Hirdetés
- iPhone topik
- Örömkönnyek és üres kezek a TriFold startjánál
- Ezt az öt videót volt a legjobb megcsinálni idén
- Karácsonykor nyerte meg a Honor az üzemidőcsatát
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Fotók, videók mobillal
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
Új hozzászólás Aktív témák
-
hito
nagyúr
Nálam hamar mennie kellett. Akksi gyatra volt, kijelző sárgás (de szép) és arra a nagy dögre nem igaz, hogy nem tudtak tenni egy normál méretű USB-t. Az utolsó csepp az volt, hogy nem kaptam hozzá billentyűzet dokkolót. Még a Montevideó utcába is elmentem személyesen, ahol kiderült, hogy nincs is sales, se ügyfélszolgálat, de azért rendes volt a csajszi és utána kérdezett nekem. Se égen, se földön, sehol nem lehet kapni hozzá külön. Bepöccentem, eladtam
Mély nyomot nem hagyott bennem a cucc egyébként sem. A legjobb a Dell Venue Pro 8 és az Asus Vivotab 8 Note volt.Volt még Sony Vaio Duo 11-em is. Na az komoly cucc, de nem is igazán tablet kategória. Azt is eladtam

Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 15 Pro / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 88%
- Dell Precision 7560 Workstation i7-11850H 32GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 6GB 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3172
- 146 - 147 - 166 - 167 - 168 - 169 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- Apple iPhone 13 /128GB /Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia / akku: 85%
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Mély nyomot nem hagyott bennem a cucc egyébként sem. A legjobb a Dell Venue Pro 8 és az Asus Vivotab 8 Note volt.