- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Apple Watch
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- A Pixel 10 minden színben és oldalról
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Stílussal és friss szenzorokkal futott be a Huawei Watch GT 5
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Erre azért ne vegyél mérget! Felvették a Google -lel a kapcsolatot, de az beintett nekik. Szóval nem kaphat azonosítót. Ők azt állítják, hogy emiatt csak Play nem lesz, de egy droidon nem a Play az egyetlen, ami igényli. A Google dual boothoz való hozzáállását meg ismerjük. Biztos, hogy be fog keményíteni a ColorOS ellen. Akkor meg kezdhetünk ismerkedni a kínai alkalmazásboltokkal, ha használni is szeretnénk a droidot.
-
törölt tag
Elég sokat gugliztam a témában, mert érdekesnek találtam. Több hibáról is olvastam, nem csak arról az egyről és nem is mindegyik a MS sara. Van, amivel az Intel adós. Viszont sok trükköt is láttam, amik között voltak nagyon csalafinták is. Sajnos, az Angol nem az erősségem. Találtam egy olyat, aminél (ha jól értettem), akkor először XP -t telepítenek, mellé a droidot, aztán a nyóc felismeri, hogy van egy elavult MS oprendszer, de elfogadja a helyét. Aztán van olyan trükk is, ami azzal a 100MB -os partícióval operál, amit a Win létrehoz a rendszerbetöltőnek. Én először vmi mikroSD -s megoldást gondoltam ki, de ha jól értettem, akkor az Android csak belső lemezről bootolható. Ok. De mi van akkor, ha bemásolom a droidot a megfelelő helyre a belső lemezen a Win mögé, de elsődleges bootnak a mikroSD -t állítom be. Annak bootolható lenne az MBR -je, amiről egy Grub2 visszamutatna a belső lemez Androidos partíciójára. Ha boot előtt betolom a kártyát, akkor a droid indul, ha nincs kártya, akkor jön a másodlagos boot, vagyis az érintetlen Win. Aztán boot után tolnám be a kártyát. De lehet, hogy nemsokára az egész fölösleges lesz, mert már jönnek a dualbootos MiniPC -k és onnantól hamar meg fog születni az általánosan használható megoldás. Mint arm -nél, az RK -s SOC -okra a Linuxium bootloader.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPad mini 7 2024 128GB a17 PRO Tablet!
- Apple iPad Pro 11 (2021) (használt, Független, 128 GB, 8 GB RAM, ezüst)
- Apple iPad Pro 12.9 5th gen Wifi 128GB Space gray (A2378)
- MacSzerez.com - iPad Air M1 / 5. generáció / 64GB / Wifi / Pink / Garancia!
- Samsung Galaxy Tab S10+ (256 gb) (+ book cover) (Samsung vásárlás)
- AMD Ryzen 5 7600 AM5 Box új processzor eladó
- 12 GB-os DDR5 SODIMM laptop memória - garanciával
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- AKCIÓ! FEHÉR ipad pro 13" M4 billentyűzet, VADIÚJ! EU-MAGYAR átvilágítós (lézeresen)
- HP ZBook Studio 8 WorkStation i7-11850H 16GB 512GB Nvidia Quadro T1200 15.6" FHD IPS 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest