- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- iPhone topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Milyen okostelefont vegyek?
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Mobil flották
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
q2w3
senior tag
válasz
rewonka #2304 üzenetére
Minden win 8.1 es tabletre fel lehet tenni akármilyen programot. Olyan mint egy mini számítógép. Bár lehet jobban járnál ha a makrókat át tudnád tenni office 2013ba mert az touch barátabb.
Ha excelezni akarsz akkor szerintem célszerűbb nagyobb felbontást nézned, mivel nagyobb felületet látsz át. -
q2w3
senior tag
válasz
#79335424 #2220 üzenetére
Ennyire nem vagyok benne a témában, de amennyire a bootloadert nézegettem sd kártyáról nem enged bootolni, csak pendriveról.
Ha minden igaz hamarosan megjelenik a Console OS és akkor az android-windows rendszer működő képes lesz, és nem kell otthon buherálni, hanem csak feltelepíteni és menni fog. -
q2w3
senior tag
válasz
#79335424 #2218 üzenetére
Sok tabletnél az gond, hogy nincs elérhető 64 bites uefi boot. Állítólag a 64 bites win 8 megjelenéskor valami bug volt a rendszerben, ezért minden gyártó kapásból a 32bitre programozott, viszont a microsoft 8.1ben foltozta a hibát, de a gyártók azóta kb szarnak bios updatet kiadni. Megjelentették a 4giga rammal ellátott variánsokat x64 win 8.1-el 64 bites uefivel, de ezt már nem volt kedvük átírni a 2gigás variánsra... Nem hiszem hogy olyan nagy nehézség volna.
-
q2w3
senior tag
Zenét csak pár percet próbáltam fülessel, de jobbnak éreztem mint az LG G2-őmet pedig abban állítólag jó hardver van.
Az akksija 6 óra kijelző idő körül megy 80% körüli fényerővel asztali programokkal. Mindig futott facebook, böngésző, excel, adobe reader stb. Volt pár nap amikor be se kapcsoltam a gépet hanem egész nap azon néztem mindent, meg tanultam rajta, és mégis estig ment. -
-
q2w3
senior tag
Sziasztok!
Valaki szokott online streamen filmet nézni? Mint pl az HBO Go. Tudtommal nincs alkalmazás hozzá windowsra, úgyhogy böngészőben szoktam nézni, viszont fél óra után elkezd szaggatni a film. Ha utána pár percre kinyomom, akkor utána megint megy tovább jól, aztán megint akad. Nem bufferel, csak szimplán mintha megtelne a ram vagy nemtudom. Valakivel előfordult ilyen?
Más: Egy streamelős program pedig konkrétan indulástól akad. Sima windows-os program, de mintha gyenge lenne a Z3770, hogy letöltse és lejátsza a 720P filmet. Viszont amikor lapopról osztok meg valamit, akkor ott akár még az 1080P is megy a saját lejátszójában. Ez miért lehet? -
q2w3
senior tag
Szerintem ha vissza kéred az árát és mellette párhuzamosan rendelsz egyet akkor az a legegyszerűbb megoldás.
Más:
Nemtudom itt van-e valaki akit foglalkoztat dual boot androiddal. Az intel Bay Trail chipes tabletekhez közzétett UEFI 64-es boothoz android 4.4 rendszert. Nekem Lenovo Thinkpad 8-am van, és alapból UEFI 32-van fent, viszont most megnéztem a honlapon, és okt 31-óta elérhető a 64 es firmware. Az a kérdés hogy ennek a telepítése hogy zajlik? Jól sejtem hogy után a windowsból is 64 bites fog kelleni? Ha igen, akkor ezaz egész milyen lépésekből áll? Felrakom a 64-es bootot, plusz csinálok egy telepítő stick-et 64es windows-al és utána azt telepítem fel? Ha ezt kéne tenni akkor az előtelepített office-t később honnan tudnám megszerezni? Van hozzá kulcsom, de nem láttam a honlapjukon hogy le lehetne tölteni. -
q2w3
senior tag
Nekem is alig volt feltöltve. Először nem akart vagy nem tudtam bekapcsolni, aztán pár perc nyomkodás után felizzott a lenovo logó. Persze ezt Bécsben a hazatartó vonaton művelte, pont mikor indult a vonat
De azért megszívtam mert 3%on volt kb az akksi, úgyhogy nem tudtam sokat nyomkodni.
-
q2w3
senior tag
Sziasztok!
Nem rég értem haza Bécsből egy Lenovo Thinkpad 8 társaságában. Eddig nagyon tetszik, viszont van 1-2 dolog amit nemtudok. A vonat úton sikerült letölteni a magyar nyelvcsomagot és most nagyjából mindenhol magyar kivéve a bekapcsolásnál az üdvözlő szöveget és 1-2 szoftverben pl időjárás. Az lenne a kérdés hogy ezeket van mód valahogy lefordítani (pl reinstall) ?Másik ami aggasztóbb hogy amikor bekapcsoltam a gépet akkor neten nem állt be az aktuális időre hanem maradt valami júniusi dátum, és a lenovo szoftvere ezt regisztrálta be, és miután beállítottam az időt, azt írja márcsak 278 nap van a garanciából. Ezen esetleg reinstall segíthet? Bár nem hinném...
Előre is köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen légkondit a lakásba?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- EAFC 25
- Marcona Thermaltake léghűtés jött HEDT processzorokhoz
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Gaming notebook topik
- bitpork: MOD Júni 13 Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Steam Deck
- További aktív témák...
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
- Bomba ár! Dell Inspiron 5405 - Ryzen5 4500U I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest