
Egyébként szoktam ott bokorba menni, de a Chaffeen nem volt 6. érzékem úgy meg elég necces passzív spotra beállni. -
Kakumix
senior tag
válasz
diegho #38077 üzenetére
Mindenki lövi a bokrokat, középről és hátulról is (én is
). Mondjuk valahogy mindenki rossz bokrot lő, legalábbis ha én vagyok ott, de volt már, hogy 3 arty meg tízes td-k lőtték a bokrokat és eléggé lesebeztek HE-vel. Középen szaladgálnak a medek és messzebb látnak mint a spoter light a bokorból és a saját spotjukat lövik vagy a TD-k és heavy-k teljesen az alapvonalnál állnak és nem jönnek előre, hogy a light spotját tudják lőni stb. Délről ráadásul mintha nehezebb is lenne felmenni, legalábbis északról sokkal több a sikeres próbálkozásom.
Szeptember óta nem sikerült megcsinálnom az LT-15-öt. 2-4 alkalommal volt reális esélyem megcsinálni Prokhorovkán/Fiery Salienten/Malinovkán (többin nem is kerültem a közelébe), amikor a saját és az ellenfél csapata is megfelelő leosztású volt (light és med kevés td, heavy és arty sok) és nekem megfelelően is viselkedtek. -
nyunyu
félisten
válasz
diegho #38077 üzenetére
Mi történt a light tankot játszó akadály szintű játékosokkal? Eddig legalább minden csatában odament valaki prokhorovkán a bokorba, most ha 5 light van, akkor is mindegyik középen rohangál és spotolja a tankokat, amiket senki nem tud lőni.
Nemreg meg a bokorban lapulo lightokat szidtatok, hogy nem csinalnak semmi ertelmeset, meg hogy a passziv spot ideje lejart.
Kulonben sem lehet vele statot novelni -
jr1994
addikt
válasz
diegho #38066 üzenetére
T-54 lightban fele-fele arányban viszek AP-t meg APCR-t, olyan még nem volt hogy az gold kifogyott és ha nem kell, lehet gazdaságosban nyomni. Olyankor mikor AP-val is 90+% hogy bemegy egy lövés, akkor pazarlásnak tartom a goldot szórni.
De egy 132-ben sem tartok 10-nél több goldot, egyszerűen nincs rá szükség. A tankok oldalát-seggét általában viszi a sima is, akkor meg minek gold?
-
Kakumix
senior tag
válasz
diegho #38056 üzenetére
Tegnap néztem egy garázsbejárós videóját youtube-on, volt egy pár tankja, amibe csak aranyat pakolt, mert azokat azzal kell használni és sajnos nagyon sokan el is hiszik neki (és más streamereknek). Aztán úgy játszanak, hogy nyomják a w-t és kattintgatnak a tankokra miközben elélveznek a monitor előtt milyen jó játékosok. Ennyi erővel a barbie-juk haját is fésülgethetnék!
ui.: Elismerem, hogy Linkin arany nélkül is sokkal jobban, hatékonyabban játszana nálam, de zavar hogy rengetegen miatta is szórják bármelyik tankra, ami szembekerül velük.
-
-
zsolthee
senior tag
válasz
diegho #38027 üzenetére
Pedig nagyon fájt a fogam a 30B-re, hogy az majd mennyire pontos lesz. Az AMX30-at szidtam sokszor, de ezek szerint a papír forma nem fog érvényesülni a 30B-nél.
Kifejlesztettem a napokba, de volt egy érzésem, hogy nem kell még megvenni...
Ha a löveg használhatóságát, megbízhatóságát nézzük, akkor az STB1 és AMX30 (nem a B!) összehasonlítva milyen? Mik a tapasztalataid? -
-
diegho
nagyúr
válasz
diegho #38022 üzenetére
Helyesbítek, rosszabb, mint a T49 troll gunja. 60-70m-ről már teljesen meg kell állni és úgy lőni, mert nem találja el a tankokat, jól olvassátok, nem találja el! 3-400m-ről a lövések fele a célkör szélére megy, elég sokat tolom T49-el, de azzal, ha autoaim befogok egy célt 500m-re, akkor az nagyon sokszor talál, ezzel mellé. STB-1-el mindenre lövök, amiből akár 1mm kilátszik, 77% találati arány. Ezzel csak állva lövök legalább 50%-os célpontra és 79% úgy, hogy már nem is snipeolok vele, mert nincs értelme, úgyis mellé megy. Az AMX30 sokkal pontosabb volt, pedig az is pontatlan.
-
Departed
őstag
válasz
diegho #37934 üzenetére
Szerintem ne hagyd ki az M4 45-öt, számomra az egyik leginkább legkellemesebb csalódás volt, remek csatákat lehet vele menni. Persze egy ideje már az AMX 50 120-at viszem ki meccsekre, isteni is meg a remek játékosbázis miatt is általános a topdamage vele.
Nyilván az 50 100 is nagyon jó, meg kábé én szeretem az egész line-t BDR-től 50B-ig. -
Kakumix
senior tag
válasz
diegho #37897 üzenetére
És ez mind egy nap termése.Ha játszom egy hasonlót akkor már nincs kedvem elindítani a következőt, mert elértem a heti csúcsot. Ráadásul újra meg kell állapítanom, hogy nem tudok tanulni sem a replay-ekből, mert én is pont így játszom, csak rossz az egerem (billentyűzetem, netem, monitorom, egérpadom, szemembe süt a nap stb.)
kchryss: Szerintem az sosem volt tiltott mod. Aslainben is ősidők óta benne van ebben a damage panelben és a telepítőben nem is kikapcsolható, szemben más véleményes funkciókkal.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Xbox tulajok OFF topicja
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- E-roller topik
- Fotók, videók mobillal
- MasterDeeJay: Natív 3Dfx Glide Windows11 alatt Voodoo1 és Voodoo2-vel.
- Milyen széket vegyek?
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S24 Ultra / Kártyafüggetlen / 12/1024GB
- HPE ProLiant DL380 Gen9 12LFF 2U rack szerver, 2x E5-2680v3, 64GB RAM,10G, ÁFA-s számla, garancia
- iKing.Hu - Apple iPhone 16e - Black - Használt, újszerű, Alza 3 év garancia!
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest