-
Mobilarena
World of Tanks OFF topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsolthee
senior tag
válasz
szallasi007 #34822 üzenetére
Először is köszönöm Neked és jr1994 kollégának is a részletes bezámolót.
Az igazat megvallva a 7/1-nél már valahogy megszoktam a lassúságot és az E50-nél sem annyira zavaró számomra (Valószínűleg a mostani sok T34 csatám miatt érzek így
). Viszont most, hogy számszerűen is összevetettem a DPM-et, azt kell hogy mondjam, beruházok erre a X-es medre.
az elődjénél is csak az zavar, hogy technikailag tudnám tartani a pozíciómat míg egyszer csak jön egy assault med és körberöhög, hogy ~10mp-ig töltök. A Cent 1-ről örökölt ágyúval azért okoztam sokszor bosszús pillanatokat az ellenségnek mert a 220-as átütés egy kilencesnek közepes tanknak nem kevés. Az alacsony alfát meg jól kompenzálta a brutális DPM. Ha jól emlékszem olyan 4.5 mp alatt töltődött be a lőszer...
Legtöbbször ugyebár domb mögül operáltam vele és a bátor jelentkező azt gondolta, hogy felülről szépen rám ront. Csak amikor kapott egy track+dmg-et és nem tudott onnan elmozdulni miközben párolgott a HP-ja, jókat röhögtem magamban.
Lényeg, hogy az FV-már már hatékonyan lehet támogatni a csapatot, mint ahogy azt a mellékelt video is jól mutatja. 2 perc után már kiosztott ~4000 sebzést.
Azt hiszem pár napot még elgurulgatok a T34 + 7/1 párossal, aztán ha belefutok egy jó akcióba, akkor meg is veszem. Jut eszembe: a 215b is nagyjából 7 mp körüli tölt be ami több mint elfogadható részemről. -
zsolthee
senior tag
válasz
szallasi007 #34817 üzenetére
Én már fél úton járok a X-es FV med felé, de tartottam eddig attól a toronytól. Tényleg sokkal jobb mint a 7/1? Mi a személyes tapasztalataid egyikkel és másikkal?
-
zolika15
tag
válasz
szallasi007 #34815 üzenetére
Szep kor!!! Nalam is ez a gep most a cel, de meg csak a 8-as centet fulloztam ki es azt kell mondanom kezdem megszeretni annak ellenere, hogy mindenki szidja vagy az emberek tobbsege.
-
kchryss
veterán
válasz
szallasi007 #34815 üzenetére
1 hete vettem meg. Első 10-es tankom. De még 1 kört sem mentem vele randomban, nem akarom, hogy megszeressem mielőtt kiveszik
Szép kör volt. -
szallasi007
őstag
válasz
szallasi007 #34745 üzenetére
Ne sertodj meg de nyilván csaló vagy! Itt konkrétan bepisaltam a röhögéstől
-
válasz
szallasi007 #34745 üzenetére
Uninstallálom a klienst, hogy a 300 wn8-as fő accomon kilőjön az arty. Noob fag stupid.
-
jr1994
addikt
válasz
szallasi007 #34645 üzenetére
GG!
Megvettem a WZ-hez a kínai tokent, így megvan a tank. Olyan mint emlékeztem, végre van egy rendes pénzkereső tankom erre az accra
2 dolog.
1. A lövész gyorsan 100-as lesz
már a Type 58-on le volt maradva (máig nem tudom miért) és így ő kapja a gyorsított képzést jóóó sokáig
2. Az milyen már hogy a WZ-vel csinálom a WZ missiont
-
KisApám
addikt
válasz
szallasi007 #34599 üzenetére
Azt én sem értem, hogy azzal a jó kis Type64-el mit keres úgy hátul...
(Meghalni utoljára???)
-----------
A mostani leárazásnál az FCM 50t, T34, SuperPershing és a T-54 First Prototype-on kívül mit lenne érdemes megvenni (nem figyelembe véve, hogy nekem milyen tankjaim vannak, milyen nemzettel, amit fejleszteni kellene).
-----------
Ma hajnali 02:30-ig toltam az AW-t (reggel meg 6-kor ébresztő, irány meló).
Tetszik. Még egy tankos játék (a 3. a sorban talán - Wot, WarThunder, AW..?)
Ha felnyomódok idegileg a WoT-on, nyugtatólag fog hatni azzal játszani. -
lacibacsi
addikt
válasz
szallasi007 #34599 üzenetére
"az a játék csudajó"
Aki ezt mondta, az nagyon be lehetett szívva...
-
Veatta
aktív tag
válasz
szallasi007 #34190 üzenetére
-
rlazol
veterán
válasz
szallasi007 #33527 üzenetére
mindenki másképp szereti. ő meg vsz a mi felületünkön kapna idegbajt, amikor vmit nem talál.
-
jozefgucci1
addikt
válasz
szallasi007 #33515 üzenetére
Jano mindig is így modolta fel magának a játékot , anno emiatt sokan szívtuk a vérét
Egyszer kipróbáltam én is és annyira összezavarodtam az első csata után , hogy lenulláztam az összes modot. Jelenleg a Jacktor féle mod van ,abból is az 1.02-es a többi már csicsás nekem .
-
csapee
őstag
válasz
De legalabb a minimap jo kicsi, hogy legyen hely a sallangnak.
-
jr1994
addikt
válasz
A 400m szerintem az ellenfél alap látótávja.
In-game wn8 mérő?! egyszer raktam fel, szedtem is le, totál fölösleges.
Színes tanksor: ízlés kérdése, nálam a gyári Aslain-féle van.
Csajok a garázsban: valóban kellemesebb látványt nyújtanak, de amióta van igazi női legénység, nem használok ilyen modot mert nem lesz egyértelmű a nemükés mikor 2 accountban összesen vagy hat női brigád van, hát lehet hogy összekeverném hogy most ki kicsoda
Viszont a térképpel valami zűr van. Nem elég hogy mindenféle HP karikák meg lövegjelzők vannak rajta
de azok a körök
Aslainban ott van a dinamikus látótáv, mindig az aktuálisat rajzolja ki ha mész vagy ha megállsz periszkóppal.
Jano: nem baszogatásból, csak leírtam hogy ezek egy részét miért/miért nem használom. Természetesen mindenkinek joga van úgy modolni a játékot ahogy neki jól esik. Jó éjt!
-
woryz
senior tag
válasz
szallasi007 #33313 üzenetére
Milyen bal alsó sarokban?
-
Enzolord
addikt
válasz
szallasi007 #33313 üzenetére
Valami elfuserált 3. Német med ág lesz...
-
törölt tag
válasz
szallasi007 #32667 üzenetére
Most próbálom leszoktatni a repeszröl.
Ő nem goldnoob, hanem repesznoob, mert az legalább sebez.
Nincs is annál szebb látvány, amikor topként is-3-mal 300 méterről a többiek háta mögül nekiáll csipegetni egy kv-2-t vagy egy tigrist.
Nem merek nagyon balhézni vele, mert ha mellémüt is az intenzívre megyek, attól függetlenül hogy 190 centi fölött vagyok . -
zodo
nagyúr
válasz
szallasi007 #32440 üzenetére
Kereső csak az off-ot találja.
Nem tudom automatikusan látják-e vagy jelenteni kell a moderátoroknak hogy kellene egy új topik. -
MinionFlasH
senior tag
válasz
szallasi007 #31995 üzenetére
Nem kell rácélozni az ellenségre, lehet ház mögött akkor is "be tudod mérni", a gyárival ellentétben.
-
Djuree
félisten
válasz
szallasi007 #31993 üzenetére
lol, kb. fele a tiltott kategória, de csak olyan izék.
majd ha bannolja a wg lehet indokolni: but, these are only...things!
-
diegho
nagyúr
válasz
szallasi007 #31984 üzenetére
Látom tudod hol a helyed
-
Enzolord
addikt
válasz
szallasi007 #31984 üzenetére
-
Enzolord
addikt
válasz
szallasi007 #31976 üzenetére
Ne sértegesd Dieghot, 3500 fölött van a wn8-a..
-
zolika15
tag
válasz
szallasi007 #31976 üzenetére
Egy ideje en is mod mentesen jatszom sokkal jobb szerintem, egyedul dmg mutatom van, de az is csak annyit mutat hogy mennyit sebeztem semmi mast.
-
skopy
tag
válasz
szallasi007 #31849 üzenetére
Igen ezt furcsállom én is.
-
Enzolord
addikt
válasz
szallasi007 #31839 üzenetére
Remélem, végre megint felpörög a topik..
-
Krytec
tag
válasz
szallasi007 #31777 üzenetére
A Németeknél 6 vonal lenne a 85
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
szallasi007 #31618 üzenetére
Nem erted es zsigerbol gyulolsz. Te vagy a pro, oldd meg hogy ne szedjen ki. Nem tudod? Akkor az a random, vagy tevedtem a pro megiteleseben.
Csak siro ovodasokat latok ha arty kerul szoba akik egy hangyafaxnyival se jobbak egy 200as wn8 tomatotol, senki mast.
-
ddt500hu
veterán
válasz
szallasi007 #31604 üzenetére
A múltkor kipróbáltam, hogy 5 csatában egymás után (tudom nem reprezentatív) csak kommulativval lőttem a G.W. TigerP-vel. Azért mert szinte minden csatában ami végigmegy van 2-3 telitalálatom. Igazándiból azért nem működött a dolog mert sokszor rakott 8-as csatába és telitalálat esetén is csak 7-800-ról lőttem ki az ellenséges tankokat (egyszerűen nincs bent elég hp a csatában). Azért egy E75-be beleraktam 1710-et. Abnormálisan pontosak. Ha lesz 10-es artym ott is kifogom próbálni a full kom. lőszert.
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
szallasi007 #31593 üzenetére
Nem védjük az artykat hanem rohadt unalmas hogy gyalázzuk a másikat mert arty-val tolja. B+, a jatek resze ha tetszik ha nem. Mint ahogy az is hogy nem barhonnan barhova lő, tudni kell ugyanugy helyezkedni es idoziteni mint mas jarmuvekkel. Nem pénzfeldobas mert sokmindentol fugg hogy sebzel e ott ahol akarsz, a random mellett...
Hagyjuk mar hogy barki nagyobb arc mert light/med/heavy-vel megy, mindnek vannak erossegei es gyengesegei, mindhez erteni kell valamilyen szinten. Ha nem, akkor ugyanottvagy egy artival mint egy IS3-mal az első sorban - kiszednek seperc alatt es nullas kör. Nem csak odaszűkülök barhova es klikk...
Nevem ha erdekel megtalalod screenshotjaimon, az életképtelenséget kikérem magamnak...
Az ami biztos hogy sík hülye akit bever az arty és sír a szája hogy mocskosnoskillclickerlownoobsiemka, mert csak azt latja hogy garázsba küldöm de hogy elotte mi volt...
Talál-nem talál dologra meg ott a ±25% random, IS3-mal teljesen raszukulve az 50 méterre álló ellenre is néha a holdba lövök, JgTig 8.8 1v1 párharcban volt hogy egyikunknek minden átment a másik meg pattogott bárhonnan.
Diarmand: akkor rosszul jatszol, nem az a feladatod hogy a full hp-s heavyket cirógasd hanem a nyitott TD-ket ápold le amit szembe nem tud átlőni a szerencsétlen csapattársad vagy beall oda ahonnan szintén mas ki nem szedi... oda kell kuldeni az aldast ahova kell a support.
-
Diarmand
senior tag
válasz
szallasi007 #31593 üzenetére
Szerintem nem nehéz artyval játszani, csak rohadt unalmas. Én kínkeservesen haladok a CGC felé, de egy éve nem léptem túl az FV207-en, mert nincs türelmem vele játszani. Az, hogy kattintok egyet, majd várok 30-40 másodpercet, miközben csak annyit tehetek, hogy nézem, ahogy az E75-ünk elhullik egy Tigris ellen, hát gg wp. Majd lövök még egyet, ami mellé, megint csak várok... szvz borzalmasan unalmas, ráadásul kb semmit nem tudok hozzátenni a csatához, amivel nyerhetnénk. Vagy eltalálom vagy nem.
Ja és én nem becsmérlem az artyplayereket. Unalmas játékmód, ennyi. Persze nekem is jár a szám, mikor telibeverik a lórit
-
h1mpi
félisten
válasz
szallasi007 #30958 üzenetére
Nem
-
h1mpi
félisten
válasz
szallasi007 #30948 üzenetére
980Ti-t ès egy WQHD monitort.
-
diegho
nagyúr
válasz
szallasi007 #30342 üzenetére
Pénzért tankot köszönöm, de meghagyom a többieknek. A CDC-t amúgy sem akarom, jó az ellenfélnek T49-el 1000-et pakolni bele.
-
diegho
nagyúr
válasz
szallasi007 #30329 üzenetére
Mi a baj az ágyúval?
2 napja tolom vele és még 1 goldot se lőttem el.
-
mrszitya
senior tag
válasz
szallasi007 #30318 üzenetére
Így is van.
-
galervin93
addikt
válasz
szallasi007 #29790 üzenetére
Nekem ELC-n 75%-os az álca, minden megfelelő "kiegészítő" van mellette, de állandóan kiszúrnak. (ez az első skill, szóval csak akor veszem észre, ha már lőnek... Bár van.már ászom vele, TD-üzemmódban.) Sokkal jobban megy a csipkelődős stílus, amit a Chaffevel művelek, sokkal.akciódúsabb, igaz a lightoktól elvárt spottolás így nem mindig valósul meg, medezés ez inkább, csak még egy sebességfokozattal feljebb kapcsolva.
-
bluyoo
nagyúr
válasz
szallasi007 #29790 üzenetére
A 100%-os álca kivételével megvan .... és végre már a 6. érzék is.
Határozottan jobb így.
Mondjuk mostanában alig megyek LT-al. -
bluyoo
nagyúr
válasz
szallasi007 #29785 üzenetére
Nekem nem megy ez a bokorban állás. Valahogy nincs vele szerencsém.
Ha nem száguldozok, máris pukkan a vas alattam. -
bluyoo
nagyúr
válasz
szallasi007 #29769 üzenetére
Ooo nekem az LT-15 -höz pont jó lenne.
Bár ha nem adná be ... hát nem is tudom hogy reagálnék!
Gratulálok a csatához. Passzív spot? -
h1mpi
félisten
válasz
szallasi007 #29163 üzenetére
Ha én mindenkit eltalálok, ahol akarok és sebzek, akkor unicum lennék
-
Departed
őstag
válasz
szallasi007 #29163 üzenetére
Sport és WoT kapcsán nem érdemes a "ha" szót használni, néha énis ebbe a hibába esem.
Elsősorban a 1st class/ACE határán szoktam használni. -
h1mpi
félisten
válasz
szallasi007 #29093 üzenetére
Én csak nmyként találkozok vele, de régebben komoly probléma volt belőni az alját még, akkor is, ha viszonylag szembe volt ,mert egy kis mozgatás és már pattantam is. Mostanában észre vettem, hogy simábban tudom belőni, nem okoz problémát.
-
jr1994
addikt
válasz
szallasi007 #28101 üzenetére
3-mal több 10-es tankja van az ellenfélnek, a statokat nem is néztem az hasonlónak tűnt. Nem döntöttem el hogy veszíteni fogunk, mindig úgy állok neki hogy azért megpróbálom. A medek letolták a kinti részt én meg óvatosan kezdtem, helyezkedtem a városban, két lövésem is 0-át sebzett az egyik IS-7 oldalába merőlegesen, mindkettőt megette a lánc. Ezen kívül 1 vagy 2 lövést elhibáztam de ekkor már láttam hogy 2 perc után 0:10 az állás és közben a város is elesik. Egy sebző lövésem volt, de 3-nál több nem lehetett volna semmiképp.
Megfelel a válasz?A másik beszélgetéshez: a T-34-85 randomban szerintem is összemérhető a cromwellel. Most a kis accon játszok vele, akciósan megvettem és a x5 napokon leszorzóztam félig stock-ként, átképzetlen T-34 legénységgel. És még így sem rossz! (A T-34-ből mind a 4 tankot kifejlesztem mielőtt tovább lépnék.)
-
diegho
nagyúr
válasz
szallasi007 #27808 üzenetére
Korábban említett okok miatt nem lesz több replay.
csapee 5 lőszerem maradt azt hiszem, mire kinyírtak, de nem tudtam volna nyerni. Az ST egy lövéses volt, de a T30 és a T54 600 körül. Ami esetleg össze is jöhetett volna, de 300+300 az sokszor csak 540.
-
Angel1981
veterán
válasz
szallasi007 #25545 üzenetére
Konkrétan nincs benne tapasztalatom, de az alapján amit olvastam, a három közül (T62, O140, O430) az utóbbinak van a legjobb test frontpáncélja.
Ráadásul a közelmúltban DPM buffot is kapott, így most már neki a legjobb a medek között - bár az ágyú statjai nem a legjobbak.#25546 robogo81: cseri egy állat! már masszívan 3000 felett WN8-at hoz, egy rövidebb sorozatban nem ritka a 4000!
-
Angel1981
veterán
válasz
szallasi007 #25503 üzenetére
Ahhoz az ághoz tudás kell, hogy rejtsd a rossz dolgokat, és előtérbe hozd a jókat (A44, 416, 430 II), különben eléggé szenvedős, sokaknak elmegy tőle a kedve.
Ráadásul a 430 nem különbözik drámaian a másik kettőtől, ezért nincs külön motiváló tényező. -
h1mpi
félisten
válasz
szallasi007 #25519 üzenetére
Köszi holnap meglesz a "rendes" 8.8-as és indul az osztás
-
diegho
nagyúr
válasz
szallasi007 #25503 üzenetére
Gun depression nincs.
-
h1mpi
félisten
válasz
szallasi007 #25452 üzenetére
Amúgy, ahogy látom itt Ferdi fanokkal szélmalom harcot folytatok, úgyhogy skippelem is a témát.
-
h1mpi
félisten
válasz
szallasi007 #25447 üzenetére
Nagyon szép! Meg is nézem! Van még 8K xp a nagy ágyúig az 1-2 óra game és utána elkezdem gyűjteni az xp-t a St. Emilre... Aztán már közeleg a nagy kedvenc
-
zozyk
addikt
válasz
szallasi007 #24921 üzenetére
Szép
-51k. -
rlazol
veterán
válasz
szallasi007 #24405 üzenetére
tudod, aki nem issza el...
-
h1mpi
félisten
válasz
szallasi007 #24407 üzenetére
köszi minden összejött, azért nem vagyok ekkora huszár KV1-el, de mindjárt megvan a KV2
-
h1mpi
félisten
válasz
szallasi007 #24405 üzenetére
Csak játszok én is néztem. Biztos a personal missionok miatt. Magas tieres tankot nem vettem mostanában, mert még nincs mit.
-
csapee
őstag
válasz
szallasi007 #23904 üzenetére
Replay, de ha innen kilőnek spot nélkül olyat káromkodom a chatbe hogy bannolnak.
-
rlazol
veterán
válasz
szallasi007 #23897 üzenetére
ezt a kifejezést sajnos nem értem pontosan.
-
rlazol
veterán
válasz
szallasi007 #23641 üzenetére
nem vagyok rá feliratkozva be tudnád linkelni?
-
h1mpi
félisten
válasz
szallasi007 #23632 üzenetére
Persze: http://www.twitch.tv/circon
-
emre
veterán
válasz
szallasi007 #23583 üzenetére
Mire ezt elmesélném.... ráadásul egy csomó olyan ember is olvassa akinek semmi köze hozzá.
Szóval inkább hagyjuk a témát.(de dióhéjban: egyszer tévedésből tettek ki, és kétszer pedig én léptem ki)
Az a lényeg hogy jól be van járatva a rendszer. -
emre
veterán
válasz
szallasi007 #23580 üzenetére
nem piálok, összekeverhetsz valakivel
-
Joe.36
addikt
válasz
szallasi007 #23145 üzenetére
Nagyon szép eredmény
köszönöm a választ
-
fsb1000
nagyúr
válasz
szallasi007 #22764 üzenetére
Ja bocs.... játékban se nagyon olvasom a csetet. Így már értem.
Biztos páran rám köszönnek ingame, és mivel nincs reakció, azt gondolják de udvariatlan.... -
fsb1000
nagyúr
válasz
szallasi007 #22762 üzenetére
Melyik az a csit 1.0?
-
zozyk
addikt
válasz
szallasi007 #22023 üzenetére
Vbaddict saját programja.
-
válasz
szallasi007 #21903 üzenetére
Nem hiszek ezekben a dolgokban, auto szerveren játszok mindig.......
-
emre
veterán
válasz
szallasi007 #21874 üzenetére
A PTA is papír, a cent7/1-nek legalább a tornya képes pattintani.
-
rlazol
veterán
válasz
nem tudom, milyen a centi stílus és még nincs meg a PTA. Adatai alapján szerintem másodvonalbeli med, mint a legtöbb német med, főleg sniper...
E75 igen, mivel erős a frontja és a pontossága annyira nem jó
jagd IV a távolról csipegetős camper alapesete, mivel papír... -
csapee
őstag
válasz
A chi-to tok jo tdnek is de a chi-ri fullosan a 3-as tarral egy beast. Igazi fraglopo gep.
-
rlazol
veterán
válasz
szallasi007 #21871 üzenetére
teljesen más ágon vannak és teljesen más stílusú tankok.
én a közepeseket szeretem, és te? mert ettől függ...szerk.: jah. leoból melyik? mert 3 van... az alap leo T5ben veszélyes játékszer, de alapvetően szpotter.
-
fsb1000
nagyúr
válasz
szallasi007 #21871 üzenetére
E75
-
diegho
nagyúr
válasz
szallasi007 #21798 üzenetére
-
fsb1000
nagyúr
válasz
szallasi007 #21740 üzenetére
Az elején nálam is így volt...
Mondjuk a helyezkedés nem nagy gond, mert mindig fronton vagyok.... na jó, mikor jönnek a t8-asok akkor azért óvatosabban. -
törölt tag
válasz
szallasi007 #21666 üzenetére
Én visszavettem a Chi-tót, amikor megvolt az Sta-1-el a megfelelő sebzés, és ma már el is fogom adni, mert végzek a japó résszel.
Jót lehet szórakozni, egy optika+bino páros felrakása után. -
törölt tag
válasz
szallasi007 #21661 üzenetére
Menj hatos tankokkal, és hamar össze fog jönni a kill.
Jelenleg az a hozzáállásom, hogy lesz@rom a csata eredményét, csak a sebzés és a kill legyen meg.
Mivel nem görcsölök a győzelemre, ezért 62.5% a mai WR-em. -
h1mpi
félisten
válasz
szallasi007 #21641 üzenetére
Tènyleg, itt a jó [link]
-
fradi81
veterán
válasz
szallasi007 #21132 üzenetére
-
Bad Pritt
félisten
válasz
szallasi007 #21132 üzenetére
Biztonságos elhelyezés mindenképpen kell. Javítás persze, hatodik érzék meg talán pillanatkép és sima utazás.
-
fsb1000
nagyúr
válasz
szallasi007 #20827 üzenetére
Miért? Én szeretem mikor az artyk egymást lövik. Az a dolguk.
Században CW-n rengetegszer hallottam: "arty kill arty" És persze a vak ellencsapás is fontos. (mióta látszik honnan lőnek) Szóval nagyon helyeslem ha az ertyk egymással foglalkoznak legalább a csata elején, vagy amikor van spot.
Elsődleges célpontnak kell lenni az artynak, mert ha jó/szerencsés játékos irányítja meghatározhatja a csata kimenetelét. Ez nekem eddig csak 3 artyval sikerül.... -
fsb1000
nagyúr
válasz
szallasi007 #20818 üzenetére
Kipróbáltam én is, tényleg javítja az arty eredményességet.
Sokkal durvább mint a default istennézet.
.
Viszont eddig bátran lövöldöztem 6-os szinten artykkal, de most 5 meccsből 3x kikantereztek.
Lehet csak véletlen.
Lehet az új mod ebben is segít, még nem jöttem rá. -
szallasi007
őstag
válasz
szallasi007 #20814 üzenetére
-
sith7
félisten
válasz
szallasi007 #20814 üzenetére
SP GG !
-
Bingisz
addikt
válasz
szallasi007 #20783 üzenetére
Max. neked váratlan helyen lőtt meg. Néha így gondolom én is, de ilyenkor visszanézve látom a saját hibámat, hogy valójában rohadtul nem voltam nehezen belőhető helyen.
-
Bingisz
addikt
válasz
szallasi007 #20777 üzenetére
Ugyan oda lehet belőni a moddal is...
-
csapee
őstag
válasz
szallasi007 #20462 üzenetére
Van fent pár replay tőle a wotreplays-en, de szerintem ég és föld a két tank. A t57-en legalább van pen.
-
joergie
őstag
válasz
szallasi007 #20427 üzenetére
Igen, de ez csak akkor működik ha nincs arty
Ő is csak ezért mert odamenni lassú tankkal...
-
emre
veterán
válasz
szallasi007 #20427 üzenetére
Szívesen.
Majd én is kérek róla replay-t. -
Dr_Syrex
senior tag
válasz
szallasi007 #20006 üzenetére
Az enyém is szépen beállt egy adott szintre és gyakorlatilag változatlan. A wn8 engem is jobban érdekel, de az utóbbi időben az is inkább stagnál. A 2000-es érték nem rossz cél
-
Bad Pritt
félisten
válasz
szallasi007 #20004 üzenetére
Senki nem nézi már, úgyhogy mindegy, hogy mozog-e. WN7, de inkább a WN8 a mérvadó.
-
Angel1981
veterán
válasz
szallasi007 #20000 üzenetére
Ez hízelgő, de ott garantáltan többet találsz.
Pláne ott pályánként is válogathatsz, ami nagyon fontos, ha az ember alaposan meg akar tanulni egy tankot. -
Angel1981
veterán
válasz
szallasi007 #19997 üzenetére
-
fsb1000
nagyúr
válasz
szallasi007 #19859 üzenetére
Nem zavar... Angol TD ág után nem tűnik lassúnak.
Egyébként nem kell vele messzire menni. A legtöbb pályán van olyan rész amely 1-2 perc alatt elérhető és az ellenfél tankjaival meg lehet ütközni vagy távolról szedegetni öket.
.
Nagyon jó a camója (ez elég meglepő), és nem kell erőltetni a fedezékbe vonulást, mert ahhoz tényleg lassú, sem a beforgatást, mert ahhoz meg papír. De akiről leszed 10 sec alatt 400-500 HP-t az már nem fog rárontani a TOG-ra.
Csak az olyan szitukat kell kerülni amikor számbeli főlényben van az ellen és/vagy távolról belőhető a TOG. Az a biztos TOG halál ha kimegy a mezőre vagy ha KV2 trollal találkozik.
vagy egy arty rákattan... -
wall2
tag
válasz
szallasi007 #19859 üzenetére
Én azért is adtam el
lassú mint a tetű, simán körberohannak és leamortizálnak.
Idegileg nem lehet bírni.
-
scyllarus
veterán
válasz
szallasi007 #10300 üzenetére
Szerintem a játék jónéhány legélvezetesebb tankja van a régi orosz med vonalon, T-34-től fölfelé.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! ASUS Z97-A Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- DDR3 BAZÁR! 8GB 16GB 1333MHz 1600MHz 2400MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 7 128GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest