Új hozzászólás Aktív témák
-
verybigboy
senior tag
... na látod erre írtam én hogy ha olcsóbb is a dolog, TELEKOM NEM!!!! Nekem már rég belemásztak a lelki állapotomba, elvből nem veszek tőlük semmit ... még ha drágábban is veszem máshol, inkább ott, mint ennél a bandánál.
Persze Ők ezt nem érzik meg, de ha vannak mások is ilyen beállítottságúak, akik elvből vetik el a tőlük való vásárlást, szép lassan fogy majd a bevétel.
... na kezdem én is felhúzni megint magam, pedig most itt nincs személyes kapcsolatom a dologgal.
-
pengwin
addikt
A hazai Lenovo szervíz(-partner) nem tudja véletlenül sem visszacsomagolni egy gyári dobozba?
Nekem az a gyanúm, hogy:
- vagy elaludt a Lenovo gyárban pár szériánál a minőségellenőr elvtárs, és ezeket szórják ki olcsóért
- vagy a hazai, nem túl jó hírű Lenovo szervízpartner csomagolja vissza a refurbished darabjait egy új dobozba... -
gerii
addikt
Gyári bontatlan volt a doboz? Csak mert lehet hogy a T-nél már csak a visszaküldöttek/refub. maradtak meg (és ezért nem lehet megtalálni direkt link nélkül a webshopban)?
Gondolkozom egy 8-asban, 35-ért hűséghosszabbítással elhozhatnám, de ha hibás akkor lehet, hogy nem vihetném vissza pont a hűség(szerződés) miatt. Valaki vett már így tabot?
-
q2w3
senior tag
Szerintem ha vissza kéred az árát és mellette párhuzamosan rendelsz egyet akkor az a legegyszerűbb megoldás.
Más:
Nemtudom itt van-e valaki akit foglalkoztat dual boot androiddal. Az intel Bay Trail chipes tabletekhez közzétett UEFI 64-es boothoz android 4.4 rendszert. Nekem Lenovo Thinkpad 8-am van, és alapból UEFI 32-van fent, viszont most megnéztem a honlapon, és okt 31-óta elérhető a 64 es firmware. Az a kérdés hogy ennek a telepítése hogy zajlik? Jól sejtem hogy után a windowsból is 64 bites fog kelleni? Ha igen, akkor ezaz egész milyen lépésekből áll? Felrakom a 64-es bootot, plusz csinálok egy telepítő stick-et 64es windows-al és utána azt telepítem fel? Ha ezt kéne tenni akkor az előtelepített office-t később honnan tudnám megszerezni? Van hozzá kulcsom, de nem láttam a honlapjukon hogy le lehetne tölteni. -
q2w3
senior tag
Nekem is alig volt feltöltve. Először nem akart vagy nem tudtam bekapcsolni, aztán pár perc nyomkodás után felizzott a lenovo logó. Persze ezt Bécsben a hazatartó vonaton művelte, pont mikor indult a vonat
De azért megszívtam mert 3%on volt kb az akksi, úgyhogy nem tudtam sokat nyomkodni.
-
zoltan6
addikt
nem értem miért lenne beragadva a készlet?nem rossz tablet ez,meg a miix3 sem lesz túl nagy szám,csak tényleg nem értem már ezeket a telekom-os extreme digital-os árakat.
német mediamarkban a 32gb-os sima verzió 250 euro
az amerikai amazon-on a 64gb-os 3g nélküli verzió 300dollár akciósan.
nem állna meg 90-100 alatt szállítással áfával mindennel együtt,ha kintről rendelné valaki.
a vásárlóknal jó ez,de aki el akarja adni annak szívás.
na mindegy így jártam -
tjb007
nagyúr
Hivatalosan egyik a Telekom által forgalmazott készülék sem független, a valóság viszont egy kicsit már, csak ez ugye nincs agyonreklámozva.
Amúgy meg akinek nincs szüksége az előfizetésre, nem akar aláírni 1 vagy 2 évre, annak nem is kell ezt megtennie. El lehet hozni anélkül is listaáron.
-
kurtuzov
senior tag
Nekem is a t***m tele van ezzel a költséghatékony fejlesztéssel. Újabb verzió, de valami 1,29$ dolgon spórolni kell, mert a költségfelosztás ugye...
Nekem azért nincs most Haswell-es gépem, mert az Ivy bridge-es utódba nem tettek csak egy RAM slotot. A kasztni is ugyanaz, tehát a hely adott lenne. (Fujitsu)
-
kurtuzov
senior tag
Hiányzik az a fránya metakommunikáció. Biztos kevésbé érezted volna offenzívnek a hozzászólását, ha látod is, hogy mondja és hallod a hangsúlyát is. Ilyen a fórum.
A HDMI érdekelne, milyen felbontást tud? Pl 2560 x 1080?
Ebből a "ThinkTab" sorozatból kíváncsi lennék az újabb Atomosra, meg jövőre egy Core M-esre. -
r3dsnake
nagyúr
Minek vegyen egy jelenleg elavult procival rendelkező gépet, ha van újabb széria? Ráadásul a tiéd 2 magos, 4 szállal, használtam már ilyen Atomot, nem ér semmit, az újabb széria pedig valódi 4 szál, ráadásul a GPU is izmosabb, ha esetleg minimálsan használná játékra/videóvágásra/képszerkesztésre. Örülök, hogy neked bevált, de másnak elképzelhető, hogy nagyobb igényei lennének teljesítménnyel kapcsolatban, és szvsz, hogy az erősebbet kéne venni. Főleg, hogy maradjon tartalék benne. A személyeskedésed pedig köszönöm.
-
Bogyó bá'
nagyúr
Nincs PS-em, a kis Sony NEX-3NL MILC-emhez kapott Image Data Converter Ver.4 program van telepítve erre is, meg a kis Lenovo e125 (AMD E-450) laposra is. A "netbook" hamarabb végez a konverzióval, pedig fele ilyen erős sincs a CPU-ja (viszont abban 8 GB RAM, és 64 GB SSD ketyeg Win7 alatt). Az én RAW-jaim viszont csak 16 MB-osak.
A "netbook" az átlagosnál is hitványabb TN+film kijelzője miatt tökéletesen alkalmatlan fotós célokra, a tablet viszont teljesen színhelyes, nyugodtan lehet a látott kép alapján korrekciókat végezni a képeken. A netbookon egy konverzió mintegy 7-8 másodpercig, a tableten 10 másodpercig tart.
-
gghrtz
őstag
Akkor nem bántam meg, hogy T100-at vettem. Ez a sony elég pöpec.
Egyébként anyukámnak el tudnék képzelni egy 8"-es Win tablet, de csak akkor, ha valahogy rá tudnám erőszakolni a monitorra. usb-HDMI átalakító ezen vajon tud segíteni? (Nem értem miért nem raknak ezekre a cuccokra microHDMI-t)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPad 7th. 128GB Wifi Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 89%/p4299
- Microsoft Surface Pro 7 - Újszerű, dobozban, gyári töltővel, billentyűzettel
- MacSzerez.com - iPad / 7. generáció / Ezüst / 128GB / Wifi / Garancia!
- Logitech Combo Touch iPad Pro 11" (1., 2. a 3. gen), szürke - UK billentyűzet ipad tok billentyűzet
- iPad 8th. 32GB Cellular Független Karcmentes/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4300
- Honor Magic7 Lite 8/512GB, Kártyafüggetlen
- DELL T40 EMC Szerver
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! R9 3900X / RX 6700XT / 32GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest