Hirdetés
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- iPhone topik
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Huawei Watch D2 - nyomás utána!
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Kisebb lett a Honor MagicPad3 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
TedThomas
aktív tag
válasz
Boonen007
üzenetére
Letöltöd, kicsomagolod.
Eszközkezelő -> Ismeretlen eszköz / Kérdőjeles eszköz... -> Jobb gomb / Illesztőprogram frissítése -> illesztő program keresése a számítógépen -> Kijelölöd a mappátMost picit belenéztem és nem tudom benne van-e touch driver. Feltöltöttem ide a nekem meglévő packot: [link]
-
TedThomas
aktív tag
válasz
Boonen007
üzenetére
Mármint a "Windows ADK 8.1 with update" ? Nem hiszem.
Én csak ezeket raktam fel friss install után: Toshiba Encore additional driver package
Illetve most nem régen frissítettem a wifi drivert és sokkal jobb lett mint volt.
Erről jut eszembe lehet keresgélni drivereket a toshiba oldalán is: [link] [link] -
TedThomas
aktív tag
válasz
Boonen007
üzenetére
Nekem sincs recovery az Encore-on.
USB Hub + pendrive-on a Win 8.1 + egér + bill
Ezzel a kombóval nekem simán felment a Windows. Utána kézzel feltelepítgettem a drivereket és azóta minden jól működik.
Próbáltam anno a drivereket belepakolni a telepítőbe de nem sikerült és egyszerűbb volt utólag feltenni őket. -
Bogyó bá'
nagyúr
válasz
Boonen007
üzenetére
Ez hibátlanul működik többek tapasztalata alapján (legalábbis Lenovo-n), de nincs magyar elérhetősége, pedig nekem is kellene. Bár most ott tartok, hogy BT-s egérrel használom a tabletet, és hamarosan meg fogom magam lepni egy szintén BT-s billentyűzetes tokkal, szóval a micro-USB aljzatba mehet a töltő, szóval így azonnal tárgytalanná is fog válni a dolog.
-
-
hito
nagyúr
válasz
Boonen007
üzenetére
Régi C2D-s gépek, de lehet, hogy a BT már lekörözte számításban, nem tudom, ezt meg kell nézni. Ezek a gépek azért nem túl kecses darabok. 100 alatt lehet még venni Lenovo Thinkpad X201 Tabletet, de ez is a 1.5kg-t súrolja és vaskos. Forgatható kijelzős tablet/notebook hibrid.
Illetve még a legkézenfekvőbb a Lenovo Thinkpad Twist. Szintén 120k környékén levadászható, jóval kecsesebb, mint egy régebbi hibrid és Core i5-ös procis. Nekem volt, szerettem, csak nekem gyenge volt az akksi üzemideje (6-7óra).
-
hito
nagyúr
válasz
Boonen007
üzenetére
Samsung Slate PC Series 7-es gépeket már kapni 150k környékén, ettől olcsóbban nem igazán van rá reális esély. Illetve itt van pl. egy Surface 2 Pro 120k-ért.
Ezektől olcsóbban tényleg csak alkalmi vételek vannak, ezekért meg halászgatni kell a zavarosban és gyorsnak kell lenni

-
Bogyó bá'
nagyúr
válasz
Boonen007
üzenetére
Mindenkinek vannak perverziói, én a hétvégén CAD-ezni próbáltam a kis Miix 2 8"-os nyavalyával.
A kis gép bírná, de én 5 perc után idegrohamot kaptam. Uninstall, és csak egy Dwg-Viewert raktam fel egyelőre. Amíg nincs BT-s billentyűm, addig reménytelen a dolog (a képernyő-bill. kitakarja az egész rajzot). 
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Parfüm topik
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- Autós topik
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Parkside szerszám kibeszélő
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Azonnali fotós kérdések órája
- További aktív témák...
- Apple iPad Pro 12.9 6th. gen. 2022 M2 Wifi, 85% akku, patika, 12 hó gar
- Apple iPad Pro 11 3rd gen. 2021, M1 128GB, Wifi + Cell, 99% akku, patika, 12 hónap gar.
- Apple iPad Mini 6 64GB Wifi + Cellular eladó! 98% Akku, Patika, garis
- Apple iPad Air 5 64GB Wifi eladó! 100% Akku, patika, 12 hó bolti garancia
- Apple iPad Air 4 64GB Wifi eladó! Patika, 100% akku, 12 hó gari
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gamer PC! i9-9900K / RTX 3060 Ti / Z390 / 16GB DDR4 / 500GB SSD / 850w!
- Ulefone RugKing Pad Pro strapatablet
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Sandisk Portable SSD 2TB!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

A kis gép bírná, de én 5 perc után idegrohamot kaptam. Uninstall, és csak egy Dwg-Viewert raktam fel egyelőre. Amíg nincs BT-s billentyűm, addig reménytelen a dolog (a képernyő-bill. kitakarja az egész rajzot).
Használt is szóba jöhet?
értsd jól