- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- Magisk
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Google Pixel topik
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
-
Mobilarena
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
jr1994
addikt
válasz
Veatta #108550 üzenetére
Kb olyan lesz szerintem mint a Mk1 csak kicsit még lassabb. Remélhetőleg nem cseszik el a rejtett statokat és olyan lesz az ágyú mint a Centin, akkor szerintem nem lesz rossz.
Amúgy tanks.gg-n fent van: http://tanks.gg/wot/tank/fv4202-p
(#108551) nyunyu: nem 1000+ xp-t kell összeszedni, az már tényleg nincs meg minden csatában, de úgyis kell gyűjteni a sebzést, még az 1000 is összejön egyszer legalább, amíg meglesz a napi 30000 sebzés. A 750 az még a gyengébb játékosoknak sem lehet túl nehéz.
-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
Veatta #106981 üzenetére
Akkor majd bejelentem. Ma már nem foglalkozok vele, de holnap írok WG-nek. Remélem két ünnep közt választ is kapok, aztán ha végigcsináltuk a procedúrát, akkor a verdiktjüket továbbítom a szolgáltatónak. Nagyon idegesítő ez így. Nem elég az elfuserált MM és hogy a kihagyás miatt amúgy is be vagyok rozsdásodva, még ez is... Ma egész nap nem volt egy jó csatám. 2-3 lövések maximum. Ahol esélyem lett volna bármit is alkotni, netalán személyesen lehozni egy csatát, ott meg 6 méteres lóugrásokban kezdtek el közlekedni a tankok, beleértve az enyémet is.
-
dvids
aktív tag
válasz
Veatta #101651 üzenetére
Én ugyanazzal a küldetéssel szenvedek, csak a T28-as változattal, amiben a top 3-ban kell benne lenni. Eléggé be kell mákolni egy jó csatát. Nagy szintű SPG-m csak egy van, a 10-es Batchat, a gond az, hogy a nem spotolt sebzésre nehezebb rámennem ezzel, mert egy lövés ezzel nem olyan marha nagy szám, kitárazni vakon pedig legtöbbször értelmetlen. Van olyan kisebb szintű (free xp-zhető, tehát mondjuk tier 7-ig) SPG, amivel jobb esély van erre a missionre szerintetek? A ruszki ágból van még fejlesztve, bár azt eléggé rendesen átrendezték azóta.
Irritál ez a mission, már régóta letettem az SPG-ket, most csak a marha jó női legénység miatt szedtem őket elő, de ez a mission nem akar sikerülni az istennek sem... -
Quan-Chi
őstag
válasz
Veatta #101443 üzenetére
Nekem jóformán csak német tankom van. Átlagosan 80% felett van a találati pontosságom, KV5-öt alapból hamarabb látom mint ő engem, és fullos legénységgel nagyon csúnyán, legtöbbször HP vesztés nélkül le lehet bontani. Talán a legszarabb T8-as heavy. IS6 tud kemény lenni jól szögelve de 200pen felett a torony könnyen belőhető csak sokan automatikusan nem lövik a tornyot mert nincsennek tisztában a gyenge pontokkal.
-
ballington
addikt
válasz
Veatta #94610 üzenetére
Azért nem ostobaság oda menni light-al, mert legalább így az arty-nak tud spotolni. Oda többet tud lőni, mint a városba vagy középre...mármint az arty.
Mert az se jó, ha csak ott campels hátul, mert akkor az ellen felspotol, az arty meg kiszed.
Persze ha egy db light van, középen nagyobb értelme van. -
jr1994
addikt
válasz
Veatta #69861 üzenetére
Még legalább egy hét. Ha jól emlékszem október 8 vagy 11-én kezdődik.
Megvan az első wte100 kill az új Type62-vel. Repesszel 300-akat vágtam bele, annyi hp-ja volt hogy a 6 db lőszer pont elég volt bele. Megijedtem mert amikor rárontottam bekapcsoltam az auto célzót és a tank testére kezdett célozni, gyorsan kikapcsoltam és kézileg vettem célba a csúnya nagy tornyát
2000-et sebeztem abban a csatában sztyeppén, az IS7-ünk 7000-et (!) mégsem volt elég a győzelemhez -
PR0JECTNR56
addikt
válasz
Veatta #49691 üzenetére
Lehet tudni, a következő dolgok kerültek be:
- Az eltűnő arty lövések bug javítva lett
- Bekerült egy új garázs, ami április másodikán kerül "élesítésre" és hatodikáig lesz majd aktívA forrás az FTR oldala, ajánlom mindenki figyelmébe aki eddig nem követte volna.
Időközben a Wotinfo is írt a dologról.
Azoknak, akik hangmodot használnak a következő a megoldás:
"A \res\scripts\item_defs mappát másoljátok rá a \res_mods\scripts\item_defs-re! A hangmodokkal ütközik a frissítés."
-
KisApám
addikt
-
nyunyu
félisten
válasz
Veatta #23147 üzenetére
mit kell kitörölnöm a mod pakkodból hogy a csata közben az óra ne takarja ki az okozott sebzés sort?
2 opcio lehetseges:
- xvm.xc-ben atirod a hitLog bekezdest, hogy x=30, y=450, es akkor a bal oldali panel ala kerul az okozott sebzes (ha spamelnek, akkor ideiglenesen kitakarhatja a chat)
- torlod a \res_mods\0.8.8\gui\scaleform\DebugPanel.swf-et. -
Vitiris
aktív tag
válasz
Veatta #16165 üzenetére
Itt írtak egyet! http://prohardver.hu/tema/world_of_tanks_mmo/hsz_16082-16082.html
-
nyunyu
félisten
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Beszámítás! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- AKCIÓ! MSI Z690 i7 12700K 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Phanteks P600S Cooler Master 750W
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- NYÁRI BOMBA AKCIÓK! STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- AKCIÓ! ASUS STRIX B650E-E R7 7700 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080 10GB Thermaltake Ceres 500 850W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest