- Mobil flották
- Realme GT Master Edition - mestermunka
- Apple Watch
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Erre azért ne vegyél mérget! Felvették a Google -lel a kapcsolatot, de az beintett nekik. Szóval nem kaphat azonosítót. Ők azt állítják, hogy emiatt csak Play nem lesz, de egy droidon nem a Play az egyetlen, ami igényli. A Google dual boothoz való hozzáállását meg ismerjük. Biztos, hogy be fog keményíteni a ColorOS ellen. Akkor meg kezdhetünk ismerkedni a kínai alkalmazásboltokkal, ha használni is szeretnénk a droidot.
-
törölt tag
Elég sokat gugliztam a témában, mert érdekesnek találtam. Több hibáról is olvastam, nem csak arról az egyről és nem is mindegyik a MS sara. Van, amivel az Intel adós. Viszont sok trükköt is láttam, amik között voltak nagyon csalafinták is. Sajnos, az Angol nem az erősségem. Találtam egy olyat, aminél (ha jól értettem), akkor először XP -t telepítenek, mellé a droidot, aztán a nyóc felismeri, hogy van egy elavult MS oprendszer, de elfogadja a helyét. Aztán van olyan trükk is, ami azzal a 100MB -os partícióval operál, amit a Win létrehoz a rendszerbetöltőnek. Én először vmi mikroSD -s megoldást gondoltam ki, de ha jól értettem, akkor az Android csak belső lemezről bootolható. Ok. De mi van akkor, ha bemásolom a droidot a megfelelő helyre a belső lemezen a Win mögé, de elsődleges bootnak a mikroSD -t állítom be. Annak bootolható lenne az MBR -je, amiről egy Grub2 visszamutatna a belső lemez Androidos partíciójára. Ha boot előtt betolom a kártyát, akkor a droid indul, ha nincs kártya, akkor jön a másodlagos boot, vagyis az érintetlen Win. Aztán boot után tolnám be a kártyát. De lehet, hogy nemsokára az egész fölösleges lesz, mert már jönnek a dualbootos MiniPC -k és onnantól hamar meg fog születni az általánosan használható megoldás. Mint arm -nél, az RK -s SOC -okra a Linuxium bootloader.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- OLED TV topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Call of Duty: Black Ops 6
- Mobil flották
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Windows 11
- IGP nélküli processzorokkal készül az Intel és az AMD
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Oppo Reno7 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- AKCIÓ! Gigabyte B450M R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RX VEGA64 8GB CM 690 III FSP 600W
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest