Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • rlazol

    addikt

    válasz h1mpi #24628 üzenetére

    pontosítok: :)
    Egyrészt nyilván most mákom volt. :K
    Másrészt, amikor belém csap az a köcsög arty (amelyik belém csap, az KÖCSÖG! :B ) az esetek nagy részében tudom, h veszélyeztetett helyre tolom a gépet (mert láttam korábbi odalövést vagy csak tudom a térképre nézve, h én oda céloznék). Máshogy fogalmazva: tudatosan kerülöm az olyan helyeket, amit előszeretettel céloznak. Ha látok egy becsapódást tőlük, ránézek az órára, tudom, mikorra kell visszabújnom fedezékbe. Ilyenkor ha várok + 20-30 mpet, és nézem, hol van csábító célpont és a "fakezű" jó eséllyel elfordul.

    És harmadrészt, és szerintem ez a legfontosabb: lehet, h nem 3x talált el, hanem 25x. Csak nem marad meg jobban, mint ha más lőne ki. Nem arra figyelek, h a ****** arty mif****rt lő engem, hanem arra, h mit hibáztam, h engem lőtt vagy egyáltalán, a meccs alatt mit kellett volna jobban csinálni. És mivel nem arra koncentrálok, nem is érzem kirívó gondnak. Olyan ez, mint a gyengébb fájdalom. Ha ráfókuszálsz, felerősíti a tudatod és megmaradni se tudsz tőle, de ha eltereled a figyelmed, akkor észrevétlenné válik.

    csapee: lásd feljebb. és nem, nem csak a véletlen. A tiéd is. Igen az E5 artymágnes, ha jó a statod pláne. 1000 az E5-be? Sok az? Majdnem annyit egy jobb TD vagy E100 is beléd küld, csak rövidebb töltésidővel.

    [ Szerkesztve ]

    Az orvosom szerint elmebajban szenvedek. Ez butaság. Minden percét élvezem!

Új hozzászólás Aktív témák