-
Mobilarena
World of Tanks OFF topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
h1mpi
félisten
Na mára elég 1300-as WN8-ig tudtam feltornázni magam és itt kiszállok...
Egy átlagos kép a csatáimból a mai nap. Mondjuk eddig ez az első ilyen totál agyhalott napom a WoT-ban.
Szerintetek befoglalt az nmy?
Pedig KV2 napot akartam tartani, de így esélytelen. 2 lövés és halál. Viszont volt ma egy olyan lövésem, ami egyszerre 2 tankot sebezett KV2-vel -
Tomi0703
addikt
Ja, de T57-tel a majdnem 4k átlagdmg még ópébb.
(#24745) rlazol: Azt írják, hogy a "World of Tanks topikból". Nincs többesszám, szal szerintem csak az ON-ból van tiltva. Amikor a hóember avatarú troll csávót is tiltották innen, akkor neki a végleges banán az OFF-ba szólt.
-
diegho
nagyúr
érdemes ránézni a WN8 értékeimre olyan takkokkal vagyok 4k felett, amikkel a játékosok 99%-a szenved, sőt szerintem keveset mondtam a 99%-al.
-
diegho
nagyúr
-
rlazol
veterán
soknak megvan, soknak nincs.
nyilván érezted a tüskét (bocs, nem lehetett kihagyni), de alapvetően az olyan játékoskra gondoltam, akiknek T49, Hellcat, Matilda, E25 áll kizárólag a garázsukban.
hogy hova írsz/nem írsz a Te dolgod.
Engem nem zavar a sírás, ha a TE E25-ödről szól, mondom, még sajnállak is érte. De annak, akit a minap full camos+full látótávos legényekkel álló M10-ben álcahálóval és periszkótávcsővel úgy tudott szivatni egy E25, h még csak fel se spottolódott, ne magyarázd, hogy az ÖSSZESET és SZÉJJELNERFELTÉK.
Elhiszem, h Te így érzed, de akkor maradj meg annál, hogy a TE tankodról beszélsz. A Te érzéseid ne vetítsd ki mindenkiére, mert a jelek szerint EZ generálja a vitát.
xAttilax - passz, Diarmand is nagyon eltűnt. Kár, mert rohadtul sokat lehetett tanulni tőlük.
-
rlazol
veterán
pffffff.........
"a statisztika semmire se jó csak arra, hogy emberek fizetést kapjanak érte, hogy tologatják a számokat."
mondod Te, aki majd minden nap behozod ide a WN8ad, a WRed vagy bármi más statot.el kell, h keserítselek, az ÖSSZES statisztika a fenti módon dolgozik. egy képlet alapján összeadja a tényszámokat aztán átlagol vagy %-ra fordít. Az ÖSSZES.
a noobmeter összes statadata meg TORZ, ezt még dfsz34 és fsb is elismerte. A WN6-7-8, a WR, az EFF, vmilyen szintű képet ad, de aki csupán egy-két szám alapján ítél, annak fogalma sincs a dolgokról, akár a WoT akár bármi más sokkal komplexebb annál.
Mi sem bizonyítja jobban, minthogy megfelelő tankokkal milyen szépen lehet torzítani a statokat és a valós tudásnál magasabb értékeket generálni. Ilyen pl az E25.
nem az a bajom(unk), hogy teszel vagy sem a statra, amit folyamatosan a zászlódon hordozol, hanem az, h az érzéseid úgy állítod be, mint általános tényt.
Engem nem zavar, h idejössz és panaszkodsz, h a TE E-25öd szétnerfelték. Még sajnállak is.
De ha azt mondod, h az ÖSSZES E-25-öt, az már zavar, mert én nem ezt ÉRZEM a **** másik végén (nekem nincs E25-öm...).
érzés és érzés között generálsz vitát, ezt pedig FLAME-nek hívják, mert nem vezet sehova. Teccik érteni?
-
rlazol
veterán
megint ott vagyunk, ahol 2 napja: h általános tényként közölsz valamit, amit te ÉRZEL. A jelek szerint nem csak én ugrom rá. Maximálisan jogod van úgy érezni, de ez nem azonos a tényekkel. A tények szerint MINDEN járművet egyformán ért a nerf. Hogy ennek volt-e érezhető hatása, vagy csak a WG szerinti 2%, az egy másik dolog. Ha te érzed, más nem, megint más még buffnak is érzi, akkor sanszos, h a placebo hatással van dolgunk. Persze szívesen veszem, ha csinálsz részletes statot, de ahogy már megbeszéltük, az ilyen típusú stat téged nem érdekel, mert nem alkalmas közvetlen e-**** méregetésre.
-
-
jozefgucci1
addikt
Malinovkát tegnap is nagyon adta a gép . Öt csatából három azon ment , igaz ugyan azokkal a tankokkal mentünk Buldog-T71 és én egyszer nem éltem túl a dombon
. Amúgy anno én az S51-et a 107-es löveggel húztam ki . Soha ki nem próbáltam a nagy csővel a KV2-t . Nem is érzek rá késztetést. Így 15 ezer csatával már eljutottam oda , hogy csak azzal fogok játszani amivel megy és ezáltal kikapcsol a játék .Sajnos anno én több ezer csatát tudatlanul mentem az elején vagy minimum FPS.el laggolva és ez meg is látszik .
-
robogo81
senior tag
Ne add fel még,inkább fun tankként használd,majdnem fel sem tűnt,hogy viszonylag hamar ki lett vele fejlesztve az S51,de kellett a zsé(meg a skilles legénység) az ST-I-be,de majd egyszer visszaveszem,ha lesz rá keret.
Emlékszem, az Ász rá még el haufon lett meg rá,egy troll csöves kv-1-el közösen lehozva,szétlőtt lánccal,meg tropa motorral,1 bázisos,foglalásos móka volt. -
rlazol
veterán
baromi jó, azt én is érzem, de vhogy nem áll rá a kezem 200+ csata és sok replay után se.
Van vele egy két jó csatám, sajnos a 2k dmg már annak számít, pedig ezzel az lenne az alap. Nem bírom észben tartani, h ez med és sokszor megyek vele előre, mert a T9 és a 390 alfa elkábít.
Sajnos én 1400 csata körül, 138-as WN8al találtam meg a fórumot és ezért is keservesebb emelni a statokat, de az is tény, h 2000 lenni a napi átlagom és nem 1200, gyorsabban menne felfele. -
rlazol
veterán
-
rlazol
veterán
pontosítok:
Egyrészt nyilván most mákom volt.
Másrészt, amikor belém csap az a köcsög arty (amelyik belém csap, az KÖCSÖG!) az esetek nagy részében tudom, h veszélyeztetett helyre tolom a gépet (mert láttam korábbi odalövést vagy csak tudom a térképre nézve, h én oda céloznék). Máshogy fogalmazva: tudatosan kerülöm az olyan helyeket, amit előszeretettel céloznak. Ha látok egy becsapódást tőlük, ránézek az órára, tudom, mikorra kell visszabújnom fedezékbe. Ilyenkor ha várok + 20-30 mpet, és nézem, hol van csábító célpont és a "fakezű" jó eséllyel elfordul.
És harmadrészt, és szerintem ez a legfontosabb: lehet, h nem 3x talált el, hanem 25x. Csak nem marad meg jobban, mint ha más lőne ki. Nem arra figyelek, h a ****** arty mif****rt lő engem, hanem arra, h mit hibáztam, h engem lőtt vagy egyáltalán, a meccs alatt mit kellett volna jobban csinálni. És mivel nem arra koncentrálok, nem is érzem kirívó gondnak. Olyan ez, mint a gyengébb fájdalom. Ha ráfókuszálsz, felerősíti a tudatod és megmaradni se tudsz tőle, de ha eltereled a figyelmed, akkor észrevétlenné válik.
csapee: lásd feljebb. és nem, nem csak a véletlen. A tiéd is. Igen az E5 artymágnes, ha jó a statod pláne. 1000 az E5-be? Sok az? Majdnem annyit egy jobb TD vagy E100 is beléd küld, csak rövidebb töltésidővel.
-
emre
veterán
-
rlazol
veterán
h1mpi: Értem én, h ezt vagy azt érzed, de akkor ne tényként tálald. Mert - hacsak nem az első gyermekkori szerelmed vetted el - pontosan tudod, hogy az érzések csalókák.
Szerk.: "nem vagyok a statisztika híve" - írod: akkor miért foglalkozol annyit a WN8addal, a WR-reddel, és az átlagsebzéseddel?
Kean_Sorbo -
kiváncsian várom! Milyen artyval mész?
-
rlazol
veterán
ugyanezt mondtátok azt artyk számának a növekedésére, aztán a számok pont nem azt mutatták.
a tapasztalat nem objektív tényező. szeretném látni az artyk hitlogját a patch előtt és után, minimum 500-500 csatára vonatkoztatva. Annak hiszek. Szubjektív tapasztalásnak nem, mert a megítélést alapból módosítja a tudat, h belenyúltak a pontosságba.
Én nem érzem az artym pontosabbnak, és a találati arányom jottányit se változott az elmúlt hetekben. -
rlazol
veterán
"Az összes arty pontosabb lett" - mond, te miről beszélsz? Az én artym hol lett pontosabb? megint a levegőbe a nagy szavak meg a rinya bármiféle konkrétum nélkül.
vereségsorozat: én akkor szállok, ha nem játszom jól. Ha befeszültem, és görcsölök, h most muszáj különben leesik a napi WN8/WR vagy nem lesz meg a küldetés/XP. Ilyenkor az amúgyis gyenge játékom a bot szintjére esik, akkor hagyom abba.
-
-
emre
veterán
Akkor a gyújtogatós küldihez a Cromwell jó választása volt.
(és a statomat is javíccsa)
(#24524) LicskaiJ
Értem én hogy gőzgép de mi hajtja?
Szóval egy médium tech tree akciót mi a bánatos lófaxnak kell kiterjeszteni a korcs light ágra?
Semmi bajom azokkal a gépekkel, de ez egy médium ág. (pont) -
mcwolf79
veterán
Nekem tetszik.
Eleinte gyengélkedtem vele, de már kezdek ráérezni az ízére. Tényleg csipegetni kell vele, nem egy elsővonalbeli med. mióta így használom sokat javult vele a játékom.
Piszok gyors, múltkor egy AMX 13 90 csodálkozott is El Halluf-on, hogy versenyben épphogy lehagyott
Ágyúja is jó, főleg top tier-ben lehet aratni vele. Célzásideje lehetne picit jobb , de így sem rossz. 10-es meccseken kell bele a gold, de nem vészes. Jól termel. Átlag nekem sztem 50-60K kredit megvan csatánként prémiummal. -
galervin93
addikt
T-34-gyel 2000 sebzés? Na ez se kutya! Gondolkozom a visszavételén hogy elindulhassak a másik med ágon is, de még nem vett rá a lélek, annyi vonalba kezdtem most bele, azokkal sem haladok...
T-34-85-tel már jó párszor voltam 2000 felett, de mindig csak T6-ban, azért nem adta be az ászt, gondolom én. -
grizlisandor
veterán
Lehet a torony nélküli TD-ket nem nekem tervezték, majd az amcsi forgótornyos TD-ket akarom kihúzni.
(#24401) [HUN]Dani: Az IS-3 a harmadik Tier8-as heavy-m, előtte KV-4 volt és KT van meg. Itt tovább nem tudom, hogy akarok-e menni, mert az BL-9 volt a fő cél, az ST-1-re. Tier9-ben a Top IS ágyúval nem volt kedvem szórakázni.
-
jozefgucci1
addikt
Tegnap vagy harminc csatát mentem a Buldoggal és alig volt arty aztán mikor meglett nyagy nehezen a stug küldi és átváltottam havy-re ( E100 ) akkor öt jött oldalanként . Jah és természetesen városi mapok tömkelege a bulldognak aztán ki a nyílt terepre az E100-al
Az utolsó LT15 stug küldi kettes szakaszban lett meg malinovkán éjszaka 5700 spotra . Megkönnyebbültem rendesen.
-
robogo81
senior tag
Megnéztem a 2 ripléjt,nagyon jól pattog,gyors,meg jó a löveg(9.10 s töltés prémkaja,meg valszeg bia is),de a gyerek is tud vele menni rendesen,de a tundrán simán szájba vertem volna,hogy egyből gold,meg meglövi a csapattársát,mert kissé útba van,elhiszem hogy agresszíven játszik,de így csak a többit lenézi(szerintem).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Megkímélt Lenovo Legion 5 15,6" I7 10750H/GTX 1650 4GB/32GB/512GB/HU Bill/Win 11 Pro
- Iphone 13 Pro Max 128 GB Graphite garanciás, újszerű
- Asus A15 FA506NC 15.6" FHD IPS Ryzen 5 7535HS RTX 3050 16GB 1TB NVMe magyar vbill gar
- ASUS TUF Gaming Monitor
- 16" Macbook Pro M4 Max 48 GB RAM, EZÜST, HU keyboard- 1 TB SSD 2025.11.11-ig gari
- Akcio! Csere-Beszámítás! Gigabyte Vision RTX 3070Ti 8GB GDDR6X OC Videokártya!
- iKing.Hu - OnePlus 13 - Black Eclipse - Használt, karcmentes
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 7 128GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- Cisco Catalyst C1000-48T-4G-L 48xRJ45 4xSFP switch, CISCO refurbished
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest