- Poco F7 – bajnokesélyes
- A ZTE sem maradt adós csúcstelefonnal
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Erre azért ne vegyél mérget! Felvették a Google -lel a kapcsolatot, de az beintett nekik. Szóval nem kaphat azonosítót. Ők azt állítják, hogy emiatt csak Play nem lesz, de egy droidon nem a Play az egyetlen, ami igényli. A Google dual boothoz való hozzáállását meg ismerjük. Biztos, hogy be fog keményíteni a ColorOS ellen. Akkor meg kezdhetünk ismerkedni a kínai alkalmazásboltokkal, ha használni is szeretnénk a droidot.
-
törölt tag
Elég sokat gugliztam a témában, mert érdekesnek találtam. Több hibáról is olvastam, nem csak arról az egyről és nem is mindegyik a MS sara. Van, amivel az Intel adós. Viszont sok trükköt is láttam, amik között voltak nagyon csalafinták is. Sajnos, az Angol nem az erősségem. Találtam egy olyat, aminél (ha jól értettem), akkor először XP -t telepítenek, mellé a droidot, aztán a nyóc felismeri, hogy van egy elavult MS oprendszer, de elfogadja a helyét. Aztán van olyan trükk is, ami azzal a 100MB -os partícióval operál, amit a Win létrehoz a rendszerbetöltőnek. Én először vmi mikroSD -s megoldást gondoltam ki, de ha jól értettem, akkor az Android csak belső lemezről bootolható. Ok. De mi van akkor, ha bemásolom a droidot a megfelelő helyre a belső lemezen a Win mögé, de elsődleges bootnak a mikroSD -t állítom be. Annak bootolható lenne az MBR -je, amiről egy Grub2 visszamutatna a belső lemez Androidos partíciójára. Ha boot előtt betolom a kártyát, akkor a droid indul, ha nincs kártya, akkor jön a másodlagos boot, vagyis az érintetlen Win. Aztán boot után tolnám be a kártyát. De lehet, hogy nemsokára az egész fölösleges lesz, mert már jönnek a dualbootos MiniPC -k és onnantól hamar meg fog születni az általánosan használható megoldás. Mint arm -nél, az RK -s SOC -okra a Linuxium bootloader.
Új hozzászólás Aktív témák
- Poco F7 – bajnokesélyes
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Arc Raiders
- Milyen TV-t vegyek?
- Apple MacBook
- Bittorrent topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- A ZTE sem maradt adós csúcstelefonnal
- Gigabyte alaplap topik
- További aktív témák...
- Bomba ár! Microsoft Surface Pro 7 Black - i5-1035G4 I 8GB I 256SSD I W11 I Cam I Garancia!
- Microsoft Surface Pro 9 i5-1245U 16GB 512GB Kijelzőrepedt!
- DOBOZ+TÖLTŐ Samsung Galaxy Tab A7 Light 32GB/3GB
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPad Pro 13 2024 M4 16GB/2TB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- Apple Magic Keyboard iPad Pro 13" (M4,M5) - US, fekete 2 év garancia
- AKCIÓ! Nintendo Switch OLED 64GB fehér játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo P14s Thinkpad Gen1 FHD IPS i7-10510U 32GB RAM 512GB SSD Nvidia Quadro P520 Win11 Pro Garancia
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- HP EliteBook 850 G7 15.6 inch (256GB SSD, i5-10310U, 1.70GHz, 8GB DDR4) Sale.exe: Akció!
- iPhone 13 128GB Starlight- 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen,MS3436
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest