- iPhone topik
- Yettel topik
- Egy óra, két rendszer
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor Magic V2 - origami
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
-
Mobilarena
World of Tanks OFF topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
SoulReaver
veterán
válasz
galervin93 #41501 üzenetére
Azt nem tudom, mert én lehúztam a zene hangerejét.
A gyári 6. Érzék hangok kellene valahonnan visszaszerválnom, mert aslain telepítő felrakott egy gagyiz, amit nem x-eltem ki..
-
törölt tag
válasz
galervin93 #41434 üzenetére
Most szereztem meg az első csíkot az indien csúzlijára. Kellett hozzá vagy 80 csata. Talán egy picivel hamarabb is meg lett volna, de az az átkozott mm folyamatosan cliff-re rakott, azt a pályát meg annyira rühellem, hogy elmodani sem tudom. Már csak 100e xp és meg is van a leo pta. Aki játszott már vele, milyen tank? Játszható/megtartható vagy pedig kuka?
-
jano_77
nagyúr
válasz
galervin93 #41431 üzenetére
Nekem garázsban van az amcsi 8-as arty is és ugyan azt tudom mondani rá mint német kollégájára, vagyis néha ha beüt, akkor baromi nagyot üt - one shot is akár - viszont nagyon sokszor megy a holdba a lövés. Én csak a T55A miatt szenvedek velük, de szívem szerint mindkettőt eladnám a csába.
-
törölt tag
válasz
galervin93 #41329 üzenetére
Tegnap E75-el lakewill-en voltam "csatában". 0 sebző lövésem volt és forogtam, mint kezdő buzi a gőzfürdőben. A kisebbik lányom ügyesebben játszott volna, mint én.
Tegnap nagyon nem ment vele. Szerencsére a panther 8.8 meg az E50 kárpótolt.
-
diegho
nagyúr
válasz
galervin93 #41329 üzenetére
A magyarok jobbak? 24k csatás E100 szemből lövi a maus oldalát 6 lövés 0 sebzés.
-
törölt tag
válasz
galervin93 #41324 üzenetére
Már harmadik napja megy az a tendencia, hogy ha magyar zászlót látok a csapatomba, akkor garantált a vereség.
Amikor a három top heavynk magyar, mind bőven 2k wn8 felett, és az ellen top játékosának sincs 1500 wn8-a akkor is bukta a vége, és persze az űberek nincsenek benne a top 10 xp-ben, mert azt vették a fejükbe, hogy nekiállnak a pálya sarkából wn8-at lőni az orosz sebésszikékkel.Eddig azt vallottam, hogy az a csapat veszít, ahol több a lengyel, de ez a pár nap egy picit átírta a törvényt.
-
törölt tag
válasz
galervin93 #41311 üzenetére
Ha lehet, ne menj egyenes vonalban, mert úgy túl könnyű célpont vagy.
-
törölt tag
válasz
galervin93 #41309 üzenetére
Tegnapelőtt Malinovkán az E-75-öm menetből megtalálta a hetes amcsi arty, bár csak 450-et sebzett belém.
A srác megkérdezte, hogy hogy vagyok, mire őszintén válaszoltam:
A sofőröm túlélte.
A legénység maradéka ment a levesbe, és persze csak kis eü.csoagom volt.
Onnantól kezdve top heavyként én voltam a spotter. -
Emu
őstag
válasz
galervin93 #40906 üzenetére
Hétvégén kipróbáltam Buldogot táras ágyú nélkül. Hát...vegyesek az érzéseim...igaz, hogy jobban tudok sebezni vele, viszont így elvesztette minden előnyét a többiekhez képest. Még vívódom melyik ágyúval tegyem bele a maradék 40k XP-t, nekem sajnos nagyon nem jön be ez a tank. Le is tettem a 1390 kihúzásáról egyelőre.
-
törölt tag
válasz
galervin93 #40901 üzenetére
50 valahány csata alatt jött össze. Ilyen gyorsan még egy tankomon sem lett meg az első jel. Többször is ott voltam a 65% közelében, aztán 2 szerencsétlen 0-ás meccs és megint kezdhettem 50%-ról. Tegnap az ász kör után lett még egy ugyanolyan köröm, csak sajna azt buktuk, így nem kaptam csak első osztályt.
Jozsefgucci: szeribtem nagy fun az a tank, csak legyen türelmed kivárni az aimtime-ot, vagy agresszíven rá kell menni a nagy vasakra. Egy lövés, majd spuri.
-
jozefgucci1
addikt
válasz
galervin93 #40901 üzenetére
Mitől ekkora fun az a tank amúgy ? Komolyan kérdezem ? Látom elég sokan mennek vele és a jobbak csövén ott fityeg a minimum két csík ! Ennyire jól lehet vele csapatni ?
-
válasz
galervin93 #40607 üzenetére
A HE is pattanhat páncélról.
Pl rendszeresen előfordul ilyen, amikor a francia prémium artyval játszok, és tier 7-es heavyket lövök.
-
törölt tag
válasz
galervin93 #40446 üzenetére
Szerintem röntgen szemük lehetett.
Mai nap: 30 csata, 4 győzelem. El is vesztettem a lelkesedésem. Ment is az uninstall. -
szbalogh
addikt
válasz
galervin93 #40367 üzenetére
Dettó mindegyikre
Én is szerettem őket. Az IS-4 csak úgy meg lett hogy nem is vettem észre
ST-I-vel csináltam 14k kombináltat prokhorovkán arty nélkül
Viszont az IS-4 annyira nem fun... lassú. -
Emu
őstag
válasz
galervin93 #40367 üzenetére
Én karácsonyi akció végén megvettem IS4-t, de a legénység még nem került át az STI-ből...
-
törölt tag
válasz
galervin93 #40069 üzenetére
Egen. A Bulldog egy kemény tank. Tegnap szakaszoztam egyet Diarmanddal, nagyon jól nyomta vele.
Az a baj, hogy a free xp-im elköltöttem. Pedig azzal simám eljutottam volna majdnem a bulldogig.
Holnap szerintem neki is indulok annak az ágnak. Kell az a jószág.
Csak sajna a light tankokhoz baromira kuka vagyok. -
h1mpi
félisten
válasz
galervin93 #39777 üzenetére
Na pont ez volt a bajom
-
csapee
őstag
válasz
galervin93 #39542 üzenetére
De ő medium nem egy vagy kétlövéses scout.
-
kchryss
veterán
válasz
galervin93 #39434 üzenetére
-
emre
veterán
válasz
galervin93 #39254 üzenetére
Új, de kiszámítható következő lépcsőfok. Most hogy nincs cvakk.
Nem az első gyerek akinek agyára ment a stat huszárság. -
Enzolord
addikt
válasz
galervin93 #39038 üzenetére
Dezertálás miatt van, akit meg tudsz kérdezni, a kódneve Taragas!!
-
h1mpi
félisten
válasz
galervin93 #38840 üzenetére
A legjobb 3db leFH artyval bemenni és 3-an fókuszolni egy tankot
-
fradi81
veterán
válasz
galervin93 #38509 üzenetére
nekem is magas már tegnap is ilyen volt 100ms körül, állítólag t-home gond.
-
grizlisandor
veterán
válasz
galervin93 #38504 üzenetére
Ledobta a láncot!
-
rlazol
veterán
válasz
galervin93 #38504 üzenetére
-
jr1994
addikt
válasz
galervin93 #38258 üzenetére
Én magam sosem artyztam sokat (családi acc, ezt se én húztam ki), de igen, hallom hogy ez a 212 is mintha még pontatlanabb lenne újabban. Néha meg bead egy ilyet, most épp mikor én megyek vele. Na ezt utálom bennük.
-
jr1994
addikt
válasz
galervin93 #38254 üzenetére
-
jr1994
addikt
válasz
galervin93 #38251 üzenetére
És arra nem gondoltatok, hogy megtartjátok mindkét tankot ugyanazzal a legénységgel, és 1-2 havonta (vagy mittudomén kb 200 csatánként) nyugottan átrakjátok egyikből a másikba. Tudod kinek van kedve T8 lighttal 75%-os legénységgel menni...
Kis accon ezt fogom csinálni, viszem mindkét orosz ht ágat, kv3 legénység megy az is-be mert ők a legjobbak, aztán is-3, kv-4/is-8, st-i, is-7 lesz a sorrend. Majd valamikor. De ha két ágat végigviszek velük na az egy durva legénység lesz.
Persze lehet hogy lesz könnyű legénységképző játékmód, de ki tudja melyik nemzethez?
Ja és persze, t-10 -
Emu
őstag
válasz
galervin93 #37998 üzenetére
Nekem is volt ilyen T54-el. 6100 körüli sebzés, 3 kill másodosztály. Pár körrel később 3500 sebzés meg 1500 spotra megadta az ászt...
-
sith7
félisten
válasz
galervin93 #37991 üzenetére
úhh ....
... ennyi erővel én is tolhatnék streamet
-
Szepi1979
senior tag
válasz
galervin93 #37991 üzenetére
Ezt a szintet csak full golddal tudja tartani.
-
sith7
félisten
válasz
galervin93 #37989 üzenetére
lényeg a lila szin
-
Tarill
őstag
válasz
galervin93 #37705 üzenetére
Minden igaz amit leírtál kivétel a gyorsan szálló lövedék, lassú (800m/s kb.) és íves sokszor nagyon zavar :/ de amúgy meg tényleg jó kis gép. Nekem is nagyon bejön.
fél éve vettem kb akkor ennyire nem volt fun de vagy 3 peccsbe is buffolták szóval alakul
de még jöhet rá
-
galervin93
addikt
válasz
galervin93 #37702 üzenetére
Emberek, ez az STA-2 csudajó. :-) Nem túl nagy a végsebessége, de azt könnyen eléri. A tornya marha gyorsan forog, a lövegkitéríthetőség pedig veszettül jó, ami mellé még jön egy 2 másodperces célzásidő... Domb mögül buksi kidug, lő, vissza... A lövedék gyorsan száll, ez is nagyon faja. Alapátütése 185, de megvan a mobilitása, hogyha kell, oldalba kapja az ellent. HEAT 275 mm... No comment... Kés a vajon, csak a rétegelt páncélt kell kerülni. Jól hozza a pénzt is, bár kisebb a kreditszorzója, mint a CDC-nek, szerencsére az már van, így meg a kettő együtt önti majd a kreditet a kasszába. :-)
Lényeg a lényeg - jó gép! (Lehet hogy egyszer az STA-1-re is rámozdulok, ha lesz kedvem kiszenvedni előtte a lélekvesztőket...)
-
Tarill
őstag
válasz
galervin93 #37668 üzenetére
Semmi extra nincs benne, kedvenc időtöltésem artyval a többit figyelni hogy honnan lő és pukk neki
10-es bc-t a legkönnyebb elcsípni 4-et lő és 98%uk meg se mozdul a lövések között
-
válasz
galervin93 #37615 üzenetére
Himmelsdorfon egyedül mentem fel a T54-el a hegyre, szerinted vereség lett?
Téli szünet van. -
csapee
őstag
válasz
galervin93 #37595 üzenetére
Akkor menj leoval kozepre, arra max t54 es klonjai jok mert ott legalabb van esely hogy pattint a torony. Az arta meg ugy egylovesez hogy a tornyodat mineson kell keresni.
Sajat tapasztalat a papir med a jo celpont nekik, igy teged is fog keresni.Tenyleg jo hogy igy kibeszeljuk, de mi lett a vege? Nyertek vagy bukta?
-
csapee
őstag
válasz
galervin93 #37591 üzenetére
A Leo-t kuldened elso sorba ?
Max 4 loves es garazs, a ket arty van sztem rossz helyen. Ha mar senki nem ment a dombra akkor legalabb egy medium mehetett volna az artyk helyere proxy-spotolni. -
szbalogh
addikt
válasz
galervin93 #37494 üzenetére
Az ám! Mindkettő nagyon vonzó
-
nyunyu
félisten
válasz
galervin93 #37178 üzenetére
T29 kifejlesztve. :-) Egyelőre marad a Jumbo, fel akarom húzni a legényeket legalább 1 skillig a heavyhez (most 75%).
T29 nem lesz egy egyszeru menet a Sherman meggymag kopkodojevel, osszes szembejovo tank korbe fog rohogni, mire egyaltalan ki birod fejleszteni a 90mm-et, amit az M6-rol hoztal volna, ha a heavy agrol jossz.
Elso skill 75-rol 100%-hoz meg 145k XP kell, ugyhogy meg lesz jo par korod a Jumboval.
-
rlazol
veterán
válasz
galervin93 #37154 üzenetére
nem arról van szó, h nem akarok költeni átképzésre, költök én szívesen, ha megéri.
De ha egy nyamvadt bokorral 2x akkora camot kapok, mint a skillel, akkor mire jó a skill? ha felesleges a skill, minek kínlódjak resettel, minek költsek rá?
-
rlazol
veterán
válasz
galervin93 #37123 üzenetére
galervin93 - értem, de nem.
a reset 100%-40k xp, vagyis kb 80 csata vagy 1000 gold. Ennyit szerintem nem ér, h egy artyn legyen camo.Pár tier 7-es tank camo értéke alapból:
Tiger I: 6.55, Bulldog: 14.25; E25: 25.14A GWPanther-é 100% camoval: 6.82
Ha alap legénységgel beállsz vele egy ritkás bokor (kidöntött fácska) mögé, már 13.76. Ha a bokor sűrű: 53.76most akkor tényleg megér a camo 80 csata+100k kreditet vagy 1000 goldot? Ok, akcióban 500 gold...
azt már hozzá szinte se teszem, h 100% nem sokáig lesz, mert reseteled, ergó még a 6.82-t se éred el...más tankon igazad van, ahol egy csomó más, hasznosabb skill van a BIAnál, ott én is skill restelni szoktam. De arty szerintem ennyit nem ér.
-
jano_77
nagyúr
válasz
én mindig így adok BIA-t, hogy amikor már a 2. skill legalább 50%, akkor újraosztom. Ha fontos tank, akkor goldért, ha nem annyira kiemelt, akkor ezüstért.
-
szbalogh
addikt
válasz
Én is csináltam ilyen elsőnek BIA húzást artyn de csak az egyiken. Semmi hátrányom nem származott belőle.
Egyébként meg a fontos artykba (brit és francia) lányokat pakoltam szóval nem volt gond a skillekkel -
kicsitrash
aktív tag
válasz
galervin93 #37084 üzenetére
Miért, lesz?
Most sincs top of the tree...
-
törölt tag
válasz
galervin93 #37030 üzenetére
Pedig kerestem a 18-as karikát!
-
zodo
nagyúr
válasz
galervin93 #36927 üzenetére
Mi az a ToT ?
Azért asszisztáltunk neki rendesen, Steppes D1 -be álldogáltunk vagy 4-en, 2 arty-t is kiszedett a végén.
-
törölt tag
válasz
galervin93 #36917 üzenetére
Lánctalp nekem is fétisem.
Imádom lőni. A stukker mindig arra hord.
-
MinionFlasH
senior tag
válasz
galervin93 #36918 üzenetére
Nem tudom, de jó lenne, egész szimpi ... Tegnap nem is játszottam juti falat nélkül...
Egyre jobban érzem, hogy nekem ez jár, remélem a WG is hasonlóképpen gondolkozik.
-
benvolio
őstag
válasz
galervin93 #36917 üzenetére
Ilyen fedezékből kitol vagy nem enged tolatni, visszahúzódni nekem is volt. Ilyenkor hasonlóan adom én is vissza. Mögé állok stb...
-
zolika15
tag
válasz
galervin93 #36911 üzenetére
Egyszer kaptam 1 oras bannt eddig.
-
benvolio
őstag
válasz
galervin93 #36911 üzenetére
Én akkor se szoktam rálőni csapattársra ha az engem lő szórakozásból vagy mert nem azt csinálom amit ő akar, ebből van gyakori egyébként. Ezzel próbál rám hatni de sajnos pont az ellenkezőjét váltja ki, nem értem, hogy lehet valaki ilyen primitív. Ha bekékül valaki, na azt szoktam kilőni, de csak azért, hogy halljam a filmes magyar szinkront.
-
törölt tag
válasz
galervin93 #36876 üzenetére
Igen, lehet benne valami.
-
kicsitrash
aktív tag
válasz
galervin93 #36818 üzenetére
Nálam általában a bokrokban esik le az fps
lehet mindenkinek más és más a heppje...
-
törölt tag
válasz
galervin93 #36807 üzenetére
Na, itt a lényeg.
Én is tudom magamról, hogy soha sem leszek jó játékos. Csak megpróbálom élvezni a játékot.
Nekem még csak 6600 meccsem van, az epéniszem meg ippeghogy 1000 föltött, meg sokszor azt sem tudom, merre vagyok arcal, mégis imádom. Most leginkább a panther 8.8-at. -
kchryss
veterán
válasz
galervin93 #36804 üzenetére
Grat!
Én tegnap ünnepeltem az 10 ezrediket.
Bár nekem volt pár ezer vadhajtásom. -
válasz
galervin93 #36731 üzenetére
Én is a gyújtós küldetésnél járok, azonos tierű már legalább háromszor gyulladt, de nagyobb még nem
Igaz, én a Chi-Nu Kai-jal 3in1 nyomom, fejlesztem a Type 61 legénységét, próbálkozom a küldetéssel és küzben némi creditet is keresek. De lehet váltanom kellene valami másra, az agyamra megy néha ez a megbízhatatlan ágyú -
Greentea
senior tag
válasz
galervin93 #36731 üzenetére
grat!
T55a sem annyira bonyolult kivéve persze a 2x gyújtós küldit ami már 1 hónapja be van kapcsolva. -
MinionFlasH
senior tag
válasz
galervin93 #36496 üzenetére
Az RHM-re én is kiváncsi lennék, rohadt jó álcája van, de azt az ágat nem kezdtem el, és nincs is tervben. Megveszem az IS-3at, nemsokára ki lesz fejlesztve az 50 120, de nincs rá kreditem.
-
h1mpi
félisten
válasz
galervin93 #36316 üzenetére
Tipikus vérpistike belép a Zwackba és elfelejti melyik bolygón él. Én a Bingisz helyében instant bannolnám az ilyet, mert ezek lerombolják a sok munkát és hirnevet, amit a klánba fektetett....
-
Departed
őstag
válasz
galervin93 #36215 üzenetére
Hát igen, karácsonyi tanklista, 7, nemsokára 8, karácsonyra szerintem 10 darab T10es lesz kifejlesztve nálam, abból 3 van egyelőre a garázsban.
-
sith7
félisten
válasz
galervin93 #36203 üzenetére
nekem nincs cdc - m, de a látottak alapján, szerintem nem olyan mozgékony ... youtube videó, wotreplays ... nézz meg pár meccset, ott mindjárt tudsz viszonyítani
-
jagada
addikt
válasz
galervin93 #35915 üzenetére
Mondjuk nem bánnám, ha néha nálunk lenne +3 toptier és nem az ellenségnél. Szerintem mindenki tudja mi lett a csata kimenetele, mivel az ilyen csaták már a visszaszámláláskor eldőltek. Azt ugye mondanom sem kell, hogy t8 alatt az összes csata fulltomatók összecsapása, bár azoknak is a fele inkább fekete (sötétvörös).
-
fradi81
veterán
válasz
galervin93 #35915 üzenetére
Mindig a játék a hibás
-
rlazol
veterán
válasz
galervin93 #35621 üzenetére
diegho: saját tapasztalatból mondom, h igazad van. Ameddig nem szembesítettetek a 138-as WN8ommal (1500 csata után) átlagos játékosnak gondoltam magam és nem ért el hozzám a noob-ozás meg tomato-zás a cseten. Azt se tudtam, mi az a WN8. Amikor először láttam meg, akkor se az érték fájt, hiszen az nem mondott semmit, hanem a minősítés: VERY BAD. Amíg ezzel valaki nem szembesül, addig hiába pofázol neki.
galervin: nem azt mondtam, h a posztolás e-pénisz, csak azt, h a legrosszabb játékosok is az ászra hajtanak, arra büszkék, függetlenül attól, h megmutatják-e vagy sem. Márpedig az Ászt XPre adják. Az XP pedig statisztikai mutató.
Már sokszor írtam: az XP jelenleg az egyetlen reális teljesítménymérő. Bár az se hibátlan és a győzelmi szorzóval el is ferdítik, de az egyes tankokkal szerzett átlag XP, és max XP sokkal többet mond a játékos teljesítményéről mint a dmg vagy a WN8. -
lacibacsi
addikt
válasz
galervin93 #35556 üzenetére
Igen, ad. De vigyázz! Ez már csak INVITE KÓD!! Meglévő accra ezt nem lehet aktiválni!
-
lacibacsi
addikt
válasz
galervin93 #35545 üzenetére
E-bay-en JT88-es invite kód kapható. Pénfo$óval indítani egy új accot: megfizethetetlen...
-
zodo
nagyúr
válasz
Ha nem tetszene vagy mit tudom én kchryss ajánlata
akkor az alienware arena oldalán még találsz invite kódot. -
kchryss
veterán
válasz
Van egy elhagyott accountom amit sikerült pár napja beszerveznem a Refer a friend programba. Az accon az orosz heavy ág van kifejlesztve 6-os szintig. Nekem már nincs szükségem erre az accra, így odaadnám egy kezdőnek ha szakaszozna velem amíg össze nem jönne a két skilles ajándék legénység a Т95Е2-höz. Utána az illető megkapná az accot emailestül mindenestül.
A tervem az, hogy hátha advent körül lesz megint olyan event amivel egy rakás xp-t lehet gyűjteni, mint tavaly a 8-bites játékmód és akkor pár hét alatt összejönne az 1m xp.
Akit érdekel az ajánlatom írjon privátban. -
válasz
Szerintem valami prémes inv kód biztos van elérhető valahol.
-
szbalogh
addikt
válasz
galervin93 #35421 üzenetére
Tegnap sikerult a td-8. 3580-at lottem dmax-al. Az emilnis ilyen jatekstilust ker. Ha van egy jo domb, akkor ehyedul fel lehet tartani egy egesz oldalt is.
Ma reggel a 3000 dmg 250meterrol mozgo tankba es mar csak a 15 os van hatra -
szbalogh
addikt
válasz
galervin93 #35343 üzenetére
Nagy ágyúval jó gép az Emil.
-
szbalogh
addikt
válasz
galervin93 #35291 üzenetére
Mást nem is nagyon lehet nekik adni. Az álca fontos oszt jó'van.
Az orosz arty legénységet BIA-val kezdtem
A britek meg a franciák mind lányok a küldetésekbőlMár csak 15k xp a 10-es BC arty, abban pont passzolni fog a legénység, a 9-esben eggyel több van. A britekkel az Sp-nél vagyok, abban is eggyel több van, de a 8-as már jó lesz.
Viszont nem tudom milyen nemzetiségű és képzettségű legyen az új csajsziOrosz TD-re gondoltam, a SU-101-nél vagyok. Ezt hiszem ide minden skill jól jön majd.
-
Diarmand
senior tag
válasz
galervin93 #35291 üzenetére
Nem artyzom
Amúgy jogos.
(#35290) szbalogh Ruszki vót mind, igaz?
-
jr1994
addikt
válasz
galervin93 #34984 üzenetére
Ó, pedig az még teljesen korrekt
ha végtelen időm lenne, inkább 160 csata azzal, mint 80 a 3002-vel
-
galervin93
addikt
válasz
galervin93 #34949 üzenetére
-
zolika15
tag
válasz
galervin93 #34844 üzenetére
Nekem az IS 3-mal sikerult, szerencsem volt bar kilottek es
8200 korul volt osszesen minden, de annal nem gaz ha kilonekn csak gyozni kell.
-
MinionFlasH
senior tag
válasz
galervin93 #34345 üzenetére
Én személy szerint fővárosi vagyok, és egy ismerősöm hozta Egerből, ott voltak kirándulni. Nagyon köszönöm a felajánlást igazán rendes Tőled, még az is elképzelhető, hogy élek vele.
3 volt a dobozban(vörös-világos-búza), a legjobban a búza sör ízlett!Gratula a melóhoz, és üdv újra köreinkben!
-
xAttilax
őstag
válasz
galervin93 #31916 üzenetére
Ha taktika kell akkor ne radomba nyomd, hanem CW, SH..stb. na ott van taktika.
Randomban mindenki egyéni érdekei miatt játszik, főleg mostanában, mert valaki nyomja a küldiket, valaki farmol vagy statol. -
h1mpi
félisten
válasz
galervin93 #31916 üzenetére
Pontosan én nem örülök, hogy kaptam 6K wn8-at, mert a csata egy szar volt...
-
zodo
nagyúr
válasz
galervin93 #30892 üzenetére
A fene hogy mind kettőt ki kell fejleszteni hozzá. Na mindegy, előbb utóbb összejön mindkettőre csak addig kisebb mértékben fejlődnek a srácok.
KV vonalról tudom, mint írtam ajánlás útján hogy megbocsátó de ...
Ha már itt tartunk mely paraméterek véget lesz az vagy sem egy tank?
pl: Jobb páncélzat, ágyúk jellemzői
Arty kapcsán meg csak hangosan gondolkodtam, korábbról tudom hogy ha arty akkor, német vonal.(#30893) rlazol
Köszönöm.
Tesztszerver hol és miként érhető el?(#30894) jr1994
Igen már tudom hogy mielőtt nagyobb szintre lépnék, ajánlott a jelenlegi tankon mindent kifejleszteni.
Arty-t elfelejtettem, marad a KV-1 játék tapasztalat szerzés mellett egy profibb legénység képzése."Ha már megvan a T-34, az meg a közepes tank játék tanulására lesz jó, szigorúan az 57mm Zis-4 ágyúval."
Átszerelve mert a 76 mm S-54 -el volt használatban.
Köszi a Stug ajánlásokat!Szerk:
Ágyúból melyik az ajánlott a III G esetében?
-
zodo
nagyúr
válasz
galervin93 #30879 üzenetére
Igyekszem.
Korábban is ajánlotta már valaki a KV ágat talán konkrétan az 1-et de ez nem biztos és ezért nem püfölöm magam a már részben elért VII -es szintű IS-el.
Gyakorlók ezzel aztán majd csak ragad rám valami.
Ha jól rémlik az ágyúja messzire nem túl hatásos, na meg lassú és még legtöbbször rosszul helyezkedem ezért hamar le is láncolnak.
Különben tényleg tetszetős ha kicsit is jobban sikerül egy-egy csata.Következő időszakban, jól gondolom hogy a következőt kellene tennem.
Alábbiak vannak most a Szovjet ágon.
Fenti közepes tank rész most nem lényeg de lent a nehezek közt pl a KV-1 legénysége 95% és még pár csata hogy kifejleszthessem a következő T-150 vagy KV-2 tankot.
Nem elsődleges cél a tovább lépés csak ha megtörténne valamelyik kifejlesztése akkor elit lenne a KV-1 így innentől a szerzett xp-k mehetnének a legénységnek.
Válasszam a KV-2 aztán később S-51 arty?
Valahogy feleslegesnek érzem az újabb HT vonalat (T-150) ha fentebb ott van már a K-85, IS
Sosem volt még arty-m szóval az is lehet hogy nem jó ötlet élből egy VII -es szintűvel kezdeni.
Szóval ezek a dilemmáim, mi tévő legyek?Emellett tervbe van a Stug most már G tanulása.
Erre miket érdemes felpakolni? -
h1mpi
félisten
válasz
galervin93 #30703 üzenetére
Pontosan ez a legnagyobb baja a randomnak. Vagy játsz 3-as szakaszban és akkor legalább van egy kis taktika vagy ne mérgelődj rajta, próbálj sebezni és fragelni.
-
zolika15
tag
válasz
galervin93 #30703 üzenetére
Tegnapi napom teljesen ugyan ilyen volt, akarmit csinalhattam vesztettunk, sebzes neha jott azert, de nagyon szopo volt igy jatszani mar az elejen ki kellett volna lepnem csak remenykedtem h par meccs lesz ilyen...
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
galervin93 #30555 üzenetére
Én se ha ljelzem hogy lövök és cseszik rá. Bár néha igen, én szóltam felkiáltással...
-
jagada
addikt
válasz
galervin93 #30533 üzenetére
Ilyen rendszer mellett akkor a WG hogyan rakhatná be feltünés nélkül a BOT-jait magas Tierbe?
-
galervin93
addikt
válasz
galervin93 #30515 üzenetére
Van humora a matchmakingnek, következő meccs: [link]
-
lacibacsi
addikt
válasz
galervin93 #30305 üzenetére
Köszönöm a választ! (és Mcwolf-nak is)
-
lacibacsi
addikt
válasz
galervin93 #30280 üzenetére
Szia! Melyik ágyúval használod a T-37-t?
Más.
Tegnap mentem egy elég jó kört M4A3E2 Sherman Jumbo-val. 3361 dmg, 480 spot dmg, 5 kill. 1220 alap XP-t kaptam érte. Ezzel a körrel lett meg a Stug MT-14. Egyrészt büszke lettem magamra, másrészt kicsit csalódtam, mert csak első osztályt kaptam rá. Hol van az ász határ ennél a tanknál? -
Chris0321
veterán
válasz
galervin93 #30183 üzenetére
Én inkább nagyobb tierben próbálkoztam ezzel a küldetéssel és az AMX 13 90-el lett meg, nagyrészt saját sebzésből. Próbálkoztam kisebb tierben is, de nem akart összejönni így pedig egy jobb light tankkal le lehet sebezni a nagy részét és nem kell azért imádkoznom, hogy valaki legyen olyan rendes és lője amit spottolok, plusz ugye ahhoz kell egy szép nyitott pálya is amit nem mindig szokott beadni.
-
jano_77
nagyúr
válasz
galervin93 #30176 üzenetére
Prohorovka avagy Malinovka light-al kb mint a fehér holló! Nagy hálát kell érte adni az biztos és azért, hogy ha végre eljön, akkor ne 4 light legyen oldalanként, mert akkor megint győzd kivárni, mire beadja ezt a mapot.
-
zozyk
addikt
válasz
galervin93 #30150 üzenetére
Ok,így már értem..
-
zozyk
addikt
válasz
galervin93 #30148 üzenetére
Mivan?
Egy csapatban voltunk,csak nem mentem bele a kör eleji köszöngetésbe,gondolom fájt neki..
-
szbalogh
addikt
válasz
galervin93 #29954 üzenetére
Nem értettem mit kell nézni de harmadik nekifutásra észrevettem
Emre: szólj ha sikerült!
-
MinionFlasH
senior tag
válasz
-
Tomi0703
addikt
válasz
Ezt már tegnap olvastam én is.
-
jr1994
addikt
válasz
galervin93 #29857 üzenetére
Köszi a tippet, én is 6-osra gondoltam (az a minimum tier). Megnéztem a robbanási sugarakat, az angolon kívül a többinek 3,57 és 3.78m között van a robbanási sugara, egyiknek sincs prémium repesz lőszere nagyobb robbanási sugárral szóval nincs nagy különbség. Jó lesz a Hummel, azt úgyis húzom. Ha végre 100-as lesz a legénység lehet kapnak csokit, bár nincs sok raktáron szóval jó lenne majd egy leárazás.
-
h1mpi
félisten
válasz
galervin93 #29640 üzenetére
A WR azért rossz, mert nem olyan tank, illetve nehéz vele csapatként játszani. Nekem már egész jól megy vele, de nagyon meg kell gondolni hova mész. Tier8-ban a halál utca a kedvenc helyem vele
-
jano_77
nagyúr
válasz
galervin93 #29637 üzenetére
tartalék miatt van, mutatja, hogy aktiválva van
-
Gyuri27
félisten
válasz
galervin93 #29585 üzenetére
Is4 9-s korában volt jó. Most maradjunk annyiba, hogy használható.
Lassú, puha.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo v15 g2 Ryzen 5 5500U 16gb ram 512ssd FHD
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- UHH! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -40% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD EU-HUN
- IBM PS/1 2168-552 486SX-25
- ASUS ROG Strix RTX 2080 Ti OC 11GB
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 - 6 hónap Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- iKing.Hu - Redmagic 10s Pro - Nightfall - Használt karcmentes
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest